اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل وسایل خونه با استفاده از موبایل ( Android to PIC)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل وسایل خونه با استفاده از موبایل ( Android to PIC)

نوشته اصلی توسط sanup2006
    آیا استفاده از wifi به جای bluetooth بهتر نیست ؟
    برد بلوتوث برای پوشش فضای داخل یک خونه 150 متری کافیه ؟
    کار با wifi به نسبت کار با bluetooth سخت تره ؟
    بلوتوث ارزونتر و امنتره
    برد مفید بلوتوث به شعاع 10 متره
    نمیشه گفت خیلی سخت تره، ولی طرز کارشون فرق داره و به کسی که میخواد ازشون استفاده کنه بستگی داره
    ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

وایرلس قابلیت اتصال Point to multi point داره اما بلوتوث نه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadfa91
        وایرلس قابلیت اتصال Point to multi point داره اما بلوتوث نه.
        ها ای که وگفتی یعنی چ

دیدگاه

بلوتوث فقط میتونه یه دستگاه با یه دستگاه در لحظه ارتباط داشته باشه ، (البته با این ماژول هایی که موجوده)
          تو وای فای با بعضی ماژول ها امکان اتصال همزمان چند دستگاه به ماژول وجود داره، اما همه ماژول ها این قابلیت رو ندارن

دیدگاه

البته ماژول هایی در فروشگاه قرار داره که قیمت پایین و فرکانس عالی 2.4 دارن و به خوبی میشه یک خونه رو کامل پوشش داد ولی خوب باز بحث این پیش میاد که داخل گوشی از اون ماژولها موجود نیست :icon_razz:

برای یک فرد تازه کار که میخواد برنامه اندروید بنویسه آیا برنامه نوشتن برای وای فای و ارسال و دریافت دستور بین میکرو و وای فای گوشی خیلی سخت میشه ؟(به نسبت بلوتوث)

دیدگاه

برای یک فرد تازه کار که میخواد برنامه اندروید بنویسه آیا برنامه نوشتن برای وای فای و ارسال و دریافت دستور بین میکرو و وای فای گوشی خیلی سخت میشه ؟(به نسبت بلوتوث)
              جفتشون سوکت پروگرمینگ حساب میشن، اما یکی برای سوکت بلوتوث مینویسی و اون یکی هم برای سوکت TCP/IP مینویسی
              برای ارتباط با ماژول تو بلوتوث یه قسمت انتخاب دستگاه داری و تو وای فای فقط ست کردن آیپی و شماره سوکت داری و تبادل دیتا بین جفتشون دیگه یکیه.
              با یه سری خرده کاری دیگه از قبیل چک کردن روشن بودن وای فای و بلوتوث یا اینکه چک کنی دستگاه بلوتوث داره یا نه و ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                ها ای که وگفتی یعنی چ
                یعنی در بلوتوث در یک لحظه باید فقط یه دستگاه وصل شده باشه تا دیتا بفرسته. در مورد ماژول BCD100 نوشته بود 4 تا وصل میشه واسه همین رفتم خریدم دیدم فقط در حالتی که ماژول مستر باشه 4 تا اسلیو وصل میشه بهش و دستگاه اندرویدی ما هم باید حتما مستر باشه و در حالت اسلیو نمیشه کاری که ما ازش میخوایم رو انجام بده یعنی وسایل خونه رو همزمان یه گوشی بیشتر نمی تونه کنترل کنه دوباره همون آش و همون کاسه. و اینطور شد که رفتم دنبال ماژول وای فای HLK-RM04 که قابلیت اینو داره که بهش 20 تا آی پی کانکت شه.

دیدگاه

یعنی در بلوتوث در یک لحظه باید فقط یه دستگاه وصل شده باشه تا دیتا بفرسته. در مورد ماژول BCD100 نوشته بود 4 تا وصل میشه واسه همین رفتم خریدم دیدم فقط در حالتی که ماژول مستر باشه 4 تا اسلیو وصل میشه بهش و دستگاه اندرویدی ما هم باید حتما مستر باشه و در حالت اسلیو نمیشه کاری که ما ازش میخوایم رو انجام بده یعنی وسایل خونه رو همزمان یه گوشی بیشتر نمی تونه کنترل کنه دوباره همون آش و همون کاسه. و اینطور شد که رفتم دنبال ماژول وای فای HLK-RM04 که قابلیت اینو داره که بهش 20 تا آی پی کانکت شه.
                  شما از پروژه کنترل با وای فای جواب گرفتید ؟
                  میشه روند کاری تا ساخت رو پله پله تشریح کنید تا بدونیم چه مسیری باید طی بشه؟
                  هزینه نهایی چقدر دراومد دوست عزیز ؟
                  چالش یا مشکل خاصی داشت این پروژه یا نه روتین بود.

دیدگاه

شما از پروژه کنترل با وای فای جواب گرفتید ؟
                    میشه روند کاری تا ساخت رو پله پله تشریح کنید تا بدونیم چه مسیری باید طی بشه؟
                    هزینه نهایی چقدر دراومد دوست عزیز ؟
                    چالش یا مشکل خاصی داشت این پروژه یا نه روتین بود.

بله جواب گرفتم. بیشترین چالشش همون نوشتن برنامه اندروید بود که ماه ها روش وقت گذاشتم. در مورد هزینه من 110 تومن پول ماژول RM04 دادم که الان ارزون شده و یک دستگاه اندرویدی. در مورد مدار هم این با خودتونه که چه پردازنده ای میخواید بزارید یا چطور بردی چاپ کنید. کانفیگ ماژول اصلا کار سختی نیست و خیلی روتینه. تا اونجایی که من میدونم ماژول USR-WIFI232 که فروشگاه eca هم آورده تقریبا همینطور عمل می کنه

دیدگاه

الان تقریبا تو خیلی از خونه ها مودم وای فای هست
                      ممکنه یه شبکه خانگی با همون مودم وای فای بشه درست کرد بطوری که همزمان که داره کار اینترنتش رو میکنه بتونه این ماژول ها رو هم ساپورت کنه؟
                      سوالم واضحه؟
                      میخوام مودم به عنوان مرکز باشه
                      یه کم زیادی توقع دارم نه؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdidadjoo
                        الان تقریبا تو خیلی از خونه ها مودم وای فای هست
                        ممکنه یه شبکه خانگی با همون مودم وای فای بشه درست کرد بطوری که همزمان که داره کار اینترنتش رو میکنه بتونه این ماژول ها رو هم ساپورت کنه؟
                        سوالم واضحه؟
                        میخوام مودم به عنوان مرکز باشه
                        یه کم زیادی توقع دارم نه؟؟؟
                        اگه ماژولت حالت STA رو ساپورت کنه میشه، انجامش داده بودم، خیلی بیشتر از حالت اکسسپوینت حال میداد :agree:
                        فقط باید ماژولت ساپورتش کنه دیگه
                        HLK-RM04 ساپورت نمیکنه

دیدگاه

بله جواب گرفتم. بیشترین چالشش همون نوشتن برنامه اندروید بود که ماه ها روش وقت گذاشتم. در مورد هزینه من 110 تومن پول ماژول RM04 دادم که الان ارزون شده و یک دستگاه اندرویدی. در مورد مدار هم این با خودتونه که چه پردازنده ای میخواید بزارید یا چطور بردی چاپ کنید. کانفیگ ماژول اصلا کار سختی نیست و خیلی روتینه. تا اونجایی که من میدونم ماژول USR-WIFI232 که فروشگاه eca هم آورده تقریبا همینطور عمل می کنه
                          سلام آقا محمد،
                          منم این ماژول RM0 رو گرفتم. با بحث config مشکلی ندارم.
                          اما من با این ماژول می خوام با اینترنت ارتباط برقرار کنم. این ماژول می تونه از http پشتیبانی کنه؟ با چه دستوراتی باید اینکار رو انجام داد...؟ می خوام یه سری اطلاعات از پورت سریال دریافت و به یک وب پیج مشخص دراینترنت ارسال بشه...
                          لازم به ذکر است که این کار رو با ماژول USR-WIFI232-T موجود در فروشگاه انجام دادم. برای این ماژول یه سری At command ها وجود داره مثل : AT+httpurl و ... که به راحتی می شه به یک وب پیج درخواست داد. من چنین دستوراتی رو توی دیتا شیت RM04 ندیدم...
                          تا حالا کسی اینکار رو انجام داده؟

با سپاس
                          همیشه بزرگوار تر از آن باشید که برنجید
                          و نجیب تر از آن باشید که برنجانید!

دیدگاه

ببخشید من میخواستم پروژه ای ور دارم که با وای فای گوشی به ماژول وسل بشم و چن تا رله رو قطع و وصل کنم
                            این کار امکان پذیره یا بیخیال شم
                            ترو خدا اگه ممکنه بهمن بگید شروع کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X