اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کاملترین تابع فونت فارسی - عربی و انگلیسی ترکیبی برای انواع LCD های گرافیکی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کاملترین تابع فونت فارسی - عربی و انگلیسی ترکیبی برای انواع LCD های گرافیکی

نوشته اصلی توسط aseok
    بله بنده هم موافقم ، اگر آقای نوربخش راد تقبل کنند خیلی مفید واقع میشه .
    با سلام،

با عرض معذرت من فرصت این کار رو ندارم .....
    مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

پاسخ : کاملترین تابع فونت فارسی - عربی و انگلیسی ترکیبی برای انواع LCD های گرافیکی

نوشته اصلی توسط aivhl
      با سلام،

با عرض معذرت من فرصت این کار رو ندارم .....
      خب اساتیدی که وقت دارن و کار کردن بنویسن
      تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....

تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
        دوستان و اساتید محترم سلام، :bye

به پیوست کاملترین تابع فونت برای نوشتار فارسی، عربی و انگلیسی ( همزمان ) در هر نوع LCD گرافیکی با هر نوع اندازه ای رو بهتون تقدیم میکنم. ( من خودم با LCD رنگی N96 و KS0108 استفاده کردم ) باشد که مفید فایده افتد! :mrgreen:

- سعی شده با ارائه مثالهای متنوع در فایل Main.c روش استفاده از توابع توضیح داده بشه. ( فابل هگز هم ارائه شده است )

- نسخه پیوست برای LCD رنگی N96 بوده و درصورت نیاز به استفاده با KS0108 درایور LCD و دایرکتوری Graphic فعلی رو با فایل های ارائه شده در تاپیک ذیل جایگزین کنید.

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=51530.0

- برای استفاده با هر نوع LCD گرافیکی دیگه، درایور مربوطه رو جایگزین کرده و دو خط اول هدر فایل Graphic.h رو که نقطه زدن و رسم مربع تو پر هستش رو با توابع LCD خودتون جایگزین کنید.

امکانات تابع فونت :
         امکان افزودن امکانات تابع فونت به راحتی به کلیه LCD های گرافیکی
         امکان تایپ آسان در سورس برنامه و بصورت کاملا استاندارد
         امکان استفاده از یک فونت در اندازه ها و حالت های مختلف
         امکان بزرگنمائی نوشته ها در جهت طولی و عرضی بطور مستقل
         امکان چیدمان نوشته بصورت راست چین، چپ چین و مرکز در محدوده دلخواه
         امکان ایجاد TextBox با رنگهای فونت و زمینه متنوع و انواع چیدمان
         امکان ایجاد چرخش 90 درجه ای و حالت آینه ای در نوشتار
         امکان تایپ فارسی و انگلیسی بطور همزمان و ترکیبی
         و خیلی امکانات دیگه .............. ( خودتون چک کنید، خسته شدم !!! )

و اما توضیحات :
         تابع فونت، از فونت های ایجاد شده توسط برنامه فونت ادیتور H. Reddmann استفاده میکنه. ( به پیوست ارائه شده ) از مزایای این فونت ادیتور اینه که میشه باهاش کاراکترها رو با طول های متغیر درست کرد ( این حالت برای فونتهای فارسی و عربی خیلی لازمه ) و خیلی مزایای دیگه مثل فراخوانی فونت های استاندارد ویندوز و .....
         دوتا فونت با این تابع ارائه شده، یکی فقط انگلیسی و دیگری فارسی – انگلیسی که خودم از روی فونت Absolute Farsi ویندوز درستش کردم. اصل فونتها جهت اعمال تغییرات احتمالی و یا راهنمای ایجاد فونت های جدید خودتون، ارائه شده.
         یه فایل PDF هم باهاشه که در اصل توضیحات و راهنمای هدر فایل PE_Map.h هست و جهت آموزش و یا در صورتی که بخواهید تغییرات و یا اصلاحاتی ایجاد کنید لازم میشه.
         در حد امکان با نوشتن توضیحاتی در فایل ها، خواستم که درک اونها رو براتون بهتر کنم تا بیشتر جنبه آموزشی داشته باشه.
         آخرین نسخه درایور LCD رنگی N96 که برخی اشکالات در روتین راه انداز بطور مشخص و سایر روتین های اون برطرف شده و چند تا روتین بدرد بخور هم بهش اضافه شده و یه خورده توضیحات هم برای درک بهتر بهش اضافه کردم، هم ارائه کردم! :nerd:
         آخرین نسخه تابع Graphic برای استفاده در LCD رنگی N96 و سایر LCD های بزرگ و رنگی با قابلیت رسم اشکال هندسی، خط، دایره، نقطه و .... با رنگهای متفاوت هم ارائه شده. در این نسخه برخی اشکالات نسخ قبلی برطرف شده و توضیحاتی هم به فایل ها اضافه کردم. :nerd:

سئوالی بود، در خدمتیم......... ( در ضمن، من باگی ندیدم، اگر مشکلی مشاهده شد، لطفا به من خبر بدین )

هرگونه استفاده غیر تجاری با ذکر منابع بلامانع است !!! :eek:

http://www.4shared.com/file/GDxAR2pH/PEfont_dist.html

کلا خوش گذشت ...
        سلام
        من هر کاری کردم نتونستم تو 4shared ثبت نام کنم واین فایل را دریافت کنم بیزحمت جایی دیگه اپ کنین oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
          سلام
          من هر کاری کردم نتونستم تو 4shared ثبت نام کنم واین فایل را دریافت کنم بیزحمت جایی دیگه اپ کنین oo:
          با سلام،

آخرین نسخه رو از اینجا بردارید :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=81916.msg498792#msg498792

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

سلام

تشکر از پستتون.
            امکانش هست بفرمائید در مثال پروژه چرا پایهRST را یکبار PORTD7 تعریف کردید و جای دیگر PORTC4 ؟
            با رعایت اتصالاتتون با mega64 امتحان کردم ولی مثالتون جواب نداد.راهنمایی می فرمائید؟

ممنون

خدایا آنگونه زنده ام بدار تا نشکند دلی از زنده بودنم و آنگونه بمیرانم تا به وجد نیاید کسی از نبودنم (دکتر شریعتی)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m_electronic
              سلام

تشکر از پستتون.
              امکانش هست بفرمائید در مثال پروژه چرا پایهRST را یکبار PORTD7 تعریف کردید و جای دیگر PORTC4 ؟
              با رعایت اتصالاتتون با mega64 امتحان کردم ولی مثالتون جواب نداد.راهنمایی می فرمائید؟

ممنون
              با سلام،

اینا رو شما دقیقا کجاها دیدید؟
              PORTD7 برای ریست KS0109 تعریف شده و PORTC4 برای ریست N96
              تا جایی که خاطرم هست، در مثال ارائه شده، تنظیمات سخت افزاری برای GLCD مموری مپ بوده، آیا شما این رو رعایت کردی و یا اینکه تغییرات لازم رو در فایل کانفیگ مربوطه اعمال کردی؟

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

سلام

درایور کنترل کننده lcd بنده NT7108 هستش که مدل WG12864A هست ، آیا میشه از این کتابخانه برای راه اندازی اون استفاده کنم ؟

چه تغییراتی باید در اون اعمال بشه ؟

یک کتابخونه در لینک زیر هست که چیپ اون ST7920 هست :

http://playground.arduino.cc/Code/LCD12864

باتشکر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aseok
                  سلام

درایور کنترل کننده lcd بنده NT7108 هستش که مدل WG12864A هست ، آیا میشه از این کتابخانه برای راه اندازی اون استفاده کنم ؟

چه تغییراتی باید در اون اعمال بشه ؟

یک کتابخونه در لینک زیر هست که چیپ اون ST7920 هست :

http://playground.arduino.cc/Code/LCD12864

باتشکر .
                  با سلام،

اگر منظورتون کتابخونه فونت هست که باید بگم این کتابخونه ها مستقل از سخت افزار و کامپایلر هستند.
                  و اگر منظورتون درایور GLCD هست که باید بگم اطلاع ندارم ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

سلام آقای نوربخش راد
                    اول از هر چیزی به خاطر اطلاعات که تو سایت گذاشتید، ازتون تشکر می کنم. راستش دیگه کارتون از خمس و زکات هم گذشته :biggrin:
                    بعد سالها مکاشفت در بسکام، دو هفته ای میشه به اتمل استودیو روی آوردم و با اطلاعات شما دارم خوب پیش میرم.
                    دو تا سوال:
                    اول اینکه برای ks108 از font.c با v.2.7 استفاده می کنم. فونت فارسی با ساز کمتر یا مساوی 8*8 نیست؟
                    دوم اینکه برای lcd n96 کتابخونه شبیه سازی پروتئوس نیست؟ البته کلی سرچ زدم. یکی پیدا کردم به اسم tft320240 اما ظاهر و پایه هاش فرق داره.
                    با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed0152
                      سلام آقای نوربخش راد
                      اول از هر چیزی به خاطر اطلاعات که تو سایت گذاشتید، ازتون تشکر می کنم. راستش دیگه کارتون از خمس و زکات هم گذشته :biggrin:
                      بعد سالها مکاشفت در بسکام، دو هفته ای میشه به اتمل استودیو روی آوردم و با اطلاعات شما دارم خوب پیش میرم.
                      دو تا سوال:
                      اول اینکه برای ks108 از font.c با v.2.7 استفاده می کنم. فونت فارسی با ساز کمتر یا مساوی 8*8 نیست؟
                      دوم اینکه برای lcd n96 کتابخونه شبیه سازی پروتئوس نیست؟ البته کلی سرچ زدم. یکی پیدا کردم به اسم tft320240 اما ظاهر و پایه هاش فرق داره.
                      با تشکر
                      سلام
                      بنده هم با اتمل استودیو کار میکنم ، شما تونستید با این کتابخونه در اتمل استودیو کار کنید ؟
                      فایل های مربوط به هدرفایل ها و سایر کتابخونه ها رو چجوری فراخونی کردید ؟
                      برای مثال اگه فایل GLCD کنار فایل نارنجی رنگ پروژه ( مثلا lcd.cproj ) باشه کافیه ؟ ویا اینکه بایدمحتویاتش هم هرکدوم فراخونی بشه ؟

باتشکر .

دیدگاه

با سلام،

کوچکترین سایز فونت فارسی که من درست کردم و در سایت هم به همراه توابع فونت ارائه شده سایز 9 در 10 هستش. بدلیل اینکه سایزهای کوچکتر برای فونت های فارسی بسیار نامناسب و زشت میشد، سایز های کوچکتر ارائه نشدند.

خیر نیست ...

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

سلام
                          بنده هم با اتمل استودیو کار میکنم ، شما تونستید با این کتابخونه در اتمل استودیو کار کنید ؟
                          فایل های مربوط به هدرفایل ها و سایر کتابخونه ها رو چجوری فراخونی کردید ؟
                          برای مثال اگه فایل GLCD کنار فایل نارنجی رنگ پروژه ( مثلا lcd.cproj ) باشه کافیه ؟ ویا اینکه بایدمحتویاتش هم هرکدوم فراخونی بشه ؟

باتشکر .
                          [/quote]

سلام.
                          با توجه به اینکه تازه شروع کردم، فقط تجربه ی خودمو میگم و امکان داره اشتباه باشه.
                          واسه اینکه تو اتمل استودیو کار کنه، به سه نکته باید توجه کنید:

1. تمام فایل ها ( c.و h.) تو پوشه اصلی باشه. ( وقتی داخل یه فایلی که فراخوانی کردی، یه فایل دیگه فراخونی میشه خطا میده)
                          2. تمام فایل های c باید add بشن، از سمت راست برنامه اتمل
                          3. یه سری گیرهایی هم در تعریف نوع متغیر ها میده که بیشتر با اضافه کردن عبارت const رفع میشه. ( البته خود خطا به این موضوع اشاره میکنه)
                          در ضمن، فایل appconfig که آقای نوربخش راد در برنامه قرار دادند، خیلی از خطاهایی مربوط به نوع متغیر هست رفع میکنه.

دیدگاه

پاسخ : کاملترین تابع فونت فارسی - عربی و انگل&#1610

نوشته اصلی توسط aivhl
                            دوستان و اساتید محترم سلام، :bye

به پیوست کاملترین تابع فونت برای نوشتار فارسی، عربی و انگلیسی ( همزمان ) در هر نوع LCD گرافیکی با هر نوع اندازه ای رو بهتون تقدیم میکنم. ( من خودم با LCD رنگی N96 و KS0108 استفاده کردم ) باشد که مفید فایده افتد! :mrgreen:

- سعی شده با ارائه مثالهای متنوع در فایل Main.c روش استفاده از توابع توضیح داده بشه. ( فابل هگز هم ارائه شده است )

- نسخه پیوست برای LCD رنگی N96 بوده و درصورت نیاز به استفاده با KS0108 درایور LCD و دایرکتوری Graphic فعلی رو با فایل های ارائه شده در تاپیک ذیل جایگزین کنید.

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=51530.0

- برای استفاده با هر نوع LCD گرافیکی دیگه، درایور مربوطه رو جایگزین کرده و دو خط اول هدر فایل Graphic.h رو که نقطه زدن و رسم مربع تو پر هستش رو با توابع LCD خودتون جایگزین کنید.

امکانات تابع فونت :
                             امکان افزودن امکانات تابع فونت به راحتی به کلیه LCD های گرافیکی
                             امکان تایپ آسان در سورس برنامه و بصورت کاملا استاندارد
                             امکان استفاده از یک فونت در اندازه ها و حالت های مختلف
                             امکان بزرگنمائی نوشته ها در جهت طولی و عرضی بطور مستقل
                             امکان چیدمان نوشته بصورت راست چین، چپ چین و مرکز در محدوده دلخواه
                             امکان ایجاد TextBox با رنگهای فونت و زمینه متنوع و انواع چیدمان
                             امکان ایجاد چرخش 90 درجه ای و حالت آینه ای در نوشتار
                             امکان تایپ فارسی و انگلیسی بطور همزمان و ترکیبی
                             و خیلی امکانات دیگه .............. ( خودتون چک کنید، خسته شدم !!! )

و اما توضیحات :
                             تابع فونت، از فونت های ایجاد شده توسط برنامه فونت ادیتور H. Reddmann استفاده میکنه. ( به پیوست ارائه شده ) از مزایای این فونت ادیتور اینه که میشه باهاش کاراکترها رو با طول های متغیر درست کرد ( این حالت برای فونتهای فارسی و عربی خیلی لازمه ) و خیلی مزایای دیگه مثل فراخوانی فونت های استاندارد ویندوز و .....
                             دوتا فونت با این تابع ارائه شده، یکی فقط انگلیسی و دیگری فارسی – انگلیسی که خودم از روی فونت Absolute Farsi ویندوز درستش کردم. اصل فونتها جهت اعمال تغییرات احتمالی و یا راهنمای ایجاد فونت های جدید خودتون، ارائه شده.
                             یه فایل PDF هم باهاشه که در اصل توضیحات و راهنمای هدر فایل PE_Map.h هست و جهت آموزش و یا در صورتی که بخواهید تغییرات و یا اصلاحاتی ایجاد کنید لازم میشه.
                             در حد امکان با نوشتن توضیحاتی در فایل ها، خواستم که درک اونها رو براتون بهتر کنم تا بیشتر جنبه آموزشی داشته باشه.
                             آخرین نسخه درایور LCD رنگی N96 که برخی اشکالات در روتین راه انداز بطور مشخص و سایر روتین های اون برطرف شده و چند تا روتین بدرد بخور هم بهش اضافه شده و یه خورده توضیحات هم برای درک بهتر بهش اضافه کردم، هم ارائه کردم! :nerd:
                             آخرین نسخه تابع Graphic برای استفاده در LCD رنگی N96 و سایر LCD های بزرگ و رنگی با قابلیت رسم اشکال هندسی، خط، دایره، نقطه و .... با رنگهای متفاوت هم ارائه شده. در این نسخه برخی اشکالات نسخ قبلی برطرف شده و توضیحاتی هم به فایل ها اضافه کردم. :nerd:

سئوالی بود، در خدمتیم......... ( در ضمن، من باگی ندیدم، اگر مشکلی مشاهده شد، لطفا به من خبر بدین )

هرگونه استفاده غیر تجاری با ذکر منابع بلامانع است !!! :eek:

http://www.4shared.com/file/GDxAR2pH/PEfont_dist.html

کلا خوش گذشت ...

جناب نوربخش خدا قوت این برنامتون رو چطوری برای ssd1963 درایور LCD سوئیچ کنم؟؟؟
                            کمکم میکنید؟؟؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : کاملترین تابع فونت فارسی - عربی و انگلی

نوشته اصلی توسط mmb

جناب نوربخش خدا قوت این برنامتون رو چطوری برای ssd1963 درایور LCD سوئیچ کنم؟؟؟
                              کمکم میکنید؟؟؟
                              با سلام،

خیلی ممنونم از شما، همونطور که بارها عنوان شده، توابع فونت به هیچ وجه وابستگی ای به نوع LCD گرافیکی شما نداره.
                              درایو کردن LCD گرافیکی یه چیزه و تولید و نمایش فونت یه چیز دیگه است.

برای آشنایی بیشتر از نحوه استفاده، به این تاپیک مراجعه کنید http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=55585.0

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : کاملترین تابع فونت فارسی - عربی و انگلی

نوشته اصلی توسط aivhl
                                با سلام،

خیلی ممنونم از شما، همونطور که بارها عنوان شده، توابع فونت به هیچ وجه وابستگی ای به نوع LCD گرافیکی شما نداره.
                                درایو کردن LCD گرافیکی یه چیزه و تولید و نمایش فونت یه چیز دیگه است.

برای آشنایی بیشتر از نحوه استفاده، به این تاپیک مراجعه کنید http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=55585.0

جناب مهندس نوربخش مجدد خدا قوت ! !
                                مهندس به مشکل خوردم!!!!!!!!
                                این کتابخونه شما رو دارم روی stm32 سوئیچ میکنم !
                                تا یک جاهایی پیش رفتم به مشکل های زیر برخوردم:
                                PGM_READ_BYTE
                                که از فایل avr/pgmspace.h
                                استخراج میشه میکروی ما هم که stm32 و نیازی به avr/pgmspace.h و PGM_READ_BYTE نداره!
                                1_اصلا این دستور PGM_READ_BYTE به چه درد میخوره چیکار میکنه ؟
                                2_مشابه اش روی stm32 چیه؟
                                قابل توجه که pgm_read_byte در فایل ili9325.c استفاده شده و در این
                                void buf_store(unsigned char charactor)
                                زیر برنامه استفاده شده!
                                که در ادامه زیر برنامه unsigned char buf_read(unsigned char column,unsigned char row)
                                به مقدار زیر برنامه buf_store وابسته هسش!
                                در ادامه برای نمایش متن این دستور LCDCharDisp(char charactor,int sx,int sy,LCD_mode_t mode
                                این دستور هم به مقدار زیر برنامه buf_store وابسته هسش!
                                در ادامه این دستور
                                LCDPrintStr(unsigned char line,unsigned char column,char *str,LCD_mode_t mode) //print string on LCD
                                هم به LCDCharDisp وابستست!!!!
                                باز در ادامه دستور LCDPrintTxt هم مجدد به PGM_READ_BYTE وابستست!!
                                دستور LCDPrintCh به LCDCharDisp وابسته هستش!!
                                دستور LCD_print به LCDCharDisp وابسته هستش!!
                                دستور LCDGetCharWidth به buf_store وابسته هستش!!
                                دستور LCDGetStringWidth به LCDGetCharWidth وابسته هستش!!
                                دستور LCDCfgFont به buf_clear(); منتقل میشه!!

3_مهندس این buf_store و buf_clear و buf_read کارشون توی این برنامه چیه؟؟؟
                                میشه تشریح کنید؟؟ جایگزینش رو برای stm32 میخام پیدا کنم!!!!!

4_این mode برای چیه؟؟
                                که ممکنه 3 حالت
                                typedef enum
                                LCD_MODE_NORMAL
                                LCD_MODE_INVERSE
                                LCD_MODE_FULL
                                LCD_mode_t

mode ==LCD_MODE_NORMAL
                                mode == LCD_MODE_INVERSE
                                mode == LCD_MODE_FULL
                                داشته باشه؟؟؟؟
                                لطفا کمک کنید!!!!