اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بردی برای ENC28j60

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بردی برای ENC28j60

ولی پروگرمر نواوران چیز دیگه ای میگه

LOW= 0xE4
    Ext. Low-Freq. Crystal; Start-up time PWRDWN/RESET: 1K CK/14 CK + 65 ms

LOW=0XE2
    Int. RC Osc. 8 MHz; Start-up time PWRDWN/RESET: 6 CK/14 CK + 65 ms

LOW=0XD2
    Int. RC Osc. 8 MHz; Start-up time PWRDWN/RESET: 6 CK/14 CK + 4.1 ms

LOW= 0XC2
    Int. RC Osc. 8 MHz; Start-up time PWRDWN/RESET: 6 CK/14 CK + 0 ms
    وبرای 8 مگ داخلی هیچ حالت دیگه ای رو نمیشه انتخاب کرد
    چه دعایی کنمت بهترازاین ،که کنار پسر فاطمه هنگام اذان ، سحر جمعه ای پشت دیوار بقیع قامتت قد بکشد در دو رکعت به نمازی که نثار حرم و گنبد برپا شده ی حضرت زهرا بکنی ... انشاالله

دیدگاه

http://www.engbedded.com/fusecalc
      چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

میکروی من مگا 88 فیوزبیتی که شما گفتید برای مگا 8
        چه دعایی کنمت بهترازاین ،که کنار پسر فاطمه هنگام اذان ، سحر جمعه ای پشت دیوار بقیع قامتت قد بکشد در دو رکعت به نمازی که نثار حرم و گنبد برپا شده ی حضرت زهرا بکنی ... انشاالله

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eca.user
          میکروی من مگا 88 فیوزبیتی که شما گفتید برای مگا 8
          بله ، ببخشید اشتباه از من بود
          چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

ولی هنوز سوال من سرجاش باقی .بالاخره اشکال کار از کجاست؟؟؟

نوشته اصلی توسط eca.user
            این طوری که در شماتیک پایه ها ی سوکت رو نامگذاری کرده دو سر led ها پایه های 7و8 و 9و 10 هست در صورتی که اند و کاتد led ها در قسمت پایین سوکت قرار دارد
            من مدار رو طبق همین نقشه بستم با این تفاوت :
            __به جای مقاومتهای R6,R7,R8,R9 مقاومت 56 اهم
            __خازنهای C6 , C7 خازن 10 nf
            __خازنهای C4 , C3 خازن 20 pf
            __ به جای رگولاتور از منبع تغدیه استفاده کردم روی 3.3 ولت
            __میکرو هم مگا88 و غیر از یک led روی پایهportb.1 و خطوط spi ارتباطی بینenc28j60 و میکرو هیچ ارتباط دیگری ندارد
            پایه های MISO , MOSI, SCK , PORTB.2 , INT0 میکرو به ترتیب به SI , SO , SCK , CS , INT در ENC28J60 رفته
            __ سوکت rj45 من از نوع RJ000002 است و دقیقا مثل PCB شما در مدار قرار دادم یعنی برخلاف نقشه پایه 5 را آزاد گذاشتم و پایه 6 را به TPIN- وصل کردم( پایه 12 ENC28J60 )
            و پایه های 5و 7و 8و 9و 10 را آزاد گذاشتم

در برنامه شما هم تغییرات زیر را دادم :
            در فایل make file_ , makefile
            MCU = atmega88
            LFUSE = 0xe2
            HFUSE = 0xdf
            کریستال داخلی 8 مگاهرتز

و طبق پست شما در command prompt فایل هگز output.hex بدون error ساخته شد منتها وقتی برنامه را در میکرو پر میکنم فقط led روی پایه portb.1 دایم روشن است و با دستور ping 192.168.1.10 پیغام
            destination host unreachable داده میشود
            حالا مشکل کار از کجاست ؟؟؟ :angry:

اضافه شده در تاریخ :
            یه مسئله دیگه : وقتی کابل شبکه رو وصل میکنم حتی led های rj45 هم روشن نمیشن این یعنی مشکل از سخت افزارم هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eca.user
              یه مسئله دیگه : وقتی کابل شبکه رو وصل میکنم حتی led های rj45 هم روشن نمیشن این یعنی مشکل از سخت افزارم هست؟
              حتی اگر میکروکنترلری به ENC28j60 وصل نباشد ، در هنگام اتصال کابل ، LED سبز باید روشن شود.
              چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

بالاخره led کانکتور rj45 روشن شد کانکتور rj45 رو عوض کردم سبز دائم روشنه . زرده هم چشمک میزنه علامت کانکت شدن به شبکه با سرعت 10 Mbps رو هم کامپیوتر نشون میده ولی وقتی ping میگیرم Request timed out میده
                حالا این یعنی همچنان سخت افزار داره میلنگه یا مشکل از نرم افزاره ؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eca.user
                  بالاخره led کانکتور rj45 روشن شد کانکتور rj45 رو عوض کردم سبز دائم روشنه . زرده هم چشمک میزنه علامت کانکت شدن به شبکه با سرعت 10 Mbps رو هم کامپیوتر نشون میده ولی وقتی ping میگیرم Request timed out میده
                  حالا این یعنی همچنان سخت افزار داره میلنگه یا مشکل از نرم افزاره ؟؟
                  تنظیمات شبکهٔ کامپیوتر خودتونو چک کنید ببینید با بردتون در یک زیرشبکه قرار دارند یا خیر.
                  مثلا اگر IP برد روی 192.168.1.10 باشه و IP کامپیوتر 192.168.0.11 ، این مشکل پیش میاد.
                  چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

:applause: :applause: :applause:
                    ممنون جناب رستمی بالاخره جواب داد حالا برای ارتباط با سمت کامپیوتر دوباره مزاحمتون میشم

دیدگاه

با سلام

سوکت من stech هستش با شماره بدنه p65-101-2ak9 مدار داخلیش هم بصورت زیر هستش:

کسی ازش جواب گرفته؟
                      مشکل اینجاست که پایه وسط تمام سیم پیچ های خروجی به هم وصله حالا اگه من طبق شماتیک TUXGRAPHICپایه 1 سوکت رو با سیم پیچ به VCC بدم پایه 6 هم به VCC وصل می شه! :sad:
                      به نظر شما این مشکل ایجاد می کنه؟اگه سیم پیچ L1 رو مونتاژ نکنم مشکلی پیش میاد؟چون دیتاشیت برای این قطعات (مقاومت و خازن و پیم پیچ ) اینطور گفته:
                      For Proper Termination
                      حمید جان اگه برات امکان داره یه تستی بکن(البته اگه هنوز مدارت پابرجاست ؛اوندفعه که نصفش در رفته بود :mrgreen ببینین اگه پایه وسط به vcc وصل نشه مشکلی ایجاد میشه؟مدار نویزی میشه؟یا اصلا کار نمی کنه؟
                      راستی مشکل MAC هم هنوز پابرجاست: 14=12 :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eca.user
                        سلام خدمت همه دوستان
                        من برای راه اندازی enc28j60 از برنامه سایتCornell University
                        http://courses.cit.cornell.edu/ee476/FinalProjects/s2007/jem84_mra29/jem84_mra29/index.html
                        استفاده کردم برنامه با نرم افزار کدویژن با مگا32 هست منتها هنوز نتونستم برای نوشتن برنامه قسمت کامپیوتر (ارتباط برقرار کردن با سرور) راه مناسبی پیدا کنم
                        ارتباط شبکه رو برای کنترل یه دستگاه خارجی میخوام راه بندازم یعنی سیستم کامپیوتر مثل ریموت عمل میکنه
                        ممنون میشم راهنماییم کنید
                        یه برنامه دارم که میتونه کمکت کنه با vb اگه سخت افزارت تموم شد بگو تا واست ارسال کنم . با دادن ip و port می تونی ارتباط برقرار کنی :smile:
                        Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط syavash_kasraeee

یه برنامه دارم که میتونه کمکت کنه با vb اگه سخت افزارت تموم شد بگو تا واست ارسال کنم . با دادن ip و port می تونی ارتباط برقرار کنی :smile:
                          سلام جناب کسرایی خوشبختانه سخت افزارم با کمکهای آقای رستمی تکمیل شد ممنون میشم برنامه رو برام بفرستید

اضافه شده در تاریخ :
                          طبق آموزش جناب رستمی وقتی ارتباط بین برد و کامپیوتر برقرار شد اگر ادرس http://192.168.1.10 (مطابق با IP کامپیوتر و برنامه میکرو) رو در مرورگر وب اجرا کنیم باید صفحه مربوط به SWITCH OFF , .... نمایش داده بشه در صورتی که وقتی من آدرس رو در اینترنت اکسپلورر آدرس رو قرار میدم

Internet Explorer cannot display the webpage نشون میده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eca.user
                            طبق آموزش جناب رستمی وقتی ارتباط بین برد و کامپیوتر برقرار شد اگر ادرس http://192.168.1.10 (مطابق با IP کامپیوتر و برنامه میکرو) رو در مرورگر وب اجرا کنیم باید صفحه مربوط به SWITCH OFF , .... نمایش داده بشه در صورتی که وقتی من آدرس رو در اینترنت اکسپلورر آدرس رو قرار میدم

Internet Explorer cannot display the webpage نشون میده
                            اگر از برنامهٔ Tuxgraphic استفاده کردهآ‌اید این آدرس را وارد کنید :
                            http://192.168.1.10/secret

چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رستمی
                              اگر از برنامهٔ Tuxgraphic استفاده کردهآ‌اید این آدرس را وارد کنید :
                              http://192.168.1.10/secret

منم از همین برنامه استفاده کردم فقط میکرو و فیوزبیتهای MAKEFILE و _MAKEFILE رو عوض کردم مگا88 با 8 مگ داخلی

دیدگاه

سوکت من stech هستش با شماره بدنه p65-101-2ak9 مدار داخلیش هم بصورت زیر هستش:
                                http://www.ecapic.ir/image/ECA-100409192153.gif
                                کسی ازش جواب گرفته؟
                                مشکل اینجاست که پایه وسط تمام سیم پیچ های خروجی به هم وصله حالا اگه من طبق شماتیک TUXGRAPHICپایه 1 سوکت رو با سیم پیچ به VCC بدم پایه 6 هم به VCC وصل می شه!
                                به نظر شما این مشکل ایجاد می کنه؟اگه سیم پیچ L1 رو مونتاژ نکنم مشکلی پیش میاد؟چون دیتاشیت برای این قطعات (مقاومت و خازن و پیم پیچ ) اینطور گفته:
                                For Proper Termination
                                هیچ کس تا حالا با این سوکت کار نکرده؟من وقتی بردم رو به کارت شبکه کامپوترم می زنم نه led سبز سوکت روشن میشه و نه نارنجی!هیچ ارتباطی هم برقرار نمیشه!وجود یا عدم وجود L1هم تاثیری نداره!مشکل از چی می تونه باشه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X