اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه کنترل سروو با کامپیوتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروژه کنترل سروو با کامپیوتر

سلام
    از دوستان کسی میتونه کمک کنه که با چه دستوراتی میشه یه سروو از نوع کنترل pwm
    رو با یه میکرو از طریق پورت سریال انجام داد
    خودم نمونه هایی پیدا کردم اما همه نمیدونم چرا با pic ساخته شدن و کد هارو ندادن
    مثل لینک زیرhttp://www.hoddo.net/ocboard.html#servo

پاسخ : پروژه کنترل سروو با کامپیوتر

با چه کامپایلری میخوای؟
    یه دستور uart نیاز داری که از کامپیوتر فرمان بخونی بعد با استفاده از pwm میتونی سروو کنترل کنی
    کامپایلر و میکرو بگو برات کدش بزارم
    [glow=red,2,300]تاپیک های ایجاد شده[/glow]

دیدگاه

سلام
      اول باید یه رابطه بین پورت سریال و میکرو برقرار کنی به این شکل که مثلا اگه کد 100 ارسال شد چه کاری را انجام دهد و یا وقتی کار مشخصی انجام شد چه کدی ارسال گردد. بعد طبق این رابطه که برقرار کردی به سروو دستور میدی.
      گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ADMlN
        با چه کامپایلری میخوای؟
        یه دستور uart نیاز داری که از کامپیوتر فرمان بخونی بعد با استفاده از pwm میتونی سروو کنترل کنی
        کامپایلر و میکرو بگو برات کدش بزارم
        سلام ممنون از جوابتون گفتم شاید کسی دیگه نبینه لینکو
        راستش کامپایلر هنوز اشنایی ندارم من تازه میخام از avr به pic بیام البته از روی اجبار بخاطر ساپورت کردن usb که خیلی مفیده
        و اکثر فایل هایی که لازم دارم بر اساس pic هستن
        شما با چه کامپایلری راحتی ؟
        من این رو تونستم پیدا کنم بنظرتون برای کنترل 4 سروو میشه این برنامه رو تغیر داد؟ http://www.rentron.com/PICX5.htm
        دیتای کامپیوتر توسط یه برنامه توی کامپیوتر تولید میشه که به صورت 8 بیتی روی پورت سریال میفرسته شامل 3 مختصات x y z هست
        مقادیر از 0 تا 255 هستن و میخام که با pwm به سروو سیگنال بدم(پالس 2 میلی ثانیه ...دیوتی 5. تا 1.5 میلی )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ariaericson
          سلام ممنون از جوابتون گفتم شاید کسی دیگه نبینه لینکو
          راستش کامپایلر هنوز اشنایی ندارم من تازه میخام از avr به pic بیام البته از روی اجبار بخاطر ساپورت کردن usb که خیلی مفیده
          و اکثر فایل هایی که لازم دارم بر اساس pic هستن
          شما با چه کامپایلری راحتی ؟
          من این رو تونستم پیدا کنم بنظرتون برای کنترل 4 سروو میشه این برنامه رو تغیر داد؟ http://www.rentron.com/PICX5.htm
          دیتای کامپیوتر توسط یه برنامه توی کامپیوتر تولید میشه که به صورت 8 بیتی روی پورت سریال میفرسته شامل 3 مختصات x y z هست
          مقادیر از 0 تا 255 هستن و میخام که با pwm به سروو سیگنال بدم(پالس 2 میلی ثانیه ...دیوتی 5. تا 1.5 میلی )
          این یه برنامه ببین به دردت میخوره
          با کامپایلر میکروبیسیک و میکرو 16F877A نوشته شده
          یه عدد 8 بیتی بیگیره و PWM بر اساس اون تنظیم میکنه

http://rayknet.persiangig.com/ECA/ADMlN.zip

دیدگاه

ممنون از کمکتون
            برای همکاری با دوستان چطور میشه اقدام کرد کلا میخام کار برنامه نویسی رو با یکی از دوستان انجام بدم میشه راهنمایی کنید؟

دیدگاه

سلام ما چنین کاری را با AVR کرده بودیم و موتورهامون را با پورت سریال و نرم افزار VB کنترل می کردیم شما ابتدا سعی کنید با Uart ودستورات ان اشنایی پیدا کنید ، همچنین سعی کنید از وقفه uart استفاده کنید سپس داده مورد نظر که می تونه عدد مربوطه برای رجیستر مقایسه ای ocr باشد را از این طریق به میکرو بفرستید
              معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
              اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
              آموزش Modelsim

دیدگاه

ممنون از کمکتون
                برای همکاری با دوستان چطور میشه اقدام کرد کلا میخام کار برنامه نویسی رو با یکی از دوستان انجام بدم میشه راهنمایی کنید؟
                منم قبلا این کارو با avr , visual c plus plus انجام دادم
                گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

ممنون از کمکتون
                  تو همین انجمن مطرح کن
                  دوستان کمک میکنن تا مشکلاتت رفع بشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X