اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کامپایلر IAR

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کامپایلر IAR

نوشته اصلی توسط محمد نحوی
    سلام.
    شهریار جان من نسخه 5.5 رو دارم و فکر کنم از سایت sonsivri.com دانلود کردم. احتمالا فروشگاه هم داشته باشه.
    موفق باشید
    یعنی فایل های اتمل رو میتونید باز کنید؟

دیدگاه

سلام.
      حقیقتش من با فایل متنی مثال ها کار میکنم. ولی مثال DACآ‌ رو باز کردم بدون مشکل باز شد.
      اجرا که کردم میگه فایل .dgb خراب شده نمیتونم کامپایل کنم.
      موفق باشید
      شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
      هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
      چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

با سلام بر همه دوستان عزیز تر از جان آقا یه سوال داشتم راجع به نحوه نصب نرم افزار IAR که راجع به ان توضیح دادین (در ویندوز 7)اما من هرچی گشتم فایل IARID را پیدا نکدم البته بگم من این مجموعه نرم افزار را از فروشگاه سایت خریدم حالا اگه می شه راهنمایی کنید با سپاس از راهنمایی های همیشگی تان البته ورژن نرم افزار IAR FOR ATMEL 5.4 است . :mrgreen: :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط morshed
          با سلام بر همه دوستان عزیز تر از جان آقا یه سوال داشتم راجع به نحوه نصب نرم افزار IAR که راجع به ان توضیح دادین (در ویندوز 7)اما من هرچی گشتم فایل IARID را پیدا نکدم البته بگم من این مجموعه نرم افزار را از فروشگاه سایت خریدم حالا اگه می شه راهنمایی کنید با سپاس از راهنمایی های همیشگی تان البته ورژن نرم افزار IAR FOR ATMEL 5.4 است . :mrgreen: :mrgreen:
          سی دی autorun داره؟؟ داخل محصولات فروشگاه معمولا فایل های کرک و... رو می تونید توی صفحه اصلی بهشون دسترسی داشته باشید. نه داخل خود سی دی

دیدگاه

بله AUTO RUN داره من یه بار نرم افزار را از روی PDF راهنما نصب کردم بعد خطایش را نشون دوستان همین جا دادم گفتند درست کرک نشده بعد لینک صفحه ی اول رادادند اما فایلی به اسم IARID نبود حال شما بگید من دقیقا برای رفع مشکل چی باید بکنم. بسیار ممنون :question: :question:

دیدگاه

با سلام
              توضیحاتی که پائین مشاهده می کنید زحمتشو آقای رجب زاده توی صفحات اولیه همین تاپیک کشیدن

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
              با توجه به اینکه دوستان در مورد کرک کردن IAR مشکل دارند آموزش زیر را برای کرک کردن در ویندوز 7 میگذارم
              لایسنس اساسا برای windows xp طراحی شده به هر حال بنده توانستم در ویندوز 7 هم جواب بگیرم
              مراحل 0 تا 0000 صرفا برای کسانی است که قبلا نرم افزار را نصب کرده اند ولی کار نمیکرده است
              0- نرم افزار را به طور کامل پاک کنید
              00- در پوشه program files پوشه common files را باز کنید سپس پوشه مربوط به IAR را پاک کنید
              000- سیستم را ریست کنید
              0000- قبل از استفاده از کرک سریال را پاک کنید
              1- فایل IARID را اجرا کنید کد داده شده را جایی بنویسید مثلا کد 0x27E7D
              2- روی فایل IAR کلیک راست کرده و گزینه Edit را انتخاب کرده یک فایل note pad باز میشود به جای کد موجود کدی که یادداشت کرده اید عینا به جای آن بنویسید
              3- فایل note pad را save کرده و سپس آن را ببندید برای اطمینان دوباره مرحله 2 را تکرار کرده و فقط ببینید کد مورد نظر ذخیره شده است یا نه
              4- روی فایل IAR کلیک کنید به طوری که اجرا شود
              5- سریال شما آماده است
              6- فایل نصب IAR را اجرا کنید و شماره لایسنس مورد نظر را از فایل سریال کپی کرده و در برنامه نصب محل license number پیست کنید
              7- در صفحه بعد باید license key وارد شود در فایل سریال زیر هر license number خطوطی شامل اعداد و حروف هست سومین خط آن را از زیر خطی که نوشته شده Key اعداد و حروف شروع میشود و تاجایی که به # ختم شود این قشمت را به همراه # کپی کرده و در قسمت license key پیست کنید
              8- برنامه نصب را تا آخر اجرا کرده و نرم افزار را نصب کنید
              9- ممکن است در بخش license manager لایسنسی برای AVR مشاهده نکنید اما برای اطمینان نرم افزار را باز کرده و یک پروژه را در آن کامپایل کنید
              اگر با اروری غیر از ارور زیر در بخش مسیج مواجه شدیدنرم افزار به درستی کار میکند
              اکنون من موفق شده ام به وسیله xmega و کامپایلر IAR یک Dot Matrix را راه اندازی کنم و روی آن حروف را نمایش دهم
              فعلا در تلاشم قسمت وقفه ها یا بخش تایمر کانتر را راه اندازی کنم ولی دیتاشیت درست نگفته است کدام رجیستر با رجیستر های کامپایلر مطابقت دارد فعلا میخوانم تا شاید چیزی فهمیدم بعدا عکس های دات ماتریکس را خواهم گذاشت تا بقیه امیدوار شوند :rolleyes:ببخشید جناب طراح ولی هر دفعه که این را میخوانم گیج تر میشوم تقرییا هیچی نفهمیدم :redface: فقط فهمیدم این را از روی AVR1000 ترجمه کرده اید میشود ساده تر توضیح دهید؟

برای دانلود کرک ورژن IAR AVR 5.4 از لینک ارائه شده در تاپیک زیر استفاده بکنید.
              پست شماره 7 :
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=14735.msg246827#msg246827

فایل رو که دانلود کردید. داخلش فایلی بنامه IAR kegen.exe وچود داره برای راحتی کار می تونید از اون کمک بگیرید و نیازی به مراحل بالا ندارید.
              موفق باشید.

دیدگاه

با سلام.

تابع ftoa که جزء توابع استاندارد c نیست.معادل اون تو iar هستش؟؟
                دکتر شریعتی:

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت.

دیدگاه

با تابع sprintf می توانید float را به رشته تبدیل کنید، به شرط آنکه Project/Options/Library options/printf formatter در وضعیت Large باشد.
                  اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                  دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                  برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                  وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                  قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                  اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                  ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

با سلام خدمت مهندسین گرامی من بالاخره با راهنمایی های شما موفق شدم نرم افزلر را نصب کنم البته مسیر نصب را هم عوض کردم حالا نمی دونم این باعث شد که برنامه داخل جزوه ای که از اینجا دانلود کردم موقع کامپایل خطا بده حال هم برنامه را می گذارم وهم خطا را اجرتان نزد خود خدا.

#include<ioavr.h>
                    #include<intrinsics.h>
                    int main (){
                    PORTC_DIR=0XFF;
                    while(1){
                    PORTC_OUT=0X55;
                    _delay_cycles(2000000);
                    PORTC_OUTTGL=0XFF;
                    _delay_cycles(2000000);
                    PORTC_OUTCLR=0XAA;
                    _delay_cycles(2000000);
                    }
                    }

main.c
                    Fatal Error[Pe035]: #error directive: This file, should only be compiled with "--cpu" set D:\Program Files\IAR Systems\Embedded Workbench 5.4\avr\INC\ioavr.h 378
                    Error while running C/C++ Compiler

Done. 1 error(s), 0 warning(s)

البته شاید تنظیمات اولیه اشتباه است.

دیدگاه

سلام

اینerror به این خاطره که نوع میکرو خود را انتخاب نکرده اید به این روال نوع میکرو کنترولر خود را مشخص کنید.
                      option\general option\target
                      دکتر شریعتی:

دیدگاه

برای خواندن و نوشتن و کار با فضای eeprom در IAR کافی است یک متغیر را با قید eeprom__ تعریف کنیم و گنجاندن بقیه عملیات در خواندن و نوشتن به eeprom توسط IAR انجام خواهد شد.
                        وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                        اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم

دیدگاه

با سلام.

من یه کدی برای راه اندازی سنسور دمای داخلی xmega و نمایش اون با uc/gui دارم می نویسم اما نتیجه تبدیل adc رو نمی تونم روی lcd نمایش بدم یا حداقل درست به نمایش در نمی یاد.قسمتی از کد رو قرار می دم.
                          کد:
                          char lcd_buff[];
                          float p;

volatile uint16_t ADC_result;
                          ........................................
                          p=ADC_result;
                          sprintf(lcd_buff,"ADC= %s",p);
                          GUI_DispStringAt(lcd_buff,10,20);

البته از قسمت library option مد printf formatter را روی larg گذاشتم.
                          دکتر شریعتی:

دیدگاه

بجای s% در sprintf، عبارت f% را قرار دهید.

دیدگاه

سلام دوستان عزیز کسی می دونه چه طور میشه کریستال تعیین کرد تو این برنامه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mhpc_2009
                                سلام دوستان عزیز کسی می دونه چه طور میشه کریستال تعیین کرد تو این برنامه ؟
                                در IAR تعیین فرکانس به شکلی که در بسکام و کدویژن و مانند آن وجود دارد، انجام نمی شود و اگر در فایلی عملیات تاخیر زمانی و شبیه آن مد نظر باشد، در صورت لزوم مقدار فرکانس کلاک در ابتدای فایل تعریف می شود. مانند فایل avr_compiler.h که در ابتدای آن فرکانس کلاک تعیین می شود.
                                (ضمن تشکر از دوستانی که زحمت کشیده بودند و چند پاسخ به سوال شما داده بودند، به دلیل اینکه اصل سوال شما مربوط به XMEGA نبود و برای حفظ یکپارچگی تاپیک، پست ها حذف شدند).

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X