پاسخ : تست نویز مدار ساخته شده با PIC
یکم مطالب قاطی پاتی شد :mrgreen:
جناب ریاحی شما سوال مطرح کرده بودید که:
و من گفتم:
و بعد جناب اصغریان گفت :
یعنی اینکه گفتن قاب به بدنه وصل بشه
در واقع من سوال شما (جناب ریاحی) رو از آقای اصغریان پرسیدم
حالا ارسال شما کمی گیجم کرد؟؟؟؟!!!!.
نقل قول
حالا سوالم اینه که آیا اتصال این بدنه فلزی به زمین باعث تزریق نویزهای القایی بدنه به مدار نمیشه؟؟ :question:
با سلام به شما دوست عزیز و تشکر
اقا این برد صنعتی یعنی کنار درایور و کنتاکتور نصب میشه ضمنا من طراحم و مونتاژ با یکی دیگه است من به ایشون بگم بردی که انتن داره و قرار با اموج رادیویی کار کنه اینکار ا باش کن خودکشی میکنه :mrgreen: چون این محصول قرار وارد بازار بشه ونصاب اون هم معلوم نیست کی :question:
لطفا راهنمایی کنید :cry2:
حالا سوالم اینه که آیا اتصال این بدنه فلزی به زمین باعث تزریق نویزهای القایی بدنه به مدار نمیشه؟؟ :question:
با سلام به شما دوست عزیز و تشکر
اقا این برد صنعتی یعنی کنار درایور و کنتاکتور نصب میشه ضمنا من طراحم و مونتاژ با یکی دیگه است من به ایشون بگم بردی که انتن داره و قرار با اموج رادیویی کار کنه اینکار ا باش کن خودکشی میکنه :mrgreen: چون این محصول قرار وارد بازار بشه ونصاب اون هم معلوم نیست کی :question:
لطفا راهنمایی کنید :cry2:
جناب ریاحی شما سوال مطرح کرده بودید که:
17-استفاده از قاب فلزی خوب به بدنه دستگاه وصل بشه یا از او ایزوله بشه چون میگن نباید به بدنه دستگاه وصلش کرد :question: :question: :question:
فکر میکنم باید جدا باشه وگرنه قاب فلزی خودش مثل آنتن نویز جذب میکنه
راهکار آن این است که مدارتان را بگذارید توی یک نایلون ضخیم سپس دور و برش را کاغذ آلمینیوم تعبیه کنید و کاغذ آلمینیوم حتما به زمین مدار وصل بشود.
در واقع من سوال شما (جناب ریاحی) رو از آقای اصغریان پرسیدم
حالا ارسال شما کمی گیجم کرد؟؟؟؟!!!!.

دیدگاه