اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل وسایل خونه با استفاده از موبایل ( Android to PIC)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل وسایل خونه با استفاده از موبایل ( Android to PIC)

بلوتوث 4 اصلی ترین فرقش تو یه حالته که باعث میشه مصرفش فوق العاده پائین بیاد که باعث شده بهش BLE بگن (Bluetooth Low Energy).
    ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadfa91
      حالا اون فایل زیپ رو اکسترکت کنید و یکی از اپلیکیشن ها رو داخل فولدر place-apk-here-for-modding کپی کنید و فایل Script.bat رو باز کرده و کلید 9 رو بزنید بعد از چند لحظه اپلیکیشن دیکامپایل شده
      سلام دوست عزیز
      من این کارایی ک گفتیو انجام میدم اما اپلیکیشن دیکامپایل نمیشه . و فایل Script.bat رو ک باز میکنم با این مواجه میشم !!
      java was not found, you will not be able to sign apks or use apktool.!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدصالح واحدی
        سلام دوست عزیز
        من این کارایی ک گفتیو انجام میدم اما اپلیکیشن دیکامپایل نمیشه . و فایل Script.bat رو ک باز میکنم با این مواجه میشم !!
        java was not found, you will not be able to sign apks or use apktool.!
        java jdk و java jre رو رو سیستمتون نصب کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadfa91
          همه ورژن ها میتونن با هم ارتباط برقرار کنن.
          سلام

من با بلوتوث ورژن 2و3 کار کردم. قرار بود از http://www.ti.com/tool/cc2541dk-sensor محصول شرکت TI توی پروژم استفاده کنم. متاسفانه چون گوشیم BLE (Bluetooth Low Energy) یا همون ورژن 4، نداشت نتونستم App خود TI رو امتحان کنم. گفتم حالا که این Sensor Tag رو دارم بیام برنامه ای که توی اندروید برای HC-05 نوشتم رو هم امتحان کنم. متاسفانه نتونست Sensor Tag رو پیدا کنه. بنابراین نتیجه ایی که من گرفتم این بود که ورژن 4 کلا خیلی فرق داره. میدونم که اگر ورژن 4 داشته باشین میتونین با ورژن های پایین تر ارتباط برقرار کنید. و معقولش این هست که ورژن های بالاتر باید کاملا ورژن های پایین تر رو ساپورت کنن. گفتم شاید تجربم یه درد کسی بخوره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadh1387
            سلام

من با بلوتوث ورژن 2و3 کار کردم. قرار بود از http://www.ti.com/tool/cc2541dk-sensor محصول شرکت TI توی پروژم استفاده کنم. متاسفانه چون گوشیم BLE (Bluetooth Low Energy) یا همون ورژن 4، نداشت نتونستم App خود TI رو امتحان کنم. گفتم حالا که این Sensor Tag رو دارم بیام برنامه ای که توی اندروید برای HC-05 نوشتم رو هم امتحان کنم. متاسفانه نتونست Sensor Tag رو پیدا کنه. بنابراین نتیجه ایی که من گرفتم این بود که ورژن 4 کلا خیلی فرق داره. میدونم که اگر ورژن 4 داشته باشین میتونین با ورژن های پایین تر ارتباط برقرار کنید. و معقولش این هست که ورژن های بالاتر باید کاملا ورژن های پایین تر رو ساپورت کنن. گفتم شاید تجربم یه درد کسی بخوره
            Sensor Tag رو از کجا گرفتین؟ چند؟

دیدگاه

سلام خدمت دوستان و مخصوصا آقای SAJAD-G

1-من برنامه ای میخواستم طبق آنچه قبلا هم گفتم تحت اندروید که برنامه رو که روی گوشی اجرا کردیم چند تا دکمه لمسی ظاهر بشه و رو هر کدوم که تاچ کنیم یک اس ام اس با متن "عدد دلخواه" بفرسته.
              مثلا با تاچ دکمه اولی اس ام اسی با متن "1 "بفرسته .

برای نوشتن چنین برنامه ای چه چیزهایی لازم هست ؟ من ADT Bundle رو دارم ولی تا بحال اندروید کار نکردم.

2- آیا میشه مراحل بالا رو انجام داد با این تفاوت که بجای اس ام اس با بلوتوث یک کد بفرسته برای ماژول بلوتوثی که به میکرو وصله ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sanup2006
                سلام خدمت دوستان و مخصوصا آقای SAJAD-G

1-من برنامه ای میخواستم طبق آنچه قبلا هم گفتم تحت اندروید که برنامه رو که روی گوشی اجرا کردیم چند تا دکمه لمسی ظاهر بشه و رو هر کدوم که تاچ کنیم یک اس ام اس با متن "عدد دلخواه" بفرسته.
                مثلا با تاچ دکمه اولی اس ام اسی با متن "1 "بفرسته .

برای نوشتن چنین برنامه ای چه چیزهایی لازم هست ؟ من ADT Bundle رو دارم ولی تا بحال اندروید کار نکردم.

2- آیا میشه مراحل بالا رو انجام داد با این تفاوت که بجای اس ام اس با بلوتوث یک کد بفرسته برای ماژول بلوتوثی که به میکرو وصله ؟
                سلام
                این برنامه امکان پذیز هست، ولی باید تو برنامه نویسی اندروید تسلط کافی داشته باشین که رسیدن بهش نه سخته نه آسون و نه سریع!
                این کاری که شما میگید هم تو یه پروژه انجام دادم، اینجا هم فیلم و عکسش رو گذاشتم:
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=51501.msg584757#msg584757
                همه چیز به تسلط شما به اندروید بستگی داره
                برای یادگیری هم نیاز به پشتکار، حوصله، علاقه و زمان دارین

دیدگاه

اگر حوصله دارید یا با زبان HTMLیاCاشنایی داری Cکه حتما برای موبایلت برنامه بنویس اسمش MOSYNC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAJAD-G
                    سلام
                    این برنامه امکان پذیز هست، ولی باید تو برنامه نویسی اندروید تسلط کافی داشته باشین که رسیدن بهش نه سخته نه آسون و نه سریع!
                    این کاری که شما میگید هم تو یه پروژه انجام دادم، اینجا هم فیلم و عکسش رو گذاشتم:
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=51501.msg584757#msg584757
                    همه چیز به تسلط شما به اندروید بستگی داره
                    برای یادگیری هم نیاز به پشتکار، حوصله، علاقه و زمان دارین
                    من الان هیچ پیش زمینه ای از اندروید ندارم.
                    برای رسیدن به توانایی نوشتن همچین برنامه ای لطفا راهنمایی کنید که چه پروسه ای رو بگذرونم تا بدون اتلاف وقت بتونم به بیشترین بازدهی برسم.
                    تشکر.

پ.ن : لینک رو هم نگاه کردم. منم تو فکر ساخت همچین چیزی هستم.خیلی جالب بود.
                    لطفا از اولین استارت تا رسیدن به این نتیجه مراحل رو بگید.

ممنون

دیدگاه

من الان هیچ پیش زمینه ای از اندروید ندارم.
                      برای رسیدن به توانایی نوشتن همچین برنامه ای لطفا راهنمایی کنید که چه پروسه ای رو بگذرونم تا بدون اتلاف وقت بتونم به بیشترین بازدهی برسم.
                      تشکر.

پ.ن : لینک رو هم نگاه کردم. منم تو فکر ساخت همچین چیزی هستم.خیلی جالب بود.
                      لطفا از اولین استارت تا رسیدن به این نتیجه مراحل رو بگید.

ممنون
                      شما باید از اینجا شروع کنید:
                      http://developer.android.com/training/basics/firstapp/index.html
                      و قدم به قدم باهاش پیش برید، هیچ منبع بهتری هم نیست که بهتر از اینجا باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAJAD-G
                        شما باید از اینجا شروع کنید:
                        http://developer.android.com/training/basics/firstapp/index.html
                        و قدم به قدم باهاش پیش برید، هیچ منبع بهتری هم نیست که بهتر از اینجا باشه
                        یک سوال دیگه : اینکه میگن برای برنامه نویسی اندروید باید جاوا مسلط باشی خیلی مهمه ؟
                        حتما باید اول جاوا رو مسلط شد ؟
                        روش کار خودتون و پیشنهادتون چیه ؟

دیدگاه

یک سوال دیگه : اینکه میگن برای برنامه نویسی اندروید باید جاوا مسلط باشی خیلی مهمه ؟
                          حتما باید اول جاوا رو مسلط شد ؟
                          روش کار خودتون و پیشنهادتون چیه ؟
                          زبان جاوا هست، ولی جاوای تنها هیچ اطلاعاتی از سیستم اندروید نداره و برای استفاده از امکانات سیستم عامل یه سری کلاس و قوانین براش تعبیه شده که جاوا رو برا این کار کامل میکنه.
                          تو یه کلام: زبان جاواست و فریم ورک اندرویده
                          پس جاوا هم بلد نباشی نباید توقع نتیجه خوبی داشته باشی

دیدگاه

سلام

من تجربه خودم رو میگم. من کلاس نویسی و مفهوم شی گرایی رو از C++ بلد بودم. وقتی با اندروید شروع کردم اصلا جاوا بلد نبودم هیچی!
                            یک 3-4 ماه وقت گذاشتم و با اندروید کار کردم. خوبیش این هست که اونقدر توی اینترنت موضوع در مورد android و java هست که عمرا سوالیت بی پاسخ بمونه! بهت قول میدم اگر پشتکار داشته باشی و خوب وقت بذاری میتونی 3-4 ماهه در حد قابل قبولی یاد بگیری. من خودم تقریبا با اکثر قسمت های اندروید کار کردم. از برنامه نویسی برای Dropbox و سنسور ها تا برنامه نویسی سوکت ها. اگر C++ بلد باشی میبینی که اتفاقا جاوا خیلی راحت تر هم هست (حداقل برای من اینطوری بود)

دیدگاه

آیا استفاده از wifi به جای bluetooth بهتر نیست ؟
                              برد بلوتوث برای پوشش فضای داخل یک خونه 150 متری کافیه ؟
                              کار با wifi به نسبت کار با bluetooth سخت تره ؟

دیدگاه

آیا استفاده از wifi به جای bluetooth بهتر نیست ؟
                                برد بلوتوث برای پوشش فضای داخل یک خونه 150 متری کافیه ؟
                                کار با wifi به نسبت کار با bluetooth سخت تره ؟
                                سوال خوبیه ولی فکر کنم با Wifi سخت باشه کارکردن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X