اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدارات (دماسنج - رطوبت سنج - تایمر چرخاندن)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدارات (دماسنج - رطوبت سنج - تایمر چرخاندن)

نوشته اصلی توسط sami222
    اینم مدار دماسنج همراه با قسمت چپ گرد راست گرد موتور dc12 ولتی
    خودم هنوز وقت نکردم مدارو بسازم ولی شبیه ساز پروتیوس و سوس برنامه هست که میتونید عملکرد مدار رو بطور کامل ببینید pcb مدار هم در فایل پیوست شده موجود هست موفق باشید

http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...959a7dd46a4056
    fh
    با سلام
    آقا منظور از pcb چیه این برنامه رو چطور مینویسی و از همه مهمتر چطور به مدار منتقلش میکنی که مدار طبق اون عمل کنه.خواهشا راهنمایی کنید :question: :question: :question:
    خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد
    خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

دیدگاه

پاسخ : آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدارات (دماسنج - رطوبت سنج - تایمر چرخاندن)

نوشته اصلی توسط rahwar
      fh
      با سلام
      آقا منظور از pcb چیه این برنامه رو چطور مینویسی و از همه مهمتر چطور به مدار منتقلش میکنی که مدار طبق اون عمل کنه.خواهشا راهنمایی کنید :question: :question: :question:
      :eek: شما معلومه تا حالا با میکروکنترلرها کار نکردی ، درسته :-?
      منظور از pcb فایلی هست که با استفاده از اون برد مدار رو می زنن .
      برنامه توسط نرم افزارهایی نوشته میشه به نام کامپایلر که برنامه نوشته شده رو به کدهای ماشین تبدیل می کنن.
      این برنامه توسط دستگاهی به نام پروگرمر بر روی میکروکنترلر ریخته میشه .
      خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
      [hr]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امین غفاری
        :eek: شما معلومه تا حالا با میکروکنترلرها کار نکردی ، درسته :-?
        منظور از pcb فایلی هست که با استفاده از اون برد مدار رو می زنن .
        برنامه توسط نرم افزارهایی نوشته میشه به نام کامپایلر که برنامه نوشته شده رو به کدهای ماشین تبدیل می کنن.
        این برنامه توسط دستگاهی به نام پروگرمر بر روی میکروکنترلر ریخته میشه .
        سلام
        نه ولی در این مورد علاقه دارم یاد بگیرم.اگر اطلاعات دیگه ای دارید که فکر میکنید برای کسی همچون من بدرد میخوره و میتونه برام مفید باشه لطفا راهنمایی کنید؟ :read: :read:
        با تشکر فراوان :biggrin: :biggrin:
        خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد
        خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rahwar
          سلام
          نه ولی در این مورد علاقه دارم یاد بگیرم.اگر اطلاعات دیگه ای دارید که فکر میکنید برای کسی همچون من بدرد میخوره و میتونه برام مفید باشه لطفا راهنمایی کنید؟ :read: :read:
          با تشکر فراوان :biggrin: :biggrin:
          شما به انجمن avr مراجعه کن
          اونجا تاپیک هایی هست که آموزش کار با میکروکنترلر هارو آموزش میدن
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=161.0

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدا

نوشته اصلی توسط sami222
            دوستان من مدارات رو تیکه تیکه ساختم چون بعضی از دوستان میکرو رو مناسب نمیدیدن و میگفتم احتمال هنگ کردنش زیاده و منم وقتم کم بود نرسیدم همه رو یک جا بسازم مدارات تیکه تیکه شد ولی جمع کردن مدار زیاد سخت نیست
            ds18b20 ارزون و دقیقه
            hs1101 ارزون و راه اندازیش راحته
            چپ گرد راست گرد با سه تا رله رو میتونید برای هر نوع موتور dc یا ac استفاده کنید خیلی کم هزینه و راحت
            برای رطوبت چیزهای مختلفی وجود داره که باید در نظر گرفت مثلا اینکه آب سرد بخار نمیشه!!!!
            تعداد سوراخ های موجود در قالب دستگاه اندازه دستگاه وجو یا عدم وجود فن بر روی آب مقدار آب و....
            یه رطوبت ساز آنالوگ پنج شش تومنی مشکل رو رفع میکنه
            یکی از راهاش اینکه که زمام روشن و خاموش بودن یک المنتی که داخل آبه به وسیله یک پتانسیومتر که به adc میکرو وصله کنترل کنی خیلی خوب و راحت منم قبلا تست کردم جواب میده

hs1101 کجا آسونه ؟ :eek: من بدجور دنبالشم میتونی یه کد و یه مدار ازش بم بدی ... کد بیسکام
            شکست میخورم اما تسلیم نمیشوم...

www.raxxar.blogfa.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alizard
              سلام
              راستش من خودم دستگاه رو ساختم و دارم جوجه کشی می کنم و منتظر نتیجه هستم چند تا نکته اگه جسارت نباشه عرض میکنم
              1-سنسور دما ds18b20 عالیه و فقط یکی دو هزار تومان گرون تر از lm35 هست و خوب جواب میده
              2-سنسور hs 1101 یکم بد قلق هست و باید برنامه و نقشه رو درست اجرا کنید تا مقدار رو درست نشون بده و تازه کالیبره هم باید بشه در این مورد اگه سنسور های دیجیتال دما و رطوبت خریداری بشه بهتره و نیاز به کالیبره نداره ولی هزینش خیلی بیشتره
              3- در مورد موتور میشه از درایور l293 یا l298 استفاده بشه تا الکترونیکی تر بشه
              4-تمام مدار با یه atmega 16 راه می افته من حتی کلید برای تنظیم رطوبت و دما و چرخش موتور نیز تعبیه کردم هنوز هم بسیاری پایه خالی دارم
              5- اگه از ترکیب دو سنسور hs1101 و ds 18b20 استفاده کردید روی یه برد کوچک ایسی 555 و قطعات جانبی رو بزارید و با سیم فلت 4 تایی که دو تا تغذیه و یکی خروجی رطوبت و یکی خروجی دما هست استفاده کنید سپس عایق کاری کنید تا مجبور نشید کل مدار رو تو اون دما و رطوبت قرار بدید. این هم به خاطر سنسور رطوبت هست که باید به 555 نزدیک باشه و گرنه اشتباه نشون میده(گفتم بد قلقه )

فعلا دیگه چیزی به ذهنم نمیاد
              مدار من هم بدون شماتیک و پی سی بی هست و فعلا به صورت تجربی روی برد برد پیاده شده
              سلام
              مهندس علیرضا میشه بگین کل قیمت برد چند شد (فقط برد کنترلی :mrgreen: )
              برد جوجه کشی:
              مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
              این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
              برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

نوشته اصلی توسط miladkolivand

hs1101 کجا آسونه ؟ :eek: من بدجور دنبالشم میتونی یه کد و یه مدار ازش بم بدی ... کد بیسکام
                سلام
                دوست عزیز کافیه خروجی 555 (نقشه دیتاشیت) رو بدی به پایه کانتر و تعداد پالس ها رو در یک ثانیه بشماری.یعنی باید از تایمر داخلی میکرو و یک کانتر استفاده کنید.فرکانس که بدست اومد طبق جدول دیتاشیت میتونی میزان RH رو حساب کنید.
                به همین راحتی

دیدگاه

بسمه تعالی
                  سلام
                  با تشکر از دوستانی که این بحث را انجام دادند.
                  سوالاتی از دوستان دارم:
                  1- آیا عنصری برای خنک کردن (به جز فن) وجود داره؟ مثلا اگر بخواهیم قابلیت تنظیم دما را داشته باشیم و مثلا دمای 70 را بخواهیم به 5 برسانیم(برای جوجه نمیگم بلکه برای پروژه ای نیاز دارم که کنترل دما توش مهمه) آیا فن چنین توانایی را دارد؟ اگر ندارد چه عنصری مناسب است؟
                  2- شبیه همین مسئله در مورد رطوبت: عنصری داریم که رطوبت را کاهش دهد؟ برای افزایش رطوبت که می توانیم از بخار کردن آب استفاده کنیم(اگه راه دیگری هم دارد بگویید استفاده کنیم)
                  البته منظور از پرسیدن این سوال، پیدا کردن عناصری است که قیمت مناسبی برای پروژه ی دانشجویی داشته باشن و با atmega بشه راه اندازیشون کرد.
                  دیدگاه

پاسخ : پاسخ : آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدا

نوشته اصلی توسط miladkolivand

این سایت رو که میگم یه پروژه هست ظاهرا hs1101 هم توش هست این سایت مال دوستم هست ولی بری ببینی یه خورده دلگیر میشی ولی واقعا پروژه خوبی هست منم باهاش صحبت کردم همش رو توضیح داده مخصوصا این hs1101 رو این از این سایت
                    http://etc2u.ir/
                    اینم با pic درست شده پروژه ی خوبی هست
                    http://robopardaz.com/jojeh-pic/
                    برد جوجه کشی:
                    مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
                    این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
                    برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezahmab
                      آقای sami222
                      مشکلی نیست شما مدار و برنامه رو قرار بدین ما تست می کنیم .
                      با تشکر بسیار زیاد از جناب مهندس sami222.
                      در حال ساخت پروژه نهایی هستم.قسمت های مکانیکیش تقریبا تمام شده.فقط قسمت کنترل کننده مونده.
                      وقتی تمام شد عکساشو میزارم.
                      بازم تشکر فراوان از جناب مهندس sami222
                      :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                        اینم مدار دماسنج همراه با قسمت چپ گرد راست گرد موتور dc12 ولتی
                        خودم هنوز وقت نکردم مدارو بسازم ولی شبیه ساز پروتیوس و سوس برنامه هست که میتونید عملکرد مدار رو بطور کامل ببینید pcb مدار هم در فایل پیوست شده موجود هست موفق باشید

http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...959a7dd46a4056
                        با سلام خدمت مهندس sami
                        جناب مهندس تو برنامه پروتئوس میکرو هر 31 ثانیه فرمان چپ گرد یا راست گرد میده.در صورتی که هر یک ساعت باید این کار انجام بشه.
                        با تغییر مقدار پتانسیومتر هم نهایتا تا 4 دقیقه بیشتر نمیره.
                        با تشکر.

دیدگاه

بله همین طور هست دوست عزیز، برای اینکه درک کارکردش تو پروتیوس ملموس بشه این مقدار رو کم کردم شما باید مقدار متغییر زیر رو تغییر بدید تا به همون یک ساعت برسید. Adctmincr متغییری هست که باید هر شصت ثانیه +1 بشه پس باید با یک متغییر دیگه مقدار Adctmincr رو هر 60 ثانیه یک بار اضافه کنیم برای بدست آوردن زمان یک دقیقه فقط کافیه عدد 60 رو تغییر بدید :biggrin: برای مفهموم بودن تغییرات باید این قسما از برنامه رو با تعریف یک متغییر از

Incr Adctmincr
                          If Adctmincr > Adctm2 Then
                          Incr Rast_chap
                          Adctmincr = 0
                          به

Incr Adctmincr2
                          If Adctmincr2 = 60 Then
                          Incr Adctmincr : Adctmincr2 = 0 : End If
                          Incr Rast_chap
                          Adctmincr = 0Incr Adctmincr
                          Incr Rast_chap
                          Adctmincr = 0
                          درآخر هم فایل بیسیک کامل رو قرار دادم تا مستقیم بریزید رو میکرو موفق باشید
                          http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...a209a73a0172db

در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                          گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط control.bascom
                            با سلام خدمت مهندس sami
                            جناب مهندس تو برنامه پروتئوس میکرو هر 31 ثانیه فرمان چپ گرد یا راست گرد میده.در صورتی که هر یک ساعت باید این کار انجام بشه.
                            با تغییر مقدار پتانسیومتر هم نهایتا تا 4 دقیقه بیشتر نمیره.
                            با تشکر.
                            نوشته اصلی توسط sami222
                            بله همین طور هست دوست عزیز، برای اینکه درک کارکردش تو پروتیوس ملموس بشه این مقدار رو کم کردم شما باید مقدار متغییر زیر رو تغییر بدید تا به همون یک ساعت برسید. Adctmincr متغییری هست که باید هر شصت ثانیه +1 بشه پس باید با یک متغییر دیگه مقدار Adctmincr رو هر 60 ثانیه یک بار اضافه کنیم برای بدست آوردن زمان یک دقیقه فقط کافیه عدد 60 رو تغییر بدید :biggrin: برای مفهموم بودن تغییرات باید این قسما از برنامه رو با تعریف یک متغییر از

به
                            درآخر هم فایل بیسیک کامل رو قرار دادم تا مستقیم بریزید رو میکرو موفق باشید
                            http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...a209a73a0172db

مهندس جان مرسی بابت زحمتی که کشیدی این پروژه رو به عنوان پروژه پایانی میخوام تحویل بدم،البته با اجازه شما
                            مهندس جان به یه مشکلی برخوردم
                            اون مقاومتی که به پایهAVCC وصل میشه مقدارش 10 میلی اهمه؟
                            آیا چنین مقاومتی در بازار موجوده؟
                            در مورد مقاومت مولتی ترن هم از نوع خوابید باید استفاده کنم؟

دیدگاه

هیچ اشکالی نداره دوست عزیز سورس برنامه هم که همراشه میتونی اسم خودتم داخل وارد کنی
                              به اینجا دقت کن

پتانسومتر هم میتونید استفاده کنید ولی مولتی ترن بهتره

در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                              گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

پاسخ : آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدا

نوشته اصلی توسط sami222
                                هیچ اشکالی نداره دوست عزیز سورس برنامه هم که همراشه میتونی اسم خودتم داخل وارد کنی
                                به اینجا دقت کن

پتانسومتر هم میتونید استفاده کنید ولی مولتی ترن بهتره

مهندس مرسی حسابی افتادی زحمت.
                                بعد تو قسمت پروتئوس احتیاج به آینه کردن داره واسه پس سی پی؟؟؟واسه اینکه پرینت کنم رو کاغذ گلاسه؟؟
                                ببخشی زیاد سئوال می پرسم یکم تو الکترونیک ضعیفم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X