اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یکی میشه بگه با وجود میکروهای اتمل مثلا xmega دیگه چه نیازی به یادگیریه arm

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : یکی میشه بگه با وجود میکروهای اتمل مثلا xmega دیگه چه نیازی به یادگیریه arm

نوشته اصلی توسط aliila
    درضمن قیمت 9260 در سایت پایا که من خریدم 10500 است و قیمت ATXMEGA32A4 تو فروشگاه همین انجمن 7000 هست
    خوب توی سایت خیلی گرون میدهند حدود 4 تومان گرونتر قیمتش حدودا 2 برابر اصلش شده :eek: من atxmega64a3 رو یه بار خریدم 5 تومان امیدوارم این تیکه پاک نشه واقعیته
    نوشته اصلی توسط aliila
    همیه میکرو کنتر لر ها این امکان رو دارن حتی avr ها
    حداقل میدونم توی AVR معمولی این طوری نیست با اینتراپت فرق میکنه
    نوشته اصلی توسط aliila
    اینای که گفتی یعنی چه ؟ کنترل کننده موتور .. سوختن قطعات .. حفاظت ؟
    من نمیدونم دقیقا چیه تو بخش xmega همش هست

دیدگاه

پاسخ : یکی میشه بگه با وجود میکروهای اتمل مثلا xmega دیگه چه نیازی به یادگیریه arm

از کجا خریدید 5 تومن ؟ من 2 هفته پیش میخواستم بخرم ، زیر 8 تومن پیدا نکردم.

دیدگاه

بابا ما یه بار رفتیم تهران یه 64a3 خریدیم از آینده الکترونیک به من داد 5 تومان حدود دو ماه پیش بود حالا هم نمیدونم اگه کسی خریده یکی هم برای ما بفرسته شدیدا بهش نیازمندیم کار ما تو بخش xmega به این گیره

دیدگاه

سلام دوستان

من چند ماهه گذشته درگیر یه پروا¾ژه بودم که تو اون مصرف پایین میکرو خیلی مهم بود

بعد بررسی ها زیاد از xmega استفاده کردم بخوبی هم جواب داد.

الانشم 50 تا بیشتر نصب کردم که با هزینه های نصب و اجرا و مالیات کلا تا حالا بیشتر از 30 تومن سود کردم

این باعث شده باز ارادتمند این میکرو خارق العاده شم .

نابرده رنج گنج میسر نمی شود مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد !

دیدگاه

AVR بدتر ARM بهتر
            خیلی از جملاتی که دوستان هم محبت میکنن در زیر تاپیک هاشون قید میکنن و می چسبوننش به کورش کبیر سند نداره. وساخته یک عده
            ملی گرا هست.دقت کنید چه مفاهیمی داره
            در جهان رازهایی هست که جز به بهای ریختن خون فاش نمی شود . شهید مرتضی آوینی

دیدگاه

پاسخ : یکی میشه بگه با وجود میکروهای اتمل مثل

نوشته اصلی توسط hamze-20
              AVR بدتر ARM بهتر
              خیلی از جملاتی که دوستان هم محبت میکنن در زیر تاپیک هاشون قید میکنن و می چسبوننش به کورش کبیر سند نداره. وساخته یک عده
              ملی گرا هست.دقت کنید چه مفاهیمی داره
              اینو به کوروش کبیر نسبت دادن؟ oo: یا منظورتون چیز دیگه ایه؟
              در بهتر بودن ARM شکی نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                من اینطوری به نتیجه رسیدم که arm هم میکرو کنترلر هم میکرو پرو سسور ( هم پورت آماده داره هم باس ) بنابراین مشه سیستم عامل روش سوار کرد در ضمن در ایران 9260 که با کلاک 160 مگ تقریبا هم قیمت xmega با کلاک 32 مگ است ( اختلاف کمتر از 3500 تومن ) ولی xmega هم adc دو میلیون سمپل درثانیه داره که فقط قیمت خود این adc حدودا بالای ده هزار تومن است
                بنا براین من پایه میکرو کنترلر برای خودم رو آرم در نظر میگیرم ولی اگه بخوام adc سرعت بالا لازم داشته باشم از xmega استفاده می کنم
                سلام دوستان
                اگه صرفا به دلیل adc میخواید xmega رو انتخاب کنید چند تا نکته رو که من متوجه شدم رو عرض می کنم، خودتون تصمیم بگیرید:
                1. xmega توی شرایط خاصی میتونه به سرعت 2 میلیون نمونه برسه و افراد مبتدی مثل من براشون یه کم سخته
                2. ََARM های شرکت STM تو زمینه آنالوگ نسبتا خوب عمل کرده: (3x12-bit , 1 µs A/D converters (up to 21 channels)
                زندگی را تو بساز ،
                نه بدان ساز که سازند و پذیری بی حرف ،
                زندگی یعنی جنگ ، تو بجنگ ،
                زندگی یعنی عشق ، تو بدان عشق بورز.

دیدگاه

پاسخ : یکی میشه بگه با وجود میکروهای اتمل مثل

دوستان بحث حدود دو سال پیش تموم شده

دیدگاه

ARM بدون شک نسل بعدی میکروکنترلرها خواهد بود.
                    www.eplan-training.ir
                    www.projectmatlab.ir

دیدگاه

چرا نمیخوایم اینو قبول کنیم هر چیزی جای خودش ؟ :sad:
                      http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X