اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش گام به گام کدنویسی XMEGA با کامپایلر IAR

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش گام به گام کدنویسی XMEGA با کامپایلر IAR

نوشته اصلی توسط محمد نحوی نمایش پست ها
    بسم الله الرحمن الرحیم
    بعد از غیبت طولانی به دلیل مشغله تحصیلی و کاری زیاد که نتوانستم خدمتی در راستای اهداف سایت داشته باشم، به لطف خدا این امکان فرآهم شد که مختصر اطلاعاتی را که در این مدت کسب کرده ام بصورت مکتوب در اختیار دوستان قرار دهم تا قدری از خدماتی را که در سایت از آنها بهرمند شده ام جبران کنم.
    قبل از هر چیز لازم می دانم از عزیزانی که کم و بیش در جمع آوری این اطلاعات به اینجانب کمک کردند چه حین نگارش و چه قبل از آن تشکر نمایم. تشکر فراوان از آقای رضا سپاس یار که بارها به صورت تلفنی جهت معرفی، آشنایی و راهنمایی در خصوص برنامه نویسی با کامپایلر IAR، مزاحم ایشان شده ام. همچنین مطالب بسیار مفید و کاربردی از پست های آقای اوژن کی نژاد در سایت مطالعه نمودم که هم در جمع آوری این مطالب و هم در خصوص یادگیری کدنویسی XMEGA مفید بوده است.
    ---
    اما در خصوص این آموزش ها:
    من تازه با XMEGA شروع به کار کردم و پست های سایت رو دنبال می کردم به نظرم رسید اگه بتونم مطالب سایت در مورد XMEGA رو گردآوری و دسته بندی کنم، مجموعه مفیدی خواهد شد.
    با مشورت با آقای کی نژاد اینکار رو شروع کردیم، به لطف خدا این کار رو تا رسیدن به نتیجه مطلوب ادامه خواهیم داد.
    شاید این آموزش ها خیلی حرفه ای تدوین نشده باشه علتش هم این هست که من خودم هنوز در حال یادگیری XMEGA هستم بنابراین ممکنه نواقصی در کار باشه،آ*تا جایی که ممکن باشه از راهنمایی های آقای کی نژاد استفاده خواهم کرد ولی دوستان دیگه هم نظری داشتن در ادامه این پست مطرح کنن تا انشالله این آموزش ها مجموعه کاملی باشه برای عزیزانی که میخوان کار با XMEGAآ* رو از مبتدی تا پیشرفته ادامه بدن.
    --
    قدم اول رو آشنایی با کامپایلر IAR و برخی روش های و تکنیک های برنامه نویسی که اغلب در کتابخونه ها با اون برخورد می کنیم، اختصاص دادم.
    مطلب آخر هم اینکه حتما "نحوه استفاده از آموزش ها" رو مطالعه کنید.

منتظر نظرات سازنده دوستان هستم.
    موفق باشید
    ---
    قسمت اول آموزش ها در تاریخ 16 اردیبهشت 90 در سایت قرار گرفت.
    قسمت دوم آموزش ها در تاریخ 26 اردیبهشت 90 در سایت قرار گرفت
    مثال پخش فایل های WAV توسط DAC و FAT در تاریخ 23 خرداد 90 در سایت قرار گرفت.
    مثال بالا به صورت کامل به همراه توضیحات در تاریخ 11 تیر 90 در سایت قرار گرفت.
    قسمت سوم آموزش ها در تاریخ 11 تیر 90 در سایت قرار گرفت.
    I would be appreciated if you could tell us what is the password for zip files. Thank you ahead.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X