اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کاملترین تابع فونت فارسی - عربی و انگلیسی ترکیبی برای انواع LCD های گرافیکی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کاملترین تابع فونت فارسی - عربی و انگلیسی ترکیبی برای انواع LCD های گرافیکی

دوستان از این برنامه میشه برای lcd N96 استفاده کر ؟؟؟
    راهی هست

اضافه شده در تاریخ :
    دوستان چطور باید از این فایل ها برای lcd n96 روی arm استفاده کرد ؟؟
    کلا روش فرق داره با چیزی که تو بخض arm عست

دیدگاه

پاسخ : کاملترین تابع فونت فارسی - عربی و انگلیسی ترکیبی برای انواع LCD های گرافیکی

نوشته اصلی توسط SMART-CARD
      دوستان چطور باید از این فایل ها برای lcd n96 روی arm استفاده کرد ؟؟
      کلا روش فرق داره با چیزی که تو بخض arm عست
      دوستان کسی نیست سوال ایشون رو جواب بده در این صورت 2 نفر را نجات میده ها پاداش کارش 2براره!!! :mrgreen: :nice: :icon_razz:
      تشکر لازمه! دکمه رو فشار بده دیگه!!
      موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahanb
        دوستان کسی نیست سوال ایشون رو جواب بده در این صورت 2 نفر را نجات میده ها پاداش کارش 2براره!!! :mrgreen: :nice: :icon_razz:
        با سلام،

تا جائی که من میدونم، ARM کارهای محترم با IAR کار میکنند. در نتیجه برای استفاده از این توابع در ARM یا باید از WinARM استفاده بشه و یا اینکه برنامه توسط یک جوان مرد به IAR تبدیل بشه! ( غیب گفتما :mrgreen: ) البته در AVR و ARM روش کار و اینا هیچ فرقی ندارند. تبدیلشون هم کار خاصی نداره چون سینتکس مشابه ای دارند. اگر همگی جمع بشد و برام یه برد ARM بخرید، شاید منم این جوان مردی رو از خودم بروز دادم!!! =)) ( البته شوخی کردم )
        مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

جناب آقای نوریخش سلام :smile:
          کسانی که با آرم کار میکنند از keil استفاده میکنند و در ان انجمن این Lcd رو راه انداختند فقط اگر شما بزرگواری کنید که این فارسی نویسی رو در کدویژن یا کیل هم یاد بدین ویا یک نمونه برنامه با کدویژن می گذاشتین خیلی خوب میشد ضمنا" ارزش کاری که انجام میدین بالاتر از یه برد ارم هستش :biggrin: :redface:
          موفق باشید
          حضرت علی(ع):
          أَشرَفُ الخَلاَئِقِ اَلوَفَا بِالعَهد.
          شریفترین خصلتها وفاى به عهد است.

دیدگاه

چندتا عکس .....
            ( همه نوشته ها فقط با استفاده از یک فونت، در اندازه ها و رنگهای مختلف نوشته شده اند )

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

خواهش می کنم یکی جون مردی کنه فونت فارسی برای n96 و arm توی keil بزاره

من خیلی بهش نیاز دارم

هر کاری هم کردم نشد

دیدگاه

با سلام،

بهتون مژده بدم که عده ای از جوون مردا در حال تلاش هستند :mrgreen:
                و اما برای سایر جوون مردایی که میخوان به جوون مردای قبلی بپیوندند، یه توضیحاتی میدم....

فایل های اصلی فونت فارسی رو در لینک زیر براتون گذاشتم، ( بدون اضافات ) برای نحوه استفاده صحیح از توابع، به فایل main.c نگاه کنید.

http://s2.picofile.com/file/7118428060/PE_F2.rar.html

1 - فایل های اساسی ما که نیاز به اعمال تغییرات دارند و با روتین های LCD مورد نظر شما هم در ارتباط هستند، Graphic.c و Graphic.h هستند. فایل Graphic.c قاعدتا نیاز به هیچگونه تغییراتی نداره و ارتباط اصلی این دو تا فایل از طریق فراخوانی دو تا روتین LCDPutPixel برای رسم نقطه و LCDFillRect برای رسم چهارگوش تو پر در فایل Graphic.h هست که باید روتین های LCD خودتون رو با هاشون جایگزین کنید.

2 - توصیه میشه که بعد از اعمال تغییرات لازم در این دوتا فایل، روتین های رسم اشکال هندسی و نقطه را در یک برنامه مجزا تست کرده و پس از موفقیت آمیز بودن کار، به مرحله بعدی بروید.

3 - کمترین اعمال تغییرات در فایل های AF12x16.h ( فونت فارسی انگلیسی ) و PE_Map.h ( جایگاه فونت و نحوه اتصال به حرف قبلی، بعدی و ... ) هست. در این فایل ها لازمه که خط های زیر که برای اختصاص فضای حافظه برنامه ( PROGMEM ) هستند، متناسب با کامپایلر مورد نظر تغییر کنند ( البته Include های صورت گرفته در تمامی فایل ها هم باید متناسب با کامپایلر حذف و یا تغییر کنند )

uint8_t __attribute__ ((progmem)) AF12x16[]
                unsigned char PEmap[63][6] PROGMEM

4 - و اما فایل های فونت، اگر به Font.c و Font.h دقت کنید میبینید که کل کارهاشون رو با فایل های Graphic انجام میدند. در فایل Font.h تنها تغییراتی که لازمه مربوط به تایپ متغییرهاست که بر اساس inttypes.h هستند و باید مطابق با کامپایلر شما تغییر کنند ( که بهتره به نوع استاندارد C تغییرشون بدید ) این نوع تغییرات ممکنه که در سایر فایل ها هم مورد نیاز باشند. در فایل Font.c تابه GetMaxX و GetMaxY مربوط به روتین های LCD هستند که باید متناسب با روتین های LCD شما، به نحو مقتضی ساخته شده باشند. دستوراتی هم که باید تغییر کنند، دستورات بازخوانی اطلاعات از حافظه برنامه ( PROGMEM ) به شرح زیر هست که باز هم باید متناسب با کامپایلر شما تغییر کنند.

pgm_read_byte_near
                pgm_read_word_near

5 - و در نهایت، همونطور که قبلا هم ذکر شد، تایپ متغییر ها و Include ها در تمامی فایل ها بایستی مطابق با کامپایلر شما تغییر کنند.

دیگه هیچ اعمال تغییراتی بنظرم نمیرسه، سینتکس هم فکر کنم کاملا منطبق باشه.....
                سئوال دیگه ای باشه، در خدمتم

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

:applause: :applause: ممنون از همه جوون مردایی که دارن زحمت می کشن

حالا چقدر پیش رفتن جوون مردا ؟؟

دیدگاه

با سلام،

من که آخرش مجبور شدم یه هدر بورد ARM تهیه کنم، دیروز بدستم رسید. :rolleyes:
                    یه خورده باید بهش ور برم تا قلقش بیاد دستم و در اولین قدم فعلا LCD رو باهاش راه بندازم. بعد توابع فونت رو تبدیلش میکنم

جهت تسریع کار، به کمک دوستانی که این هدر بورد فروشگاه سایت رو دارند و باهاش LCD رو راه انداختن نیاز دارم. لطفا اطلاعات پایه سخت افزاری و نرم افزاری بهم بدید.

البته از Keil خیلی خوشم نیومد ( البته هنوز نصب نکردم، فقط مثالاش رو دیدم ) بیشتر مایلم با IAR یا WinARM کار کنم. ولی خیالتون راحت، این توابع رو براتون تبدیل میکنم :mrgreen:

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

سلام ببخشید میشه بگید از این کتابخانه توی کد ویژن دقیقا چطوری باید استفاده کنم؟
                      مرسی

دیدگاه

به نام خدا سلام خوبید کارتون عالی اگر بتونید برنامه را برای lpc1768 تغییر بدهید چون at91sam256 وlpc2378 یکمقدار قدیمی شده در ضمن میشه از این برنامه برای سخت افزار ی که سایت جدیدا برای فروش آورده استفاده کرد...
                        آیا کسى که وعده نیکو به او داده‏ایم و او به آن خواهد رسید، مانند کسى است که از کالاى زندگى دنیا بهره‏مندش گردانیده‏ایم [ولى‏] او روز قیامت از [جمله‏] احضارشدگان [در آتش‏] است؟ (61)(سوره قصص)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinh66
                          سلام ببخشید میشه بگید از این کتابخانه توی کد ویژن دقیقا چطوری باید استفاده کنم؟
                          مرسی
                          با سلام،

توی کدویژن، تغییرات اساسی مربوط به ردیف های 3 و 4 پست 22 هست ولی در کل همه موارد پست 22 هم شامل کدویژن میشه!

اضافه شده در تاریخ :
                          نوشته اصلی توسط M.ABDOLLAHI
                          به نام خدا سلام خوبید کارتون عالی اگر بتونید برنامه را برای lpc1768 تغییر بدهید چون at91sam256 وlpc2378 یکمقدار قدیمی شده در ضمن میشه از این برنامه برای سخت افزار ی که سایت جدیدا برای فروش آورده استفاده کرد...
                          با سلام،

من نمیدونم کامپایلر LPC1768 چیه، ولی میدونم که C هستش. در کل سینتکس C در تمام کامپایلرها یکی هست و تغییر این توابع به C کامپایلر های دیگه با توجه به موارد اشاره شده در پست 22 کاملا امکان پذیره.....
                          با توجه به توضیحات ارائه شده در سایر پست ها، توجه کنید که این توابع هیچگونه وابستگی به سخت افزار و نوع و اندازه LCD ندارند و قطعا برای سخت افزار جدید سایت هم قابل استفاده هستند.

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

برای راه انداختن lcd با هدر برد بهترین راهنمایی مجله نویز 7و 8 هست

فکر نکنم چیز بیشتری لازم باشه

اگه سوالی بود بگید

باز هم تشکر می کنم از کمک شما

دیدگاه

دوستان!
                              کسی به زبان code vision ترجمش نکرد؟ :angry:
                              بابا ما یه کتابخونه میخواییم که هم واسه avr باشه و هم فارسی ساپورت کنه و هم به زبان شیرین code vision باشه، همین!! :mrgreen:
                              اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ☺بابابرقی☺
                                دوستان!
                                کسی به زبان code vision ترجمش نکرد؟ :angry:
                                بابا ما یه کتابخونه میخواییم که هم واسه avr باشه و هم فارسی ساپورت کنه و هم به زبان شیرین code vision باشه، همین!! :mrgreen:
                                سلام
                                از این استفاده کنید عالیه
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=51721.0
                                تو بگو ای سنگ صبور تو صبوری یا دل من
                                تو بگو ای جام بلور تو شکستی یا دل من

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X