اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بردی جالب با سیستم عاملی جالب!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بردی جالب با سیستم عاملی جالب!

آقا کارت خیلی درسته!!!
    فقط همینو بگم که ما که بیسمون الکترونیک هست هنوز در حسرت دیدن کارهایی مثل کار شما هستیم ولی شما با اینکه برقی نیستی انصافا کار ارزشمندی انجام دادی
    راجع به سیستم عامل پیشنهادم اینه که از بیس ی مطالعه راجع به نوشتن کرنل سیستم عامل داشته باشی که خشت اول رو کج نذاری و تو ثریا... :eek:!!!
    البته دوستان هم توضیحات خوبی دادن
    انشاا... موفق باشی
    آنقدر شکست میآ‌خورم تا راه شکست دادن را بیاموزم

دیدگاه

آقا من خیلی با این سیستمتون حال کردم .
      ولی یه سوال هایی ذهنم رو مشغول کرد . :eek:

آخه شما که اینقدر زحمت کشیدید و یه همچین سیستم عاملی رو ساختید . چرا دقیقا اونو شبیه به ویندوز درست کردید و آرم ویندوز رو هم روش گذاشتید .
      بهتر نبود یه آرم مخصوص برای خودتون طراحی می کردید و در ابتدای کار هنگام روشن شدن آرم شما رو نشون می داد . ؟

و بهتر نبود که از بیس اون رو طوری طراحی می کردید که پایه و بیس اش پارسی باشه . تا بتونه پیش زمینه ای بشه برای یه سیستم عامل پارسی ؟

موفق و پیروز باشید .

- به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .

دیدگاه

آقا کارت خیلی درسته!!!
        فقط همینو بگم که ما که بیسمون الکترونیک هست هنوز در حسرت دیدن کارهایی مثل کار شما هستیم ولی شما با اینکه برقی نیستی انصافا کار ارزشمندی انجام دادی
        راجع به سیستم عامل پیشنهادم اینه که از بیس ی مطالعه راجع به نوشتن کرنل سیستم عامل داشته باشی که خشت اول رو کج نذاری و تو ثریا... :eek:!!!
        البته دوستان هم توضیحات خوبی دادن
        انشاا... موفق باشی
        لطف شمارو می رسونه ممنونم
        در رابطه با مطالعه روی بیس سیستم عامل هم حق با شماست (دوستان دیگه هم حرف شمارو زدن) منم این چند وقته مطالعات خوبی داشتم :read: :nerd:

آقا من خیلی با این سیستمتون حال کردم .
        ولی یه سوال هایی ذهنم رو مشغول کرد . :eek:

آخه شما که اینقدر زحمت کشیدید و یه همچین سیستم عاملی رو ساختید . چرا دقیقا اونو شبیه به ویندوز درست کردید و آرم ویندوز رو هم روش گذاشتید .
        بهتر نبود یه آرم مخصوص برای خودتون طراحی می کردید و در ابتدای کار هنگام روشن شدن آرم شما رو نشون می داد . ؟

و بهتر نبود که از بیس اون رو طوری طراحی می کردید که پایه و بیس اش پارسی باشه . تا بتونه پیش زمینه ای بشه برای یه سیستم عامل پارسی ؟
        از شما هم خیلی ممنون :nice:
        حرف شما درسته ولی ساختن یه محیط گرافیکی از بیس علاوه بر کار سنگین برنامه نویسی نیازمند یه ایده خوب گرافیکی هست یعنی مثلا اگر کل زمان برنامه نویسی و ساخت برد سه ماه طول بکشه ایده و طراحی شکل پنجره ها ، آیکن ها و گزینه های در دسترس شاید بیشتر از سه ماه دیگه طول بکشه و تازه شاید اصلا کاربر پسند نباشه!(شاید به نظر یه عکس بیاید ولی در واقع قراره یه عمر ملت با اون سروکله بزنن) برای همین سعی کردم تا از محیط گرافیکی مقبول و کاربند پسند ویندوز XP یه کپی سبکر بسازم تا هم از مقبولیت ویندوز استفاده کنم و هم از طراحی محیط گرافیکی شونه خالی کنم :mrgreen:
        الان هم تمامی این آیکن ها و پنجره ها کاملا قابلیت تغییر و ادیت دارن ولی کاری زمانبر و خلاقیت محور هست (چه فلسفی شد :mrgreen
        در مورد سیستم عامل پارسی هم : اول باید یه کار درست و حسابی (و شاید استاندارد) که ارزش نام پارس رو داشته باشه ، انجام بشه بعد سعی در پارسی نمودن اون نمود(فکر میکنم اینطوری بهتره) ولی خوب اینم ایده خوبیه :agree:
        موفق باشید :bye

[glow=black,2,300]بردی جالب با سیستم عاملی جالب !!![/glow]

دیدگاه

برای دوستانی که دنبال دانستن سخت افزار استفاده شده هستند :
          cpu:PIC18F8720
          LCD:ELT240320ATP (lcd driver : ILI9320)i
          SOUND:LM358 (op amp) sterio PWM
          MEMORY: SD 2 GB
          همین :mrgreen: به همین سادگی :mrgreen:
          این هم فایل اسکن شده ی هر دو طرف PCB هست البته با یکسری ابزار تا اونجایی که می شد فشردش کردم(چون رزولیشن بالاست)

اینم فایل PCB با کیفیت بالاتر
          http://s4.picofile.com/file/8173715418/4.rar.html

موفق باشید
          :bye

دیدگاه

یعنی دو طرفه چاپ کردید ؟خودتون؟ چه طوری؟
            آدلان پایا متخصص در حوضه ربات های پرنده
            https://adlanpaya.ir/

دیدگاه

صفحه چهار
              اول از همه باید ببینید چی می خواید و چه اندازه ای می خواد بردتون بشه
              بعد باید ببینید که ارتباط بین وسایل جانبیتون چه جوریه و دقیقا به چه پینهایی باید متصل بشن
              بعد روی یه کاغذ بزرگ شماتیک دقیقو میکشی با اسم تک تک پایه ها
              بعد باید بری سراغ طراحی برد:
              (قانونا باید توسط نرم افزار انجام بشه ولی بدلیل اماتور بودن من و محدودیتهای عملی برنامه ها از روش خودم استفاده کردم)
              من که با نرم افزار فوتوشاپ بردو رو طراحی کردم که یکم سخته ولی دقیقا همه چیز دست خودته و هرچه هوشمندانه تر باشه سیم کشی و سوراخکاری و اندازه برد و نویز توی اون کمتر می شه.
              توی طراحی باید خیلی دقت کنی وگرنه بعد از ساخت می بینی که فلان چیزو یادت رفته یا بردت پشتو رو هست و خیلی چیزای دیگه.
              بعد از طراحی برد باید از اون پرینت لیزری سیاه و سفید روی کاغذ گلاسه بگیری بعد از این کار با تمام دقت به کاغذ پرینت شده نگاه کن تا اگه اشکالی هست برطرف کنی وگرنه بعد از ساخت برد و لحیم کردن تازه می فهمی که یه چیز اشتباهه.
              مهمترین قسمت سخت افزارش همین ساخت برده (این روش به روش ساخت برد با پرینت معروف هست که خیلی ارزون و ساده است ولی یکم تجربه می خواد)
              بعدش خیلی باید دقیق بردو چک کنی که اگه ایراد داره دوباره بسازیش (من خودم دو سه بار بردو خراب کردم تا به این رسیدم)
              بعد سوراخکاری و لحیم کردن قطعات
              وقتی که بردت تموم شد باید تک تک قسمتهاشو چک کنی چه جوری ؟ باید یه برنامه که ازش مطمئنی اجرا کنی ببینی که مثلا SD خوب جواب میده یانه.
              بعد میرسی به نرم افزار
              البته قبل از همه این کارا باید قطعاتو بصورت جدا جدا مثلا توسط برد برد به هم متصل کنی ببینی که با این ساختار پینها جواب میده یا نه.که بعد از ساخت برد و لحیم کردن قطعات تازه نفهمی که مثلا از این پورت نمیشه به lcd اتصال داشت.
              برای ساخت برد هم توی وب به روش پرینتی مطلب زیاده حتی توی خود سایت.
              [glow=red,2,300]
              از دوستان خواهش میکنم قبل از ارسال پستی ، اول خوب تاپیک رو بخونن تا از شلوغ شدن بی مورد تاپیک جلوگیری بشه ممنون[/glow]
              راستی تمام لینک های تاپیک اصلاح شدند :NO:

دیدگاه

من در مورد خوندن نام فایلها از mmc سوال داشتم
                من میتونم فایلهای ذخیره شده در مموری که به صورت short ذخیره شدن بخونم ولی یه اطلاعاتی در مورد فرمت ذخیره سازی نام فایلها که به صورت Long filename text قرار دارن میخواستم
                برنامه شما میتونه نام فایلهای ذخیره شده به صورت long رو هم بخونه ؟
                [br /][hr]http://pcenter.ir[hr][br /]

دیدگاه

اینم یه فایل کوچولو و کامل برای fat :

FAT.rar

(لینک اصلاح شده)
                  :bye
                  معلومه فایل WORD ضمیمه شده تو صفحه 2 رو نخوندی
                  توی وب هم مطلب زیاده(کار سختی نیست)
                  برنامه من اسمهای کوتاه رو میخونه ولی برای اسم های بزرگ این امکان رو نداره

دیدگاه

سلام
                    اگر خودتون برنامشو کاملا نوشته باشید باید بگم شاهکاره خیلی شاهکاره

دیدگاه

جالب بود خیلیم
                      اما چرا واسش فونت فارسی نذاشته بودی ممهندس
                      کاش روفیلم صحبت میکردی تا بیشتر استفاده ببریم!!!
                      ممنون............

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasmh
                        سلام
                        از زمانی که کار با PIC رو شروع کردم دوست داشتم که یه برد براش بسازم ...
                        جناب آقای ملک حسینی

من فقط عکس های کار شما را دیدم. به جهت این زحمتی که کشیده اید باید خیلی زیاد به شما تبریک و آفرین گفت.

هر آنچه از احترام و قدرشناسی که شایسته شماست و من نمی توانم آنرا بیان کنم.

همیشه در پناه امیر المومنین علی ابن ابیطالب علیه السلام و اولاد پاکشان، مخصوصا آقا امام حسین (ع) سربلند و موفق باشید
                        والسلام علی من اتبع الهدی .... و درود بر کسانی که راه هدایت را دنبال می کنند.

هوشمندانه بپرسید...

دیدگاه

خیلی جالبه! :applause: واقعا کار بسیار بزرگ و سختی رو انجام دادین!
                          با اجازه شما من هم میخوام همین کارو انجام بدم.

دیدگاه

دوست عزیزم جناب اقای مهندس بزرگوار
                            مدت زیادیه که منتظر بروز کردن این پروژه با فونت فارسی هستیم.
                            لطفا اگر ساخت خودتان است اینکار را انجام دهید که حداقل زبان مادری خودمان را حفظ کرده باشیم.

دیدگاه

آقا بسیار ممنون تان هستم بسیار جالب است فقط شماتیک در پروتوس هم قرار بدید. :read:
                              Telegram:
                              @reza_br_2489

Instagram:
                              _amp_c

دیدگاه

با سلام مجدد خدمت شما دوست عزیز
                                مدت زیادیه که منتظر بروز کردن این پروژه با فونت فارسی هستیم.
                                لطفا اگر ساخت خودتان است اینکار را انجام دهید که حداقل زبان مادری خودمان را حفظ کرده باشیم.
                                دوست عزیز اول از همه تشکر بابت پیگیری شما
                                ولی آیا بنده صحبتی مبتنی بر قرار دادن فونت فارسی در این پروژه انجام دادم؟ فرصت بروز کردن این پروژه برای من وجود ندارد و با قرار دادن سورس کدها مسیر حرکت دوستان رو کمی هموار کردم و توقع داشتم این پروژه الهام بخش کارهای ارزشمند و بزرگتر دوستان باشه

فقط شماتیک در پروتوس هم قرار بدید.
                                تشکر از لطف شما
                                با عرض شرمنگی باید عرض کنم از ابتدا فایل پروتئوسی برای این مدار ساخته نشد و طراحی تماما توسط نرمافزار ویرایش عکس فوتوشاپ! بصورت آماتوری و دستی صورت گرفته است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X