اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدارات (دماسنج - رطوبت سنج - تایمر چرخاندن)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدارات (دماسنج - رطوبت سنج - تایمر چرخاندن)

باسلام خدمت تمام دوستان.

این برد دستگاه جوجه کشی من ساختمش و
    ازش جواب گرفتم واقعا دستتون درد نکنه.
    کاش میشد یه خروجی دیگه و مجزا برای یه راه اندازی رله
    با یه تایم قابل برنامه
    ریزی شده در تایم های یک ساعته و بیشتر برای خروجی
    نازل آبپاش جهت تخم های غاز
    میداشت.
    ممنونم

دیدگاه

پاسخ : آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدارات (دماسنج - رطوبت سنج - تایمر چرخاندن)

سلام خدمت همه دوستا من با این لینک ها مشکل دارم میشه کمکم کنید ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Eng.Habibi نمایش پست ها
        سلام،چه نوع مشکلی دوست عزیز؟؟
        موفق باشید.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط Eng.Habibi نمایش پست ها
        سلام،چه نوع مشکلی دوست عزیز؟؟
        موفق باشید.

دیدگاه

سلام خسته نباشید، عکس ها و لینک های این مبحث نیست و نمیشه اون ها رو مشاهده کرد، البته میدونم که زمان اونها برای خیلی وقته ، ولی اگه میشه یک کاری بکنین که این ها ماندگار بمونه و بتونن بقیه هم از اینا استفاده کنن.

یک سوال هم دارم، من دستگاه جوجه کشی رو ساختم و سنسوری که استفاده میکنم dht11 هستش که خب میدونین دیگه هم دما و هم رطوبت رو اندازه میگیره، دما در دستگاه خوبه ، ولی هر کاری که میکنم رطوبت افزایش پیدا نمیکنه، مثلا حتی ظرف با آب جوش گذاشتم ولی هنوزم رطوبتش تغییر نکرد، واقعا عجیبه!
          به نظرتون مشکل چیه؟
          من چند تا سوراخ کوچک هم ایجاد کردم که هوا ورود و خروجی داشته باشه ولی زیاد سوراخ نیست ، مثلا در حد 3 تا سوراخ بغل و 7 تا سوراخ کوچک در بالای بدنه جوجه کشی ،
          بدنه دستگاه هم پلاستیکیه،
          از دو تا لامپ 15 وات استفاده کردم و دما رو خوب جواب میده و مشکلی نیست ، ولی فقط رطوبت،
          یک ظرف آهنی و یک ظرف پلاستیکی هم آب کردم و گذاشتم ولی هنوز رطوبت رو مثلا 15 درصد نشون میده!
          یکی از ظرف های آب رو نزدیک دو تا لامپ گذاشتم تا بلکه بخار بشه،
          من سنسور رو نزدیک تخم ها گذاشتم و روی سنسور حدودا به طرف بالاست،
          البته اینو نگفتم، در بدنه دستگاه قطرات آب هستشا، یعنی انگار آب بخار میشه ، فقط سنسور رطوبت رو تشخیص نمیده، بعضی وقتها مثلا دیدم که رطوبت به 45 درصد یا بیشتر میرسه ، البته در بعضی وقتها.
          ظرف هم بزرک نیست ، مثلا بگم حدودا 30 در 25 سانتیمتر هستش،
          الان با این چیزایی که من گفتم نظر شما چی هستش؟
          من امروز ممکنه که دستگاه بخور سرد هم بزارم و امتحان کنم، به نظرتون با دستگاه بخور سرد ، مشکل رطوبت حل میشه ، اگه نشد یعنی سنسور مشکل داره؟

ببخشید که مبحث زیاد شد . تشکر از شما.
          جدیدترین ویرایش توسط nazariansani; ۱۳:۰۲ ۱۴۰۰/۰۵/۰۲.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X