اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بردی برای ENC28j60

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بردی برای ENC28j60

ازجوان الکترونیک می تونید تهیه کنید!

اضافه شده در تاریخ :
    من توی یه شرکت تولیدی دسگاههای تله متری کار می کنم و روی ماژول WiZ830MJ کار می کنیم اگه اطلاعات خواستید می تونم در اختیارتون بگذارم

دیدگاه

از جواب ها ممنون اما فکر کنم منظور منو نگرفتین
      من اگه enc رو با 3.3 بایاس کنم
      و میکرو را با 5 بایاس کنم
      اگر رابط spi رو بدون مبدل 3.3 به 5 به هم وصل کنم به نظرتون جواب میده؟

دیدگاه

جواب میده

دیدگاه

سلام.من یه سوال دارم .چطور میشه این برد رو به اینترنت متصل کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PROTEUS
            از جواب ها ممنون اما فکر کنم منظور منو نگرفتین
            من اگه enc رو با 3.3 بایاس کنم
            و میکرو را با 5 بایاس کنم
            اگر رابط spi رو بدون مبدل 3.3 به 5 به هم وصل کنم به نظرتون جواب میده؟
            نوشته اصلی توسط پشه 007
            سلام . برای اتصال میکرو 3.3 به میکرو 5 ولتی lelevl shifter استفاده نکردم . هم واسه RX TX جواب داد و هم برای I/O (همین پروژه enc28j60)
            [hr]

نوشته اصلی توسط h_namazian66
            سلام.من یه سوال دارم .چطور میشه این برد رو به اینترنت متصل کرد.
            به مودم ADSLی که پورت شبکه دارد وصلش کنید.
            چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

با عرض سلام.

کسی در مورد ( POE: Power over Ethernet ) اطلاعی داره؟

کسی می دونه چه جوری میشه از طریق این پروتکل VCC را منتقل کرد و از شر تغذیه مدار راحت شد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S.Nosrati
                با عرض سلام.

کسی در مورد ( POE: Power over Ethernet ) اطلاعی داره؟

کسی می دونه چه جوری میشه از طریق این پروتکل VCC را منتقل کرد و از شر تغذیه مدار راحت شد؟
                اتفاقا این موضوع برای من هم جذاب هست. هنوز وقت نشده در موردش درست وحسابی تحقیق کنم.
                همین سایت tuxgraphics یک پروٰژه در این مورد ساخته :
                http://www.tuxgraphics.org/electronics/200903/hobby-poe.shtml
                چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

سلام دوستان در تاپیک های قبلی توضیح مختصری در مورد نحوه قرار دادن عکس گفته شده اشت آیا میتونید یک مثال در این مورد بگید .

وقتی به یک adls modem وصل میشم و روی یک دونه از عکسها می روم میتونم مسیر عکس رو ببینم آیا با روش فوق هم به همین شکل عمل مکنه یا که اصلا از زوش دیگیری استفاده یشه ؟
                  http://services.nexodyne.com/email/i...3D/0/image.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط naeimwtg
                    سلام دوستان در تاپیک های قبلی توضیح مختصری در مورد نحوه قرار دادن عکس گفته شده اشت آیا میتونید یک مثال در این مورد بگید .

وقتی به یک adls modem وصل میشم و روی یک دونه از عکسها می روم میتونم مسیر عکس رو ببینم آیا با روش فوق هم به همین شکل عمل مکنه یا که اصلا از زوش دیگیری استفاده یشه ؟
                    در مرورگر فایرفاکس Extensionی بنام HttpFox است که ترانزکشنهای HTTP را دقیقا به شما نشان میآ‌دهد.
                    برای دیدن مثال آنرا نصب کنید

مثلا من از طریق مرورگر خودم به مودم درخواست یک عکس را دادم ، ببینید وب سرور مودم چطور پاسخ داده :

درخواست :
                    کد:
                    GET /html/images/device.gif HTTP/1.1
                    Host	192.168.1.1
                    User-Agent	Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.0.13) Gecko/2009082121 Iceweasel/3.0.6 (Debian-3.0.6-1)
                    Accept	text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8
                    Accept-Language	en-us,en;q=0.5
                    Accept-Encoding	gzip,deflate
                    Accept-Charset	ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7
                    Keep-Alive	300
                    Connection	keep-alive
                    If-Modified-Since	Mon, 21 May 2007 02:35:33 GMT
                    Authorization	Basic cm9vdDoxMTIzNTgxMzIx

پاسخ وب سرور ( بایتهای MIMEی عکس بعلت نامفهوم و طولانی بودن حذف شده است ) :
                    کد:
                    HTTP/1.1 304 Not Modified
                    Content-Type	image/gif
                    Date	Wed, 05 Jan 2005 15:03:02 GMT
                    Last-Modified	Mon, 21 May 2007 02:35:33 GMT
                    Accept-Ranges	bytes
                    Connection	close
                    Content-Length	2405

GIF89........................
                    .............................
                    .............................

پردازش URL بعهدهٔ برنامهٔ وب سروری است که ما میآ‌نویسیم (مسیر و نام فایل درخواستی در هیدر HTTP از طرف درخواست کننده فرستاده میآ‌شود )
                    پس دست برنامهآ‌نویس برای اینکار باز است.
                    بر روی مودمهای ADSL چون معمولا سیستمآ‌عامل نصب شده و فایل سیستمی وجود دارد انجام اینکار خیلی سادهآ‌تر است. ( بفرض مثال بر روی موردم بنده لینوکس نصب شده است )
                    چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

سلام من برد enc28j60 رو وصل کردم به شبکه اینترنت ip کامپیوتر رو 192.168.1.1 گذاشتم و مدار کار می کنه ولی اگه ip رو همون مقدار قبلیش بذارم کار نمی کنه.انگار این مدار تو شبکه داخلی کار میکنه ولی از طریف اینترنت نه.باید چی کارش کنم؟با تشکر.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط h_namazian66
                        سلام من برد enc28j60 رو وصل کردم به شبکه اینترنت ip کامپیوتر رو 192.168.1.1 گذاشتم و مدار کار می کنه ولی اگه ip رو همون مقدار قبلیش بذارم کار نمی کنه.انگار این مدار تو شبکه داخلی کار میکنه ولی از طریف اینترنت نه.باید چی کارش کنم؟با تشکر.
                        منظورتون از مقدار قبلی IP چی هست ؟
                        چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

برای دسترسی به هر وسیله ای از طریق اینترنت نیاز به IP Valid دارید.اگر از ADSL استفاده می کنید معمولا سرویس دهنده ها IP Valid بصورت داینامیک به یوزر تخصیص می دهند و در صورت درخواست مشتری میتوانند با اخذ هزینه ip valid static به یوزر تخصیص دهند.البته سرویسی به نام dynamic dns وجود دارد که شما میتوانید توسط آن یک ساب دامین رایگان در سایت هایی که این سرویس را فراهم می کنند به ثبت برسانید و در مودم adsl در بخش مریوطه مشخصات اکانت خود را وارد کنید تا پس از هر بار کانکت شدن به اینترنت مودم ip جاری را به سرویس dyndns ارسال میکند تا رکورد ip شما پدیت شود.با این روش شما از هر نقطه ای میتوانید با دامین ثبت شده به شبکه خود دسترسی داشته باشید و نیاز به دانستن ip ندارید.در سیستم adsl معمولا به دو روش میتوان کانکت شد.
                          1-مود bridge که در آن کانکشن در سیستم عامل یا وسیله ای که قرار است بواسطه مودم به شبکه دسترسی پیدا کند
                          2-مود pppoe که کانکشن در مودم ایجاد می شود و مودم کار nat server را انجام می دهد
                          برای استفاده از میکرو از طریق اینترنت ساده ترین روش pppoe است.شما می توانید ip میکرو را هم رنج ip مودم خود قرار دهید و در تنظیمات مودم در قسمت virtual servers یا port forwarding یا ... (بستگی به نوع مودم و نرم افزار آن دارد) ip و پورت میکرو را معرفی کنید تا درخواستهای رسیده آن پورت خاص به ip معرفی شده ارسال (فوروارد) شود و متعاقبا میکرو نیز جواب را به فرستده که از نظر میکرو ip مودم است تحویل میدهد و مودم نیز پاسخ را به متقاضی ارسال میکند.

صفحه ها میتوان در این مورد نوشت ولی وقت اجازه نمی دهد.در مورد تنظیمات سوالی بود در خدمتم.

دیدگاه

منظورم از ip قبلی همان ip ایی هست که باهاش به اینترنت وصل میشه

دیدگاه

لطفا یه مثال برای استفاده از عکس در HTML بزنید :redface:

دیدگاه

سلام خدمت همه دوستان
                                من برای راه اندازی enc28j60 از برنامه سایتCornell University
                                http://courses.cit.cornell.edu/ee476/FinalProjects/s2007/jem84_mra29/jem84_mra29/index.html
                                استفاده کردم برنامه با نرم افزار کدویژن با مگا32 هست منتها هنوز نتونستم برای نوشتن برنامه قسمت کامپیوتر (ارتباط برقرار کردن با سرور) راه مناسبی پیدا کنم
                                ارتباط شبکه رو برای کنترل یه دستگاه خارجی میخوام راه بندازم یعنی سیستم کامپیوتر مثل ریموت عمل میکنه
                                ممنون میشم راهنماییم کنید

چه دعایی کنمت بهترازاین ،که کنار پسر فاطمه هنگام اذان ، سحر جمعه ای پشت دیوار بقیع قامتت قد بکشد در دو رکعت به نمازی که نثار حرم و گنبد برپا شده ی حضرت زهرا بکنی ... انشاالله

دیدگاه

لطفا صبر کنید...