اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خروجی موازی دیتا از sram با نرخ انتقال 16 مگابایت بر ثانیه برای تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خروجی موازی دیتا از sram با نرخ انتقال 16 مگابایت بر ثانیه برای تابلو روان

ببخشید بهتره بگم هر 2.083 میلی ثانیه باید بتونیم 3200بایت اطلاعات رو از رم میکرو اس دی بخونیم و روی تابلو (74595)بریزیم و این کار به صورت متوالی ادامه داشته باشه.یعنی در 2.083میلی ثانیه بعدی دیتای جدید از رم گرفته بشه و جایگزین اطلاعات قبلی بشه.بعضی از دوستان تونستن این کار رو با xmega خیلی راحت انجام بدن.مهم هم نیست با spi باشه یا پورت معمولی.

دیدگاه

پاسخ : خروجی موازی دیتا از sram با نرخ انتقال 16 مگابایت بر ثانیه برای تابلو روان

ببخشید بهتره بگم هر 2.083 میلی ثانیه باید بتونیم 3200 بایت اطلاعات از رم میکرو اس دی بخونیم و روی تابلو(74595ها) بریزیم.این کار رو تعدادی از دوستان خیلی راحت تونستن انجام بدن هم با spi هم با پورت های معمولی . هم با xmega هم با arm lpc17xx

دیدگاه

با سلام
        یکی از دوستان بنده به شکل کاملا صنعتی و تجاری کارش تابلو روانه ( از مرحله اجرا تا نصب ) من صورت مساله مذکور رو ازش سوال کردم و ایشون در جواب بنده عنوان کرد که اولا همه mainboard های بکار رفته تو تابلو روانها صنعتی و تجاری ( و نه آزمایشگاهی ) دارای میکروکنترلر از خانواده ARM با قابلیت اتصال فلش مموری می باشد . ثانیا همه اون mainboard ها و بلوک های led بعلت قیمت مناسب و پایینشون از چین وارد میشن و به هیچ عنوان ساخت mainboard و بلوک led در داخل کشور توجیه اقتصادی نداره.
        لذا با این اوصافی که دوست بنده گفت از دوستانی که صورت مساله مذکور رو مطرح کردند خواهش میکنم لااقل یک عکس یا فیلم از خود mainboard ای که مورد نظرشون هست به همراه اتصال اسیلوسکوپ به سیگنالهای مورد نظر قرار بدن تا راهنمایی بهتری از دوستان و اساتید صورت بگیره.
        و عنوان کردن این جمله که" از دوستان خیلی راحت تونستن انجام بدن هم با spi هم با پورت های معمولی . هم با xmega هم با arm lpc17xx " چیز مستندی نیست چرا که من هم میتوانم بگویم یکی از دوستان اینکار رو با 89c51 هم انجام داده چرا که بنده بعنوان کوچکترین عضو از این انجمن و بعنوان شاگرد اساتید ارجمند تا اونجایی که میدونم انجام پروژه های قوی صنعتی با خانواده xmega و cortex m3 همچین ساده و راحت هم نیست.
        فقط ذکر یک صورت مساله بدون مستندات از راویان مختلف به نظر بنده زیاد صحیح نمی باشد.
        مشخصات من در لینک زیر
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.msg698645#msg698645

www.********

دیدگاه

سلام جناب majid68
          فکر کنم دوستتون مونتاژکار تابلو روانه نه تولید کننده.چون اگر تولید کننده بود همچین حرفی نمیزد.پنج ساله کل زندگیم تولید تابلو ال ای دی شده و به هیچ عنوان از بلوکهای چینی و مین بردهای چینی استفاده نمیکنم چون واقعا کم نور و بی کیفیت هستند.من هم احتیاجی ندارم اینجا دروغ بگم و اول از همه وقت خودم رو تلف کنم.با گذاشتن عکس مین برد و سیگنال هم چیزی مستند نمیشه چون ممکنه اون سیگنال هم ساختگی باشه یا عکس مین بردی باشه که اصلا کار نکنه.با ماژول چینی تابلو جم کردن هنر نیست هنر اینه که به کشور و هموطن های خودمون کمک کنیم و اشتغال زایی کنیم.توی کارگاه کوچیک من 20 نفر کار میکنن و خرج بیستا خانواده رو در میارن و اگر بتونم مین برد جدید و با سرعت بالا راه بندازم میتونم هم سود بیشتری ببرم هم پرسنلم رو زیاد کنم و حرکت رو به جلو و مفیدی انجام داده باشم.انقد سرتون رو درد آوردم تا دیدتون رو نسبت به این موضوع بازتر کنم .[img][/img]

دیدگاه

http://mihanbit.com/download/533d4f6d247fa/main.rar
            با سلام
            نمونه ای از این مین بردهارو عکسش رو براتون گذاشتم امیدوارم بتونه بهمون کمک کنه.

دیدگاه

دوست عزیز ممنون از اینکه وقت گذاشتید و چند تا عکس پلود کردید و تشکر از اینکه برای پیشرفت کشور آستین بالا زدید
              بنده قصد جسارت نداشتم و نگفتم که شما خدای ناکرده دروغ میگید و اینکه برای من مهم نیست که شما شغلتون چیه و چند نفر کارگر دارید
              اگه به عرض بنده توجه کرده باشید من عرض کردم یک عکس یا فیلم از اون بردها به همراه سیگنال مربوطه که مورده سواله لطف بفرمایید و احیانا در کارگاه شما بالاخره یک اسیلوسکوپ و یک موبایل دوربین دار پیدا میشه که بتونید فیلمی یا عکسی پلود کنید
              بنده همه اینها رو عرض کردم فقط بخاطر اینکه زودتر به پاسخ مورد نظرتون مخصوصا از سوی استاد کی نژاد برسید شاید اصلا صورت مساله با اون شنیده های شما کمی متفاوته
              با تشکر از زحماتتون
              مشخصات من در لینک زیر
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.msg698645#msg698645

www.********

دیدگاه

باسلام
                گفتم چند نفر کار میکنن و چیکار میکنن تا متوجه بشید که کار آزمایشگاهی نیست و تولید صنعتی هست.برای جواب گرفتن یا نگرفتن هم نگران نباشید استاد عزیزمون آقای کی نژاد راهنماییم می کنن و جواب میگیرم.

دیدگاه

سلام آقایون
                  من از شما ممنونم که این مبحث رو ادامه دادید- تو یه فرصت مناصب دوباره اون سیگنالهارو که قبلا گذاشته بودم رو براتون پلود میکنم البته با توضیحات بیشتر که
                  راحتتر بتونید این مبحث رو پیش ببرید -
                  مساله مهم تو این مین بردها این که همونطور هم که دوستمون گفتن نیاز هست که فرضا 4096 بایت اطلاعات از رم داخلی میکرو خونده بشه ودر سریعترین زمان
                  انتقال داده بشه روی شیفت رجیسترها مثلا 2 میلی ثانیه یاگاهی اوقات 500 میکرو ثانیه برای تابلو های سایز بزرگتر-

دیدگاه

دوست عزیز منظورت از رم داخلی میکرو دقیقا چی هست.اگر برای تابلو باشه که باید از میکرو اس دی بخونه؟

دیدگاه

استاد کی نژاد یه سوال داشتم .توی رم 4گیگ sd-hc میشه طول بلوکهای دریافتی رو بیشتر از 512 کرد.من تمام نکات رو رعایت کردم و 1024و 2048 بایت خواستم بگیرم اما نشد.512 بایت اول درست دریافت میشه و بقیه اطلاعات 0xFF میاد.احساس می کنم اگر بشه طول بلوک ها رو زیاد کرد و از مالتی بلوک رید استفاده کرد در این صورت میشه به سرعت مورد نظر رسید و برای ریختن اطلاعات روی 74595ها هم اگر از spi استفاده کنیم بهتر است.به وسیله تعداد74245 میتونیم پورتspi رو به ترتیب به ردیفهای مختلفی که داریم متصل کنیم.برای مثال با هشت عدد74245 میتونیم هشت ردیف مورد نظر رو درایو کنیم.

دیدگاه

درسته اول از میکرو sd میخونه انتقال میده به رم داخلی میکرو بعد خروجی میده چون که اگر فرض کنیم امکانش باشه که مستقیم از sd بخونه ودر خروجی قرار بده سرعت دیتایی که به خروجی میتونه انتقال بده خیلی کمتر از اونیه که برای تابلو های طیف دار نیازه-
                        حالا ممکنه که کار دیگه ای هم کرد مثلا یه xram به میکرو اضافه کنیم دیتا داخل اون ریخته بشه و بعد از همون رم مستقیم به شیفت رجیستر ها انتقال داده بشه
                        اینطوری یکی اینکهبه صورت موازی خروجی میده دوم اینکه تعداد دستور کمتری نیازه فکر میکنم با 2 یا 3 کلاک بشه خروجی موازی داشته باشیم - xram شانزده بیتی باشه
                        در هر 3 کلاک ساعت میشه 2 بایت اطلاعات رو در خروجی قرار بدیم -

دیدگاه

من تست کردم مستقیم از رم میگیره چون وقتی رم رو در آوردم دیگه نتونست ادامه تصوبر رو بیاره.از این گذشته رم داخلی میکرو اون همه ظرفیت نداره حتی اگر رم خارجی هم داشته باشیم بازم ظرفیتش کم میاره یا شاید سیستم دیتا جور دیگه ای هست که من نمیتونم تجسم کنم.شما میتونین دقیق بگین مثلا برای هشت پله طیف نور برای هر led از رم چه اطلاعاتی گرفته میشه

دیدگاه

اطلاعات هر فریم رو میریزه داخل رم بعد خروجی میده
                            مثلا یک تابلو 128*256 پیکسل =32768 بیت برای تکرنگ و 32768 بایت برای طیف دار -

مطلب مهم توی این مبحث اینه که بشه به صورت موازی با بالاترین کلاک ممکن از رم داخلی یا خارجی میکرو اطلاعات رو روی پورت قرار بدیم-

دیدگاه

اگر قرار باشه یک بایت برای یک ال ای دی باشه که جور در نمیاد.چون زمان زیادی میبره تا میکرو بایت رو تحلیل کنه و مقدار مورد نظر رو کنار اطلاعات ال ای دی های دیگه بچینه و بعد بفرسته.به نظرم با یک بایت میتونه 9 پله متفاوت ایجاد کنه.0x00000000و0x00000001و0x00000011و0x00000111و0x 00001111و0x00011111و0x00111111و0x01111111و0x111111 11
                              در این حالت یه pwm ساده تونسته درست کنه.فقط فرقش اینه که باید سرعتش هشت برابر بشه
                              نظر شما چیه؟

دیدگاه

موارد مختلفی در این تاپیک مطرح شده که برای جمع بندی مواردی را توضیح می دهم. مسئله اول این است که آیا سرعت خواندن اطلاعات از sram توسط XMEGA و قرار دادن آن در خروجی پورت و اعمال کلاک برای شیفت رجیسترها، برای سرعتی که در پست های قبلی مورد نظر بود کافی است؟ پاسخ این سوال مثبت است. با توجه به اینکه دسترسی به sram داخلی 2 سیکل و قرار دادن بایت روی پورت با استفاده از امکان پورت مجازی 1 سیکل طول می کشد، پس خواندن و قرار دادن هر بایت جمعا 3 سیکل زمان نیاز دارد. برای کلاک 32 مگاهرتز و بدون احتساب سایر زمان ها (مانند مقدار دهی اولیه به رجیسترهای اشاره گر به حافظه)، این به معنای بیش از 10 میلیون بایت در ثانیه و برای شرایط Overclock و کلاک 48 مگاهرتز این به معنای 16 میلیون بایت در ثانیه است. حال هر عملیاتی که اضافه بر این قرار دادن بایت ها انجام شود، زمانی را به خود اختصاص می دهد که نرخ این بایت ها را کاهش می دهد. مثلا اگر 8 عدد شیفت رجیستر به خروجی یک پورت متصل باشد (و خروجی آن ها هم به 8 عدد دیگر متصل شود و به همین ترتیب تا تعداد دلخواه پوشش داده شود) مطابق توضیحات قبلی برای هر بایت به طور متوسط 5.25 سیکل زمان با لحاظ دو نوع کلاکی که باید به شیفت رجیسترها داده شود، زمان لازم است که در این حالت برای کلاک 32 مگاهرتز حدود 6 میلیون بایت و برای کلاک 48 مگاهرتز حدود 9 میلیون بایت در ثانیه خواهد شد که به تنهایی و بدون لحاظ سایر زمان ها باز هم فرارتر از نیازهای صورت مسئله از نظر تعداد بایت خروجی در ثانیه است. بنابراین چالش اصلی در این صورت مسئله، تاخیر ناشی از دسترسی به حافظه ثانویه ای مانند sdc است که اگر مطابق مشاهدات شما چنین پیاده سازی در عمل انجام شده پس مشکل خاصی در این مورد وجود ندارد و با ادامه بحث در مورد تجربه های موجود و جزئیات سخت افزار و ... سعی می کنیم تا این کار به نتیجه برسد.

نوشته اصلی توسط امیر علوی
                                توی رم 4گیگ sd-hc میشه طول بلوکهای دریافتی رو بیشتر از 512 کرد؟
                                به نقل از اطلاعات حافظه های SDHC:

SDHC and SDXC use 512-byte fixed block length for memory access commands regardless of the block length set by CMD16
                                اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                                دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                                برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                                وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                                قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                                اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                                ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X