اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تست نویز مدار ساخته شده با PIC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تست نویز مدار ساخته شده با PIC

نقل قول

حالا سوالم اینه که آیا اتصال این بدنه فلزی به زمین باعث تزریق نویزهای القایی بدنه به مدار نمیشه؟؟ :question:

با سلام به شما دوست عزیز و تشکر
    اقا این برد صنعتی یعنی کنار درایور و کنتاکتور نصب میشه ضمنا من طراحم و مونتاژ با یکی دیگه است من به ایشون بگم بردی که انتن داره و قرار با اموج رادیویی کار کنه اینکار ا باش کن خودکشی میکنه :mrgreen: چون این محصول قرار وارد بازار بشه ونصاب اون هم معلوم نیست کی :question:
    لطفا راهنمایی کنید :cry2:
    یکم مطالب قاطی پاتی شد :mrgreen:
    جناب ریاحی شما سوال مطرح کرده بودید که:
    17-استفاده از قاب فلزی خوب به بدنه دستگاه وصل بشه یا از او ایزوله بشه چون میگن نباید به بدنه دستگاه وصلش کرد :question: :question: :question:
    و من گفتم:
    فکر میکنم باید جدا باشه وگرنه قاب فلزی خودش مثل آنتن نویز جذب میکنه
    و بعد جناب اصغریان گفت :
    راهکار آن این است که مدارتان را بگذارید توی یک نایلون ضخیم سپس دور و برش را کاغذ آلمینیوم تعبیه کنید و کاغذ آلمینیوم حتما به زمین مدار وصل بشود.
    یعنی اینکه گفتن قاب به بدنه وصل بشه
    در واقع من سوال شما (جناب ریاحی) رو از آقای اصغریان پرسیدم
    حالا ارسال شما کمی گیجم کرد؟؟؟؟!!!!.

[glow=black,2,300]بردی جالب با سیستم عاملی جالب !!![/glow]

دیدگاه

در واقع من سوال شما (جناب ریاحی) رو از آقای عسگریان پرسیدم
      حالا ارسال شما کمی گیجم کرد؟؟؟؟!!!!.
      با سلام به دوست عزیز من هم گیج شدم بلاخره وصلش کنم یا نه
      ضمنا ابن انتن ماژول خودش با عث ورود نویز نمیشه؟
      اگه ورودی نویز :mrgreen: باید چی کار کرد چون انتن جایی نصب میشه که نزدیک کنتاکتور و درایور یعنی نور علی نور :mrgreen:
      دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
      بانک اطلاعاتی سنسورها
      ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
      تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
      [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasmh
        ...حالا سوالم اینه که آیا اتصال این بدنه فلزی به زمین باعث تزریق نویزهای القایی بدنه به مدار نمیشه؟
        با درود و سلام خدمت عباس آقای عزیز

با بهترین احترام ، خدمت تان عرض کنم که بهترین روش شناخته شده در کم و کمتر کردن اثر ولتاژ القائی ناشی از سیگنال های نا خواسته ( اصطلاحاً کاهش نویز) تا کنون بعد از فیلتر کردن ، اتصال به زمین است. لذا جواب سوال جنابعالی این است که " خیر ؛ اتصال این پوشش که نام دیگر آن Shield نمودن است باعث ایجاد هیچ دردسری نه تنها نخواهد شد ، بلکه به صورت چشمگیری نویز را از بین می برد. و حتما و باید به زمین وصل شود.

همان طوری که در پست قبلی نوشتم اثر هر سیگنال ناخواسته ای (نویز) به صورت یک ولتاژ به سیستم اعمال می شود ، حال اگر شما پوششی را که می سازید ( Shield ) به زمین وصل کنید در واقع هر سیگنال ناخواسته دریافت شده را به زمین وصل می کنید یعنی تقریبا مقدار آن را برابر صفر قرار می دهید. این یک مطلب جامع و کلی در الکترونیک و مخابرات است. برای درک بهتر موضوع یک مثال برایتان می آورم : سیم آنتن تلویزیون رنگی نوعی کابل است که به آن کابل کواکسیال Coaxial (معادل فارسی کواکسیال یعنی هم محور) می گویند. در واقع یک سیم که حامل سیگنالهای ضعیف صدا و تصویر است در داخل بستری از پوشش حصیری شکل و رسانا قرار می گیرد که این پوشش حصیری شکل ( که اتفاقا شیلد نامیده می شود) از هر دو سمت ( از سمت دستگاه گیرنده و از سمت آنتن ) به زمین وصل می شود . مثال دیگر سیم های انواع میکروفن ها می باشد که سیگنال بسیار ضعیف تولید شده توسط عنصر میکروفن از میان یک غلاف حصیری شکل (که حتما باید این غلاف به زمین وصل شود) به سمت تقویت کننده (آمپلی فایر) سوق داده می شود.

مطلب بعدی اینکه هر کجای نوشته قبلی من را متوجه نشدید ، حتما بپرسید . :job:

ارادتمند شما ، رضا اصغریان
        والسلام علی من اتبع الهدی .... و درود بر کسانی که راه هدایت را دنبال می کنند.

هوشمندانه بپرسید...

دیدگاه

با سلام به دوستان عزیز
          ضمن تشکر از مطالب
          بدنه دستگاه ما فلزی است و دارای 8 خروجی که بدنه باید حتما سوراخکاری شود ازسوی دیگر سوال بندا این طور است که اگه بدنه فلزی را به زمین وصل کنم نباید اونا به بدنه اصلی تابلو برق وصل کنم :question:
          یعنی دستگاه بدنه با بدنه تابلو برق نباید ارتباط داشته باشد؟
          بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

با سلامی مجدد به تمامی دوستان
            یکی از دوستان عزیز درخواست فایل پروژه رو داشت گفتم برای شما نیز قرار بدمش
            این برد 2 در 4 سانتشه:(با فتوشاپ طرح کردم و به روش اتو دراووردمش)

این فایل های سورس برای Master و چهار Slave به زبان میکروبیسیک:
            پروژه

(البته پروژه هنوز خیلی جای کار و بهینه سازی داره ولی من جوابی رو که می خواستم گرفتم و دیگه روش کار نکردم)
            موفق باشید
            :bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasmh
              با سلامی مجدد به تمامی دوستان
              یکی از دوستان عزیز درخواست فایل پروژه رو داشت گفتم برای شما نیز قرار بدمش
              این برد 2 در 4 سانتشه:(با فتوشاپ طرح کردم و به روش اتو دراووردمش)

این فایل های سورس برای Master و چهار Slave به زبان میکروبیسیک:
              پروژه

(البته پروژه هنوز خیلی جای کار و بهینه سازی داره ولی من جوابی رو که می خواستم گرفتم و دیگه روش کار نکردم)
              موفق باشید
              :bye

سلام مدار چیه

دیدگاه

سلام به همه مهندس ها اقا من برد را داخل محفظه فلزی قرار دادم وزمین کردم تمام تمهیدات لازم برای حذف وکاهش نویز را هم انجام دادم اما مشکل اینه که یه انتن به رادیو مودم من وصل میشه که نزدیک کناکتور ودرایور (نزدیک اقایان نویز :mrgreen به نظر شما واسه انتن ماژول چی کار کنم
                بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

با سلام خدمت جناب ریاحی
                  اگه تصور من از سیستم شما درست باشه میتونین آنتن رو خارج از محفظه نصب کنین و سیگنال اونو با استفاده از یه خازن فیدترو ببرین داخل محفظه.
                  کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده
                    با سلام خدمت جناب ریاحی
                    اگه تصور من از سیستم شما درست باشه میتونین آنتن رو خارج از محفظه نصب کنین و سیگنال اونو با استفاده از یه خازن فیدترو ببرین داخل محفظه.
                    فرکانس کار بین 400 تا 430 مگا هرتز وانتن که کلا بیرون نصب میشه اما ترس من از نو.یز میدونید محدوده فرکانسی نویز های الکترومغناطیس چقدره
                    بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

بنده هنوز نمیدونم با سوئیچ کردن کنتاکتور و درایو برای مدار شما مشکلی هم ایجاد شده یا نه؟ ولی قاعدتا نویز فرکانس خاصی نداره. هر سیگنال هم وقتی ناخواسته باشه میشه نویز.
                      اما در مورد نویز سوئیچینگ باید بگم تجربه عملی نشون داده اونا معمولا دامنه زیاد دارن و از لحاظ فرکانسی خیلی بالا نیستن چون که توی مسیر های pcb کوتاهتر از 10 سانتیمتر جذب نمیشن. من با اصلاح pcb و کارای دیگه بردهام رو بدون شیلد و عایق، کنار حدود 40 تا کنتاکتور که هم بوبین و هم کنتاکتهاشون 220 و 380 ولته نصب کردم و چندین ساله که دارن کار میکنن. بنابراین احتمالا خود بخود توسط آنتن شما فیلتر میشن. امیدوارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده
                        بنده هنوز نمیدونم با سوئیچ کردن کنتاکتور و درایو برای مدار شما مشکلی هم ایجاد شده یا نه؟ ولی قاعدتا نویز فرکانس خاصی نداره. هر سیگنال هم وقتی ناخواسته باشه میشه نویز.
                        اما در مورد نویز سوئیچینگ باید بگم تجربه عملی نشون داده اونا معمولا دامنه زیاد دارن و از لحاظ فرکانسی خیلی بالا نیستن چون که توی مسیر های pcb کوتاهتر از 10 سانتیمتر جذب نمیشن. من با اصلاح pcb و کارای دیگه بردهام رو بدون شیلد و عایق، کنار حدود 40 تا کنتاکتور که هم بوبین و هم کنتاکتهاشون 220 و 380 ولته نصب کردم و چندین ساله که دارن کار میکنن. بنابراین احتمالا خود بخود توسط آنتن شما فیلتر میشن. امیدوارم.
                        با تشکر دوست عزیز بنده هم pcb را خیلی اصولی طراحی کردم .... نویز کنتاکتور بر کسی پوشیده نیست :mrgreen: و بنده با pic هم طراحی کردم البته برد قبلی که طراحش هم من نبودم به شدت تحت تاثیر این نویز قرار میگرفته و ضمنا میگفتن یه سری نویز از انتن بصورت مخفیانه وارد مدار میشدند :mrgreen: هنوز تست نزدم ولی کلا ترس من از انتن
                        بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

اگه مخفیانه بوده پس اونا چه طوری فهمیدن؟ :wow:

آقا بسم الله بگو برو جلو. خیالی نیست. مشکلی پیش نمیاد اگه اومد هم حل میشه. ممکنه یه خورده درد سر داشته باشه. تو نویز صنعتی مهمترین چیز pcb هست. که شما حلش کردی.

دیدگاه

اقا این مدار بالا میشه بگید چی هست

دیدگاه

اقا این مدار بالا میشه بگید چی هست
                              سلام دوست من
                              مگه تاپیک رو نخوندی!؟ :surprised:
                              مدار نهایی برد مستر و اسلیو هست دیگه!همین پاینیه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X