لطفا پستهای اول تاپیک را با دقت بیشتری مطالعه بفرمایید.
چون میدونستم الان همینو میگی 3 صفحه اول تاپیکو خوندم ولی در مورد اینکه این مدار قراره چی کار کنه بحثی نشده بود.
فقط میدونم تو تیریپای شبکه و اینا هستش !! :biggrin:
G*B*J*T
انسانها به 10 گروه تقسیم می شوند آنها که باینری می فهمند و آنها که باینری نمی فهمند
این برد توی شبکه میتونه بصورت یه سرور وب عمل کنه و شما مثلا توی Web Browser خودتون IP اونو بزنید که یه صفحه HTML بهتون تحوبل بده که توش چند تا دکمه برای روشن یا خاموش کردن وسایل مختلف توش هست. یا مثلا دما رو توی اون صفحه به شما نشون یده.
برای کنترل وسابل از طریق کل اینترنت هم ایدهآهایی هست که بدون نیاز به IP Valid و Static به بردتون فرمان بدید.
مثلا اینکه دستورات از طریق کانال IRC به برد داده بشه. که در مورد این بیشتر توضیح میدم بعدا
192.168.1.25 اضافه شده در تاریخ :
خوب بالاخره راه افتاد !!!!!
همن طور که فکر میکردم پایه های سوکت درست نبود .
حالا دو تا سئوال دیگه : با این ایسی میشه یه تبدیل Ethernet To RS232 ساخت ؟
چه طور میشه به غیر از متن عکس هم قرار داد ؟
آره . میشه ساخت . ولی باید از پزوتکل های شبکه و tcp سر دربیاری
من یک دونه مبدل rs232 به telnet رو با همین برد ساختم . هرچی دیتا از میکزو میومد روی تلنت دیده میشد.
ولی با tcp نشد.
آره . میشه ساخت . ولی باید از پزوتکل های شبکه و tcp سر دربیاری
من یک دونه مبدل rs232 به telnet رو با همین برد ساختم . هرچی دیتا از میکزو میومد روی تلنت دیده میشد.
ولی با tcp نشد.
شرمنده یه سوال
الان تو این نقشه ها من دیدم تغذیه مدار کنترلر ( میکرو ) برابر +3.3 ولت بود
حالا اگه تغذیه کنترلر 5 باشه مدار کار میکنه؟
چیپ ENC28j60 با ولتاژ 3.3V تغذیه میشه.
حالا اگر شما بخواهید از میکروکنترلری استفاده کنید که با 5V کار میآکند باید تغذیهآاش را از مسیری جدا بهش برسانید.
اما در مورد نیاز بودن به Level Shifter نظر قطعی ندارم ، دوستانی که اینکار را کردند باید کمک کنند. فکر نمیآکنم نیازی باشه.
میشه از مقاومت 3.3 کیلو اهم استفاده کرد:agree: اضافه شده در تاریخ :
به جای این همه ای سی بستن و برد مونتاژ کردن می تونید از ماژول WiZ830MJ استفاده کنید!
دیدگاه