اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دلیل نویز گرفتن PIC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دلیل نویز گرفتن PIC

نوشته اصلی توسط sinaitg
    سلامی دوباره ..
    فقط ما شنیده بودیم PIC خیلی خفنه .. ولی با روشن کردن دو رله با واسط ترانزیستوری ، ال سی دی میره .......
    مدارم مشکل داره ؟؟
    رله ها دیود هرزگرد دارن .. خازن 104 سر تغذیه میکرو وصله ..
    کمکم کنیییییییییییییییییییییییین
    در شماتیک شما خازن های روی اسیلاتور دیده نمیشود. این خازن ها (که معمولا با ظرفیت بین 22 تا 33 پیکو انتخاب میشوند) تاثیر زیادی در جلوگیری از نویز گرفتن مدار میکنند. به عبارتی این خازن ها اسیلاتور را پایدار تر میکنند.

بهتر است شماتیک اصلی مدار (شامل تمامی قطعات) یا عکس از مدار را قرار دهید.
    خویشتن را اصلاح کنید تا خداوند کارها را اصلاح کند. امیر المومنین علی (ع)

دیدگاه

سلام بر همه
      دوست عزیز ic های pic بسیار به رگوله بودن تغذیه ورودیشون حساس هستن خیلی بیشتر از avr ها اما زمانی که ورودی صافی بهشون دادی و اونها راه افتادن تاثیرات خارجی به سختی میتونن باعث خلل در کارکردشون بشن این مداری که شما گذاشتی برای avr ها جواب میده اما برای pic ها تا به حال ندیدم جواب درستی در دراز مدت بده.
      شما ابتدا دو خازن به کریستالت بده که مقدارشون بستگی به فرکانست داره که در محدوده XT باشی یا HC اما معمولا 15 یا 22 پیکو مناسبه
      بعدم جهت تحریک بهتره که هر ترانزیستور رو با یک پین جدا تحریک کنی (البته به دلیل قدرت PIC ها در جریان خروجی برای هر پین میشه بدون ترانزیستور هم رله هارو راه انداخت که مهندسی و قابل اطمینان نیست )
      مقومت بین میکرو و ترانزیستور رو 2.7K بگیر
      بین امیتر و زمین یک مقاومت 100 اهمی بزار
      دوسر رله به صورت بایاس معکوس از یک دیود سرعت بالا مثل 1N4148 استفاده کن (همون دیود هرزگرد)
      و اما قسمت اصلی:
      بعد از تحریک رله به شکلی که شما گذاشتی اعوجاج شدیدی به تغذیه وارد میشه کاری که ما میکردیم این بود که از رله هایی استفاده میکردیم که ولتاژ تحریکشون 12 ولت DC بود بعد تغذیه ورودی رو 12 DC میگرفتیم و اون سر رله که قرار بود به VCC وصل بشه رو به 12 ورودی میدادیم بعد توسط رگولاتور های ساده مثل LM7805 تغذیه میکرو رو میساختیم(البته میشه از 12 ورودی دوتا 5 ولت مستقل از دوتا 7805 هم گرفت تا رله های 5 ولتی هم کار کنن)
      اصلی ترین نکته در همینه که شما تغذیه PIC رو از یک رگولاتور مستقل بگیرید (البته مستقل از قطعاتی که جریان کشی دارن مثل همین رله ها)
      اگر جایش مشکل داشتی بگو تا بیشتر توضیح بدم

ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
      شهید دکتر مصطفی چمران
      اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
      ; C is not for children

دیدگاه

من شروع کارم با PIC ها بود اما به سمت AVR ها کشیده شدم دلیلش هم این بود که برای کارهای من AVR مناسب تر هستن البته برای این کارهایی که امروزه دست گرفتم اما گاهی اوقات لازم میشه از PIC استفاده کنم یا از LPC های شرکت NXP
        برای کشاورزی به تراکتور نیاز داری و برای ویراژ دادن در خیابان ها به یک ماشین اسپورت
        PIC ,AVR ,ARM و... همگی ابزاری در دستان ما هستن نگاهی همراه با تعصب به هر کدمشون بزرگترین ضرر رو اول به خودمون میزنه
        راسته دو سه سالی هست که شرکت اپل هسته لب تاپ های خودش رو از تکنلوژی IBM به INTEL تغییر داده !!!
        (IBM و INTELL در دنیای لب تاپ ها یه جورایی مثل AVR و PIC در دنیای میکرو ها هستن)
        ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
        شهید دکتر مصطفی چمران
        ; C is not for children

دیدگاه

پین های خالی ( و در صورت نیاز پینهای مصرف شده) lcd رو pool up کنین .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
            پین های خالی ( و در صورت نیاز پینهای مصرف شده) lcd رو pool up کنین .
            ببخشید اما من اینجوری دیدم و بستم

انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
            فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

پیامبر اکرم(ص)فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که خیرشان به دیگران برسد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شریف شریف زاده
              ببخشید اما من اینجوری دیدم و بستم

سلام
              مدار شما در حالت عادی مشکلی نداره و ممکنه سالهای سال بدون مشکل کار کنه ولی باس دیتای lcd دوطرفه هست بنابر این اتصال مستقیم باس به گراند در بعضی شرایط خاص میتونه منجر به جریان کشی زیاد از تغذیه و آسیب دیدن اون بشه ( بهتره که پایه W/R رو زمین کنین تا این باس همیشه ورودی باشه )

دیدگاه

ممنونم،بله همینطوره،عکس مناسبی انتخاب نکردم
                انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
                فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

پیامبر اکرم(ص)فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که خیرشان به دیگران برسد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sinaitg
                  سلامی دوباره ..
                  فقط ما شنیده بودیم PIC خیلی خفنه .. ولی با روشن کردن دو رله با واسط ترانزیستوری ، ال سی دی میره .......
                  مدارم مشکل داره ؟؟
                  رله ها دیود هرزگرد دارن .. خازن 104 سر تغذیه میکرو وصله ..
                  کمکم کنیییییییییییییییییییییییین
                  سلام
                  آقا نویز کدومه؟!!! مدارتو بد طراحی کردی!!!!!
                  *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

مشکل از تغذیه مدار مطمئن باش مگر نه pic سگ جون تر از این حرفاست من جاهایی بردمش که عقل جن نمی رسیده ولی جواب داده
                    فهبنی صبرت علی عذابک فکیف اصبرعلی فراقک
                    گیرم که برعذاب توصبر کنم ،چگونه بر جدایی ات شکیبایی ورزم

دیدگاه

سلام دوستان
                      من برای یک پروژه که چند سال پیش هم بود از یک pic16f84 استفاده کردم . برای تغذیه اون از رگولاتور 7805 استفاده کرده بودم . زمانی که کنتاکتوری رو کنارش سوییچ می کردم ریست می شد . بعد اومدم از رگولاتور lm2576-5 استفاده کردم که یک رگولاتور سوییچینگ بود . اونجا بود که مشکلم حل شد . پیشنهاد می کنم حتما از این رگولاتور استفاده کنید جواب میده . دوسر تغذیه میکرو علاوه بر خازن 100 نانو تانتالیوم از یک خازن الکترولیتی با مقداری بین 4.7 تا 22 میکرو فاراد هم استفاده کنید .
                      انجمن LABVIEW
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=279.0
                      اموزش میکروکنترلرهای AVR به زبان ساده
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,7070.0.html

دیدگاه

سلام به همه
                        برای شفای بیمارا یک صلوات
                        یه مشکلی که من در اشخاصی که یک تایپیکی رو ایجاد میکنم دیدم اینه که :
                        1- وقتی به جواب میرسن خیلی کم پیش میاد طرف بگه من به جواب رسیدم و مشکل فلان بود و راه حلش فلان کار بود تا هم بقیه استفاده بهتر ببرن و هم بدونن که مشکل طرف حل شده و دیگه به جواب نیاز نداره
                        2- باز هم وقتی به نتیجه و جواب درست میرسن نمیان تایپیک رو قفل کنن (روی دکمه به نتیجه رسید) کلیک نمیکنن

شب قدر گذشت و منه دیوانه در این فکرم که یار بخشیده مرا
                        ندانستم با جوانه پشیمانی در دلم بی شب قدر یار بخشیده مرا
                        شهید دکتر مصطفی چمران
                        ; C is not for children

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X