اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل عجیب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل عجیب

من یک برنامه فوق العاده ساده به زبان Bascom برای avr نوشتم که یک Led چشمک بزنه و مقاومت رو هم درست گذاشتم و وقتی مدار رو راه اندازی کردم فهمیدم که خروجی میکرو فوق العاده ضعیفه و led به زور روشن می شد و نور کمی می داد ، بعد از مدتی با یکم تغییر در برنامه ( به طوری که خودم نفهمیدم ) led درست شد و ولتاژ هم درست ! ( اما فقط یک پایه از دو پایه متصل شده ) . حالا یک میکرو ی دیگه گرفتم که اون هم همین مشکل داره ! چه کارش کنم ؟

پاسخ : مشکل عجیب

منم با این مشکل رو به رو شدم. مشکل از منبع تغذیه بود. اگر میتونی از منبع تغذیه دیگه استفاده کن. یه سوال. سر راه منبع تغذیه خازن گذاشتی؟

دیدگاه

احتمالا پورتون رو خروجی تعریف نکرده اید

دیدگاه

سلام:
        اگر مشکل از منبع نبود فایل پایین رو دانلود کن و پروگرم کن باید تمام پایه ها باهم روشن و خاموش شن

http://www.4shared.com/file/81390167.../t_online.html

دیدگاه

سلام.همونطور که آقای عباسی عزیز فرمودند باید اون پین رو بعنوان خروجی تعریف کنید.

دیدگاه

من این پورت رو به عنوان خروجی معرفی کردم ! در پروتیوس آبی میشه و خاکستری ( برای چشمک زن ) ! از خازن استفاده نکردم ! راستی وقتی من به رگلاتورم یک کیت دیگه که مصرف داره وصل میکنم درست میشه ! میشه از اون تغزیه باشه ! در ضمن از خازن استفاده نکردم ! واقعا ممنون از توجهتون به سوالم واقعا ممنونم

دیدگاه

آقا منم این مشکل رو دارم
              و بس که باش ور رفتم دیگه بی خیال شدم اگه رفع شد مشکلت بگو منم این مشکل رو حلش کنم
              دنبال کار میگردم تو تهران کسی سراغ داره

دیدگاه

پس حالا که اینطوره مدار و برنامتون رو بذارید

دیدگاه

از کدوم پورت استفاده کردی ؟ با پورت های دیگه هم همین مشکلو داری ؟
                  اگه اینطوره حتما برنامتو بذار اینجا

دیدگاه

از پورت b
                    برنامه:
                    config portb = output
                    do
                    toggle portb.1
                    waitms 50
                    loop

دیدگاه

اگه فرض کنیم تعریف میکرو و فرکانس کاری و همین طور END برنامه رو گذاشته باشی برنامت درسته . البته با این فرکانس تقریبا LED همیشه روشن دیده میشه . بازه زمانی رو بیشتر کن ( در حد ثانیه ) و ببین چه تغییری می کنه . روی یک پورت دیگه هم امتحان کن .

دیدگاه

آقا منم این مشکل رو دارم من در حد نیم ثانیه میزارم بازم نورش کمه البته من با کدویژن مینویسم فرکانس کارم هم 12 مگا هرتز و تو تابع دیلی 500 میلی ثانیه مینویسم ولی نور ال ای دی کمه البته نه به او شدت ولی اگه مستقیم به 5 ولت بزنم خورش خیلی زیاده مشکلش چیه نمیدونم
                        دنبال کار میگردم تو تهران کسی سراغ داره

دیدگاه

با ولت متر ولتاژ پایه خروجی یک شده رو بگیر . اگه 5 ولت بود مشکلی نیست . و البته جریان خروجی حدود 20 میلی آمپر هست که برای روشن شدن یک LED معمولی خیلی خوبه .
                          ضمنا می تونی Pullup داخلی میکرو رو هم فعال کنی.

دیدگاه

درباره pullup بیشتر توضیح بدین ! راستی وقتی من یک کیت که روش یک ال سی دی است رو به رگلاتور وصل می کنم درست میشه !

دیدگاه

راجع به Pullup تو انجمن چند تا تاپیک هست . سرچ کن حتما پیدا می کنی .

راستی وقتی من یک کیت که روش یک ال سی دی است رو به رگلاتور وصل می کنم درست میشه !
                              اگه اینطوری میشه که میگی پس احتمال زیاد ایراد در مدار تغذیه است . اونو بررسی کن .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X