اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه کامل ساعت با منو ( DS1307 + Menu-system + Touch-Pad )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروژه کامل ساعت با منو ( DS1307 + Menu-system + Touch-Pad )

با سلام،

این یک پروژه کامل ساعت با منو هستش که در کدویژن و WinAVR کامپایل و تست شده! فایل های هگز مربوطه طبق معمول در پوشه Prepared HEX قرارداده شده اند. هدف از این پروژه، آموزش استفاده از DS1307 و ایجاد منوهای حرفه ای برای LCD های گرافیکی هستش! امیدوارم که خوشتون بیاد :mrgreen:

در این پروژه، آخرین نسخه های کتابخونه هام رو به شرح ذیل براتون قرار دادم :

- هدر فایل AnalogClock.h که با دادن ساعت به اون، ساعت آنالوگ براتون رسم میشه، شما میتونید صفحه ساعت رو در دو مد رسم و BMP داشته باشید.
    - کتابخونه GLCD که آخرین نسخه کتابخونه LCD های گرافیکی KS0108 هستش.
    - کتابخونه FONT که یک کتابخونه فونت فارسی، عربی و انگلیسی با چند تا فونت نمونه هستش.
    - کتابخونه Graphic که برای رسم انواع شکل های هندسی و خطوط هستش.
    - کتابخونه Menu که برای ایجاد منو در LCD های گرافیکی هستش و نسبت به آخرین نسخه، تغییراتی جزیی در اون دادم تا رم کمتری استفاده کنه!
    - کتابخونه TWI که برای ارتباط سخت افزاری I2C هستش.
    - کتابخونه sTWI که برای ارتباط نرم افزاری I2C هستش و بیشتر برای مواردی که میکرو I2C نداره مناسبه.
    - و اما کتابخونه RTC که یک کتابخونه کامل برای DS1307 هستش و با تنظیمات هدر فایل کانفیگ مربوطه، قابلیت استفاده از TWI و یا sTWI رو داره و امکانات خوبی رو برای ساعت، تقویم میلادی و تقویم شمسی و تقریبا هر چیز که فکرش رو بکنید رو به شما میده!

سعی کردم با یک برنامه کامل، روش استفاده مناسب از این کتابخونه ها رو نشون بدم و در عین حال، یک پروژه کامل و کاربردی هم ارائه کرده باشم :nerd:

این هم یک دید کلی از پروژه و منوها :

و اما استفاده های آموزشی، تجاری و غیر تجاری از این پروژه با ذکر منبع کاملا آزاده! فقط دعای خیر یادتون نره!!!

http://s2.picofile.com/file/7721019779/RTC_061.rar.html

با توجه به مشغله های کاری و گرفتاری های زندگی، که دائما هم در حال زیاد شدنه! متاسفانه امکان ارائه آموزش کامل و فلوچارت و این چیزها رو ندارم! شرمنده .....

نسخه 63 در مورخ 27 فروردین 92 اضافه شد ( توضیحات در پست 18 )
    http://s2.picofile.com/file/7728310107/RTC_063.rar.html
    مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

پاسخ : پروژه کامل ساعت با منو ( DS1307 + Menu-system )

با درود . . .
    باز مثل همیشه یه کار خوب و تک!
    احسنت

با سپاس
    درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .

دیدگاه

جناب نوربخش از معدود افرادی هستند که در ایام اخیر، نتیجه زحمات ارزشمند خود را در اختیار دیگران قرار می دهند و من به سهم خود از ایشان تشکر می کنم. این پروژه و سایر مواردی که جناب نوربخش زحمت قرار دادن آن را کشیده اند، در آینده و بعد از حل مسئله عدم وجود گزینه تشکر، به انجمن پروژه های تکمیل شده AVR منتقل خواهد شد.
      اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
      دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
      برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
      وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
      قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
      اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
      ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

با سلام فایل مشکل داره دوبار دانود کردم اکسترکت نمیشه
        ریپیرش کردم باز هم دوتا فایل اکترکت نشود یکی اون pdf و دیگه هم app_config.h
        اگه میشه دوباره پش کنین ممنونم

دیدگاه

با سلام،

از همه دوستان، خصوصا جناب استاد کی نژاد و وحید خان که با ابراز محبت خودشون به من روحیه مضاعفی رو اعطا میکنند کمال تشکر و قدردانی رو دارم ....

من همه فایل هایی که پ میکنم رو یک بار خودم دانلود میکنم که مشکلی نداشته باشن ولی به نظر میاد که هارد پیکوفایل بد سکتور گرفته! چون بعضا بعد از مدتی گزارش میشه که فایل خرابه!!! شرمنده، مجددا پ کردم و دانلودش رو هم تست زدم.....

ضمنا، اگر در تصاویر بالا دقت کنید، یه اشکال کوچولو هست و اون اینه که در تاریخ شمسی هم در صفحه ساعت، روز به میلادی هستش! oo:
          این رو هم اصلاح کردم، ببخشید دیگه، پیری و صد درد و عیب! :mrgreen:

باز هم مرسی از توجه و ابراز محبتتون

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

سلام :smile:
            از اینکه اطلاعات خودتون رو با ما تقسیم می کنید بسیار متشکرم .

دیدگاه

سلام استاد نوربخش
              واقعن ممنون که نتیجه زحمت هاتو ن رو با ما هم شریک میشید.
              و بازم ممنون که با مشغله های روزگار امروز وقت گذاشتید و فابل رو دوباره پلود کردید.
              منم مشکل داشتم با فایل اولی.
              سعی میکنم من هم مثل شما یا مثل مهندس کی نژاد به اون درجه از علم و شناخت برسم و نتیجه کارهامو با دیگران به اشتراک بذارم.
              خیلی خیلی ممنون.
              موفق باشین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh
                سلام :smile:
                از اینکه اطلاعات خودتون رو با ما تقسیم می کنید بسیار متشکرم . ولی من احساس میکنم شما پروژه ها رو از جاهای دیگه نت میگیرید و بعد با برخی تغییرات می ذارید اینجا.
                در هر صورت متشکرم.
                واقعا از این طرز تفکرتون متاسفم
                جناب نوربخش تمام پروژه ها و کتابخونه هایی رو که رایگان اینجا قرار میدن که حاصل سال ها تجربه کار با میکرو ها و برنامه نویسی ایشون هست و بسیاری از اون ها کاربرد تجاری داره و کمتر کسی حداقل بین ما ایرانی ها پیدا میشه چنین کاری رو بکنه به قول جناب کی نژاد توی تاپیکی که جناب نوربخش برای پروژه تابلو روان به سبک LCD های گرافیگی باز کردن نوشته بودن سطح سواد و معلومات جناب نوربخش از سطح متوسط انجمن بالاتر هست و پروژه هاشون بالاتر از میانگین سواد انجمن هست به قول یه دوست دیگه اکثر ما ایرانی ها متاسفانه نه تنها تولید کننده و منتشر کننده علم نیستیم از اون بدتر مصرف کننده علم خوبی نیستیم و نمیدونیم از چیزی که در اختیار ما گذاشته شده اونطور که لایقشه استفاده کنیم
                متاسفانه چیزی که راحت و بدون دردسر بدست بیاد قدرش رو نمیدونیم..

دیدگاه

سلام
                  استاد نوربخش مجددا دستت درد نکنه مثل همیشه گل کاشتی
                  امیدوارم اعضایی مثل شما سایه شون هیچ وقت از سر ما کم نشه.
                  پیروز و تندرست باشید
                  چرا ناراحتی پاتریک!
                  + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
                  - از دیدنش ناراحت شدی؟
                  + نه
                  پس چی ناراحتت کرده
                  + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
                  ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                  تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
                  ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                  محصولات

دیدگاه

با سلام،

ضمن تشکر مجدد از همه دوستان ....
                    لازم می بینم که یک توضیح مختصری در مورد پست دوستمون rozeh ارائه بدم، البته این موارد رو قبلا هم در جاهای مختلف بطور پراکنده گفتم!

اول از همه با اینکه تقریبا همه دوستان در مورد The GNU General Public License یا لیسانس های مشابه میدونند، یک بار هم من یادآوری میکنم که هر نرم افزاری که با این لیسانس ها منتشر میشه ناشر به استفاده کنندگان بعدی اجازه میده که در صورت نیاز هرگونه تغییراتی در اونها اعمال کنند و یا اینکه در صورت لزوم بدون اعمال هرگونه تغییراتی، با ذکر منبع از تمام و یا قسمتی از اون پروژه بهره برداری کنند و در برخی موارد هم استفاده کننده ها رو برای استفاده تجاری ملزم به کسب مجوز از ناشر میکنند. تقریبا صد در صد نرم افزارهایی که برای میکرو ها در نت منتشر میشند، از این دسته اند.

به نظر من، کدنویسی مثل بازی شطرنج میمونه! برای هر اقدام و استراتژی ای حرکات و روش های متنوعی وجود داره، روش و حرکت خیلی خوب تا خیلی بد! شطرنج بازهای حرفه ای سالها روش ها و حرکات دیگران رو در وضعیت های مختلف بررسی و تحلیل میکنند و در نهایت یک روش خوب رو انتخاب و یا ابداع میکنند و هر کسی که این کار رو بیشتر و بهتر انجام بده، استاد تر میشه ....
                    بهترین روشها معمولا توسط استادان ارائه میشه ولی دیده شده بعضا افراد تازه کار هم روشی رو ارائه میدن که خیلی بهتره و یا خیلی مبتکرانه است که به فکر سایرین هم نرسیده! پس صرفا نباید کدهای نخبگان و استادان رو تحلیل کرد، ممکنه کدهای یک مبتدی هم یه چیزی برای شما داشته باشه!!!

من معتقدم که اگر کسی چیزی رو ارائه میکنه و اجازه بهره برداری از اون رو به ما میده، ما هم میتونیم و عاقلانه است که از اون به نحو احسن استفاده کنیم. ولی همونطور که همه ما برخورد کردیم، نرم افزارها و کتابخونه های ارائه شده در نت معمولا کامل نیستند و یا نواقصی دارند و معمولا با سلیقه برنامه نویسی شخص خود من جور نیستند!
                    از این رو من هیچ کتابخونه و یا نرم افزاری که دیگران نوشته اند رو استفاده نمیکنم، مگر اینکه یکبار اون رو تحلیل ( Trace ) کنم و اون رو به سلیقه خودم بازنویسی کنم! اگر یک بار این کار رو کرده باشید، متوجه سختی این کار خواهید شد. ولی در پس این سختی، کسب تجربه و مهارت وجود داره و پس از اون لذت شریک شدن این تجربه با دیگران ....

از این مقدمه ها که بگذریم، در تمامی فایل های من یک هدر وجود داره ( چند سطر اول ) که سه دسته اند :

1 - کد مربوط به دیگری است و فقط بازنویسی شده و در صورت نیاز تغییراتی جزیی در اون داده شده مثل :
                    کد PHP:
                    //------------------------------------------------------------------------------
                    // Copyright:   Pascal Stang ( 02.03.2003 )
                    // Author:     Pascal Stang - Copyright (C) 2002-2003
                    // Remarks:    Modified by Sh. Nourbakhsh Rad at date: 20.10.2009
                    // known Problems: none
                    // Version:    1.5.0
                    // Description:  I2C interface using AVR Two-Wire Interface (TWI) hardware ( Atmel AVR series )
                    //                                 
                    //------------------------------------------------------------------------------ 

2 - کد مربوط به دیگری است و بازنویسی شده و تغییراتی اساسی در اون داده شده مثل :
                    کد PHP:
                    //-----------------------------------------------------------------------------
                    // Copyright:   RAD Electronic Co. LTD,
                    // Author:     Sh. Nourbakhsh Rad based on Fabian Maximilian Thiele KS0108 driver!
                    // Remarks:    
                    // known Problems: none
                    // Version:    1.8.0
                    // Description:  Graphic Library for KS0108- (and compatible) based LCDs
                    //                                 Tuned for memory mapped GLCD and Persian/Arabic/English font use 06-04-2011

3 - کد از اساس بطور کامل توسط خودم نوشته شده مثل :
                    کد PHP:
                    // Copyright:       RAD Electronic Co. LTD,
                    // Author:         Sh. Nourbakhsh Rad
                    // Remarks:        
                    // known Problems:     none
                    // Version:        2.6.0
                    // Description:      AVR Interface to RTC DS1307
                    //                                    

از نظر من ذکر منبع و احترام به ناشر، یک اصله ........
                    امیدوارم که ابهامات بر طرف شده باشه! اگر از نظر دوستان مشکلی در این رابطه وجود داره، لطفا اعلام کنید تا اقدام مقتضی صورت بگیره .....

من از جناب rozeh و دوستانی که محترمانه ابهام خودشون رو مطرح میکنند تشکر میکنم! خوبه بدونید که بعضا PM های ناسزا و توهین آمیز در اینخصوص دریافت میکنم که واقعا انگیزهام رو از بین میبره و ادامه کار رو سخت میکنه!

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

عجب شری شد این پست من!
                      آخه من چیکار کنم که بعضی هاشو تو جاهای دیگه دیدم!؟ :mrgreen:
                      ولی خداییش من قصد بدی نداشتم. ازتون تشکر هم کردم. ولی شما ظاهرا خوشتون نیومد و سوری یه تشکر گفتید. (بقیه پست ها تشکر گرفته جز پست من! :mrgreen: من که گشنه تشکر نیستم ولی این یعنی خوشتون نیومد) من بیشتر روز اینجا هستم و اگه کسی کمک بخواد بهش کمک میکنم(تا هر چقد که سوادم برسه). عین خود شما. به کارتون ادامه بدید. :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh
                        ... من بیشتر روز اینجا هستم و اگه کسی کمک بخواد بهش کمک میکنم(تا هر چقد که سوادم برسه). عین خود شما...
                        آقای rozeh میشه یه لطفی بکنی و کمی توضیح بدی که این مدار رو چطور سر هم کنم ، شماتیکش خیلی حرفه ای ، مثلا کی پد رو چطور سر هم کنم یا اجزای دیگرو ؟ یه سوال هم اینکه این پروژه 2 تا فایل هگز داره کدوم رو استفاده کنم ، سوال بعدی هم اینه که تمامی کد های برنامه تو کدوم پوشه است ؟ oo:
                        با تشکر
                        - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                        ارتباط با من : ir02x6
                        طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6
                          آقای rozeh میشه یه لطفی بکنی و کمی توضیح بدی که این مدار رو چطور سر هم کنم ، شماتیکش خیلی حرفه ای ، مثلا کی پد رو چطور سر هم کنم یا اجزای دیگرو ؟ یه سوال هم اینکه این پروژه 2 تا فایل هگز داره کدوم رو استفاده کنم ، سوال بعدی هم اینه که تمامی کد های برنامه تو کدوم پوشه است ؟ oo:
                          با تشکر
                          خب اول علیک سلام :smile:
                          خب در مورد شماتیک باید بگم تمامی مباحث در پوشه Doc وجود داره. توی اون فایل PDF تمامی پایه هایی که باید به میکرو وصل بشه با رنگ قرمز نشون داده شده. بهشون نگاه کنید متوجه میشد. من نمی تونم همه چیز رو بگم. شما هرجایی که ابهام داشتی بگو.
                          هر دوتا یکی هستن. یکی مال کامپایلر کدویژن هستش و یکی دیگه مال کامپایلر GCC
                          چیزی که جالبه مال کدویژن حجم کمتری داره. در حالی که من دائما از این کامپایلر نقص می بینم ولی خوب حجم کم شده. کاش با IAR هم نمونه می ذاشتن(هر کدوم رو دوست داشتین بذارین).
                          فایل Main.c رو باز کنید و به تمامی ماکرو های اینکلود(ضمیمه) نگاه کنید. هر کتابخانه مربوط به یه چیزی هستش. آدرسشون رو می تونید ببینید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh
                            بهشون نگاه کنید متوجه میشد. من نمی تونم همه چیز رو بگم. شما هرجایی که ابهام داشتی بگو.
                            اول ممنون بابت پاسخ
                            دوم میشه کمی بیشتر در مورد Keypad 3x3 توضیح بدید ، چطور بسازمش ؟
                            - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                            ارتباط با من : ir02x6
                            طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6
                              اول ممنون بابت پاسخ
                              دوم میشه کمی بیشتر در مورد Keypad 3x3 توضیح بدید ، چطور بسازمش ؟
                              خب اگه به تصویر زیر نگاه کنی متوجه می شی. از پین های 2 تا 7 پورت C سیم میاری و به دکمه وصل میکنی. به جای دکمه ها دقت کن، جاهایی که + شده باید دکمه بذاری.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X