اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کاملترین تابع فونت فارسی - عربی و انگلیسی ترکیبی برای انواع LCD های گرافیکی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کاملترین تابع فونت فارسی - عربی و انگلیسی ترکیبی برای انواع LCD های گرافیکی

با سلام
    یک سوال میخواهیم دوتا lcd در کنارهم کنترل کنیم به گونه ای ک هردو در کنارهم یکپنل بزرگ را تشکیل دهند همچنین اسم و فامیل (یاهرجمله ای) وارد lcdسمت چپ شده و سپس با خروج کارکتر ب کارکتر وارد دوم شده و همین عمل مجدد تکرار شود و حالت lcd چرخش داشته باشد
    یک همچین سوالی رو در code vision و protoues چطور میتوان انجام داد؟

دیدگاه

پاسخ : کاملترین تابع فونت فارسی - عربی و انگلیسی ترکیبی برای انواع LCD های گرافیکی

آیا این فونت ها برای ماژول تابلو روان میشه؟
      اگر نه لطفا بگین چیکار کنم خیلی گشتم

دیدگاه

با تشکر از جناب نوربخش اون کد آماده ای که گذاشته بودید رو دانلود کردم اون قسمت هایی که فارسی نوشتید تو کامپیوترمن بصورت حروف ناخوانا میان . مشکلم کجاست ؟

TextBox (10, 10, GetMaxX()-10, 10+40, "ÔÑßÊ ÑÇÏ ÇáßÊÑæäíß", ALINE_CENTER | BORDER_RECT | BORDER_FILL | bvl(10));
        TextBox (10, 60, GetMaxX()-10, 60+40, "ÔåÑÇã", ALINE_RIGHT | BORDER_RECT | BORDER_FILL);
        TextBox (10, 110, GetMaxX()-10, 110+40, "äæÑÈÎÔ ÑÇÏ", ALINE_LEFT | BORDER_RECT | bvl(10));
        SetLetter(E_LETTER);
        TextBox (10, 190, GetMaxX()-10, 190 +LcdFontHeight()*3, "Sh. Nourbakhsh Rad\n\n", ALINE_CENTER | BORDER_RECT | BORDER_FILL);

Puts(" ÊÇÑíÎ: 28/03/1390");
        جدیدترین ویرایش توسط rezatalebi; ۱۳:۵۵ ۱۳۹۷/۰۸/۱۸.

دیدگاه

چطور میشه در نرم افزار آردوینو استفاده کرد؟ برنامه رو
          جدیدترین ویرایش توسط systam; ۲۰:۳۹ ۱۳۹۷/۰۸/۲۵.

دیدگاه

سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان و تشکر از آقای نور بخش بابت کتابخانه خیلی مفیدشان
            با اجازه آقای نور بخش:
            در این کتابخانه حرف "ک" به درستی تعریف نشده و مشکل داره
            برای رفع این مشکل بنده راهی پیدا کردم و کد کوتاهی به برنامه اضافه کردم و مشکل به زیبایی حل شد.
            دوستانی که میخوان این مشکل براشون حل بشه طبق روند ذیل کد نویسی کنید:
            در تابع PutsPE (برای من خط 506) در کتابخانه Font.c در دستور switch(curnLet) انتهای دستور کد زیر را وارد کنید:
            :case 0x98
            ;curnLet =0xDF
            :break
            و همینطور در دستور switch(nextLet) گد زیر را وارد کنید:
            ;case 0x98
            ;nextLet =0xDF

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان و تشکر از آقای نور بخش بابت کتابخانه خیلی مفیدشان
            با اجازه آقای نور بخش:
            در این کتابخانه حرف "ک" به درستی تعریف نشده و مشکل داره
            برای رفع این مشکل بنده راهی پیدا کردم و کد کوتاهی به برنامه اضافه کردم و مشکل به زیبایی حل شد.
            دوستانی که میخوان این مشکل براشون حل بشه طبق روند ذیل کد نویسی کنید:
            در تابع PutsPE (برای من خط 506) در کتابخانه Font.c در دستور switch(curnLet) انتهای دستور کد زیر را وارد کنید:
            :case 0x98
            ;curnLet =0xDF
            و همینطور در دستور switch(nextLet) گد زیر را وارد کنید:
            ;case 0x98
            ;nextLet =0xDF

دیدگاه

سلام
              دوستان راهنمایی کنید که چطوری از این فونت ها تو آردوینو استفاده کنیم؟؟؟
              Yes You Can...!!!
              re20za22@
              re20za@yahoo.com

دیدگاه

Re: کاملترین تابع فونت فارسی - عربی و انگلیسی ترکیبی برای انواع LCD های گرافیکی

سلام
                جناب نور بخش و مدیر عزیز بخش
                انگار نسخه ی سایت آپدیت شده و لینک های قبلی کار نمیکنن.
                اگر میشه لینک دانلود مربوط به آخرین ورژن رو مجدد بگذارید که ما هم استفاده کنیم.
                سپاسگزارم

دیدگاه

با سلام و تشکر از جناب نوربخش راد بخاطر اشتراک گذاری این کتابخانه ارزشمند .
                  از این کتابخانه جهت نمایش فونتهای فارسی و انگلیسی بر روی نمایشگر گرافیکی t6963 با ابعاد 240*128 استفاده شد . فونتهای بخوبی نمایش داده می شود اما سرعت نمایش و رفرش صفحه بسیار پایین می باشد ، بنظر میاد بخاطر اینکه فونت به صورت پیکسل به پیکسل ترسیم می شود و برای رسم هر پیکسل ابتدا باید یک بایت از حافظه رم نمایشگر خوانده شود و بعد از تغییر پیکسل مورد نظر ، مجدد این بایت را در مکان قبلی بنویسیم .
                  آیا امکان این وجود دارد که فونت را به صورت بایت به بایت بر روی نمایشگر بنویسیم ؟ همانند نمایش تصویر که کدهای تصویر را بصورت بایت و نه پیکسل بر روی نمایشگر می نویسد .

سپاس فراوان

دیدگاه

سلام خشته نباشید

تشکر فراوان بابت کتابخانه
                    ببخشید فقط من توی قسمت خوندن کتابخانه graphic مشکل دارم ، توی کتابخانه font اروری میگیره ک مربوط به ادرس هدر فایل graphic هست
                    شمای توی تاپیک نوشته بودین ک ادرس توابع lcd خودتون رو جایگذین کنید
                    ​​​​​​​من متوجه نشدم دقیقا باید چیکار کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X