اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت پروگرامر MKII

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت پروگرامر MKII

بله حق با شماست.
    اما در رابطه با کد hex زمانی که make all زده میشه ادیتور ارور اینو میده که command استباهه!
    معذرت به خاطر وقتی که از شما گرفتم.

.The best question deserves a better answer
    =-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=
    «پناه»می برم «به خدا»
    از عـیبی که ، «امروز» در خود می بینم، و «دیروز» «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب» ملامت کرده ام.
    محتاط باشیم، در «سرزنش» و «قضاوت کردن دیگران». وقتی نه از «دیروز او» خبر داریم و نه از "فردای خودمان" .

دیدگاه

در لینک زیر توضیح داده شده که باید یکسری مقدمات (شامل نصب AVR-GCC و AVR-libc و ...) انجام شود تا بتوان پروژه را کامپایل کرد:

http://www.fourwalledcubicle.com/fil..._Prerequisites
      اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
      دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
      برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
      وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
      قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
      اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
      ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Gtexpro

سلام
        مشکلم بر طرف شد. پروگرامر به خوبی کار می کند. درایوری که قبلا نصب کرده بودم را یکبار uninstall کردم و درایور دیگری دانلود کردم برای نسخه ی 64 بیتی پس از نصب آن پروگرامر به خوبی شناخته شد.

سپاس فراوان جناب کی نژاد عزیز
        سلام دوست عزیز منم دقیقا مشکل شما رو دارم، ویندوزمم 8 64بیت هست میشه دقیقا بگید چیکار کردید؟اگه میشه لینک درایور نصبیتون رو بزارید یا اسمشو بگید،ممنون

دیدگاه

در مداری که از ماژول em18 استفاده شده
          mkii در هنگام پرگرام کردن میکرو خطای اتصال کوتاه میدهد؟
          مدتی است کهگرفتار این قضیه هستم و در دو بوردی که برای سفارشات آماده کردم این مشکل تکرار شده است
          برای حل آن باید ابتدا em18 را از مدار خارج کرده و سپس عمل پروگرام را انجام دهم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط miladshirani
            سلام دوست عزیز منم دقیقا مشکل شما رو دارم، ویندوزمم 8 64بیت هست میشه دقیقا بگید چیکار کردید؟اگه میشه لینک درایور نصبیتون رو بزارید یا اسمشو بگید،ممنون
            آخرین ورژن(15) فایل ATMELUSB.EXE با ظرفیت حدود 13.7MB از سایت اتمل دانلود و نصب کن مشکل mkii با ویندوز 8 ،64 بیتی حل میآ‌شود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط •.´™ مَسِِــــح`.•
              بله حق با شماست.
              اما در رابطه با کد hex زمانی که make all زده میشه ادیتور ارور اینو میده که command استباهه!
              معذرت به خاطر وقتی که از شما گرفتم.

به این عکسا نگاه کنین.

یا حق

دیدگاه

با سلام
                اقای طراح چند تا سوال داشتم
                مقدار دیود زنر چقدر است ؟
                چرا برای پین vcc برای pdi چرا track نرفته است ؟
                اگر جامپر برای سری avr بگدازیم تغذیه سوکت isp از کجا بگیریم ؟
                معذزت میخام چون من وارد نیستم ممنون میشم اگر واضح توضیح بدین :rolleyes:

دیدگاه

دیود زنر مورد استفاده از نوع 5.6 ولت و 1 وات است (مثلا 1N4734). پین تغذیه در پروگرامر MKII از نوع ورودی است. به این معنی که قرار نیست از طریق این پین ولتاژِی برای مدار تولید شود، بلکه ولتاژ تغذیه اندازه گیری می شود که در این نسخه از پروگرامر نیازی به تغذیه ورودی وجود ندارد. در مورد سوال بعدی منظور را متوجه نشدم.
                  وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                  اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم

دیدگاه

با تشکر از توجه شما
                    مشخصات را که گفتید مشکلم حل شد

دیدگاه

با سلام
                      بچه ها آلتیوم من فایل PCB پروگرمر آقای طراح را نمی تونه باز کنه :cry2:
                      هر کسی تونسته بازش کنه اگه ممکنه یه عکس با کیفیت ازش بزاره تا منم بفهمم چی به چیه! :applause:
                      یا اینکه اونو با پسوند PCBDOC ذخیره کنه و توی سایت قرار بده (این دومیه خیلی بهتره :eek
                      چون اگه بدمش بیرون برام PCBشو بزنن نمی تونم قطعاتشو پیدا کنم و لحیمش کنم و بسازمش
                      خیلی مچکرم
                      سید علی لب تر کند جان را فدایش می کنم

دیدگاه

برای دوستانی که مشکل باز کردن فایل با فرمت pcb را دارند، فایل با فرمت PcbDoc به پست زیر اضافه شد:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...5109#msg515109

دیدگاه

اینم پروگرامر mkii بصورت usb که خودم ساختم :agree:
                          جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود و هر کس که بخواهد خانه اش آباد باشد، باید در تخریب مملکتش بکوشد
                          دکتر محمود حسابی

دیدگاه

با عرض سلام و خسته نباشید
                            آخرین ورژن پروژه LUFA 140928 را با فرکانس 16mhz کامپایل کردم. پروگرامر به خوبی داره کار میکنه حتی تو کامپایلر بسکام هم شناسایی میشه فقط یه مشکلی هست دیگه led های روی پروگرامر روشن نمیشه.

دیدگاه

سلام
                              دوست عزیز شما باید board و اسم میکرو کنترلر رو هم توی فایل make تغییر بدید.
                              برای این پروگرامر برد های مختلفی ساخته شده.

من پروگرامرم رو از بازار خریدم ولی برای پدیت کردن فریم ور گه گاهی بهش ور میرم.

MCU = at90usb162
                              ARCH = AVR8
                              BOARD = USBTINYMKII
                              F_CPU = 16000000
                              F_USB = $(F_CPU)
                              OPTIMIZATION = s
                              TARGET = AVRISP-MKII

مشخصات رو به اینها تغییر بدید امید وارم درست بشه.

در ضمن برای atmel studio 7 باید یه تغییر دیگه هم بدید و اگر نه کار نمی کنه .
                              اون توضیحش مفصله.

اگه کسی مشکل پیدا کرد بگه توضیح بدم.
                              http://massoud68.persiangig.com/pict...1406891613.gif

مشکلتون حل شده ؟؟؟
                              پس روی "موضوع به نتیجه رسید" کلیک کنید !! :job:

دیدگاه

سلام...
                                ایا از این پروگرمر میشه برا میکرو های سری A مگا مثلا مگا 64 استفاده کرد؟؟؟الان بیشتر میکرو های موجود در بازار پسوند Aدارند..
                                من نتونستم این میکرو AT90USB162 رو پیدا کنم...ایا از سری های دیگه هم میشه استفاده کرد؟ایا پرژه lufa فقط از این میکرو استفاده کرده؟؟؟
                                تشکر.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X