اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چرا ARM ?????

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چرا ARM ?????

دهنه رمضون حسه هم هیچ کاری نیست
    بحث خوبی بود برا یکم فعالیت فکری
    کلا نیازه
    پیچیدیگی بیشتر مشکلات بیشتر
    پس نیاز به میکرو های ساده تر هست
    هرچند xmega اصلا ساده نیست
    ولی مگا چرا
    هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
    بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
    میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

خوب مشخصه که با xmega کار نکردم اما میدونم که این سری واقعا خیلی از مشکلات سریهای قبلی رو حل کرده و به نظر من تا 95% پروژها رو که حالا خاص نباشن رو ساپورت میکنه اما باید قبول کرد که هنوز سرعت بالایی نصبت به ARM نداره و پر واضح که بحث سرعت خیلی مهم هست .اما در عوض بحث سادگی کار با xmega رو هم نمیشه نادیده گرفت اینطوری فکر نمیکنی؟ :question:
      mer30

دیدگاه

به نظر من xmega اصلا سادگی نداره
        به نوعی میشه گفت اگه بخوای arm رو یادبگیری بنظرم ساده تر باشه
        هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
        بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
        میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط n340
          به نظر من xmega اصلا سادگی نداره
          به نوعی میشه گفت اگه بخوای arm رو یادبگیری بنظرم ساده تر باشه
          حداقل اینو میتونم بگم که مطالب بیشتری برای xmega نصبت به arm هست ، حتی تو همین سایت!!!!
          mer30

دیدگاه

به نقل از مسعود انصاریان:
            RD = XMEGA یا ROA یعنی همون پیکان با موتور تقویت شده و یه خرده امکانات جانبی :biggrin:
            شما زندگی می کنید من بازی میکنم، زندگی شما را; زندگی بازی خدا و یک عروسکِ گِلی ست

دیدگاه

با سلام

ببینین دوستان اولا هر کسی با هر میکروئی حال میکنه ،کار کنه.

دوما علت اینکه دنبال arm هستیم کلاس کارشه،من هم با arm کارمیکنم هم با xmega ولی تا به حال سری avr برام بیشتر کاربردی تر بوده.موقعی arm کاربرد داره که بخواهیم مثلا یه چیزی در حد موبایل طراحی کنیم،که در غیر این صورت برای راه اندازی lcdn96 همون سری mega هم جواب میده.

در ضمن سرعت سری xmega هم پائین نیس و تا 128mhz اورکلاک میشه و در نسخه های جدید امکاناتی مثل usb 2 با حداکثر سرعت و دقیقترین adc هم به این سری اضافه شده.

ما منکر امکانات arm نیستیم ولی باید دید ایا ما سیستمی می تونیم طراحی کنیم که واقعا برای استفاده از arm نیاز باشه.
              دکتر شریعتی:

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت.

دیدگاه

از نظر من arm و avr هر دو مشکلی بزرگ دارن , نداشتن sram درست و حسابی همین کارو سخت میکنه
                من خودم arm رو بخواطر حافظه نسبتا بیشتری که داشت انتخاب کردم.
                البته نمیدونم شاید بشه با استفاده از رم خارجی استفاده کرد!!!!!
                http://pdfdata.datasheetsite.com/web...61512AK-15.pdf
                *یادگیری علم زمانی مشکل است که قبل از یادگیری آن را پیچیده تصور کنیم.
                *چرا فکر میکنیم مباحث مهم و پیشرفته و سطح بالا باید پیچیده باشند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X