اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدارات (دماسنج - رطوبت سنج - تایمر چرخاندن)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدارات (دماسنج - رطوبت سنج - تایمر چرخاندن)

سلام به همه دوستان. راستش فکر نمیکنم بتونم برای دوستان بسازم ولی اگه کمی تجربه داشته باشید میتونید خودتون بسازیدش. مدار (دماسنج و تایمر چرخاننده ) رو طراحی کردم ولی هنوز نتونستم بردش رو مونتاژ کنم. برای رطوبت سنج هم همون مدار قبلی خوبه و جوابگوی کار ما هست.
    در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
    گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

پاسخ : آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدارات (دماسنج - رطوبت سنج - تایمر چرخاندن)

سلام
      دوست گرامی بهترین جا برای قرار دادن سنسور دما کجا دستگاه است
      و اگر دما افت کند و یا برق قطع شود چقدر فرصت دارم تا دما را به مقدار مطلوب برسانیم

دیدگاه

پاسخ : آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدا

نوشته اصلی توسط ajamee
        سلام
        دوست گرامی بهترین جا برای قرار دادن سنسور دما کجا دستگاه است
        و اگر دما افت کند و یا برق قطع شود چقدر فرصت دارم تا دما را به مقدار مطلوب برسانیم
        سنسور رو میتونی هرجا بذاری ولی بهترین جا نزدیک تخم مرغها و بالای تخم مرغهاست چون هوای گرم میره بالا اگه سنسور پایین باشه طبعا دمای بالا بیشتر از دمای پایینه که خوب نیست! بالا و نزدیک تخم مرغها خوبه بطوری که مزاحم چرخش دستگاه نشه. زمان خاموشی بستگی به بدنه دستگاهتون داره که چقدر دما رو هدر بده و بهتره یه اینورتر ساده هم داشته باشید محض احتیاط ولی معمولا یکی دوساعتی تخم مرغها میتونند دمای 20/30 درجه رو تحمل کنند و نباید زیاد سرد بشوند

دیدگاه

با سلام وتشکر
          امروز دستگاه را روشن کردم و تخم مرغ ها را در دستگاه قرار دادم رطوبت را نمی توانم دقیق کنترل کنم بین 50 الی 55 نوسان دارد اولین با ر است این کار را انجام میدهیم اگر دوستان تجربه ای در این کار دارد راهنمای کند
          با کمال تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ajamee
            با سلام وتشکر
            امروز دستگاه را روشن کردم و تخم مرغ ها را در دستگاه قرار دادم رطوبت را نمی توانم دقیق کنترل کنم بین 50 الی 55 نوسان دارد اولین با ر است این کار را انجام میدهیم اگر دوستان تجربه ای در این کار دارد راهنمای کند
            با کمال تشکر
            به واسطه چه چیزی رطوبت رو کنترل می کنید ؟ تغییرات رطوبت رو سعی کنید خیلی نرم و کند انجام بدید و بازه ای رو برای هدف کنترلی تون تعریف کنید نه درجه خاصی ، نمیدونم توضیحاتم واضح بود یا نه :nerd:
            خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
            [hr]

دیدگاه

من از سنسور آماده رطوبت استفاده میکنم وبرای دما دو عدد سنسور که یک اماده است ویک را ساختم برای رطوب ت داخل آب یک عدد المان قرارداد که با درستور سنسور روشن میشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ajamee
                من از سنسور آماده رطوبت استفاده میکنم وبرای دما دو عدد سنسور که یک اماده است ویک را ساختم برای رطوب ت داخل آب یک عدد المان قرارداد که با درستور سنسور روشن میشود
                با دستور مستقیم سنسور روشن میشه یا از میکرو دستور میگیره ؟
                کنترل رطوبت محیط رو میشه به طریق مختلف انجام بدی ( دستگاه بخور سرد ، دستگاه بخور گرم ، گذاشتن المنت داخل آب و . . . ) ولی به هر طریقی انجام میدین باید توجه کنین باید رطوبت محیط رو به صورت ناگهانی کم و زیاد نکنه و در برنامتون مشخص کنین ( اگه پروسه کنترل رطوبت تحت کنترل میکرو هست ) که رطوبت در یک بازه خاصی باشه مثلا بین 50 تا 55 درصد نه در یه درجه خاص مثلا 52.5 درصد ( که اگه هدف کنترلی شما روی 52.5 درصد باشه بهتر بهش نزدیک میشین البته الان این بازه ای که شما به دست آوردین برای دوره انکوباتور این کار خوبه) ولی اگه این کاری که گفتم انجام بدین تقریبا بازه درجه رطوبت کمتر میشه ( مثلا بین 52 و 54 نوسان می کنه) و به پاسخ نزدیکتر میشین ، برای رسیدن کامل به پاسخ باید از روش های PID و امثال اون استفاده کنین که اینجا لازم نیست
                خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                [hr]

دیدگاه

سلام
                  من با گذاشتن المنت این کار انجام میدهم وقتی رطوبت به 50 میرسد دستگاه روشن میشود و در حد 2 ثانیه و دوباره وقتی به51 می رسد المنت خاموش می شود ولی رطوبت تا 57 می برد وبعد از5 دقیقه رطوبت به 50 میرسد یا مشکل خاصی بیش می اید
                  با کمال تشکر

دیدگاه

اگه میتونید روی همین زمان روشن و خاموش بودن مدار کنترل رطوبت کار کنید می تونید با سعی و خطا به پاسخ مطلوب مدار دست پیدا کنید
                    [hr]

دیدگاه

سلام دوستان
                      می خواستم خواهش کنم از آقای sami222 اگه از برنامه و سخت افزار مدار جدیدشون (دماسنج و تایمر چرخاننده ) جواب گرفتن برامون تو انجمن بزارن تا از این مدار جدید استفاده کنیم من تمام سخت افزار کار رو آماده کردم و تقریبا کارش تمام شده فقط منتظر مدار جدید شما هستم . با تشکر
                      امام علی (ع): هرکس به من کلمه ای بیاموزد مرا ( بنده ) خود کرده...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezahmab
                        سلام دوستان
                        می خواستم خواهش کنم از آقای sami222 اگه از برنامه و سخت افزار مدار جدیدشون (دماسنج و تایمر چرخاننده ) جواب گرفتن برامون تو انجمن بزارن تا از این مدار جدید استفاده کنیم من تمام سخت افزار کار رو آماده کردم و تقریبا کارش تمام شده فقط منتظر مدار جدید شما هستم . با تشکر
                        سلام
                        مدار رو تو پروتئوس بستم و جواب داد حتی pcb هم براش کشیدم ولی متاسفانه وقت نشد مدار رو عملی بسازمش اگر مایل بودید بگید براتون بفرستم تا استفاده کنید و درصورتی که جواب کامل گرفتید تو تایپیک هم قرارش بدیم

دیدگاه

آقای sami222
                          مشکلی نیست شما مدار و برنامه رو قرار بدین ما تست می کنیم .

دیدگاه

اینم مدار دماسنج همراه با قسمت چپ گرد راست گرد موتور dc12 ولتی
                            خودم هنوز وقت نکردم مدارو بسازم ولی شبیه ساز پروتیوس و سوس برنامه هست که میتونید عملکرد مدار رو بطور کامل ببینید pcb مدار هم در فایل پیوست شده موجود هست موفق باشید

http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...959a7dd46a4056

دیدگاه

آقای sami222
                              در مورد پورت c یه توضیحی میدید چون قبلا برای چپ و راست کردن موتور از میکرو سوئیچ استفاده کرده بودید منم سخت افزار رو با میکرو سوئیچ طراحی کردم میشه تو سورس برنامه این قابلیت رو دوباره برگردوند.

دیدگاه

پاسخ : آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدا

این مدار هم مثل همونه بجای میکرو سویج ها از یک پتانسومتر استفاده شده که میتونه موتور رو به اندازه زمان مورد نظرتون راست و چپ کنه و نیازی یه سیم کشی و کلید نداره که راحت تره، اگه یکم بیسیک بلد باشید میتونید برنامه رو مطابق میلتون تغییرش بدید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X