اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش گام به گام کدنویسی XMEGA با کامپایلر IAR

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش گام به گام کدنویسی XMEGA با کامپایلر IAR

دوستان سلام.
    به خاطر غیبت طولانی عذرخواهی میکنم.
    پست قبلی رو ویرایش کردم. برد رو اصلاح کردم مجددا قرار دادم.
    چند جا ایراد های کوچیک داشت که اصلاح کردم.
    قسمتی رو برای LCDآ‌کاراکتری اضافه کردم.
    سه تا کلید هم قرار دادم.
    به امید خدا به زودی برنامه به همراه توضیحات رو هم قرار میدم.
    موفق باشید
    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

همراهان عزیز سلام.
      برای اینکه تا حدودی بتون تاخیر ایجاد شده در کار رو جبران کنم، کد کامل برد پخش کننده فایل wavآ‌ رو قرار دادم ولی توضیحاتش رو فعلا آماده نکردم، حقیقا درگیر نوشتن چند تا کتابخونه هستم که به امید خدا در سایت قرار خواهم داد. از طرفی قبل از عید در ساخت یک دستگاه از نمایشگر تابلو روان استفاده کردم، مطالب سایت رو جمع آوری کردم مجموعه خوبی شده یکی از دوستان راهنمایی خواست، دارم مطالب رو دسته بندی و مرتب می کنم که در سایت قرار بدم. خلاصه اینکه روند آموزش ها ادامه خواهد داشت.

اما در مورد EX.2 (تمرین 2):
      اصل پروژه اینه:پخش کننده فایل های wav با کیفیت 16 کیلو هرتز و 12 بیت(البته اصلش 16 بیت هست چون DAC فقط 12 بیت داره من یه برنامه با متلب نوشتن که 16 بیت رو به 12 بیت تبدیل میکنه).

بخش هایی در این پروژه باهاش کار شده:
      1. توابع کتابخونه ای SPI برای ارتباط با کارت حافظه Micro SD
      2. توابع کتابخونه ای تایمر به همراه وقفه برای زمان بندی پخش فایل.
      3. کتابخونه ای با نام TDA8551 که خودم نوشتم برای کار با همین آی سی.
      4. توابع کتابخونه ای DAC برای پخش فایل صوتی.
      5. توابع کتابخونه ای کار با FAT که جزئیاتش رو میتونید از http://elm-chan.org/fsw/ff/00index_e.html مطالعه کنید.
      6. کتابخونه mmc برای ارتباط با کارت micro SD از طریق SPI
      و ... .
      یه نکته رو هم در نظر داشته باشید، من این کد رو روی چندین برد پیاده سازی کردم و ازش استفاده کردم، روی این برد امتحانش نکردم چون برد رو نداشتم. ممکنه اشکالات جزئی داشته باشه، اگر برد رو پیاده سازی کردید و کار نکرد، بفرمایید تا با هم بررسیش کنیم.
      موفق باشید.

دیدگاه

با تشکر از آقای نحوی به خاطر آموزش خوبشون ولی یه مشکلی هست این وسط:
        اگر هدف آموزش کامل و جامع باشه فکر کنم بیشتر برای کسایی خوبه که از کامپایلر C دیگر که برای کدنویسی XMEGA استفاده میکرده اند سراغ IAR اومدند
        مثلا خیلی کلی در مورد رجیستر ها گفته شده و از ریزه کاری های این رجیستر ها خبری نیست و اگر فراگیری این مطالب به عهده شخصی مثل من گذاشته بشه مسلما صبر و حوصله زیاد میخواد و در کل سخته اگر مسئله ای نیست قسمت رجیستر ها و اینکه هر کدوم در چه وضعیتی چی کار میکنند باشه به عهده من

نکته برای کسایی که کلا به C زیاد وارد نیستند که بد نیست بگم:
        کتابخانه avr_compiler.h رو میتونید از فولدر EX1 یا 2 بردارید و توی محل پروژه کپی کنید
        بعد توجه کنید این جور کتابخونه ها که کپی میکنید تو محل پروژه با "lib.h" صدا میزنن نه <lib.h>
        اضافه شده در تاریخ :

نظرتون درباره این چیه؟
        اول کاره میدونم:
        http://rajab-electronic.persiangig.c...-O%20Part1.pdf
        اضافه شده در تاریخ : [hr]
        نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
        نظرتون درباره این چیه؟
        اول کاره میدونم:
        http://rajab-electronic.persiangig.c...-O%20Part1.pdf
        اینقدر داغون بود؟ :cry2:این نسخه ناقص بود احتمالا فردا تمومش میکنم آموزش شامل پورت ها و وقفه های خارجی میشه

دیدگاه

پاسخ : آموزش گام به گام کدنو

اینقدر داغون بود؟ :cry2:این نسخه ناقص بود احتمالا فردا تمومش میکنم آموزش شامل پورت ها و وقفه های خارجی میشه
          با سلام
          دوست عزیز کارتون جای تشکر داره چه کوچیک چه بزرگ مهم اینکه دارید به بقیه کمک می کنید :applause:
          فقط یه اشکال کوچیک داشت که بهتون توی پیغام خصوصی اطلاع دادم.
          اگه از شکل و در انتهای آموزش تون از چند تا مثال عملی استفاده بکنید خیلی عالی تره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا حاجی زاده
            با سلام
            دوست عزیز کارتون جای تشکر داره چه کوچیک چه بزرگ مهم اینکه دارید به بقیه کمک می کنید :applause:
            فقط یه اشکال کوچیک داشت که بهتون توی پیغام خصوصی اطلاع دادم.
            اگه از شکل و در انتهای آموزش تون از چند تا مثال عملی استفاده بکنید خیلی عالی تره
            همین کار رو میکنم
            باتشکر

دیدگاه

با تشکر از آقای نحوی به خاطر آموزش خوبشون ولی یه مشکلی هست این وسط:
              اگر هدف آموزش کامل و جامع باشه فکر کنم بیشتر برای کسایی خوبه که از کامپایلر C دیگر که برای کدنویسی XMEGA استفاده میکرده اند سراغ IAR اومدند
              مثلا خیلی کلی در مورد رجیستر ها گفته شده و از ریزه کاری های این رجیستر ها خبری نیست و اگر فراگیری این مطالب به عهده شخصی مثل من گذاشته بشه مسلما صبر و حوصله زیاد میخواد و در کل سخته اگر مسئله ای نیست قسمت رجیستر ها و اینکه هر کدوم در چه وضعیتی چی کار میکنند باشه به عهده من
              [hr]
              نکته برای کسایی که کلا به C زیاد وارد نیستند که بد نیست بگم:
              کتابخانه avr_compiler.h رو میتونید از فولدر EX1 یا 2 بردارید و توی محل پروژه کپی کنید
              بعد توجه کنید این جور کتابخونه ها که کپی میکنید تو محل پروژه با "lib.h" صدا میزنن نه <lib.h>
              سلام.
              چقدر عالی شهریار جان.
              من تا امشب قسمت بعدی آموزش ها رو در سایت میذارم. یه مقدار مفصل تر از این توضیحاتی که شما گذاشتید هست. و دقیقا با همین هدفی که مد نظر شماست.
              البته پیشنهاد مهندس کی نژاد بود و کار درستی هم هست.
              به هر حال شما یه نگاهی به آموزش بندازید. اگه نقطه نظری دارید بفرمایید و در نهایت خوبه که هر کتابخونه رو یک نفر شروع کنه مطابق این الگو توضیح دادن اینطوری کار خیلی سریع تر پیش میره.
              انشاالله آموزش قسمت سوم رو که گذاشتم از دوستان می خوام که اعلام آمادگی کنن تا کار رو تقسیم کنیم.
              با سپاس

دیدگاه

با سلام.
                به لطف خدا قسمت سوم آموزش ها آماده شد که در سایت گذاشتم.
                به صورت کلی این قسمت از آموزش ها نحوه استفاده از کتابخونه های ارائه شده توسط ATMELآ‌ برای کار با XMEGA هست.
                کتابخونه ای که در این قسمت به اون پرداختیم کتابخونه port_driver هست.
                همینطور مثال کاربردی2 که قبلا سخت افزار و نرم افزارش رو گذاشته بودم با توضیحات مختصری مجددا در سایت قرار دادم. دوستانی که مسلطتر هستن میتونن نکاتی رو از اون مثال خارج کنن.
                ---
                در خصوص ادامه آموزش ها هم روند مانند روند توضیح کتابخونه port_driverآ‌ هست. اگه دوستانی هستند که مطابق این رویه میتونن کمک کنن اعلام آمادگی کنن تا تقسیم کار کنیم.
                با سپاس فراوان

دیدگاه

پاسخ : آموزش گام به گام کدنو

من قسمت پورت ها رو تموم کردم فقط مثال ها مونده که تایپ بشه من توی آموزش تمام رجیستر های بخش پورت رو توضیح دادم و چیزی از قلم نیفتاده امیدوارم بتونم این رو تا آخر هفته حتما در بیارم اون قسمتی رو که براتون گذاشتم نمونه بود و الآن یه 16 صفحه ای میشه
                  نظرتون راجع به تشکیل تیم تحقیقاتی XMEGA چیه؟

دیدگاه

سلام.
                    یه عذر خواهی بکنم از دوستانی که دیروز فایل آموزش قسمت سوم رو دانلود کردن. اون فایل نسخه ویرایش نشده بود که به اشتباه پلود شده بود.
                    مجددا فایل رو پلود کردم.
                    موفق باشید.

دیدگاه

آقای نحوی آموزش ها را قسمت قسمت کنید چون کسایی که قبلا قسمت های قبل رو گرفتن دوباره نگیرن
                      آخر کار همه رو یکی کنید :agree:
                      آموزشتون رو خوندم خوب بود ولی فکر کنم مال من یه چیز دیگه باشه با یه سبک دیگه و شایدم مفصل تر

دیدگاه

سلام.
                        شهریار جان در مورد قسمت قسمت کردم آموزش ها نظرم اینه که اینطوری مطالب در دسترس تر هست. کسی که آموزش ها رو میخونه باید به همه بخش های اون دسترسی داشته باشه چون مطالب پیوسته هست. اینکه آموزش ها رو مجزا کنیم تنها مزیتش اینه که کسی که مبحث رو بلد هست و میخواد یه آموزش جدید رو یه مرور بکنه سریع تر میتونه اون رو پیدا کنه چون فایل مجزا هست. ولی در عمل کسانی که تازه کار هستند مسلما باید مطالب قبلی رو هم همزمان داشته باشد و بتونن توی فایل جستجو کنن.
                        --
                        خیلی مشتاق هستم که آموزشی که نوشتید رو بخونم.
                        موفق باشید

دیدگاه

جناب نحوی قسمت بعدی که روش کار میکنید چیه؟

دیدگاه

جناب نحوی قسمت بعدی که روش کار میکنید چیه؟
                            شهریار جان انشاالله قسمت بعدی تایمر ها خواهد بود.
                            شما میتونی در اینکار کمک کنی؟
                            اگر مایل هستی آموزشی که برای پورت ها نوشتید رو برای من هم ارسال کنید من هم بخونم مال من رو هم که شما خوندید یه روند مشخص در بیاریم تقسیم کار کنیم و ...
                            موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد نحوی
                              شهریار جان انشاالله قسمت بعدی تایمر ها خواهد بود.
                              شما میتونی در اینکار کمک کنی؟
                              اگر مایل هستی آموزشی که برای پورت ها نوشتید رو برای من هم ارسال کنید من هم بخونم مال من رو هم که شما خوندید یه روند مشخص در بیاریم تقسیم کار کنیم و ...
                              موفق باشی
                              من دارم روی سیستم تعیین اولویت های وقفه کار میکنم بعدش میرم تایمر
                              به نظرم هرچی بریم جلو تر دونستن نحوه استفاده از اون مهم تر میشه به خاطر همین گفتم بیام سر این بخش البته event system هم مهمه ولی فعلا بلد نیستیم چطور از ماژول ها استفاده بکنیم
                              من مسلما سر AWEX اینجور چیز ها کم میارم و به کمک نیاز دارم شاید در آخر دو تا آموزش رو یکی کردیم
                              در مورد همکاری هم میتونیم یه منبع مشخص به صورت مشترک داشته باشیم بعد به اون صورت که میخوایم گسترشش بدیم مثلا بطور کلی بدونیم این قسمت چیکار میکنه رجیستر هاش چین و ...
                              الآن اکثر بخش تعیین اولویت ها رو فهمیدم فقط تایپش مونده و چند تا مثال :read:
                              شما هم موفق باشید

دیدگاه

با سلام.

از همه دوستان که دارن به نحوی با ارائه اموزش و..... کمک میکنن ممنونم،ولی به نظرم ارائه چندین اموزش انهم به صورت جداگانه با یک کامپایلر خوب نیست چون، شاید هر دو اموزش یک مطلب رو بیان کنن ولی ممکنه لحن بیان هر کدام به صورتی بوده و با وجود اینکه هر دو درست می باشند ولی خواننده را گیج کنند و در عین حال برای نویسنده دوباره کاری می باشد.

ولی اگه اموزش دیگری(نفر دوم) با یک کامپایلر مثل codevision avr,bascom هست اون دیگه یه مطلب جداگانه است.
                                دکتر شریعتی:

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X