اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مشکل با استپ
Collapse
X
-
پاسخ : مشکل با استپ
نوشته اصلی توسط محمد صالحسلام:
ممنون manian
در مورد ولتاژ و همچنین نحوه مشخص کردن سیم ها (a,b.c.d) بفرمایید به چه صورت است از روی رنگ ها مشخص میشه؟
از این چهار سیم دوتا دوتا به هم متصل هستند. تا اینجا که ساده است ولی برای مشخص کردن ترتیب آنها باید با آزمون خطا کار کنی. روشی که من معمولا استفاده میآکنم به این صورته که دستی به یک از پایهآها سیگنال میآدم موتور به یک سمت میآچرخه بعد سعی میآکنم یکی دیگر از سیمآها را پیدا کنم که با اتصال ولتاژ به آن موتور چرخش را ادامه دهد (برنگردد سر جای قبلی). به این صورت همه پایهآها را پیدا میآشوند.
من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآافزارآ و سختآافزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآافزار، سختآافزار و محتوای آزاد درست کنم!
دیدگاه
-
پاسخ : مشکل با استپ
نوشته اصلی توسط محمد صالحسلام:
بازهم ممنون واقعا
در مورد ولتاژ هم می فرمایید که به چه صورت است
دوست عزیز مهم جریان است نه ولتاژ. به این معنی که اگر جریان کمتر از مقدار گفته شده باشد گشتاور حداکثر نخواهد شد. اگر هم جریان بیشتر شود احتمال دارد موتور بیش از حد داغ کند. حالا نتیجه عملی این حرف چی است؟
ولتاژی که روی موتور ذکر شده است، مشخص کننده ولتاژی است که با اعمال آن جریان نامی ذکر شده از سیمآپیچ عبور خواهد کرد. در یک درایور معمولی ولتاژی که شما باید به موتور اعمال کنید 3.5 ولت به علاوه ولتاژ افت دو سر ترانزیستورآهای مسیر درایور است (به عنوان مثال 0.2 ولت به ازای هر ترانزیستور BJT ).
ولی اگر از درایورآهای chopper استفاده کنید دیگر نیاز نیست که نگران ولتاژ باشید کافی است ولتاژ ورودی به اندازه کافی بزرگآتر از 3.5 ولت باشد خود درایور ولتاژ را با PWM به شکلی کم و زیاد خواهد کرد که همواره جریان نامی 1.5 آمپر از موتور عبور کند. به عبارت بهتر در این درایورآها شما جریان حداکثر را مشخص میآکنید، ولتاژ بر اساس این جریان تنظیم میآشود.من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآافزارآ و سختآافزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآافزار، سختآافزار و محتوای آزاد درست کنم!
دیدگاه
دیدگاه