اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

نوشته اصلی توسط hamidelectroniic
    نوع 100 نانو و 1 نانو این مدار که 63 ولتش هم نیست و 100 ولت به بالا داره!
    سلام ؛ ولتاژ خازن بالا باشه مشکلی پیش نمیآد ...
    شما همه رو 100 یا 63 ولت بگیر ...
    - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
    ارتباط با من : ir02x6
    طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

سلام خدمت دوستان گرامی و عرض معذرت که دیگه کمتر به انجمن سر میزنم. خدمت شما عرض کنم که مدار حتما به BS250 نیاز داره (تا اونجایی که من مشابه هارو امتحان کردم هیچ کدوم جواب ندادن) برای خریدش هم از فروشگاه هایی که دوستان لینکش رو گذاشتن صفحه قبل اقدام کنید. فروشگاه پایا فروشگاه خوبیه برای مثال. خدمت اون دوستی که گفتن از مراحل پروگرام و کالیبراسیون فیلم بگیرم عرض کنم که متاسفانه امکان انجام این کار رو ندارم چون مدار خودم پیشم نیست. دست به دست میچرخه بین رفقا تا ازش استفاده کنن و از روش بسازن! در ضمن خیلی از دوستان توی این چند وقت مشکل پروگرام و... داشتن اما تونستن با اجرای دقیق و قدم به قدم راهنمای اصلی مشکلشون رو حل کنن. مصمعنا شما هم میتونی مشکلتو جل کنی. سوالی داشتی من و دوستان که لطف میکنن پیگیر این تاپیگ هستن حتما کمک میکنن

دیدگاه

اگرکسی دنبال BS250 هستش تبریزپاساژچهل ستون مغازه وورغون موجوده درضمن ازآقای مهدی7 وسایردوستان خواهش می کنم یک فیلم آموزش ازپروگرم کردن وکالیبره کردن این پروژه ماروبی نصیب نزارن . :job:

دیدگاه

سلام دوستان، میشه نگاهی به جعبه زیر بندازید ببینید این جعبه خوبه برای این مدار و آیا از این استفاده کردید برای این پروژه؟
          کد:
          http://esam.ir/590065
          شبیه جعبه آقا مهدی هست در اندازه 150*100*43 میلیمتر

دیدگاه

سلام دوستان، میشه نگاهی به جعبه زیر بندازید ببینید این جعبه خوبه برای این مدار و آیا از این استفاده کردید برای این پروژه؟
            آره اندازه ش مناسبه به گمانم ،PCB هم هست و اندازه ش معلومه.آقا ما مشتاق اینیم یکی دیگه به جمع سازندگان این وسیله ااضافه بشه :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alisardarzadeh
              آره اندازه ش مناسبه به گمانم ،PCB هم هست و اندازه ش معلومه.آقا ما مشتاق اینیم یکی دیگه به جمع سازندگان این وسیله ااضافه بشه :nice:
              ممنون دوست عزیز
              واسه همین پرسیدم چون pcb اندازش حدود 11 در 8 هست و چون جعبه بزرگتر از اینه گفتم شاید به مشکل بخورم بعد خرید و نشه pcb داخل جعبه بستش
              آقا وحید و آقا مهدی میشه اندازه جعبه خودتون رو بگید؟

دیدگاه

سلام
                سایز جعبه من اگه درست یادم باشه 13 در 9 بود

دیدگاه

سلام
                  دوستان کسی ماسفت bs250 خواست از لینک زیر سفارش بده که صفحه قبل هم یکی از دوستان گفتند :
                  کد:
                  http://www.sprshop.ir/Market/d9174.aspx
                  من خودم 30 تا سفارش دادم خیلی سریع رسید دستم! جمعه سفارش دادم، شنبه ارسال کردند و امروز رسید.
                  قیمتشون هم خیلی خوبه دونه ای 300

دیدگاه

دوستان توجه داشته باشن که حتماً پایه ی گیت این ماسفت رو Pull Up کنید و گرنه جواب درستی نمیگیرید.اگه نیاز بود بگید تا عکس پشت مدار خودمو بذارم

دیدگاه

آقای alisardarzadeh اگه کمی توضیح بدین وراهنمایی کنیدکه چه جوری پایه گیت ماسفت رو Pull Up کنیم وعکس روهم بزارین ممنون میشم . مرسی :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alixxzaellp
                        آقای alisardarzadeh اگه کمی توضیح بدین وراهنمایی کنیدکه چه جوری پایه گیت ماسفت رو Pull Up کنیم وعکس روهم بزارین ممنون میشم . مرسی :smile:
                        Pull-Up یعنی اینکه یه سر مقاومت را به تغذیه مدار و یه سر دیگش به گیت وصل بشه ...
                        اگر ماسفت شما از نوع کانال مثبت باشد مثل BS250 موقعی که گیت آن را pull-up کنیم و به خود گیت هیچ فرمانی ندهیم ماسفت خاموش است
                        [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
                        معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
                        معرفی نرم افزار Codewizard PWM
                        با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

خیلی ممنون از دوست عزیزمون که زود تر توضیح دادن.Pull Up کردن این ماسفت برای جلوگیری از سوختنش توصیه میشه.اگر به پشت مدارت یه نگاهی بیاندازی نزدیکترین تغذیه رو با مولتی متر میتونی پیدا کنی.اینم عکس پشت مدار من :

مقدار مقاومت هم 10 کیلو هست

دیدگاه

سلام
                            من مدار رو ساختم...
                            چند تا مشکل دارم....
                            اولا مدار رو با 12 ولت روشن میکنم میزنه باتری کمه.... با 24 ولت مدار رو روشن میکنم میزنه q=7!!!!
                            بعد کلید نول من کار نمیکنه... نمیدونم چرا...
                            ممنون میشم یکی نحوه پروگرم کردن مدار رو توضیح بده.... چون من تو زمینه دیجیتال تازه کار هستم....
                            در ضمن سرعت میکرو بسیار پاییین هست :cry:

دیدگاه

سلام
                              من مدار رو ساختم...
                              چند تا مشکل دارم....
                              اولا مدار رو با 12 ولت روشن میکنم میزنه باتری کمه.... با 24 ولت مدار رو روشن میکنم میزنه q=7!!!!
                              بعد کلید نول من کار نمیکنه... نمیدونم چرا...
                              ممنون میشم یکی نحوه پروگرم کردن مدار رو توضیح بده.... چون من تو زمینه دیجیتال تازه کار هستم....
                              در ضمن سرعت میکرو بسیار پاییین هست :cry:
                              رگولاتور رو چک کن ببین 5 ولت خروجی میده یا نه.در ضمن 24 ولت داغون میکنه رگولاتورت رو!!!همون 10 ولت رو بهش بده.شاید رگولاتور رو برعکس زدی.اگه میتونی با مولتی متر ورودی جریان کشی مدارت رو چک کن ببین چقدر آمپر میکشه.فعلاً اینا رو امتحان کن...

دیدگاه

اگر روی خروجی رگولاتور خازن نگذارید ممکن هست که به این گونه مشکلات بر بخورید ...
                                حتما در خروجی رگولاتور یک خازن 100 یا 220 یا 470 نانوفاراد مولتی لایر و یک خازن 220 یا 470 یا 680 یا 1000 میکروفاراد الکترولیتی بگذارید ...

موفق باشید
                                [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
                                معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
                                معرفی نرم افزار Codewizard PWM
                                با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X