اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] اتصال دوربین با سنسور OV7670 به LCD موبایل (ELT240320ATP)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه] اتصال دوربین با سنسور OV7670 به LCD موبایل (ELT240320ATP)

کتابخانه مورد استفاده برای این LCD از قبل در اینترنت موجود بوده و فقط برای اتصال به XMEGA تغییراتی در بخش های مختلف آن داده شده است. به لحاظ محتوای توابع و مقداردهی اولیه به رجیسترهای LCD ممکن است مشکلات مختلفی در متن کتابخانه وجود داشته باشد که با بررسی دقیق اطلاعات LCD می توان یک بررسی مجدد را در این مورد انجام داد.
    اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
    دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
    برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
    وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
    قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
    اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
    ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان.

کسی دوربین را با سنسور OV7670 بدون FIFO راه اندازی کرده؟
      اگه راه اندازی کرده:
      1) تفاوت راه اندازیش با نوع FIFO دارش چیه؟
      2) نقشه ارتباطیش با میکروکنترلری که باهاش کار میکنه را حتما بزاره. (نوع بدون FIFO با 24 پایه)
      3) اصلا کاربرد FIFO در اینجا چیه؟ (مثلا برای میکرویی مثل LPC1768 حتما باید باشه؟)

با تشکر از دوستان

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید به همه دوستان
        این دوربین را باید توسط fpga ران کنم و فیلم را در زمان واقعی توسط کابل vga روی مانیتور نمایش دهم
        مشکل من با ریجیستر های این دوربین هست
        ممنون میشم اگه ریجیستر های این دوربینا به صورت خلاصه و نحوه نوشتن روی آنها را توضیح دهید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طراح نمایش پست ها
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...4453#msg374453
          سلام ممنون از این تاپیک بسیار خوب/ متاسفانه لینک کار نمیکنه (ظاهرا به خاطر به روزرسانی سایت هست). ممنون میشم پیگیری کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmad_ghz نمایش پست ها
            سلام ممنون از این تاپیک بسیار خوب/ متاسفانه لینک کار نمیکنه (ظاهرا به خاطر به روزرسانی سایت هست). ممنون میشم پیگیری کنید
            وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
            اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم

دیدگاه

https://www.eca.ir/forums/thread20773-2.html#post268720
              بسیار ممنونم آقای کی نژاد
              راستش من می*خوام با استفاده از دوربین و یه LCD به صورت آنلاین تصویر رو روی LCD پخش کنم البته این وسط یه پردازش کوچیک هم دارم (مثلا اضافه کردن لوگو روی تصویر یا میزان شارژ باتری)
              به نظرتون از این سیستم میشه استفاده کرد؟ یا مثلا برم سراغ بردهای رسپری؟
              البته گزینه*ی FPGA هم هست که ترجیح می*دم به عنوان آخرین راه حل بهش فکر کنم
              اگر نظرتون رو بگید ممنون میشم

دیدگاه

راستش من می*خوام با استفاده از دوربین و یه LCD به صورت آنلاین تصویر رو روی LCD پخش کنم البته این وسط یه پردازش کوچیک هم دارم (مثلا اضافه کردن لوگو روی تصویر یا میزان شارژ باتری)
                به نظرتون از این سیستم میشه استفاده کرد؟
                این در واقع دوربین است که در این پروژه اطلاعات را روی LCD می نویسد و میکروکنترلر فقط نقش انجام تنظیمات را به عهده دارد و به دلیل سرعت بالای انتقال اطلاعات امکان دخل و تصرف میکروکنترلر در جزییات دیتا و اضافه کردن دیتا جدید احتمالا مقدور نیست. البته اظهار نظر دقیق در این مورد مستلزم بررسی مجدد جزییات پروژه و سرعت نوشتن دیتا است.

دیدگاه

آیا راهی هست که دوربین مثلا مستقیم به LCD متصل بشه و به صورت موازی هم این مواردی که عرض کردم توسط یه پردازنده به تصویر اضافه بشه.
                  رزولوشن دوربین و LCD رو نمی*خوام زیاد بالا بگیرم در حد 0.5 یا 1 مگاپیکسل کافیه و فریم ریت حدودی 30 هم به نظرم کافی باشه که مثلا وقتی کسی LCD رو نگاه می*کنه فرقی با اینکه خود جسمی که داره ازش فیلم گرفته میشه رو ببینه نداشته باشه.
                  مثل همین دوربینای موجود در بازار که LCD هم دارن. البته خب با رزولوشن خیلی پایین*تر میشه این کاری که می*خوام انجام بدم.

دیدگاه

این در واقع دوربین است که در این پروژه اطلاعات را روی LCD می نویسد و میکروکنترلر فقط نقش انجام تنظیمات را به عهده دارد و به دلیل سرعت بالای انتقال اطلاعات امکان دخل و تصرف میکروکنترلر در جزییات دیتا و اضافه کردن دیتا جدید احتمالا مقدور نیست. البته اظهار نظر دقیق در این مورد مستلزم بررسی مجدد جزییات پروژه و سرعت نوشتن دیتا است.
                    آقای کی نژاد عزیز در واقع من می**خوام علاوه بر تصویر گرفته شده از دوربین (به صورت در لحظه یا همون Real Time)، یه عکس ثابت هم روی این تصویر نمایش داده بشه (مثلا لوگو یا شارژ باتری)،
                    به نظرم به جای اینکه نیاز باشه داده های تصویر رو دستکاری کنیم، باید بشه مثلا روی سیگنال AV این تصویر رو هم اضافه کرد یا حالا اگه شما یه روش دیگه می*شناسید که این کارو بکنه ممنون میشم بگید.
                    درحقیقت اگر بخوایم برای این کار پردازش تصویر انجام بدیم فکر میکنم لقمه دور سر چرخوندیم.
                    اگر راهنمایی کنید ممنون میشم که ببینم با چه مینیمم سیستمی (بر مبنای چه پردازنده*ای) میشه این کارو انجام داد.

دیدگاه

آقای کی نژاد عزیز در واقع من می**خوام علاوه بر تصویر گرفته شده از دوربین (به صورت در لحظه یا همون Real Time)، یه عکس ثابت هم روی این تصویر نمایش داده بشه (مثلا لوگو یا شارژ باتری)،
                      به نظرم به جای اینکه نیاز باشه داده های تصویر رو دستکاری کنیم، باید بشه مثلا روی سیگنال AV این تصویر رو هم اضافه کرد یا حالا اگه شما یه روش دیگه می*شناسید که این کارو بکنه ممنون میشم بگید.
                      درحقیقت اگر بخوایم برای این کار پردازش تصویر انجام بدیم فکر میکنم لقمه دور سر چرخوندیم.
                      اگر راهنمایی کنید ممنون میشم که ببینم با چه مینیمم سیستمی (بر مبنای چه پردازنده*ای) میشه این کارو انجام داد.
                      پیرو سوال شما و علیرغم کمبود وقت من نگاهی گذرا به جزییات پروژه داشتم. با توجه به اینکه بعد از نوشتن یک فریم از تصویر توسط دوربین، باس دیتا در وقفه خارجی سیگنال سینک در اختیار XMEGA قرار می گیرد و اطلاعاتی را در رجیسترهای LCD می نویسد و دوباره باس را به دوربین واگذار می کند، احتمالا در این فاز میکروکنترلر بتواند اطلاعاتی هم به تصویر موجود در حافظه LCD اضافه کند. البته همانطور که در پاسخ قبلی اشاره کردم جزییات دقیق تر مستلزم چندین و چند ساعت وقت گذاشتن است که انجام این کار به عهده خود شما است.شما در مرحله اول کد و سخت افزار را بصورت دقیق تحلیل کنید و ببیند در پروژه جاری چه عملیاتی انجام می شود تا در مرحله بعد بتوانید در روال جاری دخل و تصرف کنید.

دیدگاه

پیرو سوال شما و علیرغم کمبود وقت من نگاهی گذرا به جزییات پروژه داشتم. با توجه به اینکه بعد از نوشتن یک فریم از تصویر توسط دوربین، باس دیتا در وقفه خارجی سیگنال سینک در اختیار XMEGA قرار می گیرد و اطلاعاتی را در رجیسترهای LCD می نویسد و دوباره باس را به دوربین واگذار می کند، احتمالا در این فاز میکروکنترلر بتواند اطلاعاتی هم به تصویر موجود در حافظه LCD اضافه کند. البته همانطور که در پاسخ قبلی اشاره کردم جزییات دقیق تر مستلزم چندین و چند ساعت وقت گذاشتن است که انجام این کار به عهده خود شما است.شما در مرحله اول کد و سخت افزار را بصورت دقیق تحلیل کنید و ببیند در پروژه جاری چه عملیاتی انجام می شود تا در مرحله بعد بتوانید در روال جاری دخل و تصرف کنید.
                        ممنون که با وجود کمبود وقت باز هم سوالمون رو بی جواب نمی*گذارید.
                        من بیشتر بررسی می کنم و سعی میکنم خودم راش بندازم ولی اگر جایی گیر کردم با عرض شرمندگی دوباره مزاحم شما میشم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X