اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] راه اندازی ماژول HC-05

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه] راه اندازی ماژول HC-05

با سلام خدمت دوستان کسی راجع به طریقه ارتباط صوتی برفرار کردن با ماژول چیزی میدونه.این قابلیت روش هست ولی متاسفانه مغفوب مونده :cry:
    هیچ و دگر هیچ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط explode
      با سلام خدمت دوستان کسی راجع به طریقه ارتباط صوتی برفرار کردن با ماژول چیزی میدونه.این قابلیت روش هست ولی متاسفانه مغفوب مونده :cry:
      این ماژول از SPP پشتیبانی میکنه
      شما باید ماژولی بخری که از PCM پشتیبانی کنه مثل BCD100 ماله شرکت Sena

دیدگاه

پاسخ : مشکل با ماژول hc05

نوشته اصلی توسط Homayon
        این یکی از پروژه هایی هست که از این ماژول توش استفاده کردم امیدوارم بدرت بخوره

http://uplod.ir/bx2hyp4ca14j/Bluetooth_Remote_Control.rar.htm
        خدا خیرت بده ...

مرامتو .. @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
        بـرای نـاراحت شدن فـرصت بسیـار است !!

چـرا به فـردا موکـولش نکنیم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SUTO
          مهندس ممنونم بابت مدارتون

شما که زحمت کشیدید ، لطف کنید توضیحات تکمیلی این پروژه که چی هست و چکارمیکنه و مهمتر لیست کامل

قطعات رو قرار بدین تا بتوانیم از این مدار استفاده کامل را ببریم ... (شماتیک یه کمی با قطعات موجود روی pcb فرق داره ظاهرا ... به هر حال قطعات روی برد چه مقدار هستن ؟؟ )

نحوه ارتباط این مدار با گوشی هست یا کامپیوتر ؟؟ به چه صورت ؟؟

لطف می کنید اگر به سوالاتم جواب بدین @};- @};-
          بـرای نـاراحت شدن فـرصت بسیـار است !!

چـرا به فـردا موکـولش نکنیم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SUTO
            مهندس ممنونم بابت مدارتون

شما که زحمت کشیدید ، لطف کنید توضیحات تکمیلی این پروژه که چی هست و چکارمیکنه و مهمتر لیست کامل

قطعات رو قرار بدین تا بتوانیم از این مدار استفاده کامل را ببریم ... (شماتیک یه کمی با قطعات موجود روی pcb فرق داره ظاهرا ... به هر حال قطعات روی برد چه مقدار هستن ؟؟ )

نحوه ارتباط این مدار با گوشی هست یا کامپیوتر ؟؟ به چه صورت ؟؟

لطف می کنید اگر به سوالاتم جواب بدین @};- @};-
            http://uplod.ir/m8zedc3isd09/Bluetooth_Remote_Control.rar.htm

دیدگاه

سلام
              من توی راه اندازی ماژول مشکل دارم!
              من چون ولتاژ مرجعم 5ولته،با مقاومت 1کیلو اهمی و2کیلو اهمی تقسیم ولتاژ میکنم واز2سرمقاومت2کیلویی ولتاژ3.3ولت را به ماژولم تغذیه میدم وقبل تغذیه پایه34 را زمین میکنم وبعداز تغذیه،پایه34را1میکنم.
              اما بعداز اعمال تغذیه،ال ای دی متصل به پایه 31روشن نمیشه!و حتی ماژول را نیز نمیتوان با موبایل یا بلوتوث لپ تاپ پیدا کرد!
              میخواستم راهنماییم کنین که آیا مشکل از ماژوله یا کاری نیاز هست که انجام بدم ونمیدم!؟؟؟
              لطفاااااااااااا هر چه سریعتر راهنماییم کنین.
              ممنون...
              به هر نحوی که شده پادشاه باش حتی اگر قلمروات به اندازه ی عرض شانه هایت باشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashkana2
                سلام
                من توی راه اندازی ماژول مشکل دارم!
                من چون ولتاژ مرجعم 5ولته،با مقاومت 1کیلو اهمی و2کیلو اهمی تقسیم ولتاژ میکنم واز2سرمقاومت2کیلویی ولتاژ3.3ولت را به ماژولم تغذیه میدم وقبل تغذیه پایه34 را زمین میکنم وبعداز تغذیه،پایه34را1میکنم.
                اما بعداز اعمال تغذیه،ال ای دی متصل به پایه 31روشن نمیشه!و حتی ماژول را نیز نمیتوان با موبایل یا بلوتوث لپ تاپ پیدا کرد!
                میخواستم راهنماییم کنین که آیا مشکل از ماژوله یا کاری نیاز هست که انجام بدم ونمیدم!؟؟؟
                لطفاااااااااااا هر چه سریعتر راهنماییم کنین.
                ممنون...
                اون وقت مقاومت RL که خود ماژول داره و با 2 کلیویی موازی میشه رو در نظر نمیگیری؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadfa91
                  اون وقت مقاومت RL که خود ماژول داره و با 2 کلیویی موازی میشه رو در نظر نمیگیری؟
                  نه!من نمیدونستم!
                  باید چیکارکنم الان؟چه جوری با منبع۵ولت تغذیه ماژولم روتامین کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashkana2
                    نه!من نمیدونستم!
                    باید چیکارکنم الان؟چه جوری با منبع۵ولت تغذیه ماژولم روتامین کنم؟
                    یه دیود 1n4148 سر راهش بزارین

دیدگاه

یه دیود 1n4148 سر راهش بزارین
                      کسی میدونه مقاومت بار ماژول چقدره؟چون توی دیتاشیتش چیزی ننوشته!
                      خب الان به نظرشما بااون طریقی که من ماژولم رو تغذیه میدم،مشکلش چی هست؟
                      ومنظورتون از سرراهش دیود بزارم،منظورتون بعد ازمقاومت۲کیلو هست؟

دیدگاه

برای تغذیه ماژول خیلی راه ها هست که معمول ترینش استفاده از گولاتور 3.3 ولتی هست. یکی دیگش تقسیم مقاومتیه که ملزم به دونستن مقاومت ورودی ماژول هست. راه دیگه اینه 5 ولت رو از یه دیود 1n4148 رد کنی تا مقداری افت کنه و بعد به ماژول بدی.

دیدگاه

برای تغذیه ماژول خیلی راه ها هست که معمول ترینش استفاده از گولاتور 3.3 ولتی هست. یکی دیگش تقسیم مقاومتیه که ملزم به دونستن مقاومت ورودی ماژول هست. راه دیگه اینه 5 ولت رو از یه دیود 1n4148 رد کنی تا مقداری افت کنه و بعد به ماژول بدی.
                          ممنون بابت راهنمایی هاتون
                          امیدوارم که مشکلم بااستفاده ازیکی ازراه های پیشنهادیتون حل بشه

دیدگاه

سلام دوستان
                            من مشکل تغذیه دادن به ماژولم رو داشتم که باکمک دوستان برطرف شد(دستشون درد نکنه. )
                            الان ماژولم راه اندازی میشه وبابلوتوث های مجاورش راحت پیر میشه ولی نمیدونم چرا نه از طریق برنامه اندروید(sena bterm)ونه از طریق لپ تاپ (برنامهserial communicator) فرمان نمیگیره!
                            هر دستوری که بهش میدم هیچ واکنشی نشون نمیده.حتی پاسخ خطا هم برنمیگردونه. :angry:
                            میخواستم ببینم از دوستان کسی هست که بابرنامه اندروید کار کرده باشه وجواب گرفته باشه؟؟؟
                            لطفا سریع جواب بدید.... :cry2:
                            ممنون

دیدگاه

از یه طرف دیتا رو میدی از طرف دیگه میگیری و تمام. دیگه نباید انتظار داشته باشی بهت پاسخ بده روی مد at command نیست که بهت پاسخ بده

دیدگاه

سلام
                                من این ماا¾ژول رو هم توی مد Master و هم Slave کار کردم و جواب گرفتم با گوشیم. ولی مشکل اینجاست که وقتی من میخوام به یک هندزفری بلوتوث از طریق این ماژول وصل بشم اصلا وصل نمیشه و هی تلاش میکنه که وصل بشه ولی میره توی Connecting بعد از چند دقیقه قطع میشه . هندزفری بلوتوث من پسوردش 0000 هست . چه جوری میتونم بهش وصل بشم. هرچی توی دیتاشیت بالا پایین کردم نتونستم دستوری پیدا کنم که بتونه به بلوتوث های با پسورد وصل بشه. لطفا بنده رو راهنمایی کنین.
                                یا حق

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X