اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بردی برای ENC28j60

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بردی برای ENC28j60

نوشته اصلی توسط eca.user
    سلام خدمت همه دوستان
    من برای راه اندازی enc28j60 از برنامه سایتCornell University
    http://courses.cit.cornell.edu/ee476/FinalProjects/s2007/jem84_mra29/jem84_mra29/index.html
    استفاده کردم برنامه با نرم افزار کدویژن با مگا32 هست منتها هنوز نتونستم برای نوشتن برنامه قسمت کامپیوتر (ارتباط برقرار کردن با سرور) راه مناسبی پیدا کنم
    ارتباط شبکه رو برای کنترل یه دستگاه خارجی میخوام راه بندازم یعنی سیستم کامپیوتر مثل ریموت عمل میکنه
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    برنامهٔ میکروکنترلر شما که بعنوان سرور عمل می کنه ، روی چه پورتی به درخواستها جواب میده ؟
    برای نوشتن برنامهٔ کلاینت فقط کافیه یه ارتباط TCP یا UDP به IP:Port سرور بسازید و اطلاعات رد و بدل کنید.
    بفرمایید از چه زبان برنامهآ‌نویسیآ‌ای در سمت کامپیوتر استفاده میآ‌کنید ؟
    چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

هنوز قطعات سخت افزارم کامل به دستم نرسیده و میکرو رو راه ننداختم فقط برنامه میکرو رو نوشتم

برنامهٔ میکروکنترلر شما که بعنوان سرور عمل می کنه ، روی چه پورتی به درخواستها جواب میده ؟
      راستش رو بخواین معنی سوالتون رو متوجه نمیشم :eek: اگه ممکنه بگین برای سمت کامپیوتر برنامه نویسی رو باید تحت وب انجام بدم یا ویندوز ؟
      میشه راجع به پورت کردن هم یه کم توضیح بدین؟ ثواب داره
      همین طور که میبینید هنوز اول راهم اگه کلا روتین کار رو برای سمت کامپیوتر بگید جدا ممنون میشم
      چه دعایی کنمت بهترازاین ،که کنار پسر فاطمه هنگام اذان ، سحر جمعه ای پشت دیوار بقیع قامتت قد بکشد در دو رکعت به نمازی که نثار حرم و گنبد برپا شده ی حضرت زهرا بکنی ... انشاالله

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eca.user
        راستش رو بخواین معنی سوالتون رو متوجه نمیشم :eek: اگه ممکنه بگین برای سمت کامپیوتر برنامه نویسی رو باید تحت وب انجام بدم یا ویندوز ؟
        میشه راجع به پورت کردن هم یه کم توضیح بدین؟ ثواب داره
        همین طور که میبینید هنوز اول راهم اگه کلا روتین کار رو برای سمت کامپیوتر بگید جدا ممنون میشم
        پورتها چیزهایی! هستند برای تعامل برنامهآ‌ها با همدیگر.
        این پورتها بصورت عدد شناسایی میآ‌شن و ۱۶ بیت هستن.
        پس کلا 65536 پورت وجود داره که میتونه برای مصارف گوناگون استفاده بشه.
        که پورت 0 الی 1023 برای مصرف مشخص و از قبل تعیین شده رزرو شدهآ‌اند.
        مثلا پورت 80 برای وب سرورها و پورت 21 برای سرورهای FTP رزرو شدهآ‌اند.

حالا مثلا شما که میخواهید با یک وب سرور ارتباط برقرار کنید کافیه IP اون سرور و شمارهٔ پورتی که برنامهٔ سرویس دهنده روی آن منتظر جواب دادن به درخواستها هست (پورت شمارهٔ ۸۰ در این مورد) رو داشته باشید.
        به تلفیق شمارهٔ IP بهمراه شمارهٔ Port در اصطلاح سوکت گفته میشه.

بحث در این مورد طولانی هست که از حوصلهٔ من خارجه ، منابع بسیار زیادی برای مطالعه در این زمینه وجود داره که میتونید بهشون مراجعه کنید :
        http://en.wikipedia.org/wiki/TCP_and_UDP_port
        http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_socket

برای نوشتن برنامهآ‌های تحت شبکه در ویندوز هم میتونید از Winsock که مخفف Windows Socket هست استفاده کنید. (من در زمینهٔ این تکنولوژیهای مایکروسافتی! بی اطلاعم.)
        http://en.wikipedia.org/wiki/Winsock

حالا شما اول بردت رو بساز ، کار که کرد بعدا با خیال راحت براش برنامهٔ کلاینت بنویس
        چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

سلام اگه ممکن است برد enc28j60 رو به صورت فایل تصویری ایجا بزارید ندیدمش با مگا 8 باشه

اضافه شده در تاریخ :
          فایل brd , sch رو چطور میشه باز کرد منظورم فایلهای سایت wol هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط adsl1362
            سلام اگه ممکن است برد enc28j60 رو به صورت فایل تصویری ایجا بزارید ندیدمش با مگا 8 باشه
            منظورتون از تصویری چیه ؟

نوشته اصلی توسط adsl1362
            فایل brd , sch رو چطور میشه باز کرد منظورم فایلهای سایت wol هست
            فکر کنم نرمآ‌افزار Eagle نیاز باشه.
            چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

منظورم به صورت jpg bmp است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط adsl1362
                منظورم به صورت jpg bmp است
                پس معلومه پست اول این تاپیک رو ندیدی
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=29428.msg142276#msg14227
                چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

با سلام
                  در مداری که در سایت www.tuxgraphics.org داده شده پایه های 10 و 8 کانکتور rj45 به پایه های leda,ledb در ایسی enc28j60 رفته در حالی که قاعدتا باید آند led ها به این دو پایه برود؟؟؟
                  چه دعایی کنمت بهترازاین ،که کنار پسر فاطمه هنگام اذان ، سحر جمعه ای پشت دیوار بقیع قامتت قد بکشد در دو رکعت به نمازی که نثار حرم و گنبد برپا شده ی حضرت زهرا بکنی ... انشاالله

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eca.user
                    با سلام
                    در مداری که در سایت www.tuxgraphics.org داده شده پایه های 10 و 8 کانکتور rj45 به پایه های leda,ledb در ایسی enc28j60 رفته در حالی که قاعدتا باید آند led ها به این دو پایه برود؟؟؟
                    منطورتان کدارم مدار است ؟
                    در مداری که من در این سایت دیدم آند LEDها به ENC رفته است:
                    [url=http://tuxgraphics.org/common/src2/article06061/eth-remote-device.pdf]
                    چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

این طوری که در شماتیک پایه ها ی سوکت رو نامگذاری کرده دو سر led ها پایه های 7و8 و 9و 10 هست در صورتی که اند و کاتد led ها در قسمت پایین سوکت قرار دارد
                      من مدار رو طبق همین نقشه بستم با این تفاوت :
                      __به جای مقاومتهای R6,R7,R8,R9 مقاومت 56 اهم
                      __خازنهای C6 , C7 خازن 10 nf
                      __خازنهای C4 , C3 خازن 20 pf
                      __ به جای رگولاتور از منبع تغدیه استفاده کردم روی 3.3 ولت
                      __میکرو هم مگا88 و غیر از یک led روی پایهportb.1 و خطوط spi ارتباطی بینenc28j60 و میکرو هیچ ارتباط دیگری ندارد
                      پایه های MISO , MOSI, SCK , PORTB.2 , INT0 میکرو به ترتیب به SI , SO , SCK , CS , INT در ENC28J60 رفته
                      __ سوکت rj45 من از نوع RJ000002 است و دقیقا مثل PCB شما در مدار قرار دادم یعنی برخلاف نقشه پایه 5 را آزاد گذاشتم و پایه 6 را به TPIN- وصل کردم( پایه 12 ENC28J60 )
                      و پایه های 5و 7و 8و 9و 10 را آزاد گذاشتم

در برنامه شما هم تغییرات زیر را دادم :
                      در فایل make file_ , makefile
                      MCU = atmega88
                      LFUSE = 0xe2
                      HFUSE = 0xdf
                      کریستال داخلی 8 مگاهرتز

و طبق پست شما در command prompt فایل هگز output.hex بدون error ساخته شد منتها وقتی برنامه را در میکرو پر میکنم فقط led روی پایه portb.1 دایم روشن است و با دستور ping 192.168.1.10 پیغام
                      destination host unreachable داده میشود
                      حالا مشکل کار از کجاست ؟؟؟ :angry:

اضافه شده در تاریخ :
                      راستی این پایه 11 که از سوکت rj45 بیرون اومده و زمین شده کدوم پایه سوکت میشه؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eca.user
                        این طوری که در شماتیک پایه ها ی سوکت رو نامگذاری کرده دو سر led ها پایه های 7و8 و 9و 10 هست در صورتی که اند و کاتد led ها در قسمت پایین سوکت قرار دارد
                        من مدار رو طبق همین نقشه بستم با این تفاوت :
                        __به جای مقاومتهای R6,R7,R8,R9 مقاومت 56 اهم
                        __خازنهای C6 , C7 خازن 10 nf
                        __خازنهای C4 , C3 خازن 20 pf
                        __ به جای رگولاتور از منبع تغدیه استفاده کردم روی 3.3 ولت
                        __میکرو هم مگا88 و غیر از یک led روی پایهportb.1 و خطوط spi ارتباطی بینenc28j60 و میکرو هیچ ارتباط دیگری ندارد
                        پایه های MISO , MOSI, SCK , PORTB.2 , INT0 میکرو به ترتیب به SI , SO , SCK , CS , INT در ENC28J60 رفته
                        __ سوکت rj45 من از نوع RJ000002 است و دقیقا مثل PCB شما در مدار قرار دادم یعنی برخلاف نقشه پایه 5 را آزاد گذاشتم و پایه 6 را به TPIN- وصل کردم( پایه 12 ENC28J60 )
                        و پایه های 5و 7و 8و 9و 10 را آزاد گذاشتم

در برنامه شما هم تغییرات زیر را دادم :
                        در فایل make file_ , makefile
                        MCU = atmega88
                        LFUSE = 0xe2
                        HFUSE = 0xdf
                        کریستال داخلی 8 مگاهرتز

و طبق پست شما در command prompt فایل هگز output.hex بدون error ساخته شد منتها وقتی برنامه را در میکرو پر میکنم فقط led روی پایه portb.1 دایم روشن است و با دستور ping 192.168.1.10 پیغام
                        destination host unreachable داده میشود
                        حالا مشکل کار از کجاست ؟؟؟ :angry:
                        سوکت شبکهآ‌ای که در مدار سایت Tuxgraphic استفاده شده ، با RJ000002 متفاوت هست ، از سیمآ‌بندی موجود در PCBای که من کشیدم استفاده کنید.

اگر مایلید میکروتون با فرکانس 8MHz کار کنه ،مقدار LFUSE باید برابر با 0xE8 باشه.
                        چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

[quote=حمید رستمی]

من از کریستال داخلی میکرو استفاده میکنم و با پروگرمر usb نواوران فیوزبیت را تنطیم کردم 0xE8 برای کریستال خارجی هست
                          Ext. Crystal Osc. 0.4-0.9 MHz; Start-up time PWRDWN/RESET: 1K CK /1 LOW : 0xE8
                          HIGH : 0xDF

Int. RC Osc. 8 MHz; Start-up time PWRDWN/RESET: 6 CK/14 CK + 65 ms LOW : 0XE2
                          HIGH: 0XDF

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eca.user
                            من از کریستال داخلی میکرو استفاده میکنم و با پروگرمر usb نواوران فیوزبیت را تنطیم کردم 0xE8 برای کریستال خارجی هست
                            Ext. Crystal Osc. 0.4-0.9 MHz; Start-up time PWRDWN/RESET: 1K CK /1 LOW : 0xE8
                            HIGH : 0xDF

Int. RC Osc. 8 MHz; Start-up time PWRDWN/RESET: 6 CK/14 CK + 65 ms LOW : 0XE2
                            HIGH: 0XDF
                            ببخشید ، اشتباه کردم.. برای 8MHz داخلی مقدار LFUSE باید برابر با 0xE4 باشه.
                            0xE2 برای 2MHz است.
                            چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

[quote=حمید رستمی]

Ext. Low-Freq. Crystal; Start-up time PWRDWN/RESET: 1K CK/14 CK + 65 ms
                              0XED هم برای کریستال خارجی هست من میکرو رو برای کریستال داخلی تنظیم کردم

اضافه شده در تاریخ :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eca.user
                                لطفا پست بنده رو دقیق مطالعه بفرمایید.
                                عرض کردم 0xE4 برای 8MHz داخلی
                                چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...