اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با استپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با استپ

سلام:
    من یه استپ گرفتم روش نوشته 3.5V/PHASE و 1.4A/PHASE
    یعنی ولتاژکاریش 3.5 ولته؟
    درضمن 4 تا سیم بیشتر نداره چه طور باید باهاش کار کنم

پاسخ : مشکل با استپ

با سلام
    من یه توضیح کوتاه درباره سیمآ‌های استپر موتور اینجا نوشتهآ‌ام شاید مفید باشه:
    http://abd.manidea.com/blog/archives/139
    من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

سلام:
      ممنون manian
      در مورد ولتاژ و همچنین نحوه مشخص کردن سیم ها (a,b.c.d) بفرمایید به چه صورت است از روی رنگ ها مشخص میشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد صالح
        سلام:
        ممنون manian
        در مورد ولتاژ و همچنین نحوه مشخص کردن سیم ها (a,b.c.d) بفرمایید به چه صورت است از روی رنگ ها مشخص میشه؟
        با سلام
        از این چهار سیم دوتا دوتا به هم متصل هستند. تا اینجا که ساده است ولی برای مشخص کردن ترتیب آنها باید با آزمون خطا کار کنی. روشی که من معمولا استفاده میآ‌کنم به این صورته که دستی به یک از پایهآ‌ها سیگنال میآ‌دم موتور به یک سمت میآ‌چرخه بعد سعی میآ‌کنم یکی دیگر از سیمآ‌ها را پیدا کنم که با اتصال ولتاژ به آن موتور چرخش را ادامه دهد (برنگردد سر جای قبلی). به این صورت همه پایهآ‌ها را پیدا میآ‌شوند.
        من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

دوست من توی اینترنت سرچ کنید Bipolar Stepper Motor Driver اطلاعات کاملی موجود هست.

دیدگاه

سلام:
            بازهم ممنون واقعا
            در مورد ولتاژ هم می فرمایید که به چه صورت است
            [color=green]سلام:
            من یه استپ گرفتم روش نوشته 3.5V/PHASE و 1.4A/PHASE
            یعنی ولتاژکاریش 3.5 ولته؟

دیدگاه

سلام:
              بازهم ممنون واقعا
              در مورد ولتاژ هم می فرمایید که به چه صورت است
              با سلام
              دوست عزیز مهم جریان است نه ولتاژ. به این معنی که اگر جریان کمتر از مقدار گفته شده باشد گشتاور حداکثر نخواهد شد. اگر هم جریان بیشتر شود احتمال دارد موتور بیش از حد داغ کند. حالا نتیجه عملی این حرف چی است؟
              ولتاژی که روی موتور ذکر شده است، مشخص کننده ولتاژی است که با اعمال آن جریان نامی ذکر شده از سیمآ‌پیچ عبور خواهد کرد. در یک درایور معمولی ولتاژی که شما باید به موتور اعمال کنید 3.5 ولت به علاوه ولتاژ افت دو سر ترانزیستورآ‌های مسیر درایور است (به عنوان مثال 0.2 ولت به ازای هر ترانزیستور BJT ).
              ولی اگر از درایورآ‌های chopper استفاده کنید دیگر نیاز نیست که نگران ولتاژ باشید کافی است ولتاژ ورودی به اندازه کافی بزرگآ‌تر از 3.5 ولت باشد خود درایور ولتاژ را با PWM به شکلی کم و زیاد خواهد کرد که همواره جریان نامی 1.5 آمپر از موتور عبور کند. به عبارت بهتر در این درایورآ‌ها شما جریان حداکثر را مشخص میآ‌کنید، ولتاژ بر اساس این جریان تنظیم میآ‌شود.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X