سلام
میکروهای XMEGA فقط از طریق JTAG و PDI قابل پروگرم کردن هستن که توی اونها این میکرویی که شما انتخاب کردی (A4) فقط با PDI میتونه پروگرم بشه از طریق 2 پین PDI , RESET
همواره یادمان باشد:
1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگرانگرفتن خودت از آنها باشد.
در رابطه با پروگرام نشدن XMEGA، موردی را شخصا بیش از یکبار مشاهده کرده ام. به دلیل خرابی خازن خروجی رگولاتور LM1117، نوسان فرکانس بالایی روی تغذیه 3.3 ولت ایجاد شده بود و در این حالت با وجود شناخت میکروکنترلر توسط پروگرامر و حتی خواندن Signature و فیوزبایتها و ...، در زمان پروگرام شدن پیغام خطایی ایجاد می شد و امکان پروگرام کردن میکروکنترلر وجود نداشت. اما با تعویض خازن و تثبیت تغذیه، این مشکل بر طرف گردید.
به عبارت دیگر وجود تغذیه نوسانی می تواند باعث ایجاد خطا در پروسه پروگرام کردن XMEGA شود و لازم است تغذیه مورد استفاده تا حد ممکن تثبیت شده باشد.
اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد
سلام کدوم یکی از پروگرامر های زی رو پیشنهاد می کنید؟
http://www.ne-ir.com/Programmers/NXP141.aspx?lang=Fa
http://shop.emplab.com/%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%85%D8%B1%2 0avr%20usb%20mkii
دوستان سلام :smile:
بنده یک atxmega16a4u رو میخواستم پروگرام کنم (پروگرامر mk2 clone version) .
برنامه رو توی AS6.1 نوشتم.کامپایلرdevice signature وtarget voltage رو درست می خونه.اما chip erase و program رو انجام نمی ده و error زیر رو میده:
Erasing device failed
Timestamp: 2014-02-27 13:14:28.939
Severity: ERROR
ComponentId: 20100
StatusCode: 1
(ModuleName: TCF (TCF command: Device:erase failed
Error status received from tool: Result received is 0x03
چیپ رو عوض کردم پروگرامر رو هم عوض کردم اما درست نشد
دوستان لطف کنن یه کمکه به ما بکنن
باتشکر :biggrin:
در رابطه با پروگرام نشدن XMEGA، موردی را شخصا بیش از یکبار مشاهده کرده ام. به دلیل خرابی خازن خروجی رگولاتور LM1117، نوسان فرکانس بالایی روی تغذیه 3.3 ولت ایجاد شده بود و در این حالت با وجود شناخت میکروکنترلر توسط پروگرامر و حتی خواندن Signature و فیوزبایتها و ...، در زمان پروگرام شدن پیغام خطایی ایجاد می شد و امکان پروگرام کردن میکروکنترلر وجود نداشت. اما با تعویض خازن و تثبیت تغذیه، این مشکل بر طرف گردید.
به عبارت دیگر وجود تغذیه نوسانی می تواند باعث ایجاد خطا در پروسه پروگرام کردن XMEGA شود و لازم است تغذیه مورد استفاده تا حد ممکن تثبیت شده باشد.
با تشکر از جناب کی نژاد مشکل همان نوسان تغذیه بود و با قرار دادن خازن بر طرف شد :smile:
از لطف سایر دوستان هم متشکرم
دوستان من میخوام پروگرامر اصلی رو تهیه کنم.اما هر سایتی میرم ،میبینم زده پروگرامر اصلی اما قیافه هاشون با هم متفاوته.
بابا مگه چند مدل زده این اتمل؟
دوستان قیمت پروگرامر اصلیش قیمت چنده؟
من یه چی میخوام که قابلیت ابدیت داشته باشه.و عمری بشه باهاش کار کرد.یعنی طوری نشه محصولات اینده رو نتونه ساپورت کنه.
البته قیمتش هم برام مهم.
متشکرم
گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآهای پرپر است!-از آن زمان که آیینهآگردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآهاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآنشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآخبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآتان*رنگ جهنم است تمام بهشتآتان
"گزیده ابیاتی چند از بیداد خراسانی"
اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد
دیدگاه