اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کاملترین تابع فونت فارسی - عربی و انگلیسی ترکیبی برای انواع LCD های گرافیکی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کاملترین تابع فونت فارسی - عربی و انگلیسی ترکیبی برای انواع LCD های گرافیکی

سلام دوستان
    من هم این توابع فونت استفاده کردم lcdn96 رو به صورت 16 بیتی استفاده کردم ولی تمام حروف رو برعکس نشون میده (آینه ) ومختصات SetLine(0,0); رو پایین صفحه در نظر میگیره ولی اگه lcd رو به صورت LANDSCAPE تغییر بدم حروف رو درست نشون میده ولی مشکل دوم هنوز وجود داره و در این حالت دستور Text box رو درست نشون نمیده( متن رو بیرون از کادر نشون میده)
    درضمن من از دستور TFTGetReg(TFT_INS_START_OSC); برای تشخیص مدل درایور استفاده کردم که عدد37 رو نشون میده.
    لطفا راهنمایی کنید :sad:

دیدگاه

پاسخ : کاملترین تابع فونت فارسی - عربی و انگلیسی ترکیبی برای انواع LCD های گرافیکی

مشکل از 2 جا میتونه باشه.
      اول پایه IMO که به ولتاژ 3.3 با مقاومت pullup نشده. این کارو انجام بدین اکه نشد باید مدل lcd رو بگید و یه دستکاری کوچیک تو code برنامه بکنید.

دیدگاه

ممنون که پاسخ دادید
        lcd من فقط 16 بیتی کار میکنه
        هدر app_config.h رو هم تغییر دادم
        imo به زمین وصله و درایور هم Ili9325

اضافه شده در تاریخ :
        از دوستان کسی نیست کمک کنه :angry: :angry:

دیدگاه

اشکال همینجاست IMO باید با vcc پولاپ بشه.
          شما انجامش بدید اگه نشد میگم باید چیکار کنین.

دیدگاه

دوست من درست نشد به vcc وصل کردم هیچ تغییری نمی کنه

اضافه شده در تاریخ :
            نوشته اصلی توسط مهدی J J
            اشکال همینجاست IMO باید با vcc پولاپ بشه.
            شما انجامش بدید اگه نشد میگم باید چیکار کنین.
            آقای مهدی jj شما به این مشکل برخوردید ؟
            اگه برخورد کردید لطفا راهنمای کنید

اضافه شده در تاریخ :
            دوستان من همچنان منتظرم :eek:
            لطفا کمک کنید

دیدگاه

لطفاً comment های قبلی رو هم بخونین و اون کارایی هم که بهتون گفتم انجام بدید و بهم بگین تا بتونم بیشتر کمک کنم

دیدگاه

اقای مهدی j j کار هایی که گفتید انجام دادم
                برنامه آقای نور بخش رو داخل میکرو ریختم درایور رو 0x25 میده
                ولی همون مشکلات وجود داره

دیدگاه

خوب خوبه
                  حالا فایل ILI9325.C رو براتون میفرستم اینو جایگزین قبلی کنید ایشالا که درست میشه و بگید که چطوری شد.
                  http://www.4shared.com/file/tnZXGHye/ili9325.html

دیدگاه

ممنون آقای مهدی j j مشکل حل شد
                    مشکل از دستور TFTGetID() بود چون درایور رو بر نمی گردوند برا همین رفتم توی تابع TFTInit و فقط درایور ili9325 رو فعال کردم و همه چی درست شد
                    راستی فایل بالا دانلود نمیشه بهتره از سایت picofile برای upload استفاده کنید. :wow: :wow:

دیدگاه

خواهش میکنم کاری نکردم لطف دارید. خداروشکر که راه افتاد

دیدگاه

با سلام و تبریک سال نو خدمت همه دوستان محترم،

با عرض معذرت، یه چند روزی با خانواده رفته بودیم مسافرت و نتونستم که در خدمت باشم، به بزرگواری خودتون ببخشید.....
                        مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

سلام
                          می خواستم یک سوال در مورده ال سی دی بپرسم
                          من ال سی دی رو با avr راه انداختم هیچ مشکلی نداره فقط یک خط بصورت افقی یا عمودی ظاهر میشه.
                          باید چکار کنم تا درست بشه؟
                          ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
                            با سلام و تبریک سال نو خدمت همه دوستان محترم،

با عرض معذرت، یه چند روزی با خانواده رفته بودیم مسافرت و نتونستم که در خدمت باشم، به بزرگواری خودتون ببخشید.....
                            آقا سلام و خسته نباشید و همچنین تشکر فراوان بخاطر زحمات بی دریغتون :nice: :job:
                            1-می شه 1 لطف بکنید و شماتیکی که استفاده کردید رو بذارید خیلی متشکرم
                            2- من LCD رو بصورت ماژول خریدم و توی اون IMO به زمین متصل هست. آیا باید برای استفاده از توابعتون به زمین وصل باشه یا VCC
                            lمتشکرم :smile:
                            هر سری یه فکری داره! :read:
                            ///////////////////////////////////////////////////////////

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sabli
                              آقا سلام و خسته نباشید و همچنین تشکر فراوان بخاطر زحمات بی دریغتون :nice: :job:
                              1-می شه 1 لطف بکنید و شماتیکی که استفاده کردید رو بذارید خیلی متشکرم
                              2- من LCD رو بصورت ماژول خریدم و توی اون IMO به زمین متصل هست. آیا باید برای استفاده از توابعتون به زمین وصل باشه یا VCC
                              lمتشکرم :smile:
                              با سلام،

خواهش میکنم برادر، ناقابله.....

شما برای استفاده از این توابع، محدودیتی در 16 و یا 8 بیتی نداری، فقط باید وضعیت درست رو در هدر فایل ili9325config.h انتخاب کنی :

#define TFT_8bit_INTERFACE 1 // 1 TFT-LCD in 8bit mode : 0 TFT-LCD in 16bit mode

و اما شماتیک و PCB مورد استفاده هم اینجا هست :
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=30608.msg244769#msg244769
                              مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
                                با سلام،

خواهش میکنم برادر، ناقابله.....

شما برای استفاده از این توابع، محدودیتی در 16 و یا 8 بیتی نداری، فقط باید وضعیت درست رو در هدر فایل ili9325config.h انتخاب کنی :

#define TFT_8bit_INTERFACE 1 // 1 TFT-LCD in 8bit mode : 0 TFT-LCD in 16bit mode

و اما شماتیک و PCB مورد استفاده هم اینجا هست :
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=30608.msg244769#msg244769
                                آقا دمت گرم واقعاً نمیدونم چطور تشکر کنم این کاراتون سوپر اکسلنت تشکر داره بخدا مرسیییییییییی :applause: :applause:
                                هر سری یه فکری داره! :read:
                                ///////////////////////////////////////////////////////////

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X