اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یکی میشه بگه با وجود میکروهای اتمل مثلا xmega دیگه چه نیازی به یادگیریه arm

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : یکی میشه بگه با وجود میکروهای اتمل مثلا xmega دیگه چه نیازی به یادگیریه arm

نوشته اصلی توسط mac_mac_1
    با سلام خدمت دوستان

من تمامی مطالب رو خوندم از اولش هم خیلی ساده یه سوال پرسیدم و خواستم وارد بحثهای فرعی مثل سیستم عامل و هسته و غیره نشیم

امادوستان باز مطلب رو شلوغ کردن یکی غیرتی شده میگه ارم فلانه یکی دیگه میگه لپ تاپ استفاده کنیم و...

عزیزان من منظورم اینه به فرض من استاد برنامه نویسی ارم هستم خب حالا می خوام یه سیستم ساده رزرو ژتون برای خودم بسازم اونم مثلا با ارم 9 یا 11

اگه می تونین بردشو بزنین من اسم مو عوض می کنم

در حالی که با یه ATMEGA32 من این کارو کردم کلی هم منفعت بردم منظور همین بود .

اقایون هنوز هم می گم دوستانی که جیبشون پره ودنبال تفنن هستن و دنبال نون در اوردن نیستن برن رو ارم
    حتی اگه خواستن ارم 13 و 15 و... هم کار کنن

الانش هم خیلی از پروژه ها رو با همین AVR انجام می دند و حالشم می برن

همین

خوب عزیزم انبردست مال یه کاره و چار فرانسه مال یه کار!!!
    شما میتونین اینارو به جای هم استفاده کنین ولی بهتره اینکارو نکنین و هر کدوم رو تو جای مناسب استفاده کنید.
    آرم تو ایران هنوز به اندازه avr جا نیفتاده و جا برای پیشرفت داره همونطور که اگه کلام شما درست بود نباید کسانی که با 8051 کار کرده بودن میومدن تو خط avr . خوب حتما یه مزایایی بوده که اومدن.درسته؟
    بازم دارم میگم avr برای کارهای پردازشی غیرقابل استفاده ست . شاید تاپیکی که دوستان مشکل پخش avi با avr رو داشتن رو دیده باشین این مشکلات با آرم پیش نمیاد.
    من ادعای داشتن دکترای avr یا arm ندارم فقط دارم نظراتم رو میگم.
    موفق باشید.
    It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

پاسخ : یکی میشه بگه با وجود میکروهای اتمل مثلا xmega دیگه چه نیازی به یادگیریه arm

نوشته اصلی توسط mac_mac_1
      با سلام خدمت دوستان

من تمامی مطالب رو خوندم از اولش هم خیلی ساده یه سوال پرسیدم و خواستم وارد بحثهای فرعی مثل سیستم عامل و هسته و غیره نشیم

امادوستان باز مطلب رو شلوغ کردن یکی غیرتی شده میگه ارم فلانه یکی دیگه میگه لپ تاپ استفاده کنیم و...

عزیزان من منظورم اینه به فرض من استاد برنامه نویسی ارم هستم خب حالا می خوام یه سیستم ساده رزرو ژتون برای خودم بسازم اونم مثلا با ارم 9 یا 11

اگه می تونین بردشو بزنین من اسم مو عوض می کنم

در حالی که با یه ATMEGA32 من این کارو کردم کلی هم منفعت بردم منظور همین بود .

اقایون هنوز هم می گم دوستانی که جیبشون پره ودنبال تفنن هستن و دنبال نون در اوردن نیستن برن رو ارم
      حتی اگه خواستن ارم 13 و 15 و... هم کار کنن

الانش هم خیلی از پروژه ها رو با همین AVR انجام می دند و حالشم می برن

همین
      بسیار عالی !این شد یه حرف منطقی . پس همونطور که میبینید لازم نیست سر اینکه کدوم بهتره(!!!) بحث کنیم . همونطور که خودتون گفتید مهمه اینه که چی نیاز دارید و طبق اون تصمیم بگیرید . حالا شما به موردی بر نخوردید که avr نتونسته جواب بده ، دلیل نمیشه بگیم arm (چه 7 و چه 9 و ...) بدرد نمیخوره. شاید در آینده شما هم به یه مورد بر بخورید که به نفعتون باشه از آرم استفاده کنید .
      ساده ترین مثالی هم که به ذهنم رسید و باهاش برخورد داشتم همونی بود که قبلا گفتم . (به دلایلی نمیشد از uart مجازی استفاده کرد) .چند نفر دیگه رو هم از نزدیک دیدم که دارن با arm7 پروژه انجام میدن . بنابراین arm (چه 7 و چه 9 و...( برای خودشون کاربرد دارن ، اغلب به خاطر قدرت پردازش بالا و در بعضی از موارد مثل اونی که مثال زدم به خاطرامکانات جانبی . حالا اینکه مثلا شما تو یه پروژه به قدرت پردازش بالانیاز ندارید دلیل نمیشه بگیم آرم بدرد نمیخوره .
      بحث arm های سریع و میکروهایی مثل avr32 , xmega هم بی فایدس . امکانات هر جفتشون رو تو دیتاشیتاشون نوشته و مشخص و ثابت هست ، با این بحث ها هم نه امکاناتشون زیاد میشه و نه کم ! پس برای چی باید بحث کرد ؟؟

دیدگاه

بله امکاناتش ثابت هست ولی بحث سر اینه که شما چه استفاده ای از هر کدوم از این ها میکنید
        در ضمن اگه کسی میتونه به سوال من جواب بده
        نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
        بعد هم بگم بحث ما سر میکروکنترلره نه اینکه این بحث رو به پردازنده های آرم نسبت بدیم بعد هم میشه بگید کی توی ایران از هسته آرم استفاده میکنند؟(این سوال برام خیلی مهمه)
        بعد هم آخرش با این پردازنده های موجود در بازار چی کار میشه کرد که فایده داشته باشه(اینم مهمه)
        میدونم نمیتونید جوابش رو بدید

دیدگاه

این عمو شهریار گیر داده ول نمی کنه :angry: :angry:
          البته جای پسرمه :mrgreen: :mrgreen:
          ترو خدا شهریار گل ول کن فقط من فک می کنم تو مبایل از arm استفاده میکن :nerd:
          [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
            این عمو شهریار گیر داده ول نمی کنه :angry: :angry:
            البته جای پسرمه :mrgreen: :mrgreen:
            ترو خدا شهریار گل ول کن فقط من فک می کنم تو مبایل از arm استفاده میکن :nerd:
            چه فایده مگه میتونیم موبایل بسازیم؟در ضمن اونی که توی موبایله پردازنده است نه میکروکنترلر من میگم میکروکنترلر ARM به چه درد میخوره؟
            میشه بگید کی توی ایران از هسته آرم استفاده میکنند؟(این سوال برام خیلی مهمه)
            بعد هم آخرش با این پردازنده های موجود در بازار چی کار میشه کرد که فایده داشته باشه(اینم مهمه)
            یعنی کسی توی این سایت نمیتونه جواب منو بده؟؟؟

دیدگاه

یعنی کسی توی این سایت نمیتونه جواب منو بده؟؟؟
              میدونین چرا کسی جواب نمیده؟
              چون بارها جواب شما داده شده و به نظر میاد شما دنبال جواب نیستین بلکه میخواین تصویب کنین که همه کسایی که با آرم کار میکنن اشتباه میکنن و باید با چیزی که شما میگین کار کنند. لطفا بیخیال این بحث بشید این بحث دیگه بیشتر از این جا برای صحبت نداره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
                میدونین چرا کسی جواب نمیده؟
                چون بارها جواب شما داده شده و به نظر میاد شما دنبال جواب نیستین بلکه میخواین تصویب کنین که همه کسایی که با آرم کار میکنن اشتباه میکنن و باید با چیزی که شما میگین کار کنند. لطفا بیخیال این بحث بشید این بحث دیگه بیشتر از این جا برای صحبت نداره.
                من ازتون چند تا پروژه کاربردی خواستم که میکروکنترلر ARM براش لازم باشه اونوقت برام میگید که مثلا توی فلان دستگاه از پروسسور ARM استفاده شده من نمیگم اشتباه میکنند یادگیری چیز خوبیه ولی به چه قیمتی؟چه استفاده ای میشه از این کرد؟
                من فقط دنبال یه چند تا پروژه مهم هستم که فقط با میکروکنترلر ARM بشه ساخت همین

دیدگاه

من ازتون چند تا پروژه کاربردی خواستم که میکروکنترلر ARM براش لازم باشه اونوقت برام میگید که مثلا توی فلان دستگاه از پروسسور ARM استفاده شده من نمیگم اشتباه میکنند یادگیری چیز خوبیه ولی به چه قیمتی؟چه استفاده ای میشه از این کرد؟
                  من فقط دنبال یه چند تا پروژه مهم هستم که فقط با میکروکنترلر ARM بشه ساخت همین
                  هیچگاه شما پروژ ای پیدا نمیکنید که مطلقا با یک وسیله ساخته بشه.همیشه یک جایگزین که ممکنه به علت قیمت پایین تر و یا استفاده راحت تر مد نظر باشه پیدا بشه.
                  شما با AVR ساده هم میتونین اتصال USB برقرار کنید با آرم هم میتونین ولی بستگی به شما داره. همینطور شما میتونین کلی کد بنویسین تا برای FPGA یه USB ایجاد کنید یا از مبدل سریال به USB استفاده کنید. ولی میشه از آرم تو پردازش تصویر و یا پردازش صوت استفاده بهتری کرد یا مثالهای دیگه.
                  واسه همینه که میگم بحث مطلق اشتباهه.
                  این بحث ها زیاد شده و هیچ وقت به نتیجه نمیرسه.میخواین از این بحث های بی نتیجه مثال بزنم :

C یا بیسیک یا اسمبلی و ...
                  ARM یا AVR
                  PHILIPS یا ATMEL
                  PROTEL یا PROTEUS یا EAGLE یا ORCAD یا ...
                  پروتل 99 یا DXP
                  KEIL یا IAR
                  ویندوز یا لینوکس
                  AVR یا PIC
                  و کلی بحث دیگه که همه یه مدت بحث میکنن و آخرش قائله میخوابه ولی باز همه با چیزی که دوست دارن کار میکنن.
                  در واقع این بستگی به استفاده شما ، موجودی بازار ، احساس شما ، تسلط شما و عوامل دیگه داره که باعث میشه بعد از یه مدت با دلایل بقیه مخالفت کنید.

دیدگاه

پاسخ : یکی میشه بگه با وجود میکروهای اتمل مثل

اقا شهریار ما هنوز نتونستیم از تمامی امکانات مگا استفاده کنیم این ها برای کارهای پیچیده و برای ساخت با تعداد زیاد هست انشالا روژی میرسه اگه ما باشیم :cry2: دیگه ای ار ام هم مثل 8051 بی کاربرد میشه عزیزم بحث نکن تو ایران فکر کنم 200 نفر کم تر باشند که با ای ار ام کار میکنند و اونم برای پروژه های دولتی مانند (پروژه های ن$ظ$ا$م$ی یا از این جور چیزای پیشرفته مثل عابر بانک ها کارت خوان ها دست گاه هایی که حتی ما توشو تو خوابم نمی تونیم ببینیم :eek
                    خلاصه ما فلا با ای وی ار خودمون کار کنیم بعدش خدا قادره شاید اگه تونستیم شاید رفتیم سراغ ای ار ام
                    بزرگترین مشکل avr ها هنگ کردنه به گفته استادمون اگه با ای ار ام درست کار کنی حتی نویز سفید هم ور نمیداره در حالی که نویز سفید میتونه تو هر سیستمی حتی کامپیوتر هم اثر کنه در صورت قوی بودن هم میسوزونه :eek:
                    حالا هر چیزی جا خودشو داره شما می خوای مثلا یه کلتو با یه ار پی جی مقایسه کنی ؟
                    بحث چقدر جنگی شد :nerd:
                    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

پاسخ : یکی میشه بگه با وجود میکروهای اتمل مثل

مثل اینکه واقعا جوابی نمشه به سوال من داد یا شاید کسی توی سایت جوابش رو نمیدونه
                      من خودم یه جورایی جواب خودمو داده بودم و فقط میخواستم ببینم دوستان هدفشون از آرم چی بوده
                      و میخواستم ببینم برای من ارزششو داره که برم سراغش یا نه
                      آقای رحیمی این آرمه نه ای آر ام بازم میگم آرم
                      بعد هم یه سوال دیگه چرا اینجا بخش پروژه های تکمیل شده آرم نداره؟؟؟ oo:

کد HTML:
                      <abbr=لطفا سوالتون رو تو بخش پیشنهادات بپرسین!></abbr>

دیدگاه

این میکروها رو میشه بواسطه پردازش سریع و 32بیتشون به خیلی از دیوایس های کامپیوتر مثل دوربینهای ویدیویی و تیونر، کنترلرهای ساتا، اسکنر، کارتهای ویدیویی و VGA، کارتهای شبکه و ... وصل کرد و تنها با نصب درایورشون تو یه سیستم عامل32بیتی (مثلا لینوکس) بدون آشنایی با جزئیات عملکردشون بیشترین استفاده رو ازشون برد، درکمترین زمان ممکن.
                        شما فرض کن یه برد با آرم میزنی از کف دست هم کوچیکتر و فقط یه مموری اس دی روشه و یه جک شبکه و روش اوبونتو میریزی و ازش بعنوان یه وب سرور بی سرصدای کم حجم و کم مصرف (ولی با امکانات پاچی و پی اچ پی و مای سیکوئل) استفاده میکنی، بدون اینکه ذره ای درگیر برنامه نویسی و درایورنویسی بشی. میتونی به این وب سرور وب کم یا کمرا یا هر نوع سنسوری وصل کنی و بفرستی رو نت.
                        اگه میخوای همه کارهایی که بالا گفتم به اضافه کلی دیگه رو همزمان با هم انجام بدی و میکروت کم نیاره، باید بری سراغ آرم، ولی برای کارهای مفید و مختصر میشه از میکروهای 8بیتی هم استفاده کرد.
                        با ای وی آر و پیک هم میشه وب سرور ران کرد ولی دیگه باید بشینی برنامشو بنویسی و قید پاچی و پی اچ پی رو بزنی...
                        {خلاف قوانین - امضا ویرایش شد}

دیدگاه

عجب بحثی سر قایلیت های CLS و پراید در گرفته .متاسفانه تا 1 تومن ناقابل تو جیب اضافه نداشته باشید نمیتونید از SAM7 اونورتر برید. این همه کاربرد اما چه سود... میکرو و هسته و این حرفام واقعا فایده ای نداره. 1 میلیارد سال دیگه هم نمیتونید با یه AVR 8 بیتی یه پد برای ساختمان های هوشمند با یه دوربین نایت ویژن یا ... بسازید. البته هزینه همون 1 تومن هم فقط نیست . البته خوب سودش هم زیاده من که کاری ندارم کدوم بهتره اما ای کاش سریع تر با این ARM آشنا می شدم ! فقط همین. :mrgreen:
                          Gracias A La Vida
                          [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
                          http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
                          زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

دوستان می دونید سه تا مساله اصلی برای یک طراح حرفهای سیستمهای embedded چیه؟
                            قیمت ، قیمت ، قیمت.
                            هنر اینه که هر مساله را با کمترین قیمت ممکن و با بهترین کیفیت ممکن حل کرد.
                            همه میکروکنترولرها و .... هم خوب هستند.....

دیدگاه

ای ار ام نه ارم
                              arm مخفف سه کلمه هست پس خود ای ار ام یه کلمه نیست که شما اونو ارم می خونید چون مخفف و حروف اول 3 تا کلمه هست
                              Advanced Virtual RISC این میشه avr فکر کنم
                              ای ار ام هم مخففه پس به هم نچسبون و هر حرفو خای خودش بگو ایییییییی اررررررررررررر اممممممممممم :NO: :mrgreen:

دیدگاه

توی این سایت نمیتونه جواب منو بده؟؟؟
                                دلیل اینکه کسی جواب نمیده اینه که سوال شما بی معنیه!
                                شما میگی :
                                کی تو ایران با هسته خالی آرم کار میکنه؟؟؟
                                شما یه جوری از هسته خالی آرم صحبت میکنی ، انگار داری درباره هسته زردآلو صحبت میکنی! :redface:
                                شما وقتی از یه میکروکنترلر ARM استفاده میکنی ، در واقع داری از هسته آرم استفاده میکنی ، چون خود میکرو کنترلر متشکل از پردازنده (بقول شما : هسته خالی آرم)و .... هست.
                                اگه منظورتون اینه که یه آی سی با عنوان &quot;هسته خالی آرم&quot; بخریم و ازش استفاده کنیم ، خدمتتون عرض کنم که پردازنده ARM از اول پیدایشش برای استفاده در گوشی های همراه ایجاد شد و اولین بار نوکیا در گوشی هاش (7650-3650-6600و.....) ازش استفاده کرد.اگه شما برد مربوط به همین گوشی هارو ملاحظه بفرمایید می بینید که روی اینها هم چیزی بنام &quot;هسته خالی آرم&quot; وجود نداره!!!! یه آی سی به سفارش و spec که نوکیا خواسته رو برد هست که شامل پردازنده ARM هم میشه! :eek:
                                پس چیزی بعنوان &quot;هسته خالی آرم&quot; وجود نداره که کسی بخواد با هاش کار کنه!
                                این سوال شما مثل ای میمونه که من بگم : &quot;کسی هست که با هسته خالی xmega یا avr32 کار کرده باشه؟&quot; :NO:

اما بحث در مورد اینکه ، این بهتره یا اون!
                                یه سوال ! چرا سری 8051 هنوز هم تولید میشه ، هم Develope ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :bye
                                این بحث شبیه بحث طرفداران میکرو AVR و PIC هست که هر دو دسته میگن این بهتره و اون بدتره!
                                حالا کسی که هم با 8051 ، َAVR ، PIC ، ARM ، ..... کار کرده چی میگه؟ مطمئن باش ممکنه بگه فلان آی سی بهتره ، ولی هیچ وقت نمیگه .... بدرد نمی خوره!
                                من 3-4سال پیش بعد اینکه با با 8051 ، َAVR ، PIC کار کردم دلم میخواست یه میکرو جدید و بهتر رو شروع کنم ، اون موقع هنوز ARM تو ایران نیومده بود(تازه dsPIC اومده بود) من تعریف میکرو های 68HC و 80196(16 بیتی) رو خیلی شنیده بودم! رفتم سراغشون! کلی وقت صرف کردم و از جفتشون جواب گرفتم ، بر خلاف اون چیزی که فکر می کردم دیدم 196 خیلی بهتر از 68HC تو محیط های صنعتی جواب میده! بعد اینکه 4-5 ماه وقت صرف کردم فهمیدم 68HC در حد 8051 صنعتیه!!!!
                                حالا منظورم از این حرف ها اینه که کسایی که اصلا دستشون به میکرو X نخورده و باهاش کار نکردن ، (بدلیل راحت طلبی و تغییر ناپذیری با زمان و ...) اصلا نمی تونن در موردش اظهار نظر کنن! کسی میتونه جواب سوال اولین پست رو بده که خودش هم با xmega و هم با ARM کار کرده باشه!!!

خیلی ها ملاک بهتر بودن رو فقط به کلاک بالا تر میدون! یا MIPS بالا تر!!! بعدش نتیجه گیری میکنن که اون آی سی که سریع تر هست واسه کارای پردازش سیگنال بهتره!!! ولی قدرت پردازش سیگنال ربطی به کلاک و MIPS نداره(مرتبط هست ولی نه 100%) مثلا میکروکنترلر TMS320F2812 که کلاکش 150MHz هست ، برای یک پروژه پردازش سیکنال خیلی بهتر از یه AVR32 یا ARM که کلاک بالاتری دارن ، جواب میده! ولی برای یه پروژه کنترلی شاید یه AVR32 یا ARM بهتر جواب بدن!!!!

به نظر من یه طراح نباید تعصب داشته باشه و باید نسبت به همه قطعات دید داشته باشه (نیاز نیست به همه تسلط کامل داشته باشه) ، تا بتونه برای هر طراحی خاص با توجه به کارآیی ، هزینه ، امنیت و .... بهترین انتخاب رو داشته باشه ، (از 8051 و ATTiny گرفته تا ........آی سی بمب اتم :wow: )

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X