اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین نرم افزار برای میکرو کنترلر های پیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بهترین نرم افزار برای میکرو کنترلر های پیک

کاش اونایی که به نرم افزار های مختلف رای می دادن می گفتن که از این نرم افزارا چی دیدن و چرا این رو می پسندن و از اون یکی خوششون نمیاد
    دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

خواهش می کنم نظریات و تجربیات خودتون رو بگید. نظر متخصصین و کسایی که تجربه دارن خیلی می تونه به صرفه جویی یا هدر رفتن وقت تازه وارد ها کمک کنه ، همین جور صرفه جویی تو پولشون.
      من الان بعد از کلی کار کردن با زبان بیسیک و نرم افزار microcode studio به دلیل مشکلات خیلی زیاد نرم افزار تصمیم گرفتم که به زبان سی و نرم افزار [glow=red,2,300]ccs[/glow] تغییر مسیر بدم ، ولی اون نرم افزار هم انگار جاهای مختلفش باگ داره و اذیت می کنه و هر ورژنش یه جوره و شاید هم خوب کرک نشده.
      یادم نمیاد وقتی که با بسکام کار می کردم به همچین مشکلاتی برخورده باشم ( فکر نکنم توی کدویژن هم از این خبرا باشه) ، خیلی جالبه اینجا-تو میکروکد استادیو- یه بار کامل از یه برنامه جواب می گیره آدم ولی بعد از یه مدت دیگه از اون مدار جواب نمی گیره ، اصلا از هیچ برنامه ای ( حتی مثال های خودش هم ) جواب نمی گیره! :surprised:
      یه تاپیکی هست که اساتید درست کردن به نام مهاجرت به پیک ، شاید لازم باشه من برعکس این کار رو انجام بدم :[glow=red,2,300]مهاجرت معکوس از PIC به AVR[/glow]
      [move][shadow=blue,left]کسی نظری نداره? :question:[/shadow][/move]
      دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

یه معرکه ای برای picbasic pro تو سایت sonsivri گرفته شده بود شاید بدرد بخوره
        http://88.80.6.204/forum/index.php?topic=7263.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
          یه معرکه ای برای picbasic pro تو سایت sonsivri گرفته شده بود شاید بدرد بخوره
          http://88.80.6.204/forum/index.php?topic=7263.0
          همه رو خوندم ، جالبه حتی یک نفر هم با این نرم افزار لعنتی مشکل نداشت ( بغیر از دوست نویسنده !) ، معلوم نیست این مشکلاتی که ما می بینیم از کجاست؟:
          خیلی جالبه اینجا-تو میکروکد استادیو- یه بار کامل از یه برنامه جواب می گیره آدم ولی بعد از یه مدت دیگه از اون مدار جواب نمی گیره ، اصلا از هیچ برنامه ای ( حتی مثال های خودش هم ) جواب نمی گیره! :surprised:
          حتما از کرک هاست دیگه!؟!یه نفر رفته بود خودش نرم افزار رو کرک کرده بود :NO:
          به نقل از این صفحه
          من با کامپایلری که خودم کرکش کردم این برنامه رو کامپایل کردم
          این هم لینک دانلودش
          http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://emicro.persiangig.com/Program/MicroCode%20Studio%20Plus%203.rar
          فقط بعد از نصب برای اسمبل کردن برنامه از MPASM باید استفاده کنی اسمبلر خود PICBasic بعضی وقت ها درست کار نمیکنه
          برای این کار از منوی VIEW => Compile and program option=>assembler
          use mpasm رو فعال کن
          case sensitive رو غیر فعال کن
          و از Find manually پوشه MPASM که داخل دایرکتوری Microcode studio plus هست رو انتخاب کن
          configuration bit رو هم در نرم افزار پروگرامر به صورت دستی تنظیم کن
          پس راه حل چیه ؟ ~x( :-t :-((

دیدگاه

مدتی هست که دارم از نرم افزار PIC-C , CCS استفاده می کنم ( زبان سی ) ، هر چند کار کردن با زبان سی ( سطح پایین) سخت تر از زبان بیسیک هست ولی خدا رو شکر نرم افرار تا الان مشکل ایجاد نکرده اون مشکلی رو هم که اول نشون داد بخاطر اینه که برنامه باید نسبت به میکروی مد نظر کامپایل بشه و حتما مثال های ارائه شده به صورت کلی بودند که توشون نوع میکرو ذکر نشده و برنامه از مثال خودش ایراد گرفته. قسمت ویزارد نرم افزار خیلی خوبه ( pic wizard) و خودش تنظیمات بنیادی میکرو رو تو اون انجام می ده و مثل یه آموزش می مونه ، البته من نتونستم وسط برنامه دوباره این پنجره رو باز کنم و باهاش فیوز بیت ها رو تغییر بدم ( لابد فقط اول کار باید این تنظیمات انجام بشه!) در ضمن این حالت پروژه ای ای که تو نرم افزار هست چیز جالبی به نظر نمی رسه و اوایل باعث می شد که من اشتباه کنم چون شما وقتی یه فایل جدید اجرا می کنید و دستور کامپایل یا بیلد رو صادر می کنید عملا همون پروژه قبلی با همون فایل "سی" قبلی کامپایل می شه و حتما باید این وسط شما فایل سی و پروژه رو ببندید و یه پروژه و فایل جدید درست کیند!

دیدگاه

جالبه که با وجود این همه رای هنوز کسی به زبان پاسکال رای نداده ، البته نظر یه نفر که من قبلوش دارم - ahmadnm ( دایی ) - اینه که زبان و نرم افزار بی نظیر و قدرت مندیه !
              به نقل از اینجا :
              معرفی کامپایلر پاسکال برای AVR , PIC

وقتی زبان ا¾C خلق شد کسی نمی دانست قرار است اینچنین همه گیر شود. در آن زمان فقط متخصصین از این زبان استفاده می کردند.

با اینکه زبان C بسیار قدرتمند است و تقریبا همه جور برنامه ای را می توان با آن نوشت، خوانایی چندانی ندارد. یعنی این زبان به زبان محاوره ی آدمی شباهت چندانی ندارد. اگر شما در این زبان حرفه ای نباشید نمی تونید از هیچ برنامه ای بزبان Cآ‌ سردربیارید. در واقع این این زبان فقط بدرد حرفه ای های آن می خورد نه کسی که می خواهد از آن برای کار خاصی استفاده کند.

زبان بسیار ساده ی BASIC هم مشکلاتی از جمله نقص ساختار دارد.

تنها زبان برنامه نویسی که هم قدرتمند ، هم ساختار یافته و هم خواناست زبان PASCAL است و در بسیاری از مراکز آموزشی به عنوان زبان پایه ی برنامه نویسی تدریس می شود.

سالهاست به هر دو زبان C , PASCAL برنامه می نویسم و تجربم میگه PASCAL خیلی خیلی کاراتر از C است. در واقع میشه براحتی اونو یاد گرفت و استفاده کرد. درسته به اندازه Cآ‌ قابلیت نداره اما کار آدمو راه میندازه.

به نظر من زبان C مثل یه کامیونه که کلی بار می تونه حمل کنه امکانات زیادی برای راننده داره. اما PASCALآ‌ مثل سواری پژوست که و هر کسی می تونه باهاش برونه.

شما کدام را برای خود انتخاب می کنید؟ کامیون یا سواری؟

مطمئنن اگه شغل شما رانندگی جاده باشه باید همه چم و خم رانندگی با کامیون و حتی مکانیک اونو یاد بگیرید اما اگه می خواید سریع به مقصد برسید...
              نمی دونم شاید این زبان نو هستش ( البته برای میکرو وگرنه بابای من 30-40 سال پیش با پاسکال برنامه می نوشت ) و یا شاید خوب معرفی نشده ، ولی بهر حال من یکی که حتما یه روزی امتحانش می کنم :agree:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X