اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] PICkit2(Microchip USB Programmer)+FULL Source

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : PICkit2(Microchip USB Programmer)+FULL Source

سلام.
    پست صفحه ی اول رو اگه دقت میکردین؛فایلها اون زیر وجود داشت.به هر حال مجبور شدم ویرایشش بکنم تا از اشتباه کاربرها جلوگیری بشه.
    دقیق اطمینان ندارم، اما احتمالا بشه اینکار رو کرد.به امتحانش می ارزه.

دیدگاه

سلام
      من می خوام pic16f84a رو پروگرم کنم ولی پروگرمر پیغام no device detected رو میده !! کابل رو چک کردم ، ic هم نیاز به منبع انرژی مجزا نداره.
      لطفا راهنمایی کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط esh1373
        سلام
        من می خوام pic16f84a رو پروگرم کنم ولی پروگرمر پیغام no device detected رو میده !! کابل رو چک کردم ، ic هم نیاز به منبع انرژی مجزا نداره.
        لطفا راهنمایی کنید.
        سلام.
        مطمئن هستین که میکرو سالمه؟
        احتیاطا تغذیه میکرو رو به شکل خارجی تامین کنین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
          سلام.
          مطمئن هستین که میکرو سالمه؟
          احتیاطا تغذیه میکرو رو به شکل خارجی تامین کنین.
          با چندتا میکرو امتحان کردم!!
          اگه میشه نحوه تغذیه این سری رو بگید.
          ممنون

دیدگاه

طبق دیتاشیت تغذیه رو وصل کنین.هیچ نکته ی خاصی نداره.کریستال رو هم ببندید.(Vdd به 5+ و Vss به زمین)

دیدگاه

شماره میکرو رو دقیق مشخص میکنید منpic18f2550 رو تو تهران پیدا نکردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sonada
                شماره میکرو رو دقیق مشخص میکنید منpic18f2550 رو تو تهران پیدا نکردم
                من که متوجه منظورتون نشدم!
                اگه بحث شناسایی میکرو هست، پروگرمر خودش اتوماتیک شناسایی میکنه.
                اگه منظورتون میکروی روی پروگرمر هست، که باید 2550 باشه.

دیدگاه

بر و بچز و بالأخص شاهرخ خان، سلام
                  من پارسال یه PICkit2 نوآوران خریدم واسه شرکت و 7-8 تا پروژه و برد و میکرو باهاش پروگ کردم خوب و خوش. دیروز رو یه برد کار می کردیم نمیدونم چی شد موقع پروگرام خطا داد و هم خودش ترکید! هم میکرو رو ترکوند (با یه پروگرامر دیگه تست کردم نمی شناختش میکرو رو). حالا این PICkit2 هه مال من نی! می خوام اگه میشه درستش کنم بدم به صاحابش.
                  توی منوی عیب یابی که می رم، میگه VPP رو تست کن 8.5 ولته. با ولتمتر می گیرم هم 8.5 ولته. بعد، ولی MCLR رو که Low میکنه، این ور MCLR صفر نمیشه. همه ترانزیستورها به نظرم سالمن (با ولتمتر چک کردم). تغذیه و میکروی پروگرامر هم سالمه (چون ویندوز میشناستش) و اینجور چیزا.
                  بدینوسیله یادآور می شود که پروگرامر 8-9 ماهه که سالم بوده و داشته مثه بچه آدم کار می کرده.
                  بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد رستمی
                    بر و بچز و بالأخص شاهرخ خان، سلام
                    من پارسال یه PICkit2 نوآوران خریدم واسه شرکت و 7-8 تا پروژه و برد و میکرو باهاش پروگ کردم خوب و خوش. دیروز رو یه برد کار می کردیم نمیدونم چی شد موقع پروگرام خطا داد و هم خودش ترکید! هم میکرو رو ترکوند (با یه پروگرامر دیگه تست کردم نمی شناختش میکرو رو). حالا این PICkit2 هه مال من نی! می خوام اگه میشه درستش کنم بدم به صاحابش.
                    توی منوی عیب یابی که می رم، میگه VPP رو تست کن 8.5 ولته. با ولتمتر می گیرم هم 8.5 ولته. بعد، ولی MCLR رو که Low میکنه، این ور MCLR صفر نمیشه. همه ترانزیستورها به نظرم سالمن (با ولتمتر چک کردم). تغذیه و میکروی پروگرامر هم سالمه (چون ویندوز میشناستش) و اینجور چیزا.
                    بدینوسیله یادآور می شود که پروگرامر 8-9 ماهه که سالم بوده و داشته مثه بچه آدم کار می کرده.
                    سلام.خواهش میکنم جناب رستمی عزیز ما رو شرمنده نفرمایین...
                    اون میکرو که ظاهرا معلول شده :mrgreen: شماره ش چنده؟ ( میتونی شماره ی خانواده ش رو هم بدی تا زنگ بزنم ازشون دلجویی کنم! )
                    و اما تست پروگرمر:
                    اگه پروگرمر توسط کامپیوتر شناسایی میشه، کافیه پایه های PGD و PGC رو به هم دیگه وصل کنی و از منوهای برنامه ی پروگرمر، بخش ارتباط سریال رو پیدا کنی، بعدش کانکت میزنی و حالا تو یکی از کادرهای پایین هرچی بنویسی و بفرستی، همون رو هم دریافت میکنی. غیر از این باشه، مسیرهای ارتباطی مشکل دارن (مثلا ترانزیستورها)
                    در مورد ولتاژ Vpp ، باید بیشتر از 8.5 باشه.استانداردش حدود 12-13 ولت هست(البته برای رفتن به حالت پروگرم، در حالت عادی فکر کنم همون 5 باید باشه-خیلی وقت پیش تست کردم، الان یادم نیست.)

دیدگاه

سلام.خواهش میکنم جناب رستمی عزیز ما رو شرمنده نفرمایین...
                      اون میکرو که ظاهرا معلول شده :mrgreen: شماره ش چنده؟ ( میتونی شماره ی خانواده ش رو هم بدی تا زنگ بزنم ازشون دلجویی کنم! )
                      و اما تست پروگرمر:
                      اگه پروگرمر توسط کامپیوتر شناسایی میشه، کافیه پایه های PGD و PGC رو به هم دیگه وصل کنی و از منوهای برنامه ی پروگرمر، بخش ارتباط سریال رو پیدا کنی، بعدش کانکت میزنی و حالا تو یکی از کادرهای پایین هرچی بنویسی و بفرستی، همون رو هم دریافت میکنی. غیر از این باشه، مسیرهای ارتباطی مشکل دارن (مثلا ترانزیستورها)
                      در مورد ولتاژ Vpp ، باید بیشتر از 8.5 باشه.استانداردش حدود 12-13 ولت هست(البته برای رفتن به حالت پروگرم، در حالت عادی فکر کنم همون 5 باید باشه-خیلی وقت پیش تست کردم، الان یادم نیست.)
                      سلام
                      ممنون دوست عزیز
                      میکروی فقید، 18F44K20 بوده.
                      اون بخش سریال درسته. هر چی میدم می گیرم. قبلاً هم توی منوی عیب یابی، اون 30kHz روی PGD و PGC سالم بوده. در مورد VPP ظاهراً برای خانواده 18F__K ولتاژش 8.5 ولته. من خانواده ش رو دستی عوض کردم روی 16F گذاشتم و توی منوی عیب یابی دیدم نوشته 11.9 ولت. فلذا اون هم درسته. با ولت متر دیدم 12 ولت بود.
                      می گما، به نظرم مشکلش اینه که MCLRش صفر (Low) نمیشه. چون وقتی می زنم Low بشه، میشه 3.5 ولت! نه صفر ولت! (برای High درسته، 4.6 ولته). خــــــوب، چـــی جــــــوره!؟!
                      بازم ممنون

دیدگاه

نه دیگه! نشد! VPP مشکوک به نظر میرسه.باید حدود صفر بشه.ترانزیستورهای مسیر VPP رو تست کردین؟
                        اینجای کار مشکوک هست که این پروگرمر 7-8 ماه قبل درست و حسابی کار میکرده! نکنه تاریخ انقضا داره و ما خبر نداریم؟!!! :biggrin:

دیدگاه

نه دیگه! نشد! VPP مشکوک به نظر میرسه.باید حدود صفر بشه.ترانزیستورهای مسیر VPP رو تست کردین؟
                          اینجای کار مشکوک هست که این پروگرمر 7-8 ماه قبل درست و حسابی کار میکرده! نکنه تاریخ انقضا داره و ما خبر نداریم؟!!! :biggrin:
                          از قضا نظرِ منم همین بود. همه مسیرِ VPP رو ردگیری کردم. رسیدم به یه 3906 معیوب. با یه ترانزیستور قدیمی PNP عوضش کردم درست شد. الآن اومدم بنویسم که خوشحال شیم همه!
                          یعنی حالا دیگه از VPP ایراد نمی گیره و به نظر پروگرامر درست شد. فردا بایست برم ببینم می تونه میکروی ترکونده شده رو پروگرام بکنه یا نه.

دستت طلا شاهرخ خان. پیر شی الهـی :smile:

دیدگاه

سلام عالی جنابان
                            میبخشید فایل pcb با زیف سوکت رو دوباره قرار میدید لینک ها expire شدن.
                            Someone who can change the world
                            ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abritco
                              سلام عالی جنابان
                              میبخشید فایل pcb با زیف سوکت رو دوباره قرار میدید لینک ها expire شدن.
                              سلام.لینکش سالم بود.همین الان دانلود کردم.
                              اما خب...احتیاطا فایل رو ضمیمه ی اون پست کردم.
                              جدیدترین ویرایش توسط شاهرخ مستقیمی; ۱۰:۵۲ ۱۳۹۵/۰۸/۰۷.

دیدگاه

سلام دوستان.
                                ممنون از همگی من پروگرامر رو ساختم خیلی خوب کار میکرد از صبح تا حالا یه مشکلی پیدا کرده write میکنه و erase هم میکنه اما موقع verify ارور میگیره و برنامه هم رو میکرو کار نمیکنه.
                                مشکل از کجا میتونه باشه؟
                                Someone who can change the world
                                ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X