اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدارات (دماسنج - رطوبت سنج - تایمر چرخاندن)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدا

ممنون ولی تو شکل صفحه اول خودتون هم مثبت از ترانزیستور میگذره بعدشم ترانزیستور تو هر سه چهار ساعت به مدت 4 تا 10 ثانیه کار میکنه.
    نه عزیزم این طوری که شما گفتی نیست ترانزیستور به جز تحریک کردن رله ها کار دیگری نمیکنند چون اصلا در مسیر جریان موتور نیستند! به این عکس خوب دقت کن و بعد بیخیال این موتور شو خواهشا !!!!!! :angry: :cry2:

حالت یک: هر سه رله خاموش. یک سر موتور از طریق رله C به مثبت وصله ولی سر دیگه موتور از طریق رله های A&B آزاده پس موتور خاموشه >>> رنگ سبز

حالت دو: رله B تحریک شود. چون از طرق رله C مثبت موتور تامین شده و نیاز به منفی دارد تا بچرخد با تحریک رله b موتور درجهتی میچرخد >>> رنگ آبی

حالت سه: رله A&C تحریک شوند. قطب منفی از طرق رله C و قطب مثبت هم از طرق رله A تامین میشود و در جهت عکس جهت فبل میچرخد >>> رنگ قرمز
    خیلی ساده بود در پست های قبلی چپ گرد راست گرد رو با دوتا رله هم گذاشته بودم که میتونی اونم استفاده کنی. موفق باشید
    در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
    گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

پاسخ : آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدارات (دماسنج - رطوبت سنج - تایمر چرخاندن)

ممنون
      آخرین سوال : اگه ترانزیستورو به پایه منفی موتور وصل کنم حله؟

دیدگاه

پاسخ : آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدارات (دماسنج - رطوبت سنج - تایمر چرخاندن)

نوشته اصلی توسط حسین خاوندی
        ممنون آخرین سوال : اگه ترانزیستورو به پایه منفی موتور وصل کنم حله؟
        نفهمیدم نظورت چیه ولی کلا نباید در مسیر تغذیه موتور هیچ قطعه الکترونیکی کم توانی قرار بگیره

دیدگاه

سلام samiعزیز از پست خوبی که درست کردید ممنونم ولی اگر امکان داره لیست قطعات مدار هارو بگو تا راحت تر بشه تهیه شون کرد واگر ممکنه نقشه های شماتیک رو با وضوح بهتری قرار بدید

کارت خیلی درسته،خدا قوت. :applause:

دیدگاه

سلام samiعزیز از پست خوبی که درست کردید ممنونم ولی اگر امکان داره لیست قطعات مدار هارو بگو تا راحت تر بشه تهیه شون کرد واگر ممکنه نقشه های شماتیک رو با وضوح بهتری قرار بدید

کارت خیلی درسته،خدا قوت. :applause:
            ممنون دوست عزیز
            مقدار و نوع قطعات در شبیه ساز پروتیوس موجوده و همون ها رو هم توی عمل استفاده میکنیم
            نمیدونم کجاش نامفهومه بگو توضیح بدم!!! oo:

دیدگاه

سلام وخسته نباشید
              ممنون از آموزش یه سوالی داشتم ظاهرا برای دستگاه جوجه کشی شتر مرغ وجود سنسور آمونیاک واکسیژن هم الزامی اگه در این مورد هم تجربه ای دارین ممنون میشم راهنمایی کنیین
              MEHRENIA1366@GMAIL.COM
              مغز انسان خیلی پیچیده است و بخاطر همین همیشه دنبال راه حلهای پیچیده میگرده با کمی تامل میشه راه حلهای ساده تری رو پیدا کرد.همیشه پیچدگی وحجم بالا نشانه داشتن علم زیاد نیست.

دیدگاه

سلام به مهندسین
                از اقا سامی بخاطر این مدارها تشکر میکن من تو سایتها میگشتم یه مدار جوجه کشی پیدا کردم که همه امکاناتش یک جا هست ولی از عملکردش اگاهی خوبی ندارم دوستان میتونن یه نگاهی بندازن اگه شد توضیحی بدن شاید باصرفه تر شد :job: اینم ادرس لینک
                http://www.picpars.com/365/-%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%87-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84%D8%B1-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AC%D9%88%D8%AC%D9%87-%DA%A9%D8%B4%DB%8C
                a happy person is one who wants happiness for other

دیدگاه

بله آقای sky_man847 قبلا این مدار ور دیده بودم این طور که معلومه مدار خوبیه و سنسور خوبی هم برای دما استفاده شده
                  در قسمت راست گرد چپ گرد اون از پتانسیومتر برای تعین زمان جهت چرخش استفاده شده ولی در قسمت درایور موتور نامفهومه! چپ گرد راست گرد چطوری انجام میشه نمیدونم! برای تعین زمان های چرخش از مبدل های آنالوگ به دیجیتال استفاده کرده که در طول برنامه بصورت پیوسته اجرا میشه که زیاد بنظرم جالب نیومد میتونست بهتر باشه. با smt160 کار نکردم و نمیدونم استفاده از LM324 لازم بوده یا برای فاصله سنسور با میکرو تعبیه شده! چندین بار با خازن 1 نانو بین مثبت 5 و زمین نویز گیری کرده که اینم جالب نبیست یعنی چی این همه خازن موازی!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrenia_1366
                    سلام وخسته نباشید
                    ممنون از آموزش یه سوالی داشتم ظاهرا برای دستگاه جوجه کشی شتر مرغ وجود سنسور آمونیاک واکسیژن هم الزامی اگه در این مورد هم تجربه ای دارین ممنون میشم راهنمایی کنیین
                    دوست عزیز در مورد تخم شتر مرغ اطلاعی نداشتم براتون پرسیدم اینم جوابش :nerd:

*با این ظرفیت کم ده پانزده تخم نیاز به سنسور اکسیژن نیست. ضمن اینکه تا جاییکه من اطلاع دارم سنسور آمونیاک برای کنترل گاز آمونیاک در مرغداری های صنعتی استفاده میشه!*

دیدگاه

سلام دوست عزیز سامی222
                      ممنون از این همه زحمات شما ، منم دارم رو یه همچین چیزی کار میکنم ، اما دقت سنسور DS18B20 در حد دهم درجه نیست بلکه +یا- 0.5 درجه است طبق دیتاشیت ، اما رزولوشن این سنسور 0.0625 است ، و شکلی که در پاسخ #2 گذاشتید از بهترین الگوریتم ها برای چرخش است ، تو این حالت چه نیازی است که موتور رو اونم با دوتا رله چپگرد راستگرد کرد؟ ، کافیه موتور در یک جهت بچرخه

Good Luck

دیدگاه

نوشته اصلی توسط scienceaddict
                        سلام دوست عزیز سامی222
                        ممنون از این همه زحمات شما ، منم دارم رو یه همچین چیزی کار میکنم ، اما دقت سنسور DS18B20 در حد دهم درجه نیست بلکه +یا- 0.5 درجه است طبق دیتاشیت ، اما رزولوشن این سنسور 0.0625 است ، و شکلی که در پاسخ #2 گذاشتید از بهترین الگوریتم ها برای چرخش است ، تو این حالت چه نیازی است که موتور رو اونم با دوتا رله چپگرد راستگرد کرد؟ ، کافیه موتور در یک جهت بچرخه

Good Luck
                        درسته دقت و رزولوشن همین که عرض کردید هست و حداکثر خطا همین 0.5 هست که قابل چشم پوشی هست ولی همون که رزولوشن عالی هست و پرش اضافی نشون نمیده نسبت به سنسور های غیر دیجیتال ارجحیت داره(البته باید تو برنامه نویسی همون رزولوشن 0.1 رو ازش بگیری چون دیگه کمتر از این بدرد این کار نمی خوره و باعث پرش هم میشه)
                        آره می شه فقط در یک جهت بچرخه ولی باید شعاع دایره (همون که روی موتور هست)و همچنین جای کلید ها رو به دقت تنظیم کنی تا هم زاویه چرخش مناسب بشه هم به کلید ها برخورد کنه و بعد هم فشار اضافی وارد نکنه
                        دعا کنید برای من

چی شد پس لطفا همین حالا!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alizard
                          درسته دقت و رزولوشن همین که عرض کردید هست و حداکثر خطا همین 0.5 هست که قابل چشم پوشی هست ولی همون که رزولوشن عالی هست و پرش اضافی نشون نمیده نسبت به سنسور های غیر دیجیتال ارجحیت داره(البته باید تو برنامه نویسی همون رزولوشن 0.1 رو ازش بگیری چون دیگه کمتر از این بدرد این کار نمی خوره و باعث پرش هم میشه)
                          آره می شه فقط در یک جهت بچرخه ولی باید شعاع دایره (همون که روی موتور هست)و همچنین جای کلید ها رو به دقت تنظیم کنی تا هم زاویه چرخش مناسب بشه هم به کلید ها برخورد کنه و بعد هم فشار اضافی وارد نکنه
                          سلام دوست عزیز
                          بله ، اما من خواستم حرف دوستمون سامی رو تو پست اول اصلاح کنم که دقت دهم درجه نیست و نیم درجه است ، بله با شما موافقم قطعا این دقت خیلی خوبیه برای این کار ، من منظور شما رو از پرش نفهمیدم اما فکر میکنم منظورتون تکرار پذیری سنسور باشه که برای این سنسور خیلی عالیه ، اما چرا باید همون 0.1 رو در نظر گرفت وقتی سنسور 12 بیت در اختیارت میذاره ، فکر کنم این پرش دومی شما با اون پرش اولی فرق داره اما من بازم متوجه نشدم ، اما باز هم اگر با رزولوشن 12 بیت از این سنسور استفاده کنید ، سنسور تکرار پذیری بسیار خوبی داره من عملا هم امتحان کردم ، پرش هم نفهمیدم چیه ولی نداره :job:
                          در مورد موتور هم بله قطعا شعاع دایره خیلی مهمه ولی دیگه کلید نمیخواد؟ ، لینک زیر مراجعه کنید
                          http://jojekeshi.blogfa.com/post-42.aspx
                          همچنین برای اینکه ببینید رزولوشن 12 بیتی تکرار پذیری خوبی داره به لینک زیر مراجعه کنید ، لازمه بگم تو نرم افزار پروتئوس کمترین استپ ها 0.1 درجه است ، مدار رو باید عملا امتحان کرد ، در شبیه سازی هم استپ ها بجای 0.0625 درجه 0.125 هستند یعنی 11 بیت ، لازم به توضیحه تو برنامه زیر من از کتابخونه ی شرکت ماکسیم که لینکشو قرار دادم ، استفاده کردم

http://s4.picofile.com/file/77512040...18B20.zip.html
                          http://www.maximintegrated.com/app-n...ex.mvp/id/2420

Good Luck

دیدگاه

سلام به همه دوستان
                            آقای scienceaddict ممنون از توجهتون. من دیتا شیت ds18b20 رو نخوندم فقط از روش پایه هارو شناسایی کردم! و وقتی دنبال راه اندازی ds18b20 میگشتم چیزی پیدا نکردم به انجمن های خارجی رفتم واگه اشتباه نکنم یه انجمن روسی بود با زحمت ثبت نام کردم و مدارو دانلود کردم. مدار ساده بود و فقط ds18b20 راه اندازی شده بود اونم یک درجه یک درجه بالا پایین میشد و خیلی ساده بود. مدارو دست کاری کردم و برنامشو تغییر دادم شد چیزی که توی پست اول گذاشتم. درجواب شما باد بگم که توی پروتیوس که شبیه ساز رو اجرا میکنید میبینید که سنسور با 0.1 درجه کار میکنه و حساسه و توی عمل هم به همین صورت هست حتی دورقم اعشارم که براش درنظر گرفتم کار میکنه ولی رقم دوم اعشار زیاد جالب نیست. حالا نمیدوم دیتاشیت چی گفته و دقتش چند بوده!!!

دیدگاه

دوستان اینم عکسی از چند تا تخم مرغی که توی دستگاه جوجه کشی گذاشته بودم 6 تا تونسته بودن زنده بیان بیرون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط scienceaddict
                                سلام دوست عزیز
                                بله ، اما من خواستم حرف دوستمون سامی رو تو پست اول اصلاح کنم که دقت دهم درجه نیست و نیم درجه است ، بله با شما موافقم قطعا این دقت خیلی خوبیه برای این کار ، من منظور شما رو از پرش نفهمیدم اما فکر میکنم منظورتون تکرار پذیری سنسور باشه که برای این سنسور خیلی عالیه ، اما چرا باید همون 0.1 رو در نظر گرفت وقتی سنسور 12 بیت در اختیارت میذاره ، فکر کنم این پرش دومی شما با اون پرش اولی فرق داره اما من بازم متوجه نشدم ، اما باز هم اگر با رزولوشن 12 بیت از این سنسور استفاده کنید ، سنسور تکرار پذیری بسیار خوبی داره من عملا هم امتحان کردم ، پرش هم نفهمیدم چیه ولی نداره :job:
                                در مورد موتور هم بله قطعا شعاع دایره خیلی مهمه ولی دیگه کلید نمیخواد؟ ، لینک زیر مراجعه کنید
                                http://jojekeshi.blogfa.com/post-42.aspx
                                همچنین برای اینکه ببینید رزولوشن 12 بیتی تکرار پذیری خوبی داره به لینک زیر مراجعه کنید ، لازمه بگم تو نرم افزار پروتئوس کمترین استپ ها 0.1 درجه است ، مدار رو باید عملا امتحان کرد ، در شبیه سازی هم استپ ها بجای 0.0625 درجه 0.125 هستند یعنی 11 بیت ، لازم به توضیحه تو برنامه زیر من از کتابخونه ی شرکت ماکسیم که لینکشو قرار دادم ، استفاده کردم

http://s4.picofile.com/file/77512040...18B20.zip.html
                                http://www.maximintegrated.com/app-n...ex.mvp/id/2420

Good Luck
                                من منظورم این نیست که بخواهیم رجیستر ها رو دستکاری کنیم تا رزولوشن رو کم کنیم(که من هم بلد نیستم این کار رو) در حالت عادی روی 12 بیت تنظیم هست
                                بلکه منظورم این هست که اختلاف دمایی 0.625 یا 0.125 خیلی کمه و تو عمل اگه بخواهیم تمام این بیت ها رو روی lcd نشون بدیم این عدد ها مرتب بالا و پایین میشه و جالب نیست بنابراین با گزاشتن دستوری مثل:
                                کد:
                                Config Single = Scientific , Digits = 1
                                ارقام اضافی رو روند کنیم و نهایتا تا یک رقم نشون بدیم
                                منظور من از پرش(هر دو جا که به کار بردم) همین بالا و پایین شدن اعداد اعشاری بود که جالب نیست

در مورد موتور هم اگه کلید نزارید با چی می خواید رو 45 درجه توقف کنید اگه منظورتون با تایمر هست که زیاد جالب نیست چون توی دوره جوجه کشی وزن تخم مرغ ها عوض میشه+اسطحکاک مکانیکی+اگه وسط چرخش برق بره+... با عث میشه که به مرور زاویه ها عوض بشه
                                دعا کنید برای من

چی شد پس لطفا همین حالا!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X