من یک برنامه فوق العاده ساده به زبان Bascom برای avr نوشتم که یک Led چشمک بزنه و مقاومت رو هم درست گذاشتم و وقتی مدار رو راه اندازی کردم فهمیدم که خروجی میکرو فوق العاده ضعیفه و led به زور روشن می شد و نور کمی می داد ، بعد از مدتی با یکم تغییر در برنامه ( به طوری که خودم نفهمیدم ) led درست شد و ولتاژ هم درست ! ( اما فقط یک پایه از دو پایه متصل شده ) . حالا یک میکرو ی دیگه گرفتم که اون هم همین مشکل داره ! چه کارش کنم ؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مشکل عجیب
Collapse
X
-
پاسخ : مشکل عجیب
سلام:
اگر مشکل از منبع نبود فایل پایین رو دانلود کن و پروگرم کن باید تمام پایه ها باهم روشن و خاموش شن
http://www.4shared.com/file/81390167.../t_online.html
دیدگاه
-
من این پورت رو به عنوان خروجی معرفی کردم ! در پروتیوس آبی میشه و خاکستری ( برای چشمک زن ) ! از خازن استفاده نکردم ! راستی وقتی من به رگلاتورم یک کیت دیگه که مصرف داره وصل میکنم درست میشه ! میشه از اون تغزیه باشه ! در ضمن از خازن استفاده نکردم ! واقعا ممنون از توجهتون به سوالم واقعا ممنونم
دیدگاه
-
آقا منم این مشکل رو دارم من در حد نیم ثانیه میزارم بازم نورش کمه البته من با کدویژن مینویسم فرکانس کارم هم 12 مگا هرتز و تو تابع دیلی 500 میلی ثانیه مینویسم ولی نور ال ای دی کمه البته نه به او شدت ولی اگه مستقیم به 5 ولت بزنم خورش خیلی زیاده مشکلش چیه نمیدونمدنبال کار میگردم تو تهران کسی سراغ داره
دیدگاه
دیدگاه