اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کامپایلر IAR

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کامپایلر IAR

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
    اینجاست:
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...3776#msg293776
    ورژن 6.1 همراه با کرک
    حجم 301MB
    دیشب گذاشته بودم برای دانلود الآن هم نصب میکنم ببینم چجوریه
    سلام آقا شهریار
    من این ورژن جدید رو از سایت خود iar دانلود کردم و یک لایسنس موقت بهم داد حالا میخوام با این کرکی که توی پستی که لینکش رو گزاشتین کرکش کنم اما نفهمیدم باید دقیقا چیکار کنم البته همون کاری که برای ورژن قبلی انجام میدادم کردم اما بازهم نشد
    میخواستم بپرسم شما تونستید کرکش کنید یا خیر اگه تونستید لطفا بنده رو هم راهنمایی کنید

راستی حجم اینی که من دانلود کردم 274 مگ بود چرا؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojtaba_led
      سلام آقا شهریار
      من این ورژن جدید رو از سایت خود iar دانلود کردم و یک لایسنس موقت بهم داد حالا میخوام با این کرکی که توی پستی که لینکش رو گزاشتین کرکش کنم اما نفهمیدم باید دقیقا چیکار کنم البته همون کاری که برای ورژن قبلی انجام میدادم کردم اما بازهم نشد
      میخواستم بپرسم شما تونستید کرکش کنید یا خیر اگه تونستید لطفا بنده رو هم راهنمایی کنید

oo: oo: oo:
      باید 301 مگابایت باشه
      در مورد کرک هم دارم باهاش ور میرم روی این ویندوز 7 واقعا خیلی اذیت میکنه
      اینو کارو امتحان کنید خبرشو بدید:
      فایل !RUNME رو باز کنید که ادیت بشه
      بعد به جای کل اونا
      بزنید:
      IARKG.EXE 0xnnnnn > license.txt
      که جای اون n ها باید Host-ID رو بزنید
      خبری شد بهم بگید منم دارم باهاش سر و کله میزنم

دیدگاه

اونیکه تو سایت خودش گذاشته بدون AUTORUN و یکسری از PDF هاو .... است برای همینه که سایزش کمه.
        من این ورژن جدید رو از سایت خود iar دانلود کردم و یک لایسنس موقت بهم داد
        اونیکه تو سایت خودش گذاشته نسخه کامل نیست وبهتره از لینکی که دوستان گذاشتان دانلود کنید.

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52164.msg293776#msg293776

حالا میخوام با این کرکی که توی پستی که لینکش رو گزاشتین کرکش کنم اما نفهمیدم باید دقیقا چیکار کنم البته همون کاری که برای ورژن قبلی انجام میدادم کردم اما بازهم نشد
        با اکثر کرک های ارائه شده باید کار کنه من با یکی 2تا تست کردم مشکلی نداشت.اما برای اطمینان بیشتر با همون کرک لینک بالا استفاده کنید.
        دکتر شریعتی:

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت.

دیدگاه

oo: oo: oo:
          باید 301 مگابایت باشه
          در مورد کرک هم دارم باهاش ور میرم روی این ویندوز 7 واقعا خیلی اذیت میکنه
          اینو کارو امتحان کنید خبرشو بدید:
          فایل !RUNME رو باز کنید که ادیت بشه
          بعد به جای کل اونا
          بزنید:
          IARKG.EXE 0xnnnnn > license.txt
          که جای اون n ها باید Host-ID رو بزنید
          خبری شد بهم بگید منم دارم باهاش سر و کله میزنم
          آقا من این کار رو انجام دادم اما لایسنسی که میده برای ورژن "EWAVR" version "2.25_WIN" هست اما لایسنسی موقتی که به من داده ورژنش اینه EWAVR-EV Version: 19_WIN امکان داره مشکل از این باشه؟

نوشته اصلی توسط NAO_ROBOT
          اونیکه تو سایت خودش گذاشته بدون AUTORUN و یکسری از PDF هاو .... است برای همینه که سایزش کمه.اونیکه تو سایت خودش گذاشته نسخه کامل نیست وبهتره از لینکی که دوستان گذاشتان دانلود کنید.

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52164.msg293776#msg293776

با اکثر کرک های ارائه شده باید کار کنه من با یکی 2تا تست کردم مشکلی نداشت.اما برای اطمینان بیشتر با همون کرک لینک بالا استفاده کنید.
          یعنی من باید دوباره باید یه 300 مگ دیگه دانلود کنم ؟ نهههههههههههههه!!!!!!!!

میشه لطف کنید و کرک هایی که استفاده کردیدن رو بزارین و همچنین نحوه استفاده از اونهارو !

دیدگاه

سلام
            آقا من این کار رو انجام دادم اما لایسنسی که میده برای ورژن "EWAVR" version "2.25_WIN" هست اما لایسنسی موقتی که به من داده ورژنش اینه EWAVR-EV Version: 19_WIN امکان داره مشکل از این باشه؟
            ورژن لایسنسی که میده مهم نیست چون در هر صورت با اون کار میکنه.

یعنی من باید دوباره باید یه 300 مگ دیگه دانلود کنم ؟ نهههههههههههههه!!!!!!!!

میشه لطف کنید و کرک هایی که استفاده کردیدن رو بزارین و همچنین نحوه استفاده از اونهارو !
            بهتره این کارو بکنید.من الان کرک ها رو تست کردم با نسخه ای که سایت گذاشته همخونی ندارن.ولی با نسخه ای که تو اون لینک بالا گفتم کار میکنند.(که اکثرا برای اکثر کامپایلر های IAR مثل ARM هم به همین شکل هستش)
            دکتر شریعتی:

دیدگاه

چی شد به جایی رسیدید یا نه؟؟؟
              من که نصب کردم با کمک جناب آقای حامدAT91 (ای کاش میدونستیم اسم حقیقیشون چیه :biggrin
              روش زیر مال Win XP هست
              با توجه به اینکه دوستان در مورد کرک کردن IAR مشکل دارند آموزش زیر را برای کرک کردن در ویندوز XP میگذارم
              لایسنس اساسا برای windows xp طراحی شده به هر حال بنده توانستم در ویندوز XP هم جواب بگیرم
              مراحل 0 تا 0000 صرفا برای کسانی است که قبلا نرم افزار را نصب کرده اند ولی کار نمیکرده است
              0- نرم افزار را به طور کامل پاک کنید
              00- در پوشه program files پوشه common files را باز کنید سپس پوشه مربوط به IAR را پاک کنید
              000- سیستم را ریست کنید
              0000- قبل از استفاده از کرک سریال را پاک کنید
              1- فایل IARID را اجرا کنید کد داده شده را جایی بنویسید مثلا کد 0x27E7D
              2- روی فایل IAR کلیک راست کرده و گزینه Edit را انتخاب کرده یک فایل note pad باز میشود به جای کد موجود کدی که یادداشت کرده اید عینا به جای آن بنویسید
              3- فایل note pad را save کرده و سپس آن را ببندید برای اطمینان دوباره مرحله 2 را تکرار کرده و فقط ببینید کد مورد نظر ذخیره شده است یا نه
              4- روی فایل IAR کلیک کنید به طوری که اجرا شود
              5- سریال شما آماده است
              6- فایل نصب IAR را اجرا کنید و شماره لایسنس مورد نظر را از فایل سریال کپی کرده و در برنامه نصب محل license number پیست کنید
              7- در صفحه بعد باید license key وارد شود در فایل سریال زیر هر license number خطوطی شامل اعداد و حروف هست سومین خط آن را از زیر خطی که نوشته شده Key اعداد و حروف شروع میشود و تاجایی که به # ختم شود این قشمت را به همراه # کپی کرده و در قسمت license key پیست کنید
              8- برنامه نصب را تا آخر اجرا کرده و نرم افزار را نصب کنید
              9- ممکن است در بخش license manager لایسنسی برای AVR مشاهده نکنید اما برای اطمینان نرم افزار را باز کرده و یک پروژه را در آن کامپایل کنید
              اگر با اروری غیر از ارور زیر در بخش مسیج مواجه شدیدنرم افزار به درستی کار میکند
              ویندوز 7:
              0تا0000 باقیست
              1- روی فایل IARID کلیک راست میکنید و آن را به صورت Run as administrator اجرا نموده و Host-ID را یاد داشت نمایید Host-ID عبارتیست مانند 0x27BED
              2- روی فایل RUNME! یا هر فایلی که پسوند BAT دارد کلیک راست کرده و گزینه Edit را انتخاب کنید اکنون فایل به صورت Note pad باز میشود
              3- به جای کلیه متون مینویسید:
              IARKG.EXE 0x27BED > license.txt
              که به جای 0x27BED عبارت Host-ID را که قبلا یادداشت کرده اید مینویسید
              4- فایل Note pad را ذخیره کنید برای اطمینان میتوانید دوباره مرحله 3 را تکرار کنید تا تمام تغییرات انجام شده باشد
              5- در صورتی که فایل note pad با نام license در آن پوشه دارید حذف نمایید
              6- روی فایل RUNME! یا هر فایل با پسوند BAT را که قبلا ویرایش کردید کلیک کرده و آن را اجرا کنید
              بقیش هم مراحل 6 تا آخر نصب برای ویندوز XP هست
              کرک به همراه نرم افزار(تست شده):
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...3776#msg293776
              ورژن 6.1 همراه با کرک
              حجم 301MB

دیدگاه

در iar ورژن 6 اشکالی پیدا شده
                اگر نوع cpu رو از نوع xmega32a4 و کلا خانواده d4 و a4 انتخاب کنید
                در فایل هیدر cpu خطا میگیره
                کسی میدونه مشکل از کجاست

کد:
                Fatal Error[e163]: The command line symbol "_..X_FLASH_END" in -D_..X_FLASH_NEND=_..X_FLASH_END is not defined. C:\Program Files\IAR Systems\Embedded Workbench 6.0\avr\src\template\cfgxm32a4.xcl 14
                هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط n340
                  در iar ورژن 6 اشکالی پیدا شده
                  اگر نوع cpu رو از نوع xmega32a4 و کلا خانواده d4 و a4 انتخاب کنید
                  در فایل هیدر cpu خطا میگیره
                  کسی میدونه مشکل از کجاست

کد:
                  Fatal Error[e163]: The command line symbol "_..X_FLASH_END" in -D_..X_FLASH_NEND=_..X_FLASH_END is not defined. C:\Program Files\IAR Systems\Embedded Workbench 6.0\avr\src\template\cfgxm32a4.xcl 14
                  پیدا کردم به همه شون گیر میده
                  فقط a4 و d4 نیست
                  علتش هم اینه که تو فایل های xcl مربوط به config هر میکرو یه خط برای define رو جاشو اشتباه گذاشتند
                  مثلا:
                  فایل cfgxm32a4.xcl
                  کد:
                  //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
                  //
                  // Contains resource definitions at Atmel ATxmega32A4
                  //
                  // File version: $Revision: 9354 $
                  //
                  // The '_..X_' prefix is used by C-SPY as an indication that the label should
                  // not be displayed in the dissassembly window.
                  //

// Code (flash) segments
                  -D_..X_INTVEC_SIZE=178 // 4 bytes * 94 vectors
                  -D_..X_FLASH_NEND=_..X_FLASH_END // End of flash memory

-D_..X_APPLICATION_SIZE=8000
                  -D_..X_BOOT_SIZE=1000
                  -D_..X_APPLICATION_TABLE_SIZE=1000

-D_..X_FLASH_END=(_..X_APPLICATION_SIZE+_..X_BOOT_SIZE-1)
                  -D_..X_APPLICATION_START=_..X_INTVEC_SIZE
                  -D_..X_APPLICATION_END=(_..X_FLASH_END-_..X_BOOT_SIZE-_..X_APPLICATION_TABLE_SIZE)
                  -D_..X_APPLICATION_TABLE_START=(_..X_APPLICATION_END+1)
                  -D_..X_APPLICATION_TABLE_END=(_..X_FLASH_END-_..X_BOOT_SIZE)
                  -D_..X_BOOT_START=(_..X_APPLICATION_TABLE_END+1)
                  -D_..X_BOOT_END=_..X_FLASH_END

// Data (SRAM, external ROM or external NV RAM) memory
                  -D_..X_SRAM_BASE=2000  // Start of ram memory
                  -D_..X_SRAM_TBASE=0   // Start of tiny ram memory
                  -D_..X_SRAM_TSIZE=0   // Size of the tiny ram memory
                  -D_..X_SRAM_END=2FFF  // End of ram memory

// Internal EEPROM
                  -D_..X_EEPROM_START=0
                  -D_..X_EEPROM_END=3FF  // End of eeprom memory

خطا به خاطر
                  _..X_FLASH_END
                  در خط 14 است چون قبلا این عبارت تعریف نشده
                  در صورتی که در خط 20 تعریف شده است
                  پس با انتقال
                  به بعد از
                  -D_..X_FLASH_END=(_..X_APPLICATION_SIZE+_..X_BOOT_S IZE-1)
                  خطا رفع میگردد
                  فایل نهایی cfgxm32a4:
                  کد:
                  //
                  // Contains resource definitions at Atmel ATxmega32A4
                  //
                  // File version: $Revision: 9354 $
                  //
                  // The '_..X_' prefix is used by C-SPY as an indication that the label should
                  // not be displayed in the dissassembly window.
                  //

// Code (flash) segments
                  -D_..X_INTVEC_SIZE=178 // 4 bytes * 94 vectors

-D_..X_APPLICATION_SIZE=8000
                  -D_..X_BOOT_SIZE=1000
                  -D_..X_APPLICATION_TABLE_SIZE=1000

-D_..X_FLASH_END=(_..X_APPLICATION_SIZE+_..X_BOOT_SIZE-1)
                  -D_..X_APPLICATION_START=_..X_INTVEC_SIZE
                  -D_..X_APPLICATION_END=(_..X_FLASH_END-_..X_BOOT_SIZE-_..X_APPLICATION_TABLE_SIZE)
                  -D_..X_APPLICATION_TABLE_START=(_..X_APPLICATION_END+1)
                  -D_..X_APPLICATION_TABLE_END=(_..X_FLASH_END-_..X_BOOT_SIZE)
                  -D_..X_BOOT_START=(_..X_APPLICATION_TABLE_END+1)
                  -D_..X_BOOT_END=_..X_FLASH_END

// Data (SRAM, external ROM or external NV RAM) memory
                  -D_..X_SRAM_BASE=2000  // Start of ram memory
                  -D_..X_SRAM_TBASE=0   // Start of tiny ram memory
                  -D_..X_SRAM_TSIZE=0   // Size of the tiny ram memory
                  -D_..X_SRAM_END=2FFF  // End of ram memory

// Internal EEPROM
                  -D_..X_EEPROM_START=0
                  -D_..X_EEPROM_END=3FF  // End of eeprom memory

فایل های مورد نظر هم اینجا هستند:
                  \IAR Systems\Embedded Workbench 6.0\avr\src\template

دیدگاه

با سلام

تو فایل cfgxm32a4.xcl یا هر کدوم که مشکل داره.(تو قسمت linker می تونین پیداش کنین) این تغییر رو انجام بدین.

خط زیر رو :
                    کد:
                    D_..X_FLASH_NEND=_..X_FLASH_END-

به این صورت ویرایش کنید:
                    کد:
                    D_..X_FLASH_NEND=FFFF-

تمام.
                    دکتر شریعتی:

دیدگاه

باسلام.
                      من یه برنامه با IAR نوشتم که تویه اون یه ارایه وجود داره که وقتی بصورت GLOBAL باشه برنامه درست کارمیکنه ولی وقتی اون ارایه تویه تابع معرفی میشه برنامه درست کار نمیکنه.این ارایه البته بزرگ هست.در ضمن بنده با همین برنامه توی GCC مشکلی نداشتم ولی اینجا...
                      لطفا راهنمایی بفرمایید.

دیدگاه

داخل تنظیمات cstak رو مقدار بالاتری بدید
                        احتمال زیاد مشکل از همینجاست
                        هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                        بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                        میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

cstack رو من قبلا زیاد بالا پایین کردم ولی نشد!

دیدگاه

برای دریافت پاسخ دقیق تر لازم است اطلاعات کامل تری را در اختیار قرار دهید. از جمله سایز آرایه و اینکه چه مقادیری را برای CSTACK قرار داده اید و XMEGA مورد آزمایش از کدام سری است.
                            اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                            دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                            برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                            وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                            قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                            اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                            ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

دو ارایه
                              1-unsigined long x[321]
                              2-unsigned int y[321]
                              البته میکرو mega 64 هست و نه xmega ولی چون کامپایلر iar بود ترجیحا اینجا مطرح کردم.
                              cstack رو هم از 0x20 تا 0x950 تغییر دادم.
                              در ضمن این ورژن جدید iar محیط ide تغییری کرده.به نسبت avrstudio کسل کنندست!

دیدگاه

mega64 کلا 4096 بایت SRAM دارد که این دو آرایه مجموعا 1926 بایت از آن را اشغال می کنند. بنابراین بقیه برنامه شما و نوع متغیرهایی که تعریف می کنید، تعیین کننده این است که آیا اصولا mega64 برنامه مورد نظر را پشتیبانی می کند یا خیر. برای گاهی از میزان مصرف حافظه می توانید به جزئیات فایل با پسوند map مراجعه کنید که روش ساخت آن در پست های پیشین توضیح داده شده است.
                                اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                                دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                                برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                                وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                                قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                                اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                                ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X