اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میلادی) + دما + سون سگمنت + منبع ت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میل&#157

نوشته اصلی توسط سامان اسدی
    نیازی به دیود زنر نیست
    مدارتون رو اینطوری ببندید
    اینجوری هم خوبه
    به نظرتون دیود زنر بهتره یا این؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمس

نوشته اصلی توسط hamidelectroniic
      اینجوری هم خوبه
      به نظرتون دیود زنر بهتره یا این؟
      مگه قراره که VCC از 5.5 ولت تجاوز کنه؟؟
      5 ولت باشه 2.5 ولت میشه ...
      دوستان در این مدار حتما سعی شود برای جلوگیری از خطای محاسبه از مقاومتهای با درصد خطای 1% کار کنند ...
      بهتره تمام مقاومتها را بین 1 تا 10 کیلو و با درصد خطای 1درصد بگیرید ...
      راستی
      بهتره در خروجی این مدار یک خازن گذاشته شود مثلا بین 100 تا 470 نانو فاراد خوبه ...
      [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
      معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
      معرفی نرم افزار Codewizard PWM
      با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

مگه قراره که VCC از 5.5 ولت تجاوز کنه؟؟
        5 ولت باشه 2.5 ولت میشه ...
        دوستان در این مدار حتما سعی شود برای جلوگیری از خطای محاسبه از مقاومتهای با درصد خطای 1% کار کنند ...
        بهتره تمام مقاومتها را بین 1 تا 10 کیلو و با درصد خطای 1درصد بگیرید ...
        راستی
        بهتره در خروجی این مدار یک خازن گذاشته شود مثلا بین 100 تا 470 نانو فاراد خوبه ...
        نه کلا گفتم
        چون من از دیود زنر 2.7 ولت زیاد دارم برای یه پروژه دیگه استفاده کردم
        با دیود زنر میشه 2.56 ولت که خودتون در اون پروژه راهنمایی کردید و گفتید 2.56 ولت ضرری به مدار نمیرسونه
        گفتم ازشون در این مدار هم استفاده کنم
        برنامه و مدار تغییر دادم و مدار مانند مدار شما بستم

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میل

نه کلا گفتم
          چون من از دیود زنر 2.7 ولت زیاد دارم برای یه پروژه دیگه استفاده کردم
          با دیود زنر میشه 2.56 ولت که خودتون در اون پروژه راهنمایی کردید و گفتید 2.56 ولت ضرری به مدار نمیرسونه
          گفتم ازشون در این مدار هم استفاده کنم
          برنامه و مدار تغییر دادم و مدار مانند مدار شما بستم
          اون طوری که بوش میاد دیود زنرها رو دستت باد کرده هاااااا

اضافه شده در تاریخ :
          خب من کلیدهارو به یک adc وصل کردم

7 سگمنت SNF-3494FSR :
          http://upir.ir/93dey/SNF-3494FSR_34b81.bmp

[hr]

7 سگمنت BQ-M362RD-A :
          http://upir.ir/93dey/BQ-M362RD-A.bmp

برنامه تغییر دادم و قسمت کلیدها مدار مهندس اسدی عزیز گذاشتم
          همونطور که ایشون گفتند مقاومت 1 درصد استفاده کنید.
          برنامه رو طوری نوشتم که مقاومتها یک خورده هم پایین باشن مشکلی پیش نمیاد (در حد همون 1 درصد)، فقط قبل استفاده از مقاومتها اونارو اندازه بگیرید و حتما نباید از 10 کیلو بیشتر باشن و از 9.92 کیلو کمتر باشند.

فقط دوستان من برنامه رو به دلیل موجود نبودن چند قطعه که سفارش دادم و هنوز نرسیده با 7 سگمنت تست نکردم (با lcd تو پروتئوس تست کردم و درست بود).
          بعدا وقتی تست کردم و درست کار کرد که هیچ، مشکلی هم داشت همین پست رو ویرایش میکنم و برنامه جدید جایگزین میکنم
          اگر کسی بتونه برنامه تست کنه ممنون میشم چون میخوام بعد تست کلیدها قسمت فتوسلی که مهندس اسدی قرار دادند هم بهش اضافه کنم
          اگر کسی وقت نکرد برای تست خودم با رسیدن قطعاتم تست میکنم (فعلا که فکر کنم فردا سفارشمو ارسال میکنند).
          PCB هم بعد تست طراحی میکنم و میزارم اینجا

لینک دانلود شماتیک مدار 7 سگمنت SNF-3494FSR به همراه سورس :
          کد:
          http://upir.ir/93dey/SNF-3494FSR_e3548.rar
          لینک دانلود شماتیک مدار 7 سگمنت BQ-M362RD-A به همراه سورس :
          کد:
          http://upir.ir/93dey/BQ-M362RD-A.rar
          وای خدای من
          حمید گیان چقدر گلی ... دمت گرم ... :applause:
          سنسور PIR هم زیاد سخت نیست ... فقط یه مداری میخواد که به میکرو بفهمونه ...
          دوستان با PIR موافقید ؟؟ یا نیازی به این کارها نیست ؟؟
          با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

اون طوری که بوش میاد دیود زنرها رو دستت باد کرده هاااااا
            راستش واسه اون پروژه زنر 2.7 ولت اضافه از یک فروشگاه اینترنتی سفارش دادم که ماشاال... این فروشگاه ها هم 10 تا یا 20 تا نباشه نمیفروشن و بسته ای کردن همه چیزو oo: منم گفتم رو این پروژه هم استفاده کنم

وای خدای من
            حمید گیان چقدر گلی ... دمت گرم ... :applause:
            سنسور PIR هم زیاد سخت نیست ... فقط یه مداری میخواد که به میکرو بفهمونه ...
            دوستان با PIR موافقید ؟؟ یا نیازی به این کارها نیست ؟؟
            ممنون منهدس گیان، کاری نکردم که یه تغییر دادم فقط @};-
            به نظر من فوتوسل خیلی بهتره تا PIR، چه از نظر هزینه، چه از نظر کارایی
            الان یک سنسور PIR کلی دنگ و فنگ میخواد راه بندازی و کلی جا میگیره تو مدار با هزینه زیاد، ماژولش هم که 6 تومان
            اما یه فوتوسل 5 میلیمتری 100 تومان و خیلی هم بهتره
            به نظر من آلارم اضافه کنیم خوبه، اینجوری دیگه نمونه میشه پروژه و عالی، برای آلارم هم پورت خالی هم داریم و مشکلی نداره، ولی نمیدونم با 7سگمنت بشه یا نه

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میل

راستش واسه اون پروژه زنر 2.7 ولت اضافه از یک فروشگاه اینترنتی سفارش دادم که ماشاال... این فروشگاه ها هم 10 تا یا 20 تا نباشه نمیفروشن و بسته ای کردن همه چیزو oo: منم گفتم رو این پروژه هم استفاده کنم
              ممنون منهدس گیان، کاری نکردم که یه تغییر دادم فقط @};-
              به نظر من فوتوسل خیلی بهتره تا PIR، چه از نظر هزینه، چه از نظر کارایی
              الان یک سنسور PIR کلی دنگ و فنگ میخواد راه بندازی و کلی جا میگیره تو مدار با هزینه زیاد، ماژولش هم که 6 تومان
              اما یه فوتوسل 5 میلیمتری 100 تومان و خیلی هم بهتره
              به نظر من آلارم اضافه کنیم خوبه، اینجوری دیگه نمونه میشه پروژه و عالی، برای آلارم هم پورت خالی هم داریم و مشکلی نداره، ولی نمیدونم با 7سگمنت بشه یا نه
              آلارم ؟؟
              آره بابا میشه ...
              یه قسمت میخواد برای تنظیم کردنش ... یه قسمت میخواد برای مقایسه کردنش ...(توی قسمت تایمر1 که هر نیم ثانیه یکبار برنامه پرش میکنه به اون قسمت ...)
              با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میلادی) + دما + سون سگمنت + منبع تغذیه

آلارم ؟؟
                آره بابا میشه ...
                یه قسمت میخواد برای تنظیم کردنش ... یه قسمت میخواد برای مقایسه کردنش ...(توی قسمت تایمر1 که هر نیم ثانیه یکبار برنامه پرش میکنه به اون قسمت ...)
                آخه رو 7سگمنت نمیدونم چطوری باید تنظیم آلارم انجام بدم، حالا این پروژه تو پروتئوس هم نمیشه تست کرد اگر میشد کار راحتتر بود، اما باید رو پروژه انجام بشه که باید هی میکرو پروگرام کنم و تست کنم که طول میکشه
                اگر lcd بود راحت بود، تو نت هم دنبال نمونه گشتم هیچ جا پیدا نکردم که آلارم با 7سگمنت گذاشته باشن

دیدگاه

آخه رو 7سگمنت نمیدونم چطوری باید تنظیم آلارم انجام بدم، حالا این پروژه تو پروتئوس هم نمیشه تست کرد اگر میشد کار راحتتر بود، اما باید رو پروژه انجام بشه که باید هی میکرو پروگرام کنم و تست کنم که طول میکشه
                  اگر lcd بود راحت بود، تو نت هم دنبال نمونه گشتم هیچ جا پیدا نکردم که آلارم با 7سگمنت گذاشته باشن
                  یه کلیدی میگذاری فقط برای ALARM بعدش روی اون دکمه که بزنی روی نمایشگر یک ثانیه عکس زیر را نمایش بده
                  و بعدش دو نقطه وسط ثابت بمونه و بشه اون رو تنظیم کنی ...
                  برای تایید کردنش هم باید دوباره روی همون دکمه بزنی تا از اون قسمت خارج بشه ...
                  در یکی از خروجی ها باید یک بازر گذاشت ...
                  دوستان نظرتون چیه ؟؟
                  با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میلادی) + دما + سون سگمنت + منبع تغذیه

عالیه
                    http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

یه کلیدی میگذاری فقط برای ALARM بعدش روی اون دکمه که بزنی روی نمایشگر یک ثانیه عکس زیر را نمایش بده
                      و بعدش دو نقطه وسط ثابت بمونه و بشه اون رو تنظیم کنی ...
                      برای تایید کردنش هم باید دوباره روی همون دکمه بزنی تا از اون قسمت خارج بشه ...
                      در یکی از خروجی ها باید یک بازر گذاشت ...
                      دوستان نظرتون چیه ؟؟
                      به نظر من که خیلی خوبه، اینجوری پروژه ی کاملی میشه

من در مورد مدار و PCB مهندس وحید گیج شدم
                      توی دیتاشیت SNF-3494FSR نوشته پایه 15 7سگمنت پایه G هستش، اما شما تو PCB این پایه رو آزاد گذاشتید، همینطور پایه 1 و 1 7سگمنت که مربوط به D1 و D2 هستند آزاده
                      در دیتاشیت نوشتهدو تا CP و TP یک پایه هستند، اما تو شماتیک هر کدوم به یک پورت وصل شدند!
                      میشه راهنمایی کنید و توضیح بدید؟ چون میخوام PCB ویرایش کنم برای فوتوسل و کلیدها، اون قسمته مربوط به قرار گرفتن 7سگمنت هم میخواستم مشخص کنم
                      با تشکر

دیدگاه

دوست عزیز من دارم روی pcbجدید کار میکنم کامل شد داخل سایت میزارم
                        http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

چرا اینقدر تو PCB زدن فعالید ...
                          بگذارید اون آلارم هم بگذارید بعدش بریم روی اون کار کنیم ... نظرتون چیه ؟؟
                          با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

من pcb طراحی کردم، فقط مونده اون موردهای بالا که گفتم ببینم موضوعش چیه که توضیحات پایه هاش رو کامل کنم
                            جا برای اضافه کردن تایمر هم گذاشتم که بعد تکمیل شدنش بدون ویرایش خاصی تو pcb اضافه کنم

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میلادی) ...

با سلام به تمامی دوستان

من تازه این تاپیک رو دیدم خیلی از تلاش بی وقفه همه دوستان خوشحال شدم. :applause:

راستی اگه این بروژه رطوبت رو هم اندازه گیری کنه خیلی عالی میشه با توجه به اینکه پایه خالی هم داریم. :wow:
                              هیچ چیز واقعا خراب نیست! حتی ساعتی که از کار افتاده دوبار در روز´زمان را درست نشان می دهد و امید سرابی است که اگر ناپدید شود همه از تشنگی خواهیم سوخت.

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میلادی) ...

نوشته اصلی توسط ابزار دقیق(dariush)
                                با سلام به تمامی دوستان

من تازه این تاپیک رو دیدم خیلی از تلاش بی وقفه همه دوستان خوشحال شدم. :applause:

راستی اگه این بروژه رطوبت رو هم اندازه گیری کنه خیلی عالی میشه با توجه به اینکه پایه خالی هم داریم. :wow:
                                درود بر شما ...
                                رطوبت ... هیییییممممم ...
                                خوبه هااااا ....
                                تاپیک چی بود و چی شد ...
                                خداییش آقای اسدی فکرش رو نمیکرد اینقدر از تاپیکش استقبال بشه ...
                                چه سنسوری بگذاریم ؟؟
                                با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X