اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کامپایلر IAR

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کامپایلر IAR

من سوالی اساسی دارم.آیا اصلا منبع خوب و کاملی برای آموزش IAR هست؟معرفی می کنید در صورت وجود؟
    جانم به فدای ائمه اطهار
    می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
      من سوالی اساسی دارم.آیا اصلا منبع خوب و کاملی برای آموزش IAR هست؟معرفی می کنید در صورت وجود؟
      سلام اگر چند پست قبلی رو خوانده باشی میبینید که منبع فارسی و حتی منبع انگلیسی کاملی برای IAR به جز همون هلپ نرم افزار که کاملترین هم هست.
      موفق باشید
      همیشه در حال یادگیری.سعی می کنم موانع سر راهم را بردارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا بابایی
        آقای کی نژاد بنده یک مشکلی در مورد استفاده از دستور sprintf دارم و ان این است که خروجی به بنده نمی دهد و مقدار رشته ای که از ان در یافت میکنم بدون تغییر باقی مانده است.
        کتابخانه ها در مد Full Dlib و printf هم در full میباشد.
        ممنون.
        خب مشکلم رو یه جورایی حل کردم. data stack رو 1024 کردم و optimization رو در حالت size و medium level گزاشتم.
        بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو باکسی
        موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه ی پایان رسیدن
        نلسون ماندلا

دیدگاه

سلام.می خواستم بگم اگر میشه شبیه سازی برنامه هایی که در iar نوشته شده را در avrstudio توضیح دهید.ممنون میشوم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali-electoronic
            سلام.می خواستم بگم اگر میشه شبیه سازی برنامه هایی که در iar نوشته شده را در avrstudio توضیح دهید.ممنون میشوم
            در زمان تشکیل پروژه در IAR اگر نوع پروژه را AVRStudio compatible output انتخاب کنید، فایلی با پسوند d90 در فولدر حاوی پروژه و در مسیر Debug/exe ایجاد می شود. در محیط AVRStudio با باز کردن این فایل می توانید عملیات شبیه سازی پروژه را انجام دهید.
            اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
            دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
            برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
            وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
            قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
            اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
            ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

آقا یه سوال : تو IAR کلمات کلیدی static , volatile به چه معنا هستند و کی و کجا باید استفاده شوند ؟
              ممنون.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر . م
                آقا یه سوال : تو IAR کلمات کلیدی static , volatile به چه معنا هستند و کی و کجا باید استفاده شوند ؟
                volatile یک type qualifier است و در مورد متغیرهایی بکار می رود که در دو سطح مختلف از برنامه مانند تابع main و روتین وقفه مورد استفاده قرار می گیرند و از طریق آن به کامپایلر تفهیم می شود که مقدار متغیر را بهینه سازی نکند و به شکل فعلی خود باقی بگذارد.
                static یک Storage Class Specifier است که متغیرهای static بعد از بازگشت از توابع از بین نمی روند و در صورت مقداردهی اولیه هم فقط برای بار اول این مقدار را می پذیرند و در مراجعات بعدی مقدار قبلی خود را حفظ می کنند.
                در این موارد به کتب مرجع c مراجعه کنید.
                وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم

دیدگاه

وقتی یک تابع را static تعریف میکنیم مفهومش چیه؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر . م
                    وقتی یک تابع را static تعریف میکنیم مفهومش چیه؟؟؟
                    تعریف تابع بصورت static در C در مواقعی موضوعیت پیدا می کند که چند فایل در پروژه وجود داشته باشد. اگر شما تابعی را در یک فایل تعریف کنید و آن فایل را به پروژه add کنید، این تابع برای سایر فایل های پروژه هم قابل شناسایی خواهد بود ( به شرط شناساندن prototype تابع). اما اگر تابعی بصورت static تعریف شود تنها در فایل خود قابل شناسایی خواهد بود. موارد بیان شده در صورتی است که فایل حاوی تابع static در فایل دیگر include نشده باشد و فقط به پروژه add شده باشد.
                    در مورد این نوع سوالات می توانید به کتاب مرجع K&R که در اینترنت هم موجود است، مراجعه کنید.

دیدگاه

چگونه می شود مقدار یک پورت را خوانده یا بهتر بگم پین
                      و کار خط پایین چیه
                      PORTD_OUTTGL=PIN1_bm
                      در ضمن کسی یه لینک از این کامپایلر سراغ داره (+ کرک) :redface:
                      هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                      بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                      میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

یعنی پرت D رو پین 1 هر وضعیتی که هست برعکس کن البته برای خروجی نه ورودی
                        من از سایت خریدم کار میکنه

دیدگاه

سلام

اجازه هست ما هم از این کامپایلر استفاده کنیم :cry2:

میشه لینک دانلود IAR را بذارین؟

من با سری مگا ها کار میکنم کامپایلر ها که فرق ندارن :question:
                          یادش بخیر یه وقتایی هر روز میومدم اینجا !

دیدگاه

سلام.لینک دانلود IAR:
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=14735.msg246827#msg246827
                            سوال دومت واضح نیست یکم بیشتر توضیح بدید.
                            با تشکر

دیدگاه

سلام علی جان از لینک بالا من نمی تونم دانلود کنم آکانت ریپیت شر ندارم البته FREE هم کار نمی کنه
                              :NO:
                              http://rapidshare.com/files/385815879/IAR.EW.AVR.5.50.part1.rar
                              http://rapidshare.com/files/385815880/IAR.EW.AVR.5.50.part2.rar

ریپیت شر خطا می ده

سوال دومم:آیا IAR همه خانواده مگا ها را پشتیبانی می کنه
                              یادش بخیر یه وقتایی هر روز میومدم اینجا !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مــــــیــــــــلاد
                                سلام علی جان از لینک بالا من نمی تونم دانلود کنم آکانت ریپیت شر ندارم البته FREE هم کار نمی کنه
                                :NO:
                                http://rapidshare.com/files/385815879/IAR.EW.AVR.5.50.part1.rar
                                http://rapidshare.com/files/385815880/IAR.EW.AVR.5.50.part2.rar

ریپیت شر خطا می ده

سوال دومم:آیا IAR همه خانواده مگا ها را پشتیبانی می کنه
                                سلام.من خودم این لینک رو دانلود کردم و سالم هم بود.در ضمن نیازی به اکانت راپید شر نیست.
                                در مورد سوال دوم هم باید عرض کنم که بله IAR تمام خانوادهه ی مگا ها را پشتیبانی می کند. :nice: :nice:
                                موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X