اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بردی برای ENC28j60

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بردی برای ENC28j60

اقا یه سوال
    چطوری میشه یه لینک رو تعریف کرد و دستور شرطی گذاشت براش؟
    من میخوام چنتا لینک بزارم که اگه لینک 1 رو کلیک کردم ، شرط 1 و اگه لینک بعدی کلیک شد ، شرط بعدی اجرا بشه
    دستور if توی html هست؟ یا حتما باید از جاوا استفاده بشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط x_force
      اقا یه سوال
      چطوری میشه یه لینک رو تعریف کرد و دستور شرطی گذاشت براش؟
      من میخوام چنتا لینک بزارم که اگه لینک 1 رو کلیک کردم ، شرط 1 و اگه لینک بعدی کلیک شد ، شرط بعدی اجرا بشه
      دستور if توی html هست؟ یا حتما باید از جاوا استفاده بشه؟
      هر لینکی که توی صفحه قرار میدید، یک URL منحصر به فرد داره که در پروتکل HTTP ارسال میشه.
      برنامهٔ میکروکنترلر میتونه با بررسی عبارت بعد از GET در پروتکل HTTP بفهمه که چه لینکی درخواست شده و عمل مربوط به اون رو انجام بده.

HTML زبان برنامهآ‌نویسی نیست که ساختار کنترلی مثل if داشته باشه، HTML زبان نشانهآ‌گذاری هست.
      چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد م
        سلام آقای رستمی

دو تا سوال از عکس لینک زیر داشتم :

1 - الان توی عکس زیر اگه روی لینک Switch on کلیک بشه چه چیزی به سمت سرور فرستاده میشه ؟ همون آدرس لینک فرستاده میشه ؟

2 - سمت سرور باید آدرس درخواستی رو چک کنیم یا تابعی درون کتابخونش (منظورم کتابخونه داخل تاپیک uIP هست) برای این کار هست ؟

با تشکر
        بله، برنامه میکرو همون آدرس لینک رو بررسی میکنه.
        توی کدهای TuxGraphic تابع analys_http_request رو بررسی کنید.
        به همچین خطوطی برمیخورید و همونطور که میبینید داره توی درخواست ارسالی، دنبال URL درخواست شده میگرده.مثل index.html، style.css و ... و اگر همURL درخواست شده وجود نداشته باشه، خطای ۴۰۴ میده.

کد PHP:
        if( instr("GET /index.html", (char *)request) == ){

device_controlrequest );

plen fill_tcp_data_p(buf,0,PSTR(HTTP_200));

plen fill_tcp_data_p(buf,plen,PSTR(CONTENT_HTML));

plen fill_tcp_data_p(buf,plen,PSTR(INDEX_HTML));

//rprintf(INDEX_HTML, ADC1, ADC2, ADC3, ADC4, ADC5, ADC6);
        }else if( instr("GET /style.css", (char *)request) == ){

plen fill_tcp_data_p(buf,0,PSTR(HTTP_200));

plen fill_tcp_data_p(buf,plen,PSTR(CONTENT_CSS));

plen fill_tcp_data_p(buf,plen,PSTR(STYLE_CSS));
        }else{

plen fill_tcp_data_p(buf,0,PSTR(HTTP_404));

چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

آقا دمتون خیلی گرم، قضیه کاملا برام جا افناد
          راستی این پروژه ای که توی فروشگاه هست رو توی یکی از سایتهای خارجی پیدا کردم !!! فروشگاه برداشته یکی 2 تیکش رو حذف کرده !!! ولی دقیقا همونه ، حتی متغییرهایی که تو برنامه تعریف شده هم همونه!!! در اصل فروشگاه داره برنامه اونا رو میفروشه
          اینم یه عکس از اون سایته

البته دستشون درد نکنه ها
          اما من میگم ، چرا ما ایرانی ها نو آوری نداریم ؟ فقط دوست داریم کپی برداری کنیم؟؟؟؟
          اگه خواستین بگید لینکش رو بزارم ، اما بیشتر به فکر نو آوری باشید تا تقلید

دیدگاه

سلام و خسته نباشید
            من یه سوال داشتم قبل از اینکه دست به کار بشم
            میشه با این کتابخونه ها به جای سرور بودن کلاینت شد. و طبق یه زمانبندی به ip های مختلف دیتا فرستاد. مثل عکس بالا .
            دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

سلام آقا شرمنده چجوری میشه subnet mask و gateway را تعریف کرد ؟ توی فایل main.c که فقط یکجا داره برای تغییر ip و مک آدرس !!!!

اضافه شده در تاریخ :
              آقا کسی نیست ؟! یعنی کسانی که از این سورس استفاده کردن نتونستن براش default gateway و subnet mask ست کنن ؟ پس چجوری میتونه به اینترنت دسترسی داشته باشه ؟!

راستی یکی از مدیران محترم لطف کنه و اون پست هایی که نوشتم ویرایش شد را حذف کنه .
              مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nicolas1390
                آقا کسی نیست ؟! یعنی کسانی که از این سورس استفاده کردن نتونستن براش default gateway و subnet mask ست کنن ؟ پس چجوری میتونه به اینترنت دسترسی داشته باشه ؟!

راستی یکی از مدیران محترم لطف کنه و اون پست هایی که نوشتم ویرایش شد را حذف کنه .
                مرسی

سلام. نه نمیشه gateway و subnet تعریف کرد. بدون تعریف این دو هم میشه به اینترنت دسترسی داشت .

دیدگاه

مرسی
                  بدون گتوی چجوری میخواین به اینترنت دسترسی داشته باشین ؟ برای وب سرور بله میشه روی مودم پورت فوروارد کرد یا همون nat ... اما نمیشه روی مدار آیپی ولید ست کردم ! یا اگر بخواد مدار کار کلاینت را انجام بده و به اینترنت دسترسی داشته باشه حتما باید بتونه گتوی را ببینه و ...

اضافه شده در تاریخ :
                  یکم توی همون سایتی که مدار را طراحی کرده گشتم و سورس یک وب کلاینت یا همون بروزر را پیدا کردم که میشد بهش گتوی هم داد ، پس تقریبا مشکل حله ! فقط 2 تا سوال :

1 - میشه این وب سرور و وب کلاینت را داخل یک سورس جمع کرد و روی اتمگا 8 ریخت ؟
                  2 - کسی تونسته با این سورس ها یک telnet بسازه ؟ یا یک tcp server که روی پورت دیگه ای مثلا پورت 1050 کار کنه ؟ چیزی غیر از این وب سرور میخوام ! راستش فقط میخوام یکسری اطلاعات را از طریق شبکه برای میکرو ارسال کنم ، البته حجم داده ها بالاست .
                  مرسی

اضافه شده در تاریخ :
                  آقا من تقریبا تمام مطالب سایت tuxgraphics.org رو خوندم ، واسه ساخت یک وب سرور واقعا عالی هست ! بی نظیره ! حتی یک مثال برای کلاینت بودن هم پیدا کردم ، کارش هم این بود که اطلاعات را در زمان های خاصی برای سرور ارسال می کرد (از طریق url) ... خلاصه برای کار با وب چه سرور چه کلاینت کارش عالی هست ، البته تو بخش کلاینت بعضی وقت ها داده ها را ارسال نمی کنه که فکر کنم مشکل از من باشه !آ‌ ام توی بحث سرور وب واقعا کارش درسته .

اما من وب سرور نمیخوام !!! من فقط یک تلنت ساده می خوام !!!!!!!! :cry2: یکی پیدا میشه کمکم کنه ؟آ‌ باور کنید من خیلی با این سورس ها سر و کله زدم !آ‌ آخه اساس کد ها برای وب سرور بوده و من نتونستم یک تلنت ساده باهاش بسازم که مثل همین وب سرور یک پورت را باز کنه اما دیگه کاری با get و... نداشته باشه و اطلاعات ارسال شده کاربر را دریافت کنه و برای اطلاعات ارسال کنه ...

یک سوال دیگه ، این متغیر buf چه اطلاعاتی داخلش هست ؟ کل بسته دریافت شده ؟ من هر کار کردم نتونستم این متغیر را توی صفحه وب نشون بدم تا بفهمم چه چیزی داخلش هست ، اطلاعاتی که مرورگر برای میکرو ارسال می کنه کجا ذخیره میشه ؟آ‌چجوری میتونم دقیقا اطلاعاتی که مرورگر ارسال می کنه را در جوابش براش ارسال کنم ؟ یعنی echo بسازم ...

دیدگاه

سلام مجدد به همه!
                    ببینید ip بورد من 192.168.1.5 هست و آی پی خارجی مودمم مثلا 151.151.151.151 هست. حالا من میخوام بوردم رو به مودم وصل کنم و با اینترنت کنترلش کنم.
                    وارد تنظیمات NAT مودمم که میشم ، آی پی رو همون آیپی بورد (192.168.1.5) وارد میکنم ولی نمیدونم تو قسمتها زیر دقیقا چی باید نوشته بشه:
                    External Port Start
                    External Port End
                    Internal Port Start
                    Internal Port End
                    Remote Host
                    البته با چند تا پورت معروف مثل 80 یا 8080 یا 110 یا 3128 امتحان کردم اما وقتی با اینترنت گوشی یا اینترنت یه جای دیگه میخوام وارد صفحه بورد بشم نمیشه. :angry: :angry:
                    توی قسمت آدرس مرورگر هم چیزایی مثل این میزنم :
                    151.151.151:80
                    151.151.151:8080
                    151.151.151:192.168.1.5:80
                    یا چیزای مشابه.
                    به هیچ عنوان وارد صفحه نمیشه. اما از مرورگر سیستم خودم میتونم وارد بشم.
                    لطفا راهنمایی کنین!!! :sad:
                    در انتظار تو چشمم سپید گشت و غمی نیست
                    اگر قبول تو افتد، فدای چشم سیاهت

http://upload7.ir/images/83524254953910725183.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مسعود - الف
                      سلام مجدد به همه!
                      ببینید ip بورد من 192.168.1.5 هست و آی پی خارجی مودمم مثلا 151.151.151.151 هست. حالا من میخوام بوردم رو به مودم وصل کنم و با اینترنت کنترلش کنم.
                      وارد تنظیمات NAT مودمم که میشم ، آی پی رو همون آیپی بورد (192.168.1.5) وارد میکنم ولی نمیدونم تو قسمتها زیر دقیقا چی باید نوشته بشه:
                      External Port Start
                      External Port End
                      Internal Port Start
                      Internal Port End
                      Remote Host
                      البته با چند تا پورت معروف مثل 80 یا 8080 یا 110 یا 3128 امتحان کردم اما وقتی با اینترنت گوشی یا اینترنت یه جای دیگه میخوام وارد صفحه بورد بشم نمیشه. :angry: :angry:
                      توی قسمت آدرس مرورگر هم چیزایی مثل این میزنم :
                      151.151.151:80
                      151.151.151:8080
                      151.151.151:192.168.1.5:80
                      یا چیزای مشابه.
                      به هیچ عنوان وارد صفحه نمیشه. اما از مرورگر سیستم خودم میتونم وارد بشم.
                      لطفا راهنمایی کنین!!! :sad:
                      سلام
                      با مرورگر سیستم خودتون که باید هم باز کنه ، از روی سیستم خودتون تست نکنید .
                      External Port Start=1050
                      External Port End=1050
                      Internal Port Start=80
                      Internal Port End=80

Remote Host هم خالی باشه .
                      توی یک سیستم دیگه که از ISP شما استفاده می کنه (بعضی ISP ها یک آیپی را بین چند نفر تقسیم می کنن و نمیشه از اینترنت بهشون دسترسی داشت مگر اینکه از روی یک سیستمی که از اینترنت همون isp استفاده می کنه بخواین به مدارتون دسترسی داشته باشید ) امتحان کنید .
                      http://BoardIP:1050

راستی شما وقتی توی شبکه داخلی مدارتون را پینگ می کنین ، time چند میلی ثانیه هست ؟ واسه من 9 ms میزنه !

اگر بازم مشکل داشتین آیپی مودمتون را بدین تا درستش کنم

دیدگاه

این کانکتورهای RJ45 ای که 2 ردیف 5 تایی پین داره دیگه پیدا نمیشه . همشون 2 ردیف 4 تایی دارن . کسی میدونه اونا چطوری به ENC28J60 وصل میشن ؟ طبق همون نقشه اصلی سایت tuxgraphics ؟
                        تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
                        دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
                        مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
                        حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

من مدار آماده را خریدم 25 تومان که به نظرم به صرفه هست ! میتونید از داخل این مدار ببینید از چه کانکتوری استفاده کرده و چجوری وصل شده تا ما هم استفاده کنیم :biggrin:
                          http://www.kavirelectronic.ir/eshop/product.php?id_product=1200145

اضافه شده در تاریخ :
                          کسی از دوستان میدونه فیوز بیت های atmega8 باید چجوری باشن ؟ لطفا کمک کنید !
                          کریستال داخلی روی 8 مگاهرتز قرار میدم کار نمی کنه اما با 1 مگاهرتز کار می کنه ! لطفا راهنمایی کنید که فیوزبیت ها باید چه شکلی باشه و کریستال چند مگا هرتز !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nicolas1390
                            سلام
                            با مرورگر سیستم خودتون که باید هم باز کنه ، از روی سیستم خودتون تست نکنید .
                            External Port Start=1050
                            External Port End=1050
                            Internal Port Start=80
                            Internal Port End=80

Remote Host هم خالی باشه .
                            توی یک سیستم دیگه که از ISP شما استفاده می کنه (بعضی ISP ها یک آیپی را بین چند نفر تقسیم می کنن و نمیشه از اینترنت بهشون دسترسی داشت مگر اینکه از روی یک سیستمی که از اینترنت همون isp استفاده می کنه بخواین به مدارتون دسترسی داشته باشید ) امتحان کنید .
                            http://BoardIP:1050

راستی شما وقتی توی شبکه داخلی مدارتون را پینگ می کنین ، time چند میلی ثانیه هست ؟ واسه من 9 ms میزنه !

اگر بازم مشکل داشتین آیپی مودمتون را بدین تا درستش کنم
                            ممنون دوست عزیز!
                            اما همه تنظیمات مودم درست هست و طبق اون چیزیه که شما گفتین!
                            مثلا آی پی بورد برابر 192.168.1.5 و آیپی مودم برابر 200.200.200.200 است . من تو مرورگر گوشی خودم که جی پی آر اس ایرانسل هست ، اینو میزنم:
                            http://200.200.200.200:1050 اما هیچ چیزی نمایش داده نمیشه . آدرس زیر رو هم امتحان کردم اما نتیجه ای نداره:
                            http://192.168.1.5:1050
                            منتظر نظرتون هستم!
                            در ضمن پاسخ ping به مودمم 8ms هست.
                            ممنون!
                            در انتظار تو چشمم سپید گشت و غمی نیست
                            اگر قبول تو افتد، فدای چشم سیاهت

http://upload7.ir/images/83524254953910725183.gif

دیدگاه

پینگ من درست شد ، شد 1 میلی ثانیه ! مشکل از فیوز بیت ها و کریستال داخلی بود.
                              لطفا آدرس آیپی که الان دارید را بدید تا تنظیمات مودم را انجام بدم . پورت روی مدارتون همون 80 هست ؟ داخل شبکه داخلی به مدارتون دسترسی دارید ؟ از هاب/سوئیچ استفاده می کنید یا مدار را مستقیم به مودم زدید ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی
                                سلام
                                در مورد این خطاها ، یه نکته بگم خدمتتون
                                اگر کد رو با خود winavr کامپایل کنید، بدون هیچ مشکلی کامپایل میشه ! یعنی پروژه رو با winavr باز کنید و بعداً کامپایل کنید
                                ولی با avrstudio کلی خطا میده !
                                که این خطاها مربوط به Avrstudio هستند و خود برنامه درست کار می کنه
                                انگاری یک سری استانداردهایی داره که winavr گیر نمیده ولی vrstudio گیر میده.
                                من کد رو تصحیح کردم و توی avrstudio هم بدون هیچ گونه مشکلی کامپایل میشه
                                فقط الان شرکتم و شب برسم خونه کد رو براتون میزارم
                                با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما آقای اکرمی

من این برد AVR-ETHERNET رو بتازگی از فروشگاه گرفتم و اتفاقا توی محیط AVR-STUDIO 5 کامپایل کردم و ارور میده.میشه لطف کنید کد بدون ارورتون رو برام بفرستین چون من تو محیط Winavr تا حالا زیاد کار نکردم ولی تو محیط AVR-STUDIO 5 بیشتر برنامه نوشتم ولی ارورایی که این میده رو نمیدونم چطوری برطرف کنم و خیلی هم روی ارورها کار کردم ولی آخر کار نتونستم.

با تشکر از لطف شما

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X