اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه کامل ساعت با منو ( DS1307 + Menu-system + Touch-Pad )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه کامل ساعت با منو ( DS1307 + Menu-system + Touch-Pad )

با سلام،

اجباری نیست که حتما از DrawStringAt استفاده کنی! من فقط میخواستم مطمئن بشم که فونت رو Include کردی!
    شاید قبلا رنگ ها رو ست نکرده باشی ...

در هر صورت اگر داخل هدر فایل AnalogClock.h رو ببینی، این خط در اون هست و کار هم میکنه :
    کد PHP:
    SetCursor(Xlogo3Ylogo3);   Puts("-=SHN=-"); 

شما اینطوری میتونی نوشته رو در هر X و Y دلخواه بنویسی و هیچ محدودیتی نداری ....
    مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پروژه کامل ساعت با منو ( DS1307 + Menu-system + Touch-Pad )

نوشته اصلی توسط Nourbakhsh Rad
      با سلام،

اجباری نیست که حتما از DrawStringAt استفاده کنی! من فقط میخواستم مطمئن بشم که فونت رو Include کردی!
      شاید قبلا رنگ ها رو ست نکرده باشی ...

در هر صورت اگر داخل هدر فایل AnalogClock.h رو ببینی، این خط در اون هست و کار هم میکنه :
      کد PHP:
      SetCursor(Xlogo3Ylogo3);   Puts("-=SHN=-"); 

شما اینطوری میتونی نوشته رو در هر X و Y دلخواه بنویسی و هیچ محدودیتی نداری ....
      آقای نوربخش بازم مرسی :icon_razz: :rolleyes:
      من اینو قبلا امتحان کردم چیزی نیومد :biggrin: ولی دوباره امتحان میکنم باز مزاحم میشم :biggrin: :biggrin: :biggrin: بازم شرمنده :icon_razz:

دیدگاه

آقای نوربخش جواب داد. با همین دوتا دستور به خوبی داره کار میکنه مرسی :wow:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ameen.kh
          آقای نوربخش جواب داد. با همین دوتا دستور به خوبی داره کار میکنه مرسی :wow:
          با سلام،

خدا رو شکر که حل شد و ما هم رو سفید شدیم برادر :mrgreen:
          اگر کمک دیگه ای از دستم بر بیاد، خوشحال میشم که در خدمت باشم

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

با سلام،

خدا رو شکر که حل شد و ما هم رو سفید شدیم برادر :mrgreen:
            اگر کمک دیگه ای از دستم بر بیاد، خوشحال میشم که در خدمت باشم
            دمت گرم واقعا، خیلی آقایی ، حرف نداری :applause:
            ایشالا بتونم یه روزی یه جوری جبران کنم :cry2:

دیدگاه

آقای نوربخش دستم به لباسات :mrgreen: :cry2:
              من برناممو کامل کردم ولی یه روش فکر کنم خیلی مبتدی استفاده کردم.واسه هر صفحه ای که lcd نشون میده یه bmp کشیدم.bmpهام شده تقریبا 96 تا! :mrgreen:
              حقیقتش دیگه هم فرصت برای عوض کردن این روش ندارم :angry:
              تمام مشکلا که داشت حل میشد به لطف و کمک شما ولی از اونجایی که هرجا ذوق کردم باید یه ضد حال بخورم!!! یه موقع کامپایل این خطا رو میده!
              کد:
              Linker error: global RAM variables size: 4097 bytes is too large
              اینم یه عکس از configure پروژم

این سوالو تو یه تاپیک جدا هم پرسیدم ولی قفل شد! نمیدونم چرا!!
              حالا اینکه این سول رو اینجا و از شما میپرسم دلیلش یکی اینه که خیلی فرصتم کمه باید کار رو تحویل بدم :cry:
              دوم اینکه من از توابع glcd فقط از clear,drawbitmap,setcursor,puts استفاده کردم
              هدرهای ks0108,ks0108config,graphic,font,cv_gnu_comp,shn_u tiils رو اضافه کردم
              تابعی، متغیری ،هدری، چیزی توی اینا نیست که حذف کنم درست شه؟؟ مثلا دستوری کشیدن مستطیل و اینا رو! با متغیرایی که بشون مربوط میشه
              اصن این کار تاثیری داره؟؟؟

دیدگاه

با سلام،

فکر کنم یه جایی اشتباه کرده باشی، مثلا به جای اینکه تصاویر رو روی Flash بریزی، روی RAM ریخته باشی، وگرنه 4 کیلو مموری چیز کمی نیست که یه همین سادگی و با تعریف متغیر و استک و اینطور چیزا استفاده بشه!

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

آقای نوربخش واقعا شرمنده میکنی این همه وقت میذاری دستت درد نکنه
                  واسه اینکه بحث این تاپیک عوض نشه میشه بی زحمت اینجا جوابمو بدی؟؟ مرسی
                  [ftp=ftp://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=95173.0]http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=95173.0[/ftp]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ameen.kh
                    آقای نوربخش واقعا شرمنده میکنی این همه وقت میذاری دستت درد نکنه
                    واسه اینکه بحث این تاپیک عوض نشه میشه بی زحمت اینجا جوابمو بدی؟؟ مرسی
                    [ftp=ftp://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=95173.0]http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=95173.0[/ftp]
                    مهندس، اینجا کجاست، من نمیتونم وصل بشم ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : پروژه کامل ساعت با منو ( DS1307 + Menu-system + Touch-Pad )

مهندس، اینجا کجاست، من نمیتونم وصل بشم ....
                      سلام آقای نوربخش شرمنده دیر جواب دادم :biggrin:
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=95173.0

البته آقای اسدی کمک کرد مشکل حل شد.واسه دوستانی که به مشکل Linker error برخوردن این لینک اینجا باشه بد نیست شاید مشکلشون حل شه :icon_razz:
                      دست شما هم درد نکنه واقعا خیلی آقایی دمت گرم :rolleyes: :icon_razz:

دیدگاه

سلام آقای نوربخش خوبی؟؟ آقا دلم برا جوابات تنگ شده بود :biggrin: :biggrin:
                        من تو یه قسمتی میخوام زمان شمارش معکوس کنه
                        حالا سوال اینه که تابعی هست که فقط یه قسمت خاصی از lcd رو رفرش کنه؟؟ چون وقتی کل lcd رفرش میشه یه چشمک خیلی خیلی کوتاه و لی حس شدنی میزنه تا دوباره صفحه کامل بشه
                        مرسی پیشاپیش :biggrin: :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ameen.kh
                          سلام آقای نوربخش خوبی؟؟ آقا دلم برا جوابات تنگ شده بود :biggrin: :biggrin:
                          من تو یه قسمتی میخوام زمان شمارش معکوس کنه
                          حالا سوال اینه که تابعی هست که فقط یه قسمت خاصی از lcd رو رفرش کنه؟؟ چون وقتی کل lcd رفرش میشه یه چشمک خیلی خیلی کوتاه و لی حس شدنی میزنه تا دوباره صفحه کامل بشه
                          مرسی پیشاپیش :biggrin: :mrgreen:
                          با سلام،

شما خیلی لطف داری برادر :mrgreen:
                          تابع و یا روش خاصی برای این کار وجود نداره، خود شما در برنامه ای که مینویسی باید این کار رو انجام بدی.
                          قاعدتا شما یه سری چیزها رو روی LCD داری نمایش میدی که شاید هیچ وقت و یا به ندرت تغییر کنند، اصولی نیست که همه رو دوباره باز نویسی کنی. چه محدودیتی داری که فقط اعداد شمارش رو نمی نویسی و کل صفحه رو بازنویسی میکنی؟
                          ضمنا، ماکرویی که صفحه نمایش رو بطور کامل پاک میکنه رو ( KS108_CLSx ) یه نگاهی بنداز، تویه هدر فایل ks0108.h هستش، میتونی با کمی تغییر، تبدیلش کنی به پاک کن یک محدوده خاص :biggrin: ضمن اینکه تابع KS108_CLS از ماکرو KS108_CLSx سریعتر عمل میکنه ...

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

با سلام،

شما خیلی لطف داری برادر :mrgreen:
                            تابع و یا روش خاصی برای این کار وجود نداره، خود شما در برنامه ای که مینویسی باید این کار رو انجام بدی.
                            قاعدتا شما یه سری چیزها رو روی LCD داری نمایش میدی که شاید هیچ وقت و یا به ندرت تغییر کنند، اصولی نیست که همه رو دوباره باز نویسی کنی. چه محدودیتی داری که فقط اعداد شمارش رو نمی نویسی و کل صفحه رو بازنویسی میکنی؟
                            ضمنا، ماکرویی که صفحه نمایش رو بطور کامل پاک میکنه رو ( KS108_CLSx ) یه نگاهی بنداز، تویه هدر فایل ks0108.h هستش، میتونی با کمی تغییر، تبدیلش کنی به پاک کن یک محدوده خاص :biggrin: ضمن اینکه تابع KS108_CLS از ماکرو KS108_CLSx سریعتر عمل میکنه ...
                            آقا ما از یه روش بیخودی استفاده کردیم واسه منو الانم دیگه نمیشه عوضش کرد چون خیلی زمان برده تا الان ، به یه جایی هم رسیده ولی یه مقدار همین مشکلا رو داره
                            من واسه هر حالتی از صفحه یه bmp کشیدم. مثلا فرض کن دوتا کلید رو صفحه داری یکی next یکی هم back بعد با یه کلید اینا رو سلکت میکنی.هر کدوم که سلکت بشه مستطیلش invers میشه مثلا اینجوری

خب این میشه دوتا BMP.وقتی میخوای بین این دوتا یکی رو سلکت کنی باید صفحه پاک شه اون یکی بیاد.به همین روش من 97 تا bmp دارم :biggrin: :biggrin: :biggrin:
                            از طرفی سمت چپ همین عکس هم مثلا یه تایمر شمارش معکوس هست که هر یه ثانیه عددش تغییر میکنه
                            پس هر ثانیه صفحه یه چشمک لحظه ای میزنه
                            اگه این وسط کلید هم بزنی باز چشمک میزنه.خلاصه هی چشمکتو چشمک میشه ممکنه به ملت بر بخوره :biggrin:

دیدگاه

با سلام،

خلاصه هی چشمکتو چشمک میشه ممکنه به ملت بر بخوره :biggrin:
                              :-O =))

من یه پیشنهاد دارم دادا :mrgreen:
                              فرضا شما یک bmp رو بعنوان صفحه یا منوی فعلی رسم میکنی، حالا آیتم هایی وجود داره که کاربر اونها رو با کلید انتخاب میکنه، مثلا همین که خودت گفتی، وقتی آیتم مورد نظر انتخاب میشه، یک bmp جدید رو رسم نکن، بلکه با تابع KS108_InvertRect محل فعلی رو به حالت عادی تغییر بده و محل جدید رو Invert کن!

به نظرم در مدیریت خوندن کلید ها هم یه اشکالاتی داری، درستش اینه که توابعی داشته باشی که فشرده شدن، رها شدن، نگه داشته شدن و غیره رو بدرستی تشخیص بدی و مثلا تغییر صفحه نمایش رو فقط با Release شدن کلید و یا Press شدن کلید انجام بدی تا تکرار بیخودی Loade شدن تصویر نداشته باشی ....

پی نوشت : یه نگاهی به کتابخونه BTN این هم بنداز

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=84941.msg522395#msg522395

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

با سلام،
                                :-O =))

من یه پیشنهاد دارم دادا :mrgreen:
                                فرضا شما یک bmp رو بعنوان صفحه یا منوی فعلی رسم میکنی، حالا آیتم هایی وجود داره که کاربر اونها رو با کلید انتخاب میکنه، مثلا همین که خودت گفتی، وقتی آیتم مورد نظر انتخاب میشه، یک bmp جدید رو رسم نکن، بلکه با تابع KS108_InvertRect محل فعلی رو به حالت عادی تغییر بده و محل جدید رو Invert کن!

به نظرم در مدیریت خوندن کلید ها هم یه اشکالاتی داری، درستش اینه که توابعی داشته باشی که فشرده شدن، رها شدن، نگه داشته شدن و غیره رو بدرستی تشخیص بدی و مثلا تغییر صفحه نمایش رو فقط با Release شدن کلید و یا Press شدن کلید انجام بدی تا تکرار بیخودی Loade شدن تصویر نداشته باشی ....

پی نوشت : یه نگاهی به کتابخونه BTN این هم بنداز

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=84941.msg522395#msg522395
                                دمت گرم آقای نور بخش
                                ولی فعلا با همین 97 تا bmp این کارو تحویل بدم تا ننداختنم بیرون بعد تغییرش میدم.ولی این تابع که گفتی خیلی خوبه وقتم آزاد شد میشینم درستش میکنم مرسی واقعا
                                ولی یه مساله ای هست
                                اگه من دفعات ارسال اطلاعات به lcd رو کنترل نکنم هر بار برنامه به آخر میرسه و از اول بخواد اجرا شه، اطلاعات رو روی lcd میریزه و این باعث همون چشمکه میشه
                                من تو برنامه چک میکنم که آیا دفعه اوله که اطلاعاتی که تغییر کردن رو میخواد نشون بده یا نه.یعنی یه بار اطلاعات رو lcd ریخته میشن و بعد برنامه منتظر میمونه تا کلیدی زده بشه و یه تغییری ایجاد بشه. اون متغیری که چک میکرد دفعه چندمه که اطلاعات نشون داده میشن با زدن کلیدا Reset میشه و بعدش که اطلاعات نشون داده شد مقدارش زیاد میشه.قبل از نشون دادن اطلاعات میکرو اون متغیر رو چک میکنه اگه بشتر از 1 بود دیگه چیزی نشون نمیده
                                حالا اگه یه عدد هم تو اون اطلاعات بخواد تغییر کنه صفحه باید رفرش بشه دیگه!
                                روش من اشتباهه یعنی؟ :cry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X