اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یکی میشه بگه با وجود میکروهای اتمل مثلا xmega دیگه چه نیازی به یادگیریه arm

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : یکی میشه بگه با وجود میکروهای اتمل مثلا xmega دیگه چه نیازی به یادگیریه arm

نوشته اصلی توسط dash_mahmoud

به نظر من یه طراح نباید تعصب داشته باشه و باید نسبت به همه قطعات دید داشته باشه (نیاز نیست به همه تسلط کامل داشته باشه) ، تا بتونه برای هر طراحی خاص با توجه به کارآیی ، هزینه ، امنیت و .... بهترین انتخاب رو داشته باشه ، (از 8051 و ATTiny گرفته تا ........آی سی بمب اتم :wow: )
    از این تیکه از حرفتون خیلی خوشم اومد

تو این لینک از سهم میکرو های تو بازار بحث شده

http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...0355#msg200355

ظاهرا میگه که ARM حدود 10 درصد بازار رو در اختیار داره لابد یه مصرفی براش وجود داشته که طرف از ARM استفاده کرده

شاید هم این قضیه مثل نظر مکانیکای قدیمی در مورد ماشینهای انژکتوری باشه

البته شاید اگه بسکام یا کدویژن برای ARMبیاد و یه بکیج دیپ هم داشته باشه این گردو خاک ها فروکش کنه
    اگه ARM basic pro :wow:هم برای ARM اومد منو هم خبر کنین باهاش کار کنم
    اینو برای این گفتم که یه سوزن به خودم زده باشم یه جوالدوز به بقیه

دیدگاه

پاسخ : یکی میشه بگه با وجود میکروهای اتمل مثلا xmega دیگه چه نیازی به یادگیریه arm

من خواستم بحثو ول کنم چون کسی جواب نمیداد حالا که اومدید جواب بدید میشه بگید میکرو کنترلر آرم چی داره که ازش استفاده میکنند؟مگه میکرو های معمولی چشه؟توجه کنید میکرو کنترلر مد نظرمه نه پروسسور آرم
      نوشته اصلی توسط dash_mahmoud
      دلیل اینکه کسی جواب نمیده اینه که سوال شما بی معنیه!
      شما میگی :شما یه جوری از هسته خالی آرم صحبت میکنی ، انگار داری درباره هسته زردآلو صحبت میکنی! :redface:
      شما وقتی از یه میکروکنترلر ARM استفاده میکنی ، در واقع داری از هسته آرم استفاده میکنی ، چون خود میکرو کنترلر متشکل از پردازنده (بقول شما : هسته خالی آرم)و .... هست.
      اگه منظورتون اینه که یه آی سی با عنوان "هسته خالی آرم" بخریم و ازش استفاده کنیم ، خدمتتون عرض کنم که پردازنده ARM از اول پیدایشش برای استفاده در گوشی های همراه ایجاد شد و اولین بار نوکیا در گوشی هاش (7650-3650-6600و.....) ازش استفاده کرد.اگه شما برد مربوط به همین گوشی هارو ملاحظه بفرمایید می بینید که روی اینها هم چیزی بنام "هسته خالی آرم" وجود نداره!!!! یه آی سی به سفارش و spec که نوکیا خواسته رو برد هست که شامل پردازنده ARM هم میشه! :eek:
      پس چیزی بعنوان "هسته خالی آرم" وجود نداره که کسی بخواد با هاش کار کنه!
      این سوال شما مثل ای میمونه که من بگم : "کسی هست که با هسته خالی xmega یا avr32 کار کرده باشه؟" :NO:
      ببینید من منظورم اینه که اگر آرم برای پردازش های در سطح کامپیوتر هست پس میکروکنترلرش به چه درد میخوره؟؟؟جز دو سه تا پروژه خیلی خاص
      اگر هم میگید که از اول این پروسسور برای موبایل ایجاد شد پس دیگه ما برای چی میخواهیم سراغ آرم9 بریم مگه میخواهیم موبایل بسازیم؟؟؟
      پروسسور های ساده تر هم برای اینکه به درد پردازش های سنگین نمیخورند یه سری امکانات بهش اضافه کردند تا بشه ازشون برای یه پروژه معمولی ازشون استفاده کرد
      من مشکل زیادی با ARM7 ندارم ولی بحث سر اینه که وقتی کامپیوتر و لپ تاپ و... هست چه نیازی هست که بریم خودمون سخت افزار و ... رو تهیه کنیم؟آخرش هم ممکنه اشتباهی توی طراحی برد چند لایه پیش بیاد و کلی خسارت برامون داشته باشه من میگم شما شرکتی چیزی دارید که دستگاه میکرو کامپیوتری رو تولید انبوه بکنه؟
      AVR32 هم برای دستگاه های صوتی تصویری هست و ... من در این باره میگم اگر شما راضی شدید برای ARM9 این قدر پول بدید بعدش فهمیدید مثلا LCD رنگی ساپورت نمیکنه برید سر AVR32 که میتونید روی برد 2 لایه هم بزنید و راحت از اینترفیس LCD اون استفاده کنید و گرنه همونقدر که با ARM9 مخالفم با AVR32 مخالفم XMEGA هم دارای امکانات زیادی نسبت به AVR معمولیه که با توجه به نیاز بازار به AVR زیاده و قیمت زیادی داره XMEGA از AVR معمولی ارزون تره!به خاطر سرعت و امکاناتش به XMEGA روی آوردم :agree:
      اگر هم بحثی میکنید لطفا یه جوری باشه که با واقعیت های توی ایران همخوانی داشته باشه مثلا هزینه برد چندلایه و سایر مشکلات رو در نظر بگیرید :agree:
      من میخوام ببینم برای پروژه های معمولی که یه مقدار به سرعت پردازش نیاز دارند کدوم به صرفه تره همین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
        میشه بگید میکرو کنترلر آرم چی داره که ازش استفاده میکنند؟مگه میکرو های معمولی چشه؟توجه کنید میکرو کنترلر مد نظرمه نه پروسسور آرم
        حق با شماست دوست عزیز!خوب شد شما تو اتمل یا .... کار نمیکنید! یعنی طبق گفته شما شرکت های Atmel ، Philips ، ST و ... هیچ کدومشون حالیشون نیست دارن چی تولید میکنن!
        اگه ادیسون هم ذوق و قریحه شما رو داشت ، ما هنوز داشتیم از شمع و چراغ نفتی استفاده می کردیم! مگه شمع چه عیبی داره؟ :redface: نور که داره ، کافیه دیگه! تازه اگه پروانه هم باشه عاشقانه هم میشه!!!! این لامپ چیز بیخودیه که!

میبنم که شما هنوز سر "هسته خالی آرم" گیر کردی!!! این نشون میده که شما بدون اینکه پست دیگران رو درست بخونی ، فقط میخوای سریع یه جواب بدی! نمونش تناقضی هست که تو 4 خطی که خودت نوشتی وجود داره!

ببینید من منظورم اینه که اگر آرم برای پردازش های در سطح کامپیوتر هست پس میکروکنترلرش به چه درد میخوره؟؟؟جز دو سه تا پروژه خیلی خاص
        اگر هم میگید که از اول این پروسسور برای موبایل ایجاد شد پس دیگه ما برای چی میخواهیم سراغ آرم9 بریم مگه میخواهیم موبایل بسازیم؟؟؟
        پروسسور های ساده تر هم برای اینکه به درد پردازش های سنگین نمیخورند یه سری امکانات بهش اضافه کردند تا بشه ازشون برای یه پروژه معمولی ازشون استفاده کرد
        من گفتم اولین بار که از ARM برای محصولات مورد مصرف عموم استفاده شد ،در گوشی های موبایل نوکیا بود! من کی گفتم کاربرد ARM فقط در گوشی همراه هست یا می خواهیم ARM یاد بگیرم که بریم موبایل درست کنیم؟!در حال حاضر اکثر گوشی های موبایل از ARM استفاده میکنن ، این یعنی هر کی ARM کار میکنه میخواد موبایل بسازه؟ دلیل استفاده از ARM بخاطر Low Power بودن و Embedded بودن و Protable بودن و .... هست! حالا شما که فکر میکنی xmega بهترین هست میتونی یه مکاتبه ای با Nokia و HTC و .... داشته باشی و ازشون بخوای تو گوشی هاشون از xmega استفاده کنن ، البته فکر کنم باید برا گوشی از باطری لپ تاپ استفاده بشه با طراحی شما!
        شما که میگی مساله Low Power بودن رو بجای کار اصولی میشه با باطری بزرگتر!!! حل کرد ، دیگه چی میشه گفت؟ ................
        "اگر آرم برای پردازش های در سطح کامپیوتر هست پس میکروکنترلرش به چه درد میخوره؟؟؟"
        این جمله زیبای شما رو باید قاب کرد ، و برای همه تولید کننده های پردازنده فرستاد! :redface:
        دوست عزیز هر گردی گردو نیست!شما برای مصارف Embedded و Protable میخوای لپ تاپ رو بذاری تو جیبت!؟لپ تاپ تو جیب شما جا میشه؟
        برای مصارف غیر Protable هم ، با توجه به هزینه از SBC یا ARM یا .... اسفاده میشه!توجه کنید که قیمت SBC چندین برابر برد ARM در میاد! پس بازهم باید با توجه به هزینه تصمیم گرفت که کدوم بصرفه تره!

AVR32 هم برای دستگاه های صوتی تصویری هست و ... من در این باره میگم اگر شما راضی شدید برای ARM9 این قدر پول بدید بعدش فهمیدید مثلا LCD رنگی ساپورت نمیکنه برید سر AVR32 که میتونید روی برد 2 لایه هم بزنید و راحت از اینترفیس LCD اون استفاده کنید
        بحت و مقایسه در مورد AVR32 در حالی که در ایران موجود نیست ، اصلا معنی نداره! ماشالا شما که خدای دیتا شیت هستی!این حرفت جک بود دیگه؟ که گفتی : "شما راضی شدید برای ARM9 این قدر پول بدید بعدش فهمیدید مثلا LCD رنگی ساپورت نمیکن" :redface:
        این یعنی نیت کنیم و برد رو طراحی کنیم ، بعدش ببینبم می خواهیم چیکار کنیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگر هم بحثی میکنید لطفا یه جوری باشه که با واقعیت های توی ایران همخوانی داشته باشه مثلا هزینه برد چندلایه و سایر مشکلات رو در نظر بگیرید
        من میخوام ببینم برای پروژه های معمولی که یه مقدار به سرعت پردازش نیاز دارند کدوم به صرفه تره همین
        شما که می فرمایید : "با واقعیت های توی ایران همخوانی داشته باشه" تو هر پاراگراف پستتون 3-4 بار از AVR32 صحبت کردین! بعنی تو ایران AVR32 پیدا میشه ولی برد چند لایه نیست؟! خدمتتون عرض کنم من برد4 لایه و 6 لایه زدم و دادم برام ساختن ، اونقدرا هم گرونتر نشده! شما اگه بخوای تا 16 لایه رو شرکت هایی هستن که سفارش بگیرن (البته نه برای نمونه ، چون گرون در می آد)

در مورد جمله آخر هم بگم : برای پروژه های معمولی AVR راحت ترین گزینه برای انتخاب هست.

باز هم جمله آخر پست قبلیم رو تکرار میکنم :

به نظر من یه طراح نباید تعصب داشته باشه و باید نسبت به همه قطعات دید داشته باشه (نیاز نیست به همه تسلط کامل داشته باشه) ، تا بتونه برای هر طراحی خاص با توجه به کارآیی ، هزینه ، امنیت و .... بهترین انتخاب رو داشته باشه ، (از 8051 و ATTiny گرفته تا ........آی سی بمب اتم :wow: )

دیدگاه

من نمیدونم چرا هر کسی میاد اینجا یه تفسیری میکنه؟؟؟
          اون شرکت ها برای نیاز هایی که هست تولید میکنند و این نیازها با اینجا زیاد ربطی نداره(جدول سهم میکروکنترلر های بازار جهان رو بخونید دستتون میاد)چون اینجا بیشتر از AVR و PIC و 8051 و یه ذره هم ARM7 اونوقت آرم9 به چه درد میخوره؟کی میخواد ازش استفاده کنه؟
          من میخوام بگم اگر اونها توی موبایل و PDA از این ها گذاشتند چه ربطی به ما داره؟؟؟من میخوام بپرسم شما که آرم9 بلدید چه پروژه هایی باهاش توی ایران انجام دادید؟اصلا هدفتون از یادگیری آرم9 چی بوده؟باهاش چی کار میتونید بکنید که هنوز نکردید؟دلیل انتخابتون چی بوده؟مزایایی که آرم9 داشته و بهش نیاز داشتید و ازش استفاده کردید چی بوده؟هر وقت تونستید به این سوالات جواب بدید(قابل توجه همه مدافعان آرم9)اون موقع من یه جورایی جوابمو بدست آوردم
          در مورد AVR32 هم بگم شما که میخواهید برد آرم9 بسازید قطعه از خارج میارید حالا چی میشه همون تعداد رو به اضافه ی یه AVR32 از خارج بیارید؟اگر درست متوجه شده باشم مثل اینکه تیم لینوکس به خاطر اینکه پروسسورشون LCD رو مستقیم ساپرت نمیکرده ولش کردند وگرنه چرا ولش کردند؟اگر وقت و پولشو دارید که تا حالا برای آرم9 خرج کردید حالا یه ذره بیشترش کنید و با AVR32 کار کنید LCD و یه سری چیزهای بیشتر تو AVR32 هست بردتون هم دو لایه در میاد

دیدگاه

من نمیدونم چرا هر کسی میاد اینجا یه تفسیری میکنه؟؟؟
            اون شرکت ها برای نیاز هایی که هست تولید میکنند و این نیازها با اینجا زیاد ربطی نداره(جدول سهم میکروکنترلر های بازار جهان رو بخونید دستتون میاد)چون اینجا بیشتر از AVR و PIC و 8051 و یه ذره هم ARM7 اونوقت آرم9 به چه درد میخوره؟کی میخواد ازش استفاده کنه؟
            من میخوام بگم اگر اونها توی موبایل و PDA از این ها گذاشتند چه ربطی به ما داره؟؟؟من میخوام بپرسم شما که آرم9 بلدید چه پروژه هایی باهاش توی ایران انجام دادید؟اصلا هدفتون از یادگیری آرم9 چی بوده؟باهاش چی کار میتونید بکنید که هنوز نکردید؟دلیل انتخابتون چی بوده؟مزایایی که آرم9 داشته و بهش نیاز داشتید و ازش استفاده کردید چی بوده؟هر وقت تونستید به این سوالات جواب بدید(قابل توجه همه مدافعان آرم9)اون موقع من یه جورایی جوابمو بدست آوردم
            در مورد AVR32 هم بگم شما که میخواهید برد آرم9 بسازید قطعه از خارج میارید حالا چی میشه همون تعداد رو به اضافه ی یه AVR32 از خارج بیارید؟اگر درست متوجه شده باشم مثل اینکه تیم لینوکس به خاطر اینکه پروسسورشون LCD رو مستقیم ساپرت نمیکرده ولش کردند وگرنه چرا ولش کردند؟اگر وقت و پولشو دارید که تا حالا برای آرم9 خرج کردید حالا یه ذره بیشترش کنید و با AVR32 کار کنید LCD و یه سری چیزهای بیشتر تو AVR32 هست بردتون هم دو لایه در میاد
            بازهم فقط خواستی سریع جوب بدی ، جواب همه سوالاتی که مطرح کردی رو تو پست هام دادم!
            اصلا کاملا حق با شماست!شما xmega کار کن! منتهی به دیگران گیر نده چرا ARM کار می کنن!
            من تو پست هام نه از میکرو خاصی انتقاد کرد ، نه تعریف ! فقط گفتم طراح باید با توجه به کارایی و هزینه بهترین گزینه رو انتخاب کنه! حالا شما که اصلا دوست نداری به خودت سختی یادگیری چیز جدید رو بدی ، همو xmega رو ادامه بده و دکتراش رو هم بگیر!
            یکبار دیگه پست قبلی رو بخونی میبینی گفتم یکی از کاربردهای ARM9 چیه!تو اون قسمت که درباره غیر Protable بودن بود گفتم!نظر شما هم محترمه! شما لپ تاپ ببند(با باطری اضافه :redface
            ترجیح میدم بجای اینکه وقتمو تو این تاپیک تلف کنم ، برم چند تا تاپیک آموزنده بخونم!

موفق باشید.

دیدگاه

من سوالم رو چجوری باید بپرسم؟من با چیزی یا کسی مشکلی ندارمفقط خواستم بپرسم شما که بلدید و میخواهید تایپیک آموزنده بخونید چه کارهایی با این میکرو کردید که به درد کسی یا چیزی بخوره؟واضح تر از این؟هر دفعه سوال میپرسم یه جوری میخواهید جواب ندید یا بحثو منحرف کنیداگر واقعا ادعای داشتن علم توی این زمینه را میکنید بگید این علمتون چه سودی داشته همین ببخشید خیلی تند حرف میزنم من فقط میخوام وقتم تلف نشه اگه یه طراح نتونه درست اطلاعات جمع آوری کنه چجوری میتونه درست طراحی کنه؟

دیدگاه

من فکر میکنم همه توی این سایت(شایدم سایت های دیگه)با من چپ افتادند :cry2:
                من تنها باید بیام و در جبهه مقابل وایستم و سوال بپرسم اونوقت این همه جلوی من فقط حرفهای تکراری میزنند و از هم تشکر میکنند من گفتم با کسی یا چیزی مشکلی ندارم فقط میخوام بدونم شما که سختی کار رو پذیرفتیدرفتید سراغ آرم به چه امیدی رفتید برای کجا یا چه چیزی به آرم نیاز داشتید از کسانی که با آرم9 هم کار کردند این سوال را دارم وگرنه سراغ XMEGA رفتن سخت تر از آرمه اینکه میگید آرم9 کم مصرفه میشه گذاشت توی جیب خوب اونا تکنولوژیشو دارند و کار انبوه میکنند ما که از این کار ها بلد نیستیم تازه کی اینجا پروژه ای با آرم انجام داده که بتونه از کم مصرف بودنش استفاده کنه یا اینکه یه چیزی طراحی کنه که بشه گذاشت توی جیب من از امکانات این میکروها خوشم اومده ولی واقعا این امکانات به درد کجا خورده؟کی تونسته ازش کاربردی استفاده کنه؟من اصلا دوست دارم همه این میکروها رو یاد بگیرم ولی واقعا اینا به صرفه اند؟منظورم اینه که برای کجا استفاده میکنید؟به خدا من با کسی دعوا ندارم ولی بدونید منابع من محدوده میخوام ببینم توی ایران از اینا توی کجا استفاده میشه؟همین اصلا هدف اینکه این میکرو ها رو یاد بگیریم که بتونیم جایی ازش استفاده کنیم خوب استفاده شما چیه؟

دیدگاه

من فکر میکنم همه توی این سایت(شایدم سایت های دیگه)با من چپ افتادند :cry2:
                  من تنها باید بیام و در جبهه مقابل وایستم و سوال بپرسم اونوقت این همه جلوی من فقط حرفهای تکراری میزنند و از هم تشکر میکنند من گفتم با کسی یا چیزی مشکلی ندارم فقط میخوام بدونم شما که سختی کار رو پذیرفتیدرفتید سراغ آرم به چه امیدی رفتید برای کجا یا چه چیزی به آرم نیاز داشتید از کسانی که با آرم9 هم کار کردند این سوال را دارم وگرنه سراغ XMEGA رفتن سخت تر از آرمه اینکه میگید آرم9 کم مصرفه میشه گذاشت توی جیب خوب اونا تکنولوژیشو دارند و کار انبوه میکنند ما که از این کار ها بلد نیستیم تازه کی اینجا پروژه ای با آرم انجام داده که بتونه از کم مصرف بودنش استفاده کنه یا اینکه یه چیزی طراحی کنه که بشه گذاشت توی جیب من از امکانات این میکروها خوشم اومده ولی واقعا این امکانات به درد کجا خورده؟کی تونسته ازش کاربردی استفاده کنه؟من اصلا دوست دارم همه این میکروها رو یاد بگیرم ولی واقعا اینا به صرفه اند؟منظورم اینه که برای کجا استفاده میکنید؟به خدا من با کسی دعوا ندارم ولی بدونید منابع من محدوده میخوام ببینم توی ایران از اینا توی کجا استفاده میشه؟همین اصلا هدف اینکه این میکرو ها رو یاد بگیریم که بتونیم جایی ازش استفاده کنیم خوب استفاده شما چیه؟
                  آقا شهریار چپ افتادن دیگه چیه؟

بنده به شخصه به خاطر کم بودن وقت نمیتونم جواب دوستان را بخونم و جواب بدم البته یه دلیل دیگه هم داره که خدائیش جلوی شما کم میارم :mrgreen:(خدائیش به سنتون نمیخوره اینقدر مطلب بلد باشید :nerd

موفق باشید

دیدگاه

پاسخ : یکی میشه بگه با وجود میکروهای اتمل مثل

نوشته اصلی توسط مهدی مهری
                    آقا شهریار چپ افتادن دیگه چیه؟

بنده به شخصه به خاطر کم بودن وقت نمیتونم جواب دوستان را بخونم و جواب بدم البته یه دلیل دیگه هم داره که خدائیش جلوی شما کم میارم :mrgreen:(خدائیش به سنتون نمیخوره اینقدر مطلب بلد باشید :nerd

موفق باشید
                    متشکرم ولی همش فکرمیکنم بیسوادم :cry2:از روی تواضع نمیگم واقعا این احساس رو دارم اینکه مثلا آرم هست DSP هست FPGA هست و ... که باید برم یاد بگیرمش خیلی برام جالبه راستش من نمیدونم حالا اینقدر که بلدم(از شما و سایر اعضای سایت یاد گرفتم)به چه دردم میخوره یعنی چه استفاده ای ازش میتونم بکنم:cry2:یه جورایی سرگردانم شاید تنها مشکلم سنم باشه :sad:من فقط یه راهنمایی خواستم که بدونم کسی اگر توی ایران آرم بلد باشه آینده کاریش چیه اینکه چه جور پروژه هایی بهش میدن یا چه کارهایی از پسش برمیاد همین سوالم سخته؟

دیدگاه

متشکرم ولی همش فکرمیکنم بیسوادم :cry2:از روی تواضع نمیگم واقعا این احساس رو دارم اینکه مثلا آرم هست DSP هست FPGA هست و ... که باید برم یاد بگیرمش خیلی برام جالبه راستش من نمیدونم حالا اینقدر که بلدم(از شما و سایر اعضای سایت یاد گرفتم)به چه دردم میخوره یعنی چه استفاده ای ازش میتونم بکنم:cry2:یه جورایی سرگردانم شاید تنها مشکلم سنم باشه :sad:من فقط یه راهنمایی خواستم که بدونم کسی اگر توی ایران آرم بلد باشه آینده کاریش چیه اینکه چه جور پروژه هایی بهش میدن یا چه کارهایی از پسش برمیاد همین سوالم سخته؟
                      شما بی سواد نیستید...باسوادید ...بدون شوخی میگم... کسایی هستند که مدرک الکترونیک دارند ولی هنوز نمیتونند یه پروژه ببندند یا اصلا نمیدونند میکرو چی هست؟!!!(نمونش رو دیدم! بعد از کلی درس پاس کردن آخر ترم به من گفت "من تازه فهمیدم میکرو یه آی سی هست!&quot

من همسن شما بودم در حد تیم ملی مبتدی بودم...(نزارید اختراعاتم رو بگم که تا 10 سال میخندید ) ....

آخرش منظورم اینه که خودت رو دست کم نگیر...

همیشه ، همه جا ، همه جور موفق باشی :nerd:

دیدگاه

شما بی سواد نیستید...باسوادید ...بدون شوخی میگم... کسایی هستند که مدرک الکترونیک دارند ولی هنوز نمیتونند یه پروژه ببندند یا اصلا نمیدونند میکرو چی هست؟!!!(نمونش رو دیدم! بعد از کلی درس پاس کردن آخر ترم به من گفت "من تازه فهمیدم میکرو یه آی سی هست!&quot

من همسن شما بودم در حد تیم ملی مبتدی بودم...(نزارید اختراعاتم رو بگم که تا 10 سال میخندید ) ....

آخرش منظورم اینه که خودت رو دست کم نگیر...

همیشه ، همه جا ، همه جور موفق باشی :nerd:
                        جالبه برام بدونم برای چی همچین افرادی اومدن الکترونیک؟؟؟آخرش نگفتید هدف شما از یادگیری میکروکنترلر آرم چی بوده؟

دیدگاه

جالبه برام بدونم برای چی همچین افرادی اومدن الکترونیک؟؟؟
                          کدوم افراد؟
                          آخرش نگفتید هدف شما از یادگیری میکروکنترلر آرم چی بوده؟
                          هر کسی دلیل خودش رو داره...
                          دلایل منم یکیش جایگزین کردنش به جای AVR هست (با توجه به قیمت و امکاناتش) (از نظر من!)
                          یکی دیگه هم سرعتش هست که به نظر من خوبه
                          بعدیش هم فکر کنم آینده دار بودنش هست

موفق باشید

دیدگاه

کدوم افراد؟هر کسی دلیل خودش رو داره...
                            دلایل منم یکیش جایگزین کردنش به جای AVR هست (با توجه به قیمت و امکاناتش) (از نظر من!)
                            یکی دیگه هم سرعتش هست که به نظر من خوبه
                            بعدیش هم فکر کنم آینده دار بودنش هست

موفق باشید
                            همونی که گفتید تازه فهمید میکرو چیه

خوبه مثل اینکه فعلا شما منظور من رو فهمیدید
                            خوب میتونم بپرسم این سرعت زیاد و امکانات زیاد چه استفاده ای برای شما داره؟میکرو های دیگه هم بودند

دیدگاه

همونی که گفتید تازه فهمید میکرو چیه

خوبه مثل اینکه فعلا شما منظور من رو فهمیدید
                              خوب میتونم بپرسم این سرعت زیاد و امکانات زیاد چه استفاده ای برای شما داره؟میکرو های دیگه هم بودند
                              اون افراد که از روی بی هدفی این کار رو میکنند! به قول یکی از استادام میگفت: دیدید اسمش قشنگه اومدید الکترونیک!

در مورد قسمت دوم حرفتون:
                              باید ببینید شما میخواهید چه کاری از یک میکرو بکشید؟!

مثلا من علاقه به پورت USB دارم! قبلا فقط میشد با ATmega8 و با چند تا قطعه دور و اطرافش و یک سری محدودیت باهاش کار میکردیم...(البته به جز سری USB که اونم محدودیت های خودش رو داشت)...الان دیگه یه S64 میخرم 6500 با پورت USB و بدون محدودیت (2کیلو حافظه اشغال نمیشه)...

یا مثلا برای کار با ال سی دی گرافیکی مشکل سرعت داشتیم .... (ETP)...

البته علت اصلیش ماجراجویی من و امثال من هست که همیشه دنبال یاد گرفتن مطالب جدید هستیم(ریا شدا )...

موفق باشید :nerd:

دیدگاه

آقا دمتون گرم این همه اومدند و با من بحث کردند ولی غافل از اینکه سوال به این سادگی رو متوجه نشدند
                                اونوقت آقای مهری اومد و جواب مارو داد :agree:ولی مشکل اینه که هدف ایشون متجراجویی بوده هدف بقیه دوستان هم همین بوده؟؟؟من تازه میخواستم بپرسم کجا آرم به کارتون اومده که باهاش پروژه ای انجام داده باشید حالا کسی میتونه به این روش جواب سوالات منو در رابطه با آرم9 بده؟من شروع میکنم هدفتون از کار با آرم9 چیه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X