اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بردی جالب با سیستم عاملی جالب!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بردی جالب با سیستم عاملی جالب!

سلام
    از زمانی که کار با PIC رو شروع کردم دوست داشتم که یه برد براش بسازم که خیلی جمع و جور باشه و یه سیستم عامل (اگه بشه گفت) شبیه ویندوز داشته باشه خلاصه بعد از کلی کار و ساخت چند برد با سیستم های مختلف به این برد که در واقع چکیده چند سال کار من روی PIC و برنامه نویسی هست رو ساختم البته هنوز خیلی کار از لحاظ نرم افزاری داره که میتونه اونو به یه برد خیلی جالب تبدیل کنه
    این برد با استفاده از lcd که مخصوص موبایل هست ساخته شده و دارای صفحه تاچ هست و یه رم 2 گیگ داره و صدای استریو البته با PWM با استفاده از PIC18F8722 ساختمش که با این برنامه ایی که الان روشه حدود 30% از حافظه فلش و 40% از رمش مصرف شده ضخامتش کمتر از 1 سانته و ابعادش به اندازه یه کف دسته
    حالا اگه تعداد علاقه مندان زیاد شد حاضرم که در ساخت سخت افزارش (شایدم نرم افزارش) کمک کنم
    اینم عکس و فیلم از برد و کار با سیستم عامل فعلی البته از خیلی از قسمتهاش فیلم نگرفتم حالا اگه سوالی هست من در خدمتم

فیلم:
    کیفیت کم حجم 4.6 مگ
    http://s5.picofile.com/file/8111071618/low.mkv.html
    کیفیت بهتر 11.1 مگ (بهتره)
    http://s5.picofile.com/file/8111074534/high.mkv.html
    پیشنهاد می کنم که حتما فیلمو ببینید وگرنه از دستتون میره

(لینک سورس ها و فایل ها در ادامه تاپیک قرار داده شده است)
    410
    سخت افزار
    0%
    273
    نرم افزار
    0%
    137

[glow=black,2,300]بردی جالب با سیستم عاملی جالب !!![/glow]

پاسخ : بردی جالب با سیستم عاملی جالب!

سلام.
    با تشکر. اینجا منظورت از سیستم عامل چیه؟ نسخه مخصوصیه؟؟ یا خودت نوشتی؟

دیدگاه

نه خودم نوشتم
      برنامه میاد از فایل اطلاعاتی که روی فلش مموری هست اطلاعات مربوط به تصاویر و صدا رو می خونه و اجرا میکنه
      برنامه برای سادگی با زبان بیسیک توسط کامپایلر mikrobasic نوشته شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasmh
        نه خودم نوشتم
        برنامه میاد از فایل اطلاعاتی که روی فلش مموری هست اطلاعات مربوط به تصاویر و صدا رو می خونه و اجرا میکنه
        برنامه برای سادگی با زبان بیسیک توسط کامپایلر mikrobasic نوشته شده

قبلا بچه ها (یکی دو سال پیش ) یه همچین کاری رو با AVR کرده بودند!البته MP3 پلیر بود... چیز جالبی بود...اما فکر کنم مال شما AVI پلیر باشه....

خوب حالا میشه یکم در مورد برنامه و پروتکل و از همه مهمتر ساختار فایل های تصویری و... توضیح بدید؟

ممنون :nerd:

دیدگاه

اینکه می گید قبلا بچه ها قبلا با AVR mp3 player رو درست کرده بودن احتمال 99.99% از ای سی VSL100x استفاده کردن وگرنه که سرعت َAVR و ... به دیکود MP3 نمی رسه و با هسته 32 بیتی ARM7 حداقل به 30mhz سرعت نیاز داره ولی در هر صورت کار جالبی کردن فیلمی چیزی ازش ندارین ببینیم حالشو ببریم
          این برنامه که البته من بهش میگم سیستم عامل دقیقا مثل سیستم عامل هست و تا اینجایی که من وقت کردم و پیشش بردم 15 تا برنامه کاربردی داره از نوت پد و مدیا پلیر گرفته تا ماشین حساب و پینت . همزمان می تونیم تا 10 تا پنجره رو روش باز کنیم و توی taskbar ببینیمشون و مینیمایز و ماکسیمایزشون کنیم و روش عملیات داشته باشیم ولی نتونستم روش multitask داشته باشم سعی کردم تا اونجایی که می شه اونو انعطافپذیر کنم برای همین مثلا ایکونهای دسکتاپ و الپروگرم قابل تنظیم و جابجایی و حذف هستند
          نمی شه گفت که این AVI پلیر میشه چون خودش مدیاپلیر داره حالا این مدیا پلیر می تونه هر فرمتی رو که ما براش تعریف کنیم بخونه.تا الان از my computer میشه رفت توی فلش 2 گیگ و توش چرخید و توی پوشه ها رفت و برگشت و برای فرمتهای معروف برای نمایش فایلها براش ایکون ساختم تاالان قسمت run , my computer , window, key board , backlight controll , alarm , بخش shut down , taskbar , منوی start , start up , و چند تا چیز دیگه شو راه انداختم در واقع میشه گفت که تا حالا کرنل این سیستم عامل تموم شده و مونده یک سری نرم افزارای دیگه شامل media player , notpade , hex viewer , paint , flash utility ,calculator , music maker , phonebook , game , help , controll panel. . . .
          برای اینکه PIC و کلا میکروهای معمولی حاظر دارای رم بسیار کم و حافظه محدودی هستند مجبور شدم که اطلاعات لازم برای باز شدن هر پنجره و ایکون و همچنین صداهارو بصورت یک فایل روی مموری خارجی ذخیره کنم حالا ما وقتی که مثلا روی my computer کلیک میکنیم اول میاد روی taskbar ایکونشو میسازه و بعد عکس پنجره رو از مموری میخونه و میریزه روی ال سی دی بعد منتظر کلید ما میمونه که اگه هر جایی رو فشار دادیم یه عکس العمل خاصی از خودش نشون میده که ممکنه این کلید برای بستن پنجره با مینیمایز باشه یا کلیک روی درایو یا چیزای دیگه یا روی taskbar برای رفتن به پنجره دیگه یا روی start یا کی برد یا الارم باشه اگر هم بعد از چند ثانیه که اونم قابل تنظیمه دکمه ای فشار داده نشه به stand by میره و بک لایت ال سی دی رو خاموش میکنه
          از لحاظ سخت افزاری چند تا led قابل کنترل داره که یکیش مخصوص نمایش ثانیه هست و با هر ثانیه چشمک میزنه و همزمان روی تسک بار به زمان یکی افزوده میشه و یک led هم مخصوص SD هست و چند تا از پینها برای برنامه نویسی هست و حدود 14 تا از پینها بصورت هم دیجیتال و هم انالوگ بصورت GPIO هستند که با سوکت قابل دسترسی هستند.

دیدگاه

مرحبا . خیلی جالب بود . من یکی که خیلی حال کردم .
            واقعا خوشحال میشم اگه لطف کنی و یکم بیشتر در مورد برنامه نویسیش توضیح بدی . واقعا عالی بود .

دیدگاه

ممنون
              ما که هر چی بلدیم از شما اساتید و بچه های سایته :redface:
              در مورد برنامه نویسی منظورتون کدوم قسمتش هست؟
              اینکه چه جوری از فلش مموری اطلاعات لازم رو می خونه یا قسمت های دیگه منظورتونه ؟
              دقیقا کجا؟

دیدگاه

راستش اگه از من بپرسی میگم همش!! واسم واقعا جالب بود . دوست دارم در موردش اطلاعات کسب کنم. نمیدونم هرجاشو که دوست داری توضیح بده.
                از لطفتون بسیار سپاسگزارم.

دیدگاه

بابااااااااااااااا دمت گرم! :applause:
                  عجب چیزه خفنی ساختی! واقعا حال کردم. امیدوارم که همیشه موفق و پیروز باشی
                  چندتا سوال دارم که اگه جواب بدبن منمون میشم:
                  1. میکرویی که واسه این کار استفاده کردی اینه PIC18F8720 ؟
                  2. پروگرمرش رو از کجا گیر اوردین؟
                  3. یکی از دوستای من واسه پروژه کارشناسیش میخواد یه دستگاهی بسازه که فقط اطلاعات داخل SD یا فلش رو بر روی LCD کارکتری نمایش بده, حالا میخواستم اگه براتون ممکن یه راهمایی بکنید در مورد سخت افزار و نرم افزارش
                  4. راستی سرعت این برد چند مگاهرتزه!!! آخه خیلی خوب پنجره ها رو باز میکنه؟

باتشکر

دیدگاه

راستش من بیشتر در مورد خود سیستم عاملش واسم سوال بوجود اومده. بیشتر علاقه دارم در این مورد یه راهنمایی بفرمایید که چطوری این سیستم عامل رو نوشتید؟؟

دیدگاه

اقا خسته نباشید انشاا... که روز به روز پیشرفت کنید
                      یه سوال داشتم این روش multitask که فرمودین میشه بفرمائید منظورتون چیه ...
                      ایا همون برنامه نویسی ریسمانیه؟
                      ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

بابا منو شرمنده کردید
                        راستش اگه از من بپرسی میگم همش!! واسم واقعا جالب بود . دوست دارم در موردش اطلاعات کسب کنم. نمیدونم هرجاشو که دوست داری توضیح بده.
                        از لطفتون بسیار سپاسگزارم.
                        اگه همشو بخوام بگم که خیلیه :mrgreen:اجازه بدید اگه بچه ها پایه بودن کل سورس رو براتون میزارم :nice:

. میکرویی که واسه این کار استفاده کردی اینه PIC18F8720 ؟
                        2. پروگرمرش رو از کجا گیر اوردین؟
                        3. یکی از دوستای من واسه پروژه کارشناسیش میخواد یه دستگاهی بسازه که فقط اطلاعات داخل SD یا فلش رو بر روی LCD کارکتری نمایش بده, حالا میخواستم اگه براتون ممکن یه راهمایی بکنید در مورد سخت افزار و نرم افزارش
                        4. راستی سرعت این برد چند مگاهرتزه!!! آخه خیلی خوب پنجره ها رو باز میکنه؟
                        1-درسته pic18f8720
                        2-پروگرمرشو چند سال پیش (حدود 4 سال) 10 تومن خریدم و الان هم زیاد گرون نیست حتی خودتون هم می تونید بسازیدش.
                        3-اگه یه پست بزنی هر کمکی از دستم بر میاد دریغ نمی کنم.
                        4-40 مگ کریستال با 10 mips سرعت (در مورد سرعت چنت تا دلیل داره یکی اینکه چون خودم کتابخونه های fat رو نوشتم (مخصوص 2 گیگ) سرعتش خیلی بیشتر شده دوم اینکه از کمی دستورات اسمبلی توش استفاده کردم

یه سوال داشتم این روش multitask که فرمودین میشه بفرمائید منظورتون چیه ...
                        ایا همون برنامه نویسی ریسمانیه؟
                        منظورم از multitask اینکه همزمان بتون چند تا کار و با هم انجام بده مثلا وقتی داریم توی یه درایو می چرخیم همزمان برامون موزیک هم پخش کنه.در مورد برنامه نویسی ریسمانی هم چیزی نم یدونم

دیدگاه

سلام بر همگی دوستان.
                          دوست عزیز خیلی جالب بود... :job:
                          اگر تونستید یکم درباره برنامه ای که برای سیستم عامل نوشتید توضیح بدید خوشحال می شیم...
                          نوع ال سی دی که با تاچ هست از چه نوعی هست و مال چه مدل گوشی هست و اگر دیتاشیتی ازش دارید بی زحمت بگذارید...
                          با تقدیم و احترام.
                          زهر است عطای خلق هر چند که دوا باشد***حاجت ز که می خواهی جایی که خدا باشد

دیدگاه

خیلی خوب بود . :smile:

میتونم بپرسم چقدر طول کشیده تا برنامه شو بنویسید !

مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

دیدگاه

آقا ما دوست داریم
                              میشه سورس و شماتیک رو برامون بزاری؟
                              ما که سوادمون به این چیزا نمیرسه
                              شاید یه دادیم برامون کاستومایزش کنی- تولید هم بکنی - پولدار هم بشی!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...