اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بردی برای ENC28j60

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بردی برای ENC28j60

نوشته اصلی توسط Nicolas1390
    پینگ من درست شد ، شد 1 میلی ثانیه ! مشکل از فیوز بیت ها و کریستال داخلی بود.
    لطفا آدرس آیپی که الان دارید را بدید تا تنظیمات مودم را انجام بدم . پورت روی مدارتون همون 80 هست ؟ داخل شبکه داخلی به مدارتون دسترسی دارید ؟ از هاب/سوئیچ استفاده می کنید یا مدار را مستقیم به مودم زدید ؟
    ممنون دوست عزیز!
    تنظیمات مودم درسته!!
    از کجا باید بفهمم پورت مدارم 80 هست یا نه ؟
    به مدارم از شبکه داخل دسترسی دارم! اما وقتی صفحه مربوط به مدار باز میشه بعد از چند بار فرمان به مدار (مثلا روشن و خاموش کردن led ) دیگه به اون دسترسی ندارم و باید مدار رو ریست کنم! به نطر شما مشکل چیه ؟
    در ضمن اگه میشه لطف کنین بگین از چه میکرویی استفاده کردین و فیوز بیت هاش رو چی گذاشتین !
    مدار رو هم مستقیم به مودم زدم!
    ممنون از همکاری شما !!!
    در انتظار تو چشمم سپید گشت و غمی نیست
    اگر قبول تو افتد، فدای چشم سیاهت

http://upload7.ir/images/83524254953910725183.gif

دیدگاه

بعید میدونم تنظیمات مودمتون درست باشه !آ‌
      شماره پورت داخل برنامه که مشخص هست !آ‌ همون چند خط اول برنامه ، جایی که آیپی مدارتون را دادید .

من هم همچین مشکلی دارم ! که البته الان کمتر شده !آ‌ به احتمال زیاد مشکل از همون فیوزبیت ها بود .
      atmega8
      فیوز بیت ها هم همونایی که توی فایل MakeFile هست ! فقط من تا دو روز پیش نمیدونستم که این LFUSE و HFUSE چی هست !آ‌ همین دوتا توی فایل makefile مشخص شده .

اضافه شده در تاریخ :
      دوستان یک سوال ! وسط کار برنامه چجوری میشه آیپی را تغییر داد ؟

دیدگاه

دوستان یک سوال ! وسط کار برنامه چجوری میشه آیپی را تغییر داد ؟

سلام
        من ENCآ‌رو با ip جدید ری ست می کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amh1365

سلام
          من ENCآ‌رو با ip جدید ری ست می کنم.
          یعنی چی ؟!

دیدگاه

یعنی چی ؟!
            توی دیتا شیت ENCآ‌ توضیح داده که یکی از دستورات SPI ری ست نرم افزاری هستش. من یک تابع نوشتم که با فراخوانی این تابع ENC ریست میآ‌شه. سپس بهش ipآ‌جدید می دم . (یعنی رجیسترهای مربوط به ip رو از نو ست می کنم).

دیدگاه

کد را برای atmega32 تصحیح کردم . صفحه HTML فقط در دو یا سه بار اول مشاهده می شود بعد تابع enc28j60PacketReceive مقدار صفر را باز می گرداند در صورتی که مرورگر در حال ارسال بسته TCP به میکرو است و لی میکرو بسته ها را در یافت نمی کند . بعد ریست می کنم و مشکل حل می شود ولی در بار اول صفحه دیر لود می شود . 
              کریستال 8MHZ خارجی و یا داخلی مشکلم را حل نکرد .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط NASA_DE
                بنده Footprint , RJ00002 رو برای Altium Designer طراحی کردم.
                از Library: Miscellaneous Connectors قابل دسترسی هست. البته Replace کنید.

از اینجا قابل دریافت است.
                لینک مشکل داره
                هر کدوم از دوستان که کتابخونه ی این قطعه رو برا آلتیوم داره زحمتشو بکشه
                اگه همراه با فایل شماتیک کتابخونه باشه خیلی خوبه
                ممنون

دیدگاه

سلام
                  دوستان چطور میتونم برد رو بصورت DHCP کانفیگ کنم.
                  الان من برد رو به یه روتر/اکسس پوینت وایرلس وصل کردم جواب نداد،شناسایی نمیشه توسط اکسس پوینت/وقتی DHCP رو هم تو اکسس پوینت غیرفعال میکنم بازم جواب نمیده،چراغ های روی سوکت مرتب چشمک میزنه،چراغ سبز ولی آی پی برد قابل دسترس نیست.
                  لطفا کمک کنید...

دیدگاه

با سلام و تشکر،
                    من بورد شبکه را از روی کتاب 11 پروژه بستم و جواب گرفتم. با کامپیوتر بورد رو ping میکنم و جواب میده.
                    حالا میخوام بدونم برعکسش رو چه جوری میشه انجام داد؟ یعنی از طریق بورد، کامپیوتر رو ping کنم؟

دیدگاه

در پروتیوس 8 که کرک هم شده شبیه ساز آی سی enc28j60 با میکرو شرکت Microchip یعنی PIC آماده است این شبیه ساز ساده راه اندازی نمی شود و مراحلی کاملا پیچیده دارد که در متون انگلیسی که در مثال شبیه سازی شده آمده نیست زیرا مطالب گنگ است ولی از نظر کامل بودن و مفید بود 100 درصد مطمئن باشید .
                      با قرار دادن عکس مشکل دارم در غیر این صورت مطالب را کاملا می توانم توضیح دهم برای کسی که می خواهد .

دیدگاه

سلام آقایون اینجانب تازه وارد هستم تقاضای کمک دارم
                        این مقاومت 10 کیلو که وسط ic هست باید پشت برد صل بشه؟ داخل عکسی ک از زیر برد گرفته شده چیزی نیست که!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen_7107
                          سلام آقایون اینجانب تازه وارد هستم تقاضای کمک دارم
                          این مقاومت 10 کیلو که وسط ic هست باید پشت برد صل بشه؟ داخل عکسی ک از زیر برد گرفته شده چیزی نیست که!
                          مگه فرقی می کنه !؟ :biggrin:

نه روی بورد . داخل سوکت آی سی میکرو .
                          تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
                          دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
                          مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
                          حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

سلام؛
                            ضمن تبریک سال نو به همه دوستان، مطلبی بود که در تاپیک دوبار عنوان شده بود ولی جوابی بهش داده نشده بود. اگر دوبار درخواست (request) با فاصله زمانی کوتاه به برد ارسال بشه مدار هنگ میکنه و باید ریست سخت افزاری بشه تا دوباره کارکنه. مداری که بنده ساختم شبیه چیزیست که در فروشگاه سایت عرضه میشه. اگر دوستان پاسخی به ذهنشون می رسه لطفا عنوان کنن.
                            موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد م
                              مگه فرقی می کنه !؟ :biggrin:

نه روی بورد . داخل سوکت آی سی میکرو .
                              قربان مگه زیر میکرو داخل سوکتش میشه مقاومت گذاشت؟! oo:
                              :(تازه کار)

دیدگاه

سلام؛
                                ضمن تبریک سال نو به همه دوستان، مطلبی بود که در تاپیک دوبار عنوان شده بود ولی جوابی بهش داده نشده بود. اگر دوبار درخواست (request) با فاصله زمانی کوتاه به برد ارسال بشه مدار هنگ میکنه و باید ریست سخت افزاری بشه تا دوباره کارکنه. مداری که بنده ساختم شبیه چیزیست که در فروشگاه سایت عرضه میشه. اگر دوستان پاسخی به ذهنشون می رسه لطفا عنوان کنن.
                                موفق و پیروز باشید.
                                سلام.مشکل از برنامه شماست که میکرو هنگ میکنه.بنده از برنامه آقای بن (bascom) استفاده کردم میکرو هنگ نمی کنه ولی اگه چند تا request با فاصله زمانی کوتاه ارسال بشه هیچ پاسخی دریافت نمیشه بعد از چند ثانیه اگه دوباره request ارسال بشه packet به طور کامل دریافت میشه. :smile:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...