اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] راه اندازی ماژول HC-05

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه] راه اندازی ماژول HC-05

نوشته اصلی توسط hamed-pc نمایش پست ها
    سلام
    من مازول HC-05 با برد راه انداز تهیه کردم
    قبل از متصل کردن ماژول به VCC با نگه داشتم کلید روی ماژول و متصل کردن VCC ماژول به حالت AT وارد میشه و ال ای دی چشمک آرام میزنه به رنگ قرمز
    تا اینجا درست
    حالا دستورات را هم که میزنم کاملا قبول میکنه . اما به دستور مک آدرس که میرسه با دستور AT+ADDR مک آدرس رو نمایش میده اما ناقص نشون میده یعنی عدد کامل مثلا باید اینطوری باشه
    2016:82:12345
    اما ماژولیکه من خریدم اینطور نشون میده 2016:82:1234یعنی اعداد کمتر داره نشون میده نا گفته نمونه مقاومت تقسیم ولتاژ یک کیلو اهم و 2.2 کیلو اهم استفاده کردم . یعنی به جای 2 کیلو اهم 2.2 کیلو اهم استفاده کردم . آیا میتونه این مورد باعث این تعغیر مک آدرس بشه ؟ وقتی هم که میخوام از دستور AT+BIND
    برای معرفی مک آدرس برای ارتباط دو ماژول به هم استفاده کنم ارور ERROR 7 رو نمایش میده لطفا راهنمایی کنیید آیا ماژول ها مشگل دارند یا مورد دیگه ای هستش
    حواسم نبود زیر خاکی انگار آوردم بیرون شرمنده
    خب مورد بالا که فعلا حل نشد . اما هر دو برد به هم متصل شدند . اما متاسفانه حواسم نبود برد دوم را که باید پایه RX را محافظت و تقسیم ولتاژ میکردم نکردم متاسفانه از کار افتاد . و ولتازش رو وقتی میگیرم به زیر 2.5 ولت میرسه که نشانه جریان کشیدن هستش

اینو گفتم تا دوستا ن دقت کنند حتما حتما حتما ولتاژ پایه RX را نزارن بیشتر از 3.3 ولت بشه و با مقاومت تقسیم ولتاژ کنند . ما که یه 15 تومان دیگه در عرض 24 ساعت افتادیم . خیلی حال گیری بود .
    ارائه سرویسهای اینترنت WiFi , ADSL ویژه مجتمع های مسکونی و اداری

دیدگاه

حواسم نبود زیر خاکی انگار آوردم بیرون شرمنده
      خب مورد بالا که فعلا حل نشد . اما هر دو برد به هم متصل شدند . اما متاسفانه حواسم نبود برد دوم را که باید پایه RX را محافظت و تقسیم ولتاژ میکردم نکردم متاسفانه از کار افتاد . و ولتازش رو وقتی میگیرم به زیر 2.5 ولت میرسه که نشانه جریان کشیدن هستش

اینو گفتم تا دوستا ن دقت کنند حتما حتما حتما ولتاژ پایه RX را نزارن بیشتر از 3.3 ولت بشه و با مقاومت تقسیم ولتاژ کنند . ما که یه 15 تومان دیگه در عرض 24 ساعت افتادیم . خیلی حال گیری بود .
      سلام
      خود ماژول بلوتوث HC05 یوزارتش تحمل 5 ولت رو داره من زدم نسوخته ولی مبدلش رو نمیدونم کارنکردم باهاش HC05 مثلا با مگا 32 راحت کار کرد ولی با مگا هشت نه باید حتما ولتاژشون یکی میبود تقسیم مقاومتیم زدم فایده نداشت یه 7805 گذاشتم ودوتا دیود بعدش هم بلوتوث و هم میکرو رو از بعد از دیود ها گرفتم تغذیشونو بدون هیچ مشکلی کار کردن
      موفق باشید
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
        سلام
        خود ماژول بلوتوث HC05 یوزارتش تحمل 5 ولت رو داره من زدم نسوخته ولی مبدلش رو نمیدونم کارنکردم باهاش HC05 مثلا با مگا 32 راحت کار کرد ولی با مگا هشت نه باید حتما ولتاژشون یکی میبود تقسیم مقاومتیم زدم فایده نداشت یه 7805 گذاشتم ودوتا دیود بعدش هم بلوتوث و هم میکرو رو از بعد از دیود ها گرفتم تغذیشونو بدون هیچ مشکلی کار کردن
        موفق باشید
        من از مبدلش یعنی با برد راه انداز استفاده کردم . مشگلی نبود اما این برد راه انداز رو باید روی پایه RX هم هدایت میکردند که مقسم ولتاژ باشه که مدار RX آسیب نرسه .

دیدگاه

من از مبدلش یعنی با برد راه انداز استفاده کردم . مشگلی نبود اما این برد راه انداز رو باید روی پایه RX هم هدایت میکردند که مقسم ولتاژ باشه که مدار RX آسیب نرسه .
          بدون مبدل تست کنید فقط ولتاژ تغذیه 3.3 ولت باشه مشکلی واسش پیش نمیاد یوزارتش تحمل 5 ولت رو دارن تست کنید شاید سالم باشه
          بدرود
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
            بدون مبدل تست کنید فقط ولتاژ تغذیه 3.3 ولت باشه مشکلی واسش پیش نمیاد یوزارتش تحمل 5 ولت رو دارن تست کنید شاید سالم باشه
            بدرود
            ممنون
            ماژول روشن میشه و در حالت مود AT هم با کلید قرار میگیره اما وقتی دستور از TX مبدل به RX ماژول میرسه عکسالعمل نداره . حتما به پین RX مشکلی وارد شده .
            با گوشی به ماژول متصل میشم اطلاعات ارسال میشه به مازول و تحویل میده روی مانیتور اما از سیستم به گوشی نمیرسه . یه جورایی یه طرفه شده
            اما خیلی سوختم اینطوری شد 24 ساعت نشد خراب شد . ارزونترین جایی هم که پیدا کرد با برد راه انداز 15 تومانه پایینتر نیست
            ای کاش میشد در حالت مد AT از بلوتوث وارد شد و یا از پین دیگه ای وارد شد به جای RX استفاده کرد

دیدگاه

سلام مجدد
              دیروز رفتم یکی دیگه ماژول تهیه کردم و ارتباط برقرار شد مشگلی هم نیست
              سئوالم اینه که بالاترین سرعت ممکنه با این مازول که کمترین ارور و خطا رو داشته باشه چه بادریتی هستش ؟ البته برد مورد نظرمون نهایت دو متره . اما محیط یه کوچولو میتونه نویز داشته باشه . لطفا بگیرد چه بادریتی بزارم که بالاترین سرعت بدون مشگل باشه
              ممنونم

دیدگاه

سلام مجدد
                سئوال داشتم در مورد ارتباط دو طورفه ماژول hc-05 الان دو تا مازوب با هم ارتباط دارند و دیتا هم ما بینشون رد و بدل میشه توسط تستیکه انجام شد
                منتها میخوام بدونم آیا برای ارسال اطلاعات مثلا از یک میکرو که به واسطه آی سی ft232 انجام میشده که با کابل یو اس بی ارتباط داشته . آیا میشه همین ارتباط رو با ماژول انجام داد ؟ آیا باید هر دو طرف هم ای سی ft 232 استفاده بشه ؟

دیدگاه

سلام
                  من ابتدا پایه های برق بلوتوث hc-05 را به پین های آردینو یونو با ولتاژ 3.3 ولت وصل کردم ولی حتی روشن هم نشد، در صورتی که در فیلم های آموزشی روشن میشد. ولی وقتی به 5 ولت وصل میکردم راحت روشن می شد. آیا اینطوری به بلوتوث صدمه نمیرسه؟ چونکه روش نوشته Level :3.3 V .

دیدگاه

https://www.google.com/url?sa=i&url=...AAAAAdAAAAABAE
                    نوشته اصلی توسط احمدرضا انصاری نمایش پست ها
                    سلام
                    من ابتدا پایه های برق بلوتوث hc-05 را به پین های آردینو یونو با ولتاژ 3.3 ولت وصل کردم ولی حتی روشن هم نشد، در صورتی که در فیلم های آموزشی روشن میشد. ولی وقتی به 5 ولت وصل میکردم راحت روشن می شد. آیا اینطوری به بلوتوث صدمه نمیرسه؟ چونکه روش نوشته Level :3.3 V .
                    سلام
                    ماژول بلوتوث رو تهیه کردید یا ماژول به همراه برد کمکی؟
                    با برد کمکی از 3.6 تا 5.5 ولت کار می کنه: https://www.google.com/url?sa=i&url=...AAAAAdAAAAABAE
                    بدون برد کمکی بین 3 تا 3.6 ولت:

احتمال زیاد ماژول شما با برد کمکی هست که با 3.3 روشن نمیشه.
                    ولی اگر بدون برد کمکی هست و با 3.3 روشن نمیشه مشکل داره
                    موفق باشید

دیدگاه

سلام
                      به همراه برد کمکی هستش.
                      اکی
                      ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X