اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

نوشته اصلی توسط ah rad
    من پروگرامرم دلتا تراشه هستش. وخودش از تو برنامه بسکام مستقیم پروگرام میکنه.پس نیاز به تغییر در فیوز بیتا نیست چون خودش تو برنامه تنظیم کرده، درسته؟
    سلف هم اقا مهدی نوشته بودن 100میکرو جواب نداده و 68 میکرو گذاشته بودن.منم 68 گذاشتم.شما 63 میکرو گذاشتید؟
    خوب شما جهت اطمینان یه نیگاه به فیوزها بنداز.اون عکسی که آقا مهدی در مورد فیوز ها گذاشته توی همین تاپیک هست.فکر کنم صفحه 9 باشه.
    تعجب من هم در مورد همین سلفه که چرا با اینکه مقدار کمتره ولی فرکانس بیشتر شده؟شما مقدار قطعاتو دقیق چک کردی؟دوباره چک کن.
    من 5 تا خازن نو 100 میکرویی گرفتم، یکیش500میکرو!! از آب در اومد.
    عدد ها رو برا این گفتم که با راهنما چک کنی.سلف من 84 میکرو بود.

دیدگاه

اقا مهدی اون رله چی کار میکنه؟کارش چیه؟
      من میخوام اون رله رو هم مثل بکلایت کنمش و فقط وقتایی که نیازه یه دکمه رو بزنیم و بعد مثل بکلایت خودش رله قطع شه چون پرمصرفترین قطعهمون این رلهست!
      من مدارو نساختم واسه همین نمیدونم رله چطور عمل میکنه و مثلا وقتی میزنم قسمت سلف سنج رله همینطور وصل میمونه یا نه
      خلاصه میخوام رله رو هم یه کم از مصرفش کم کنم نظرتون چیه؟ راهنمایی کنید ممنون میشم
      عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
      مخترع برتر شمال غرب سال 96
      مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
        اقا مهدی اون رله چی کار میکنه؟کارش چیه؟
        من میخوام اون رله رو هم مثل بکلایت کنمش و فقط وقتایی که نیازه یه دکمه رو بزنیم و بعد مثل بکلایت خودش رله قطع شه چون پرمصرفترین قطعهمون این رلهست!
        من مدارو نساختم واسه همین نمیدونم رله چطور عمل میکنه و مثلا وقتی میزنم قسمت سلف سنج رله همینطور وصل میمونه یا نه
        خلاصه میخوام رله رو هم یه کم از مصرفش کم کنم نظرتون چیه؟ راهنمایی کنید ممنون میشم
        اتفاقا اون رله اصلی ترین بخش مدار هست . کارش سویچ کردن بین حالت سلف سنج و خازن سنج هست.
        جاش هیچ چیز دیگه ای نمی تونین بزارین. :agree:
        [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
        درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

سلام
          من این پروژه رو ساختم اما چون bs250 گیر نیوردم از bss92 استفاده کردم، اما مدارم اصلا روشن نمیشه؟
          حتی ولتاژ به رگولاتور هم نمیرسه! چی کار کنم؟
          الان که دیتاشیت این دوتا رو نگاه کردم دیدم ترتیب پایه هاشون فرق میکنه! فکر کنم فت ها سوخته باشن.
          باید برم سراغ بی اس 250
          شما جایگزینی نمیشناسید که ترتیب پایه هاش یکی باشه؟
          سلام
          دوست عزیز BSS92 ترتیب پایه هاش با BS250 فرق میکنه شما قبل از مونتاژ باید به دیتاشیت نگاه میکردید! الانم به احتمال زیاد سوخته ماسفت ها عوض کنید اما من با bss92 جواب نگرفتم باید ماسفت های دیگه رو امتحان کنم چون bs250 دیگه گیر نمیاد...

ah rad جان مقدار :
          Const Pre_flight_elm_low_range_cal = 9.5013
          اشتباهه که یا ماسفت هات مشکل دارن یا یکی از قطعات مربوط به مدار RC یا روغن لحیم روی فیبر ایجاد مشکل کرده برای همین مقدار پایین رو درست اندازه نمیگیره. حداکثر رنج اندازه گیری 2200 میکرو در حالت RC هست. درضمن فرکانس اسیلاتورت مقداری زیاد شده یه سلف چند میکرو بیشتر بزار تا به زیر 600 کیلوهرتز برسه

ارمین جان جناب بیگدلی کامل گفتند کار رله چیه. شما نمیتونی رله رو حذف کنی کار سوییچ بین حالت هارو انجام میده. رله حدودا اندازه یه بکلایت LCD مصرف داره زیاد نیست که

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7

ah rad جان مقدار :
            Const Pre_flight_elm_low_range_cal = 9.5013
            اشتباهه که یا ماسفت هات مشکل دارن یا یکی از قطعات مربوط به مدار RC یا روغن لحیم روی فیبر ایجاد مشکل کرده برای همین مقدار پایین رو درست اندازه نمیگیره.
            سلام دادا مهدی الان دوباره از صفر شروع کردم به پروگرام کردم.مقداربه 10.0313تغییر پیدا کرد(اما سازنده 27.13 در اورده)
            فرکانس همچنان 620کیلو
            الان خازنای ظرفیت بالا درسته وسلفم تقریبا درست اندازه میگره اما خازنای زیر1 میکرو کلا توهیچ روشی درست نیست. :cry2:

ماسفتاهم که تعویض کردم تازه.حداقل چند بار برد رو با الکل شستم.
            دیگه موندم چکار کنم.فردا سلفمو با100میکرو که این نشونش میده89عوض میکنم ببینم چی میشه
            [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

دوستان فک کنم ی بروز رسانی و ایرانیزه لازم داره این برد
              من ss92a با ترتیب پایه ها نصب کردم ولی روشن نشد
              درضمن چرا با همین دو کلید یا اضافه کردن چند کلید دیگه عمل کالیبره رو انجام ندیم که حی مشکلات بسیار
              برنامه باید تصحیح می شد
              هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
              بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
              میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

با تشکر از اقای بیگدلی و مهدی جان
                مهدی فک کنم رله حدود 50 میلی جریان میکشه و درسته حالا زیادم نیست ولی میخوام دیگه اوج پاور سیوینگ باشه :d
                من میخوام اینطوری بشه که مثلا وقتی حالت مثلا سلف سنج رو انتخاب میکنیم و رله وصل میشه اگه مثلا چند دقیقه اسفتاده نشه دستگاه خودش رله رو خاموش کنه و از حالت سلف سنج خارج شه و مثلا برگرده به حالت خازن سنج!
                وقتی رله روشنه دستگاه رو چه حالتی میره؟سلف سنج یا خازن سنج؟
                عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                مخترع برتر شمال غرب سال 96
                مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

این دیگه داره منو دیونه میکنه :angry:
                  قبل تعویض سلف،دوباره تست کردم فرکانس شد589کیلو اما باز مشکل قبلی پابرجاس!!

این مدت زمانی که سر این الافم اگه کارگری کرده بودم تا الان پول یهLCRمتر خوب کار کرده بودم
                  [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                    این مدت زمانی که سر این الافم اگه کارگری کرده بودم تا الان پول یهLCRمتر خوب کار کرده بودم
                    سلام ، به این زودیا نا اومود نشو

من خودم خیلی دردسر کشیدم ، ولی بعد از اینکه مدارم شروع به کار کرد ، همه خستگی ها به در شد !!!

چند تا نکته میگم حتما رعایت کن :
                    همیشه بعد از لحیم کاری ، بردت رو با کنتاکت شور بشور !
                    ترجیحا از ATmega8L استفاده کن ATmega8a یه جوریه
                    سیم کلید هارو تا اونجا که راه داره کوتاه انتخاب کن
                    برای اتصال خازن و سلف به مدار از سوکت مادگی اسپیکر استفاده کن و سیم هارو خیلی کوتاه انتخاب کن
                    یک بار کاملا دقیق مقدار المان هارو به نقشه چک کن ( مشکل اصلی من جابجا گذاشت یه مقاومت 100 اهم بود ... )
                    با حوصله کار کن ! و مراحل رو طبق راهنما دنبال کن
                    انشاالله که شما هم نتیجه بگیری ...
                    - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                    ارتباط با من : ir02x6
                    طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

با سلام و تشکر از دوستان عزیز
                      من تو مدار اسیلاتور مشکل دارم
                      با پروتئوس جواب میده اما تو عمل خروجی نداره !
                      تغذیه رو 5 ولت دادم

این مدارشه ، نمیدونم چطور باید اینجا میذاشتم ببخشید
                      http://uplod.ir/lb8nwwhllrt8/lm311.JPG.htm

آیا لازمه خروجی lm311 رو تقویت کنم بعد به میکرو بدم؟
                      عظمت را در چشم کسانی دیدم که بی توقع مهربانند .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alonejax
                        با سلام و تشکر از دوستان عزیز
                        من تو مدار اسیلاتور مشکل دارم
                        با پروتئوس جواب میده اما تو عمل خروجی نداره !
                        تغذیه رو 5 ولت دادم

این مدارشه ، نمیدونم چطور باید اینجا میذاشتم ببخشید

آیا لازمه خروجی lm311 رو تقویت کنم بعد به میکرو بدم؟
                        عکس رو من نتونستم ببینم.
                        خروجی LM311 هم مربعی شده و هم تقویت شده . باید مستقیم بدی به میکرو . می تونی یه مقاومت هم تو مسیر سری کنی یا نکنی! با خودته.
                        [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
                        درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

نوشته اصلی توسط Ir02x6
                          سلام ، به این زودیا نا اومود نشو

من خودم خیلی دردسر کشیدم ، ولی بعد از اینکه مدارم شروع به کار کرد ، همه خستگی ها به در شد !!!

چند تا نکته میگم حتما رعایت کن :
                          همیشه بعد از لحیم کاری ، بردت رو با کنتاکت شور بشور !
                          ترجیحا از ATmega8L استفاده کن ATmega8a یه جوریه
                          سیم کلید هارو تا اونجا که راه داره کوتاه انتخاب کن
                          برای اتصال خازن و سلف به مدار از سوکت مادگی اسپیکر استفاده کن و سیم هارو خیلی کوتاه انتخاب کن
                          یک بار کاملا دقیق مقدار المان هارو به نقشه چک کن ( مشکل اصلی من جابجا گذاشت یه مقاومت 100 اهم بود ... )
                          با حوصله کار کن ! و مراحل رو طبق راهنما دنبال کن
                          انشاالله که شما هم نتیجه بگیری ...
                          من چند بار پشت برد رو با الکل شستم.مشکلم اینه که هر دفعه فرکانس یه چیز در میاد یه بار 620 کیلو یه بار580 یه بار590 و...
                          یه چند تا عکس اپ کردم شاید شما چیزی رو ببیند که من بهش توجه نکردم.

الانم میکرو رو عوض میکنم وتست میکنم

ویرایش:
                          با تعویض میکرو نیز نتیجه های قبلی (کارکرد مدار rc)حاصل شد.امشبم که صرف این شد مرحله بعد تعویض سلف.

دیدگاه

امیر حسین بیگدلی و ah rad عزیز ، ممنون از توجهتون
                            یه فرکانس متر دارم که با مگا8 ساختم ، کریستالش 11059200 هست
                            هر از گاهی فرکانس رو نشون میده بعد صفر میشه
                            برق شهر رو 50 نشون میده ، اما اسیلاتور lm311 رو نه
                            فکر میکنم مشکل از مداره ، چند بار تابحال رو برد برد مدارو بستم ، ولی خروجیش لحظه ای هست
                            فقط لحظه روشن شدن خروجی داره بعد صفر میشه
                            کسی میتونه راهنماییم کنه؟
                            لینکی که گذاشتم مدارشه ، تست کردم سالمه
                            عظمت را در چشم کسانی دیدم که بی توقع مهربانند .

دیدگاه

ah rad جان به احتمال زیاد مقدار یکی از قطعاتت اشتباه هست. مقدار فرکانس اسیلاتور ارتباطی به مدار خازن سنج روی حالت RC نداره این 2 تا رو قاطی نکن!
                              فرکانس من هم 610 کیلو هرتز بود زیاد روش حساس نشده چون توی محاسبات مدار لحاظ میشه

armin_gera جان حافظه میکرو کاملا پر هست و دیگه نمیشه بهش چیزی اضافه کرد مگه این که تغییراتی درش بدی تا مقداری حافظه خالی بشه. اصلا به نظر من نیازی به این کارا نیستا! 0.3 امپر خیلیه؟!
                              روی حالت سلف سنج رله روشن میشه.

جناب beheshtiam صندوق پیامتون رو خالی کنید تا بتونم به پیامتون جواب بدم

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

نوشته اصلی توسط ah rad

آقا فکر کنم ترانزیستور نزدیک به دیود ورودی ، ترکیده oo:
                                - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                                ارتباط با من : ir02x6
                                طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X