اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تاپیک سوالات درباره پروگرامرهای XMEGA

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در پروگرام کردن xmega64a3 با mk2

برای تست تقریبی پروگرامر میتونید یه led با یه مقاومت مثلا 1.5 کیلو رو وصل کنید به پایه gnd و reset پروگرامر ( بدونه وصل به میکرو )
    در این حالت باید led روشن بشه حالا دکمه پروگرام رو که بزنید led باید خاموش بشه و بعد از تقریبا 1 ثانیه دوباره روشن بشه

همین کارو برای پین data هم انجام بدین باید برای یه لحظه کوتاه led با نور خیلی کم روشن بشه و بعد خاموش

یه مورد خیلی مهم داشتن خازن 100 نانو روی پین های تغذیه آی سی هست

دیدگاه

پاسخ : تاپیک سوالات درباره پروگرامرهای XMEGA

نوشته اصلی توسط ali833
      قصد جسارت ندارم ولی خوب مثل همیشه کس نخارد پشت منو اینا.....
      مشکل حل شد با یکمی سرچ و البته ریسک :applause: :applause:
      https://www.olimex.com/forum/index.php?topic=1737.0
      فایل زیپ پست دوم رو با flip بریزید رو میکرو ولی قبلش محض احتیاط یه کپی از حافظه میکرو روی پروگرامر بگیرید
      از ابتدا توضیح ندادید که پروگرامر شما بر اساس At90usb ساخته شده است. و گرنه در همین انجمن اطلاعات این نوع پروگرامر در تاپیک زیر قرار داده شده است:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=45686.0
      اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
      دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
      برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
      وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
      قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
      اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
      ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

پاسخ : مشکل در پروگرام کردن xmega64a3 با mk2

نوشته اصلی توسط mahdi421
        برای تست تقریبی پروگرامر میتونید یه led با یه مقاومت مثلا 1.5 کیلو رو وصل کنید به پایه gnd و reset پروگرامر ( بدونه وصل به میکرو )
        در این حالت باید led روشن بشه حالا دکمه پروگرام رو که بزنید led باید خاموش بشه و بعد از تقریبا 1 ثانیه دوباره روشن بشه

همین کارو برای پین data هم انجام بدین باید برای یه لحظه کوتاه led با نور خیلی کم روشن بشه و بعد خاموش

یه مورد خیلی مهم داشتن خازن 100 نانو روی پین های تغذیه آی سی هست

دوست عزیز led ها را گزاشتم برعکس چیزی گه گفتید عمل کرد
        یک مشکل از پروگرامر : خروجی vcc را تست کردم صفر بود (شنیده بودم محصولات نوآوران خوب نیست )
        حالا تغذیه جدا 3 ولت با خازن 100 گزاشتم بازم همون مشکل پابرجا هست :angry:

دیدگاه

من هم یه دونه از این پروگرامر دارم و یه بار هم فریمور رو پدیت کردام و خوب کار میکنه ( 3 سال هست که استفاده میکنم)

اینکه خروجی VCC صفر هست احتمالا به خاطر کلید سه حالته ext 3.3 5 ولت هست

پین reset باید در حالت نرمال 3.3 ولت باشه اگه فرکانس متر دارین فرکانس پین RESET رو اندازه بگیرید موقع شروع پروگرامر تقریبا باید 2 مگاهرتز باشه اگه غیر از این باشه پروگرامر شما عیب داره

دیدگاه

سلام به همه ی دوستان خوب
            خدا قوت به همگی
            من واسه ی پروگرام کردن Xmega یه MKii گرفتم، از اونجایی که بردم رو باید یه جایی قرار بدم که براحتی نمیشه بهش دسترسی پیدا کرد، می خوام کاری کنم که دیگه مجبور نباشم هی پروگرامر رو با خودم اینور اونور بکشونم، یعنی با کابل به کامپیوتر وصل بشم و از طریق اون پروگرم کنم، لطفا راهنمایی کنید.
            دیدگاه

شما میتونید با یه بار پروگرام کردن میکرو در اون بوت لودر لود کنید و از ائن به بعد با استفاده از یه پورت یو اس بی اون رو به صورت یه فلش بشتاسید و اون رو پروگرام کنید
              یه پی دی اف تو اینترنت هست که در مورد بوت لودر سری avr کاملا توضیح داده
              یه سرچی بزن
              من با ال پی سی این کارو کردم زیاد دردسرنداشت
              حتما avr هم مشکلی نداره
              در ضمن یه نگاهیتو فروشگاه بنداززی هدر های xmega هم با این روش پروگرام کن

دیدگاه

ایا نرم افزار خازاما پروگرامر میتونه xmega پروگرام کنه

درود و خسته نباشید
                توی لیست قطعاتی که توی نرم افزارش هست xmega هم هست
                http://www.khazama.com/project/programmer/

دیدگاه

پاسخ : ایا نرم افزار خازاما پروگرامر میتونه xmega پروگرام کنه

نوشته اصلی توسط S S
                  درود و خسته نباشید
                  سلام

من یک پروگرامر دارم که با این نرم افزار باهاش پروگرام میکنم ....
                  در کل نرم افزار خوبی هست ...
                  اگه نوشته xmega ، شک نکن میتونه پروگرام کنه ...
                  من که راضی بودم :nice:
                  الـــهی , گـــاهـــی , نــگـــــاهی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S S
                    درود و خسته نباشید
                    این که xmega رو ساپورت کنه به نرم افزار ارتباط نداره ولی این برنامه واسه پروگرمر usbasp هست که نمیتونه xmega رو پروگرم
                    کنه شما باید پروگرمر MKII تهیه کنید

دیدگاه

شما این لینک ببینید
                      اومده usbasp تبدیل کرده به پروگرامر xmega
                      گفتم شاید آقای خازاما این تبدیل توی اون انجام داده
                      http://agape.ir/blog/1393/02/02/xmega_programmer/

دیدگاه

پروگرم کردن xmega 128a1 با hattel

دوستان من سری atmega و با هاتل پروگرم کردم اما این سری xmega و اصلا نمیئونم چجوری باید پروگرم کرد با هاتل؟

یه سوال دیگه هم دارم
                        این واسط usb to ttl که برای ارتباط uart بین pc و micro وصل میشه رو میتونم با xmega وصل کنم مستقیم نمیسوزه ؟ چون خروجی tx فک کنم 5+ هست!!!! :( :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
                        ray95ham

دیدگاه

پاسخ : پروگرم کردن xmega 128a1 با hattel

در مورد هاتل باید عرض کنم که
                          پروگرام کردن با هاتل باید انجام بشه و مشکلی وجود نداره
                          به دو روش میشه پروگرام کرد
                          یک:اتصال برق و سپس اتصال پروگرامر
                          دو:اتصال پروگرامر و سپس با استفاده از گزینه vcc در نرم افزار (تامین ولتاژ مورد نیاز میکرو) و سپس پروگرام کردن
                          که مورد اول بیشتر توصیه میشود
                          اما در پروگرامر هاتل باید مبلغ 15هزار تومان پرداخت کنید تا بتوانید xmega پروگرام کنید
                          در غیر اینصورت 20 بار پروگرام مجانی در اختیار شماست
                          در مورد سوال دوم شما
                          ببینید بطور کلی Xmega تحمل 5 ولت رو داره اما بهتر اینه که اینکارو نکنید
                          دو حالت داره
                          اگر قصدارسال دارید تحمل 5ولت برای xmega بالاست و نباید مشکلی داشته باشید
                          اما اگرقصد دریافت RX باشه قطعا مشکل پیدا میشه
                          بنابراین با یک تقسیم مقاومتی میتونید ولتاژ رو تامین کنید

دیدگاه

دیباگر clone شده ای موجود هست ؟

سلام

از پروگرمر های موجود که قابلیت دیباگ کردن رو دارند و قابلیت کار با AS رو هم دارند آیا ورژن کلون شده موجود هست ؟

باز آمده ای کو که به ما گوید راز
                            هان بر سر این دو راهه از روی نیاز
                            چیزی نگذاری که نمی آیی باز

دیدگاه

مشکل در پرو گرام کردن ATXMEGA128A4

سلام بر کلیه دوستان
                              من به تازگی Atmel Studio 6.2 را نصب کردم ولی هیچ پروگرامری قابل انتخاب نبوده و با مراجعه به سایتهای مختلف متوجه شدم که این مشکل عمومی تعداد زیادی از کاربران می باشد . از ورژن 5 تا 6.2 ظاهرا این مشکل وجود داره.(همشون را امتحان کردم)
                              تا قبل از نصب این ورژن های جدید از AVR Studio 4.18 استفاده می کردم.با ATXMEGA32A4 هم کار می کردم ولی به دلیل افزایش حجم برنامه به ATXMEGA128A4 سوییچ کردم ولی متاسفانه این مشکل برام به وجود آمده.از پراگرمر AVRISP MKII ارجینال هم استفاده می کنم.
                              دوستان نظری دارن؟

دیدگاه

پاسخ : مشکل در پرو گرام کردن ATXMEGA128A4

نوشته اصلی توسط aliagha1382
                                سلام بر کلیه دوستان
                                من به تازگی Atmel Studio 6.2 را نصب کردم ولی هیچ پروگرامری قابل انتخاب نبوده و با مراجعه به سایتهای مختلف متوجه شدم که این مشکل عمومی تعداد زیادی از کاربران می باشد . از ورژن 5 تا 6.2 ظاهرا این مشکل وجود داره.(همشون را امتحان کردم)
                                تا قبل از نصب این ورژن های جدید از AVR Studio 4.18 استفاده می کردم.با ATXMEGA32A4 هم کار می کردم ولی به دلیل افزایش حجم برنامه به ATXMEGA128A4 سوییچ کردم ولی متاسفانه این مشکل برام به وجود آمده.از پراگرمر AVRISP MKII ارجینال هم استفاده می کنم.
                                دوستان نظری دارن؟
                                http://www.avrfreaks.net/forum/avrisp-mk2-programmer-windows-81

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X