اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای ساخت تایمر ( کرنومتر )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای ساخت تایمر ( کرنومتر )

نوشته اصلی توسط mosi_reali نمایش پست ها
    کریستال ساعت
    32.768
    مطمعنم که وصله

بله روی سون سگمنت نمایش دادم
    برنامه یه خورده فرق داشت
    اساس هر دو تا برنامه اینه ( rtc تا یه ساعتی میشماره بعد متغییری که من مقدارش رو با میکرو سوییچ تنظیم میکنم مساوی با ساعت rtc شد یه رله ای وصل میشه )

آره توو برنامه سه تا متغییر دیگه هم هست که باید روی lcd نمایش داده بشه هر سه تا رو درست نشون میده

حیف عکس یا فیلم گذاشتن داخل انجمن کار سختیه مگرنه براتون فیلمشو میزاشتم ( مثل واتساپ و تلگرام نیست ززرت بزاری بره )
    اون کاری که گفتم انجام ندادی گویا ؟ یکی از پایه های میکرو رو توی وقفه ار تی سی نات کن تا چشمگ بزنه
    تنظیمات ریجستر ها رو چک کردی ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کاکو نمایش پست ها
      اون کاری که گفتم انجام ندادی گویا ؟ یکی از پایه های میکرو رو توی وقفه ار تی سی نات کن تا چشمگ بزنه
      ببخشید دیر جواب دادم صبح تا شب سر کاریم زندگی نداریم
      راستش متوجه این کاری که گفتید نشدم یعنی داخل بسکام هم همین چیزی که شما گفتید اگه هست پس حتما من بلد نیستم
      تنظیمات ریجستر ها رو چک کردی ؟
      اگه منظور شما همون فیوزبیت ها هست آره ، فیوزبیت خاصی هم نداره آخه
      راستی اگه بخوام برنامه رو قفل کنم باید فیوز بیت های مربوط به بخش lock bit رو همه رو روی 00 بزارم ؟
      توو یه سایتی اینو خوندم !

الان دارم همین mega16 رو pcb میزنم تحویل بدم طرف عجله داره بعد واسه mega8 دوباره زمان میزارم تا بفهمم علت اون مشکل چیه
      حتما شما رو هم در جریان میزارم
      بازم خدا رو شکر ...

دیدگاه

ببخشید دیر جواب دادم صبح تا شب سر کاریم زندگی نداریم
        راستش متوجه این کاری که گفتید نشدم یعنی داخل بسکام هم همین چیزی که شما گفتید اگه هست پس حتما من بلد نیستم

اگه منظور شما همون فیوزبیت ها هست آره ، فیوزبیت خاصی هم نداره آخه
        راستی اگه بخوام برنامه رو قفل کنم باید فیوز بیت های مربوط به بخش lock bit رو همه رو روی 00 بزارم ؟
        توو یه سایتی اینو خوندم !

الان دارم همین mega16 رو pcb میزنم تحویل بدم طرف عجله داره بعد واسه mega8 دوباره زمان میزارم تا بفهمم علت اون مشکل چیه
        حتما شما رو هم در جریان میزارم
        هدف این متوجه بشیم وقفه مربوطه کار میکنه یا نه
        که بعد برید سراغ دستورات بعد از وقفه
        و اینکه یه خازن 22 پیکو هم به کریستال مگا 8 وصل کن ببین تغییری میکنه
        منظورم فیوز بیت نیست
        ریجستر های تایمر گفتم که توی کامنت قبل نحوه تنظیم شو گذاشتم
        برای قفل کردن هم اره 00

اون چیزی هم که گفتم ربطی به بسکام نداره .. گفتم یه پایه میکرو توی وقفه ار تی سی روشن خاموش کن .. نات .. تا متوجه بشی ایا وقفه کار میکنه

به هر حال موفق باشی
        جدیدترین ویرایش توسط کاکو; ۲۳:۰۷ ۱۴۰۱/۰۴/۱۲.

دیدگاه

هدف این متوجه بشیم وقفه مربوطه کار میکنه یا نه
          که بعد برید سراغ دستورات بعد از وقفه
          و اینکه یه خازن 22 پیکو هم به کریستال مگا 8 وصل کن ببین تغییری میکنه
          منظورم فیوز بیت نیست
          ریجستر های تایمر گفتم که توی کامنت قبل نحوه تنظیم شو گذاشتم
          برای قفل کردن هم اره 00

اون چیزی هم که گفتم ربطی به بسکام نداره .. گفتم یه پایه میکرو توی وقفه ار تی سی روشن خاموش کن .. نات .. تا متوجه بشی ایا وقفه کار میکنه

به هر حال موفق باشی
          مهندس خیلی ممنون از راهنماییتون
          فعلا مشغول همون mega16 هستم که جواب داد ، هر موقع فرصت کردم حتما کارهایی که گفتید رو انجام میدم و گزارشش هم بهتون میدم
          راستی خازن رو پایه کریستال رو قبلا چک کردم جواب نمیده اما یه چیزی هست دوتا پایه کریستال رو به هم وصل میکنم مثل بنز ثانیه شمار میشماره
          بازم خدا رو شکر ...

دیدگاه

مهندس خیلی ممنون از راهنماییتون
            فعلا مشغول همون mega16 هستم که جواب داد ، هر موقع فرصت کردم حتما کارهایی که گفتید رو انجام میدم و گزارشش هم بهتون میدم
            راستی خازن رو پایه کریستال رو قبلا چک کردم جواب نمیده اما یه چیزی هست دوتا پایه کریستال رو به هم وصل میکنم مثل بنز ثانیه شمار میشماره
            خواهش کرداهه ..
            به هر حال چون دسترسی به سخت افزار و نرم افزار شما نداریم نمیشه متوجه اشکالات شد
            هر چیزی که میشد تصور کرد رو بیان کردیم
            ولی وقتی تو مگا 16 جواب میده تو مگا 8 جواب نمیده .. اینکه به پایه های کریستال اسیب زده باشی .. دقت کن تو کامنت قبل گفتی دو تا پایه کریستال بهم وصل کردی
            در واقع اومدی و دو پایه میکرو مربوط به کریستال اتصال کوتاه کردی .. حالا چه تاثیری داره دقیق نمیدونم ولی این کار نباید اتفاق بیوفته
            برای اطمینان بیشتر یه مگا 8 جدید بگیر دیگه از اون کارا نکن .. پایه کریستال بهم وصل کنی اینا
            بعد قشنگ از اول برنامه همه چی خط به خط بررسی کن
            از اونجایی که تو مگا 16 کار میکنه تنظیمات ریجستر ها با مگا 8 یکی هست ..
            پس اشکال از تغییراتی که برای نمایش انجام دادی .. که بازم میتونه یکی باشن تو هر دو میکرو
            و یا به پایه های کریستال مگا 8 اسیب زدی
            و یا از تعریف کردن پین های میکرو به کریستال
            خب خب اینا همه به کنار ؟ برنامه مگا8 توی پرئتیوس ببند ببین اونجا کار میکنه ؟ اگر کرد به پایه های کریستال احتمالا اسیب زدی
            و اگر جواب داد تو پروتئوس .. برای اطمینان از اینکه احتمالا پایه های کریستال اسیب دیده یا خود کریستال ها
            اون تست قبلی که گفتم انجام بده اگر وقفه نداشتی احتمال اسیب بیشتر میشه

دیدگاه

خواهش کرداهه ..
              به هر حال چون دسترسی به سخت افزار و نرم افزار شما نداریم نمیشه متوجه اشکالات شد
              هر چیزی که میشد تصور کرد رو بیان کردیم
              ولی وقتی تو مگا 16 جواب میده تو مگا 8 جواب نمیده .. اینکه به پایه های کریستال اسیب زده باشی .. دقت کن تو کامنت قبل گفتی دو تا پایه کریستال بهم وصل کردی
              در واقع اومدی و دو پایه میکرو مربوط به کریستال اتصال کوتاه کردی .. حالا چه تاثیری داره دقیق نمیدونم ولی این کار نباید اتفاق بیوفته
              برای اطمینان بیشتر یه مگا 8 جدید بگیر دیگه از اون کارا نکن .. پایه کریستال بهم وصل کنی اینا
              بعد قشنگ از اول برنامه همه چی خط به خط بررسی کن
              از اونجایی که تو مگا 16 کار میکنه تنظیمات ریجستر ها با مگا 8 یکی هست ..
              پس اشکال از تغییراتی که برای نمایش انجام دادی .. که بازم میتونه یکی باشن تو هر دو میکرو
              و یا به پایه های کریستال مگا 8 اسیب زدی
              و یا از تعریف کردن پین های میکرو به کریستال
              خب خب اینا همه به کنار ؟ برنامه مگا8 توی پرئتیوس ببند ببین اونجا کار میکنه ؟ اگر کرد به پایه های کریستال احتمالا اسیب زدی
              و اگر جواب داد تو پروتئوس .. برای اطمینان از اینکه احتمالا پایه های کریستال اسیب دیده یا خود کریستال ها
              اون تست قبلی که گفتم انجام بده اگر وقفه نداشتی احتمال اسیب بیشتر میشه
              داخل پروتیوس روو mega8 جواب میده .
              نمیدونم شاید به قول شما آسیب زدم
              روو mega8 جدید باید تست کنم ببینم چی میشه
              بازم خدا رو شکر ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X